TOOL - Sober (Cover)
Това е един кавър, който направих на китарата днес :) На една много яка песен, разбира се! :) Китарата е Epiphone Vintage….
Надявам се на ви хареса!
14.04.11
16:36
Супер,ама вместо да загубиш 5 мин да свириш на китара моеше да напрайш 2 единици клек ;) :D:D:D:
Абе робот, нали трябва да почивам :) Не съм почнал още по твоята система....виж ми тренировката на предната страница - не е малко :)
14.04.11
19:33
Ти ще видиш ся дге.С Марин разработваме нова програма.Глей кво става.... :D:D:D
Бах,....то и аз днеска се опитвах да измисля някаква, ама вие ще ми дадете ваща дге...то междудругото тряя да са измисли някфа, че доста хаотично тренираме...
Ха....
Участвах на състезанието по набиране във Варна :) Много добре се получи, доста интересно беше....:) Запознах се с Voyager от форума - доста здрав младеж, поздравления за инициативата! И куп други хора разбира се...Поизложих се малко с тия стриктни набирания, почнах да се люлея малко, като навик от кипинг набиранията, но мисля че си ги изпълних стриктно :) Резултата - по-късно...зле е ся...амаа кво да са прави - :) Изложих се и пред Absollut Ilusion :) Ще има реванш, харесват ми такива състезания :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 15.04.11 21:39.
15.04.11
21:34
Еее, а бой?! Аз предлагам да дойдат на кросфитa. Ще ги сгънеш всички :P
Ти остави ама и аз се поизложих. Натежал съм си... а като пробвах силовите набирания и везните се почувствах като затлъстяващ :д
А сега разбирам, че съм се запознал и с absolute illusion, без да съм знаел : )
Непременно ще ви дойда на кросфита скоро, да се изложа мъжката и там : )
айде бе бре изложилите се...я кажете кой какво направи и какви бяха състезанията...
Състезанието беше за стриктни набирания, ловиш се и имаш право на 1 секунда долу почивка. 14 набирания....бицагите се напомпаха и не можех да завършвам набирането.
Днешната тренировка:
Клек: основни серии : 3х3 @ 110 , 3х1 @ 110
Кръста не беше свеж, навеждах се напред и затова посъкратих планираното 5х3
Прасец с лоста на гърба: 5х5 @ 110 кг
Малко хай-пулл сумо тяга и раменна преса в суперсерия. Хай-пула до 3 @ 60 кг, Раменните преси до 1 @ 60.
Пържоли, сметана, спагети....почнах да пия и по-повечко вода.
МНОГО приятна тренировка с групата! Бях забравил какво е да тренираш на слънце...няма по-хубаво чувство! Радостта дава сила :)
Попринцип - малко храчки :( пия чайове, витамини Ц. Всъщност е съвсем безобидно де, ама всичко което ми пречи да тренирам ми става голям враг ;) Пък и май нервите се затрудняват там при трансмитирането на сигнала и такива работи...бях гледал някакво филмче....със сигурност ако една система не е наред и другите страдат. Сега ям кисело мляко с вафли...да възтановя гликогена...след тренировката имаше и козунак и бонбони, но явно резервоара ми е голям. Повече информация за тренировката по-късно :P От утре почвам отново с плуването...трябва да задобрея...иначе замислям смолов клек...хммм...може би лятото...Ето..вчера правих клек и днес направо летя..много яко чувство. Определено смолов цикъла ще ми помогне за да оправя изоставащия клек :)
2 пъти до ТъпияТ университет днес.....и един път до основната сграда...12 километра ходене пеш. Как да кача сила, дге?
Мнението беше редактирано от Valleri на 18.04.11 16:16.
Тренировката от Неделя с групата :) Интервално - 20/20 от следните упражнения:
1. HSPU (раменни опори) - докато се кача и направя 4-5 и времето минаваше :Д СЛаба работа...
2. Повдигане на краката свити в коленете на шведската стена. - лесно, но на четвъртия рунд се гипсират сгъвачите на таза
3. Jump squats (клекове със скок) - Лесно.
4. Pullups (набирания) - стараех се повече бътърфлай и имаше известни спирания, но общо взето 20 секунди се набирам стабилно, по-нататък не знам :)
5. KB Sumo Dead Lift High Pull (SDHP) (с пудовка) Тук идва любимото ми : ))) Без проблем.
6. Walking Lunges (ходещи напади) - ами..почивка
7. Rings Pushups (лицеви опори на халки) има вибрации, но нямах паузи - максимум бройка 13-14
8. KB Russian Swing (руски суинг, до хоризонтала, с пудовка) - Лесно, руския суинг по ми харесва. Бутам с газъ
9. Rope Jumps (Скачане на въже) - почивка
10. Sledge Hammer (удари по авт. гума с ковашки чук 5 кг, с дълга дръжка) - Много яко. Опитах се да и счупя кокалите на тая гума.. :)
11. Mountain Climber (Катерач) - гадна работа...
12. Почивка - :)
Днес малко късна тренировка - от 8 и 45 до 10 и 10. Не е оферта да се тренира по това време.
Snatch - 5x5 @ 30 кг. за техника.
Power Clean - загрявка със хенг и след това: 3 @ 60, 0 @ 70 кг, 1 @ 70 - много криво, 4 @ 60 кг. Първите повторения на 60 кг. винаги бяха провалени - психика...
Мъртва тяга с широк (snatch) хват - основни серии - 3 @ 80 кг ; 2 @ 90 ; 2 @ 100 кг. Проблеми със хвата, трябва ми магнезий и палеца доста болка видя.
Раменна преса - 5 повторения @ 30, 40, 50 кг. По време на почивките разтягах задната верига.
Днес:Плуване + Почивка
Много ядене...даже сега преядох с пилешки дробчета с лук, царевични питки и бобена гарнитура. 2 обяда- по една пържола и гарнитура. Днес плуването беше доста по-добре, след седмица почивка, но малко се разболях.
Тъкмо свърших тренировката и излизам от банята и нямам търпение да опиша днешната тренировка : )))) !
Днес сутринта не исках да закусвам, за да пробвам тренировка на гладно. Пих само чайове с лимон и вода, заради гърлото.
Към 12 и 40 започнах тренировката:
Клек: 6 @ 90 ; 5 @ 100 ; 7х5 @ 110 !!!! За сравнение: 3х3 @ 110 , 3х1 @ 110 на 16 април - Събота. Доста по-стабилно от тогава и по-рязко изправяне. Преди тренировката пих едно кафе да ме събуди малко и бях доста свеж.
Прасец с щанга на гърба - 3х10 @ 110
Раменни преси : загряващи серии...5@ 50 ; 3 х3 @ 60 - тук зор....обикновенно се получаваше - 2 раменни преси + 1 пуш преса.
Сега хапвам кисело мляко и след малко ще се размажа от ядене.
Не знам дали е от това че не закусвах сутринта, но имах доста “полезен гняв” и адреналин при клека...след това разбира се енергията свърши, но за кратки и мощни тренировки е доста добре....
Клека ми разцъфва!! Все още е зле като числа, но скоро.....
20.04.11
14:46
Абе ще разберете вие, че не говоря празни приказки ;)
Въпроса е да стъпите на правилния път по-рано ,а не да чакате да стане модерно в цял свят :)
Утре ще изпробвам отново. Но ще тренирам към 11….Попринцип кога трябва да се тренира? Днес например тренирах в периода 1-2 часа и скоро мисля да ям, макар че не съм гладен...не би трябвало да ям сега, май? Но като пръв ден....за да премина постепенно към баш системата....не знам..ти кажи? ;)
Мнението беше редактирано от Valleri на 20.04.11 14:52.
казано от Freelancer на 20.04.11, 14:46:
Абе ще разберете вие, че не говоря празни приказки ;)
Въпроса е да стъпите на правилния път по-рано ,а не да чакате да стане модерно в цял свят :)
За щастие, не всички се водим по модата ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 20.04.11 14:52.
20.04.11
15:04
Според мен най-добре е следобед, защото така двете важни и големи храненета - следтренировъчното и вечерята, се падат в края на деня.
Един час плуване....преди него хапнах 5 яйца с спагети и майонеза - това към 6 часа и е първото стабилно ядене за деня - преди това бях ял кисело мляко само и чайове. Сега следва преяждане :):)
Задобрявам на плуването - вече правя 50-75 метра спокойно, но ми се схващаха краката и го карах по-леко. Със сигурност е заради днешната тренировка...
Днес
Не съм закусвал, а и не бях гладен от вчеращното ядене. Ходих до университета и се върнах - 6 км. някъде пеш..и енергията ми понамаля. В залата енергията ми свърши бързо, но се чувствах много стабилен.
Тяга - 5 @ 100, 3 @ 120, 2 @ 140, 2 @ 160, 2 @ 170 ; 0 @ 180
Доста стабилно и без много кривене. На 180 просто нямах енергия....тръгнах да я вдигам, отлепих я на 1 см и я пуснах..не съм се кривил, но и не повторих..
Лежанка - 5 @ 60 ; 3 @ 80 ; 2 @ 90 ; 1 @ 100 ; 0 @ 100
Втората единица не трябваше да я правя, но бях подтикнат от съквартиранта..е, не ми беше излишен поне опита :)
По време на лежанката парвих и гръбни преси : 7 @ 15 ; 6 @ 25 кг.
Сега ям кисело мляко, след 1-2 часа ще хапна леко и довечера ще ям много :)
Много приятно време - слънце, топлина...оплакнах и окото край университета ; )))
21.04.11
21:06
казано от valerious на 21.04.11, 14:31:
Днес
Много приятно време - слънце, топлина...оплакнах и окото край университета ; )))
Най важното ;)
Днес - почивка
Планирах да правя сначове и набирания, но ще дам малко почивка на таза, че много му се насъбра...пък и утре има кросфит и ще съм свеж.
Няма да взимам никакви козунаци, дге....сладък хляб....яйца взех, но ще бъдат бъркани - няма да ги боядисвам и после да ям и боята. Пържоли се взех и това е. Ще ям обед и вечеря с едно междинно, утре преди кросфита също ще хапна нещо сухо..не ми се ще да отида без да съм ял за тренировката.
Весели празници! ;)
Ето нещо весело като за празника :Д ибаси квадратната котка :Д
Няма какво да правя и свиря на китарата и си правя клипове....почивен ден.. :(
Днес много яка тренировка с групата, учихме и техника, удрях с чука :) баси кефа
Описание на тренировката скоро ще има в Кросфит секцията.
Направих и една втора тренировка от 8 до 9 и 30 някъде - техника на олимпийските. Първо снач после клийн. На снача пробвах това почукване....усеща се че доста помага в качването на щангата горе, но ме е страх да не си удара оная работа :Д Малко напред отива щангата...но не съм добър в това, все още. До 30 кг. стигнах. На 40 пауър снач с почукване...ако клека ще се прибия.
Въпрос: Не ви ли боли мястото, което се удря с щангата?
На клийна почукването влиза много добре...прас и тя се качва горе...даже не знам как става...и ръцете въобще не мога да ги използвам за дърпане, по тоя начин - само като въжета са..
Само до 60 кг тук.
Изядох 2 пържоли (350 гр) с много спагети и майонеза.
На снача и аз имам същия проблем с почукването,избягвам удара в мъжетвото,ама понякога е се удря малко над него и е много кофти усещане. Клийна понякога го правя с чукване в бедрата и не усещам болка.
В понеделник ако има щанга може да сначваме :)
Доообре :)
Аз го правя това с 30 кг. а с 178 как ли е?
Мнението беше редактирано от Valleri на 23.04.11 23:05.
25-28сек.
hip extension…
като струна е този!!!!!
staying over the bar…в началото...абе...лифт по конец!!!!
точно когато я “чукнеш”....тогава трябва най-силно да теглиш с трапеца и да буташ с глезени...за да използваш получилия се тласък и да сеопиташ да го насочиш нагоре и по-малко напред...
Така е, бат Слави :) Забелязвам, че като я чукна и незнайно защо ми е по лесно да направя фул екстеншъна.
Я виж тоя клип...много полезен ми се струва. Забележи движението на раменете...
Мнението беше редактирано от Valleri на 24.04.11 11:06.
59-та секунда...това най ми хареса...както и на чернокожия щангист(ако не се лъжа е е дан френска легенда)...
е това леко придърпване назад в синята линия е “чукването”, когато си в хенг..ама забележи, че после пак се връща в същата траектория(по тялото и по центъра на тежестта), не отива напред...
Back angle-a остава непромене, докато не дойде момента за second pull, тръгват с изпъчени максимално гърди...абе имат си школа хората и теглят...:)
И ние имаме школа... :)
Днес: Техника на олимпийските
Снач - с лоста, с 30 кг доста серии по 3-4 повторения. Някой от повторенията бяха от под коляно. Гледам да стоя над лоста, обаче бая силно се удрям над слабините - явно нещо не правя както трябва, ама след 3-4 серии не се усеща, дърам с трапеца....уж всичко е точно. На 40 кг обаче ми липсва баланс в клека, направих един пауър снач с почукване..горе доло добре се получи, но пак голям удар...ще си смачкам простатата и червата или пикучния мехур..не знам какво има там.. Абе добре е..ще направя една сесия с Вик и Славко и нещата ще дойдат идеално.
Клийн - тук почукването ми е по-лесно, е вярно - одрах си краката, но щом я чукна и изфърча горе... :) Комбинирах с сплит джърк...
3 @ 40; 3 @ 50 ; 1 @ 60 - нямам щипки и замалко тежестта да падне от 2 метра и половина на пода при сплита...
След това направих следното: всяка минута по 2 клийн енд джърк на 50 кг. за 10 минути. Последната минута направих 4 за финал.
Доста добра тренировчица..трапеца се напомпа, задника също. :)
Качих снимка of my boobs в профила :) Не са много големи, но с една по-тежка лежанка и ще станат :)
Много добра тренировка с групата...2 пъти за 3 дена...сбъдната мечта :) !! Вик и Миленка ще качат резултатите скоро.
На основния комплекс отново проблеми с перисталтиката........вече няма да ям преди тренировка, пък ако ще да припадам :( Много се ядосах и направих един спринт накрая....някви си черва ще ме спират...
Днес яко пържоли....спирам яйцата и само месо....не е огромна разликата в цената и се наяждаш кат човек ;)