Дневникът на Мая

Прескочи до:

09.04.11
23:04

казано от mayasy на 09.04.11, 21:47:

казано от fire.is.my.nature на 09.04.11, 21:19:

Как я направи тази тренировка с толкова малко храна :D
А защо ще ядеш до 1000 калории? Не са ли малко ? И не е ли обременяващо да ги смяташ?( само си питам де :) )

:D , ми те около 1000ккал ми идват от биричка и винце (което май , още по- зле е за трена , ха ха) , та ми се връзват около 2000 + :P
Гирите са ми по 7 кила ....и за някои упражнения са ми леки , за други - тежки....чиийтвам на места , де :)
Не се уморявам особено , не почивам мн по време на упражненията...нз...може да не ги изпълнявам правилно
Пък и през останалото време ми се връзва една малка разходка (да напазаря) + малко домакински (метене , бърсане , да си сготвя :) ) , демек - пред компа с фаса :)
Това дето го ям в момента ми идва мноого доволно , не е като да карам на краставици , като преди :)
А за смятането - то вече ми е изкривяване от толкоз диети и като погледна нещо ми е ясно ;) , ама си ползвам калкулатор за ккал от нета за по-лесно , просто на края на деня го проверявам и закръглям :)

Ще може ли калкулаторчето ?
Иначе с това винце и бирички доста се глезиш :)

09.04.11
23:25

Към Анатоли :) :

http://zdravoslovno.com/calculators-calorie-counter/

Засякох го , че НЕ ги смята правилно калориите , иначе пр/м/в горе долу са ок ( ама като ги умножих по 4 и 9 грамажите , разбрах защо си качвам кг :D )
Само за изварата ( определено не вярвам на 17гр протеин и въобще състава...) и някои др сама си ги определям , ама на око :) закръглям си...то пък толкоз точност не треа :)
Какво си угаждам в таз криза :D - бира от Пени за 1лв литъра , а за виното не ми се коментира , колко е вино (е , не е Мераклийско/Механджийско , хах)
Айде и наздраве :)

09.04.11
23:36

Благодаря ти !!
Трябваше ми за да си смятам калорийте горе-доло когато не съм в нас и нямам възможност да се храня както трябва.
За угаждането имах в предвит че можеш и без тях , а още по-лошо че ако ще е нещо то поне да е качествено ^^
Но пък като се загледах в снимките биричките добре ти се отразяват ПРОДЪЛЖАВАЙ! :)

09.04.11
23:43

казано от Anatoli Ivanov на 09.04.11, 23:36:

Благодаря ти !!
Трябваше ми за да си смятам калорийте горе-доло когато не съм в нас и нямам възможност да се храня както трябва.
За угаждането имах в предвит че можеш и без тях , а още по-лошо че ако ще е нещо то поне да е качествено ^^
Но пък като се загледах в снимките биричките добре ти се отразяват ПРОДЪЛЖАВАЙ! :)

Мерси :)

10.04.11
09:03

С НВД и НМ НВД не чакай цикъл. Ти си знаеш де....Правиш кофти избор, зравето за сметка на визията. А можеш да имаш и двете с пълноценна храна и тренировки. Дори и с алкохол :( щом не искаш да го отказваш

10.04.11
10:18

казано от diva 97 на 10.04.11, 09:03:

С НВД и НМ НВД не чакай цикъл. Ти си знаеш де....Правиш кофти избор, зравето за сметка на визията. А можеш да имаш и двете с пълноценна храна и тренировки. Дори и с алкохол :( щом не искаш да го отказваш

Нямам какво да кажа , защото си права :(
Все пак , имам напредък ...5 кила качих и то “добри” ... по-важното е , че постепенно преодолявам страха от дадени храни и т.н.
А цикълът вече е утопия :( , 6 години са много време....трябва да стана поне 50 кила , а не се харесвам на повече от 43 (то и на 42 съм имала цикъл , че и на 40….ама веднъж , като спре му трябва по - сериозно пълнеене и мазнинки)
Вече свикнах с “критическата”-забравих и  колко добре се чувствах в “онези” дни... :(
И настроението в момента не ми е ок..., но закусих юфка :)

Не знам дали да тренирам , най - накрая имам някаква мускулна треска :) . Днес може да почивам , утре крака и в други ден - пак за горна част :)

Мнението беше редактирано от Мая на 10.04.11 10:28.

Нищо ти няма. Трупай кила, за да има червено :D Може би не се харесваш 50кг., защото си качвала неподходящата тъкан - мастната. Вярвай, ако на 50кг. си с 15-20% мазнини ще си секси като Джоли :P А в горната част на тялото най-вероятно не качваш, защото са ти леки тежестите и тялото се е адаптирало достатъчно към тях. А и явно отхвърли варианта ми как да тренираш и продължаваш по твои си сплитове, които явно не ти носят добро. Взимай се в ръце и горе главата, че ще... :D

PS: Днес най-добре почивай щом имаш мусклна треска. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.04.11 10:31.

10.04.11
10:45

казано от ProXxX на 10.04.11, 10:30:

Нищо ти няма. Трупай кила, за да има червено :D Може би не се харесваш 50кг., защото си качвала неподходящата тъкан - мастната. Вярвай, ако на 50кг. си с 15-20% мазнини ще си секси като Джоли :P А в горната част на тялото най-вероятно не качваш, защото са ти леки тежестите и тялото се е адаптирало достатъчно към тях. А и явно отхвърли варианта ми как да тренираш и продължаваш по твои си сплитове, които явно не ти носят добро. Взимай се в ръце и горе главата, че ще... :D

PS: Днес най-добре почивай щом имаш мусклна треска. :)

Ха ха , ми тя Джоли само в лице и ц*** минава за секси ( а там не мога да я докарам , ни с кила , ни с тренировки )
А и за мен външността не е чак толкова важна вече...то по навик си се стремя към някакви визии от миналото...
И днес няма да тренирам :)

10.04.11
22:08

Днес :

9.30 - кафе , вода

10.00 - 70гр юфка (сурова) + 20гр сирене (камембер и синьо) + малко извара + 2 варени белтъка , чай с лимон

13.00 - 120гр “пилешко” + салата от маруля , краставица , репичка , лук , 2 маслини , зехтин  (beer)

(beer)

17.00 - 100гр кисело мляко 2 % + 2 ягоди (beer)

19.00 - 150гр карфиол + 50гр “пилешко” + 50гр извара , бяло вино , вода

бяло вино , вода

22.00 - 150гр извара + 30гр “пилешко” , вино , вода

Около 1000 ккакл  , пр - 120гр , м - 30гр , в - 55гр

Няма тренировка....само разходка да напазаря

Мускулната треска може да се дължи и на недоспиване , 4 - 5 часа ми се събраха + тренировката вчера + алкохолец = трудно възстановяване...

Сега гледах “The tortured” от продуцента на “Sаw”...от доста време се канех (не ми вдъхваше доверие , може би с право , хах) - ми става , щом го изтърпях :D
Банална  идея ( “Spit on your grave” style….не съм гледала оригинала , де - пресилена работа) , горе-долу  нормално пресъздадена , тук там кръвчица , не много мудно...щом го изгледах :D ...бе ....и края става...
Ще си записвам и какви филми гледам , че ми е голяма каша в главата от толкоз бози (е , не винаги са такива :) ) и се бъркам да тегля вече изгледани филми...

Утре крака ще правя :) , мисля пак юфка да закуся...на времето ми беше мн любима...със сиренце...масълце...кашкавалец...
Е , сега ще е “пълнозърнеста” с извара и белтъци....или питки с овесени трици...ще видим :)

Ако някой попадне на писанията ми , ха ха , може да сподели мнението си за житото :)
Имам “парено”...нз как се приготвя , ама ще му намеря цаката ;)
Дали е подходящо да замести комплексния въглехидрат в някое хапване..., а и това , че е “парено” значи , че е обработвано и няма мн фибри ?!?...бе няма какво да го мисля :)

Поздрави :)

10.04.11
22:23

Житото си е екстра :) Ама върви с орехи, стафиди, сушени ябълки, мед, канела, лимонова кора и др. подобни. Предполагам, че ще искаш да го комбинираш с белтъчини, ама не виждам с какво би могло да си пасне.
Последния път си правих покълнало и стана много вкусно също - оказа се, че и сурово се яде :D

10.04.11
23:18

казано от dance_girl на 10.04.11, 22:23:

Житото си е екстра :) Ама върви с орехи, стафиди, сушени ябълки, мед, канела, лимонова кора и др. подобни. Предполагам, че ще искаш да го комбинираш с белтъчини, ама не виждам с какво би могло да си пасне.
Последния път си правих покълнало и стана много вкусно също - оказа се, че и сурово се яде :D

:D , не съм претенциозна , с белтък мисля да го мешам , както ориза...макароните...
На тях слагам малко извара ( че без сол... (puke) )  за овкусяване , накъсвам мръвката....ако имам къри , кимион , индийско , лук , може и домат...правя бъркоч и си става :)
Идеята ми е бавен въглехидрат ли е , да прибавям ли карфиоли да смъкват ГИ-то ...бе , значи си е полезна храна , било то и парено :)

И аз съм чувала , че може само да го киснеш и да го хапваш “сурово” :) , сигурно е по - полезно

Мерси :) и поздрави

10.04.11
23:48

Днес яденето ми хареса , но тия 50 и 30 грама месо... о.О
Забравих да те питам какви са ти целите ?
1000 калорий ми изглеждат нереално малко.

11.04.11
00:08

казано от Anatoli Ivanov на 10.04.11, 23:48:

Днес яденето ми хареса , но тия 50 и 30 грама месо... о.О
Забравих да те питам какви са ти целите ?
1000 калорий ми изглеждат нереално малко.

С тез 50/30 гр месо се ограничавам умишлено :D и повечко мога/бих изяла , ама се наплаших да не прекаля с белтъците...не , че ще напълнея...ама на моите кг + пола ми 120гр протеин на ден ми стигат (то калкулатура към 140 ги показа , хах)
1000ккал само от храна  обаче ;)... и с тях си качвам...
Цели - обиколка на гръб с 5см повече от тази на ханша...за сега са 3 :(
Да , ирационално и противоестествено е жена да иска “триъгълна” фигура , но то със сигурност си има “психарски” обяснения :) ,не е свързано с ориентацията ми :) (твърдо хетеро , да поясня :) )

Мнението беше редактирано от Мая на 11.04.11 00:10.

11.04.11
00:15

А попринцип замисляла ли си се за някакъв хранителен режим?
За да не смяташ всеки ден калорий и да не си гузна че си яла повечко месо , а да знаеш че имаш нужда от него (не само месото просто го ползвах като пример ) Мисля че ще ти спести доста време и нерви. И все пак не следя дневника ти отдавна (днес прочетох първите две страници) може би са ти предлагали нещо подобно ,но все пак нали трябва да се направя на “разбирач” ^^

11.04.11
00:47

казано от Anatoli Ivanov на 11.04.11, 00:15:

А попринцип замисляла ли си се за някакъв хранителен режим?
За да не смяташ всеки ден калорий и да не си гузна че си яла повечко месо , а да знаеш че имаш нужда от него (не само месото просто го ползвах като пример ) Мисля че ще ти спести доста време и нерви. И все пак не следя дневника ти отдавна (днес прочетох първите две страници) може би са ти предлагали нещо подобно ,но все пак нали трябва да се направя на “разбирач” ^^

Споко  , “разбирач”( в добрия смисъл те цитирам :) ) , аз режими цял живот спазвам ,  сега включително - то съобразяването кога/какво/колко , съобразено (повтарям се , хах) с час/натоварване/комбиниране на храни...не е казано , че трябва да следвам  написана диета - НВД/ВВД/Войнска/Зоната/Разделно...при всеки е индивидуално и човек сам трябва да си прецени , опитвайки , кое най - му “приляга”
Е , има си и правила , които е ок да спазваш , но и те не важат на 100%
За сега открих , че спокойно мога/трябва да махна млечните...ама са ми вкусни и “няма  пък” :)
Като стана 42 (тия дни , ха ха ) ще огранича , може би :)
Смятане на ккал и др не ми пречи...свикнала съм :) (а и си нямам друга работа , за момента :) , пък и принципно си става по “инерция”)

Инак , мерси за съвета и вниманието :)

11.04.11
12:22

Ясно ти знаеш какво правиш  :)
Пожелавам ти късмет и ще продължавам да следя.

11.04.11
20:25

Мерси , Анатоли :)

Днес :

9.00 - кафе , вода

9.30 - питки на тефлон ( 1 яйце + 2 лъжици трици ) , намазани с извара и кръгчета домат + чай с лимон

кафе

11.00 - тренировка + вода , около 45 мин и после 10 гр желирани плодови парчета (като тези , дето слагат в купешкия плодов кекс )

13.00 - 130гр пилешки гърди + 100гр грах и моркови (микс , не от консерва ) + маруля , краставица , домат , 2 маслини , лук , капка зехтин (beer)

(beer)

16.00 - варено яйце + листо маруля

19.00 - мини омлети на тефлон ( 1 яйце , 2 белтъка , 60 - 70гр извара , 1 с. л. трици , чубрица ) + листо маруля :) , вино , вода

22.00 - 100гр извара + варен белтък , вино , вода

Тефлона мажа с мас , пилешкото е дрогирано и след кончината си  и има вид и вкус на шунка ( свърши :) ) , на яйцата утре им изтича срока , изварата тръгна да прокисва ( насипна от Европа , разбира се )....за утре нямам бира :( , ама ще си взема :)

Около 1000 ккал  , пр - 105 , м - 40 , в - 60 (не смятам алкохоли :) )

Уж , тренирах , а и протеини , и въглехидрати са ми занишени...,затова вкарах 1 лъжица  овесени трици във вечерята...
Мазнините са ми излишно в повече....

Тренировка ( дъмбел 7кг) :

1 - клек с 2 дъмбела - 3с по 10п

2 - изтласкване на дъмбели от лег - 10п
3 - флайс - 8п
В 3 кръга

4 - плие с 2 дъмбели - 3с по 8п

5 - гребане с щанга ( 27кг ) - 8п
6 - едностранно гребане с дъмбел - 8п
В 3 кръга

7 - повдигане в страни от наклон - 8п
8 - суинг с дъмбел - 6п
в 3 кръга

9 - френско - 8п
10 - кик бек - 8п
В 3 кръга

11 - лицеви - 12/12/10

12 - бицепсово сгъване от стоеж - 7п на ръка
13 - чуково сгъване  - 5п на ръка
В 3 кръга

14 - повдигане на пръсти с 2 дъмбела - 3с по 15п

Не беше особено изморителна...
Трябва да увелича дъмбелите с 1 кило , ама са на макс :(...и да намаля повторенията и серийте
Баща ми ( и той се прави , че дига тука нещо , от време на време )  подхвърли , че като има повече (ха ха ) пари ще вземе дъмбели с повече допълнителни дискове , или там , както се казват...едва ли...

12.04.11
19:27

Днес:

Тъжен , в емоционално отношение , ден....без тренировка...едното няма връзка с дугото....

Храна:

3 горни пилешки бутчета (обезкожени и сварени , имаше и 2 трътки...тях ги хапнах , защото ги обичам)
8 белтъка (яйца S размер)
100гр извара (Милктрейд , по форума има добри отзиви за нея...)
100гр кисело мляко 2%
3 с. л. овесени трици
маруля , домат , краставица , лук , 3 маслини , капки зехтин , мас за тефлона...

Това е количеството в 5 приема...триците са сутринта , к мляко - следобедна...

кафе , чай , вода , бира , бяло вино....

Около 800ккал , пр - 95 , м - 35 , в - 40 (от храна)

С един френд се видяхме и той ме подсети за Shadow puppets да дръпна...дано не съм го гледала...мой тип изглежда...ми пускам го...

Поздрави и наздраве :(

P.S. Филмът беше дебилен...

Мнението беше редактирано от Мая на 13.04.11 14:05.

13.04.11
20:30

Днес :

9.00 - кафе , вода

9.30 - 60гр(сурово състояние) пълнозърнеста юфка + лъжица извара + 25гр кашкавал + 2 белтъка (варени и настъргани)

кафе , вода

11.00 - тренировка + вода

12.00 - чаена лъжица мед , (beer)

12.30 - 120гр(печен) свински котлет + салата (маруля , зеле , домат , репичка , краставица , лук , 2 маслини , капка зехтин) , (beer)

(beer)

16.30 - 50гр кисело мляко 2% + 2 варени белтъка

(beer)

19.00 - 100гр(сурово състояние) пангасиус , “намазан” с лапад (задушен с вода само) , бяло вино , вода

бяло вино , вода

22.00 - 150гр извара + малко лапад за вкус , вино , вода

Около 900ккал , пр - 100 , м - 30 , в - 55 (от храна)

От алкохол дневно ми се събират около 1000ккал и 80гр празни въглехидрати...

Тренировка :

дъмбел - 7кг , щанга - 27кг

2 - изтласкване на дъмбели от лег - 10п
3 - флайс - 8п
В 3 кръга

4 - напади с дъмбели - 3с по 5п на крак  (с баланса не съм ок , за това толкоз малко)

5 - гребане с щанга - 8п
6 - широко гребане с дъмбели - 8п
В 3 кръга

7 - едностранно гребане в страни от наклон (за рамо) - 8п
8 - арнолд преси с 2 дъмбела - 6п
В 3 кръга

9 - трицепсово разгъване стоеж , 1 дъмбел - две ръце - 10п
10 - кик бек - 8п
В 3 кръга

11 - кофички от легло с крака на стол - 3с по 10п

12 - бицепсово сгъване от стоеж с дъмбели - 7п на ръка
13 - концентрирано - 8 повторения на ръка
В 3 кръга

14 - глутес мост с 1 крак - 3с по 10п на крак

Всичко за по - малко от час

Днес съм свалила 1/2 кило (не вярвам само на кантара - то е до усещане и метър ;) )

Като цяло :
40 - 41кг
Обиколка под мишници (стегнато) 83 - 84см :(
Ханш ( на най - изпъкналата част) 80 - 81см
Бедро ( горе , в най обемната област) 43 - 44см :( ..., ама си има улфт доволно , на фона на “малкия” ханш , тъй че няма страшно :)
Бицепс (стегнат) 24см - 24.2 :(

Мисля в сутрешното хранене да заложа на малко бърз въглехидрат след ставане и 30мин по късно , само мазнини + белтъци (тогава ми е удачно да набавям мазнини , защото не пия и ще ми дават и някаква енергия)
  Умерено въглехидрати за обяд (+ белтък + малко мазнини) , малко за следобедна(може и без протеини...това ми е най - лекото хранене) , вечеря - белтък + зеленчуци/салати , късна вечеря - извара ...

Сега си пускам The Exam…

П.С. Филмът...става....

Мнението беше редактирано от Мая на 13.04.11 22:36.

14.04.11
19:45

Днес няма тренировка....ама , идеята да тренирам през ден не ми допада...
Ако си поемам достатъчно калории , спокойно мога да си тренирам и 6 дни в седмицата , тъй като в момента нямам възможност за качествена , тежка и изморителна тренировка...
Просто ще качвам кила ( кило , хах ) с повече калории и с ежедневни тренировки ще елиминирам възможност от омазняване...пък масата ще я мисля по - късно...
Ако така важния за мен гръб (горна част ) изостане и не пълнея пропорционално , ще го мисля на ново...

Храна :

8.30 - чай с мед

9.00 - Около 60гр(изпечено) свинско , 30гр кашкавал , 100гр карфиол , лъжица извара , кафета , вода

12.00 - 150гр пангасиус + питки (3 белтъка , 50гр ов трици ) + салата от маруля , домат , 2 маслини , капка зехтин (beer)

16.00 - една питка (от обяда ) + 50гр пангасиус + листо маруля (beer)

19.00 - 100гр карфиол , 100гр извара + 1 варен белтък , вино , вода

22.00 - 100гр извара ще бъде , вино , вода

Около 1000ккал , пр - 105 , м - 35 , в - 60 (от храна)

Изгледах 2 тъпи филма...Just go with it с Адам Сандлър ( боже , то какво да очаквам с тоз...) и някакво подобие на ужас Skeleton crew http://www.imdb.com/title/tt1297945/ ... мизерна работа....

Утре съм на свинско , такова имам - орязала съм видимите сланини , колкото и да е мазно то и тез бутчета пилешки са бая благи...

Поздрави и лека , приятна...може и щура вечер :)

15.04.11
20:42

Днес :

9.00 - половин ябълка , чай с лимон , кафе

9.30 - 60гр свински котлет + листо маруля , зеле , зехтин , 3 маслини , миниатурно количество кашкавал , кафе , вода

11.00 - тренировка + вода , 10гр захаросани плодове след трен (beer)

12.30 - 120гр свински котлет + 200гр грах , лук , магданоз (beer)

16.00 - Тричава питка (1 белтък , 1 с. л. пшеничени трици на тефлон с малко мас) , намазани с извара и кръгче домат

(beer)

19.00 - 60гр свински котлет + карфиол и домат  , вино , вода

22.00 - 150гр извара , вино , вода

Около 1100ккал , пр - 110 , м - 35 , в - 80 (от храна)

По - късно ще опиша тренировката...

Сега си пускам Red , забавно ще е :)

Забавен е филмът , но утре ще го догледам , че помагах на майка ми да тъпчем мляно свинско в черва за суджуци...шантави хора са наще...без селитра , без условия за сушене...със замразено свинско от 2.10 килото (аз не ям от него)...ама те си изядоха една партида и не преритаха :)

Тренировката днес :

2 - изтласкване на дъмбели от лег - 3 по 10п
3 - флайс - 3 по 8п

4 - плие с 2 дъмбела - 3 по 8п

5 - гребане с щанга - 3 по 8п
6 - широко гребане с щанга - 3 по 5п

7 - повдигане напред с дъмбели - 3 по 8п на ръка
8 - арнолд преси - 3 по 5
9 - гребане в страни от наклон - 2 по 7п

10 - френско с дъмбел - 3 по 10п
11 - кик бек - 3 по 8п

12 - лицеви - 3 по 10п

13 - бицепсово сгъване с дъмбели - 3 по 7п
14 - чуково от стоеж - 3 по 5п

15 - повдигане на пръсти с 2 дъмбела - 3 по 15п

дъмбел - 7кг , щанга 27кг....за около 45 мин

Не беше тежка тренировка....само баща ми ме нервеше и разсейваше , защото и той реши да тренира...поне не се караме за тежести - той си прави лег и клек(кляка с прибрани крака , с пети на една книга !?!) с една по - тежка щанга :)

Поздрави и лека , аз се почвам с изварата :P

Мнението беше редактирано от Мая на 15.04.11 22:14.

15.04.11
22:47

Гледах High Strung и The machinist от филмите дето беше предложила- шантави са : )

15.04.11
23:19

Към Скота : радвам се , че са те изкефили :) , High strung , http://www.imdb.com/name/nm0644203/- уникален комик
На времето от видеотеката си бяхме взели http://www.imdb.com/title/tt0221831/ и до сега едва се намира в нета , а за бг субс ...
Много сме се смяли...
От новите Kick ass ме изненада приятно - има си от всичко и го “скалъпва”...American history X е добра драма...

Ох , изядох изварата...тегава работа (не , чe не ми е вкусна :) )
Стига с тез котлети , утре - дрогирани пилешки бутчета :)

15.04.11
23:32

казано от mayasy на 15.04.11, 23:19:

American history X е добра драма...

Ооо, на мен страшно ми хареса, един от любимите ми е даже, а Едуард Нортън по принцип много ме кефи като актьор.

16.04.11
00:03

казано от karfi4ka на 15.04.11, 23:32:

казано от mayasy на 15.04.11, 23:19:

American history X е добра драма...

Ооо, на мен страшно ми хареса, един от любимите ми е даже, а Едуард Нортън по принцип много ме кефи като актьор.

:) е аз на Еди съм му фенка от Боен клуб , гледах го на кино и се впечатлих...и от там се зарибих да му изгледам и други филми и си ми остава един от любимите актьори :)
http://www.imdb.com/title/tt0266452/ , дори и на това се радвах :)

Сега се присещам да гледам за някой си път Donnie Darko - и до този момент , не съм сигурна , дали съм го разбрала...но винаги си носи “настроение”
Май , се смята , че The Butterfly Effect плагиатства от там... на мен вторият ми е по-лесносмилаем :)

Вече ми мина от изварата , хах...ама имам едни болежки...,ако не минат треа да мисля , какво да ограничавам (не храна...поне не и полезна...)

Лека и приятна вечер :)

Мнението беше редактирано от Мая на 16.04.11 00:07.

16.04.11
20:26

Днес :

9.30 - половин ябълка , кафе , вода

10.00 - омлет ( 1 яйце + 1 белтък + 30гр кашкавал + 30гр пилешко , лук ) на тефлон намазан с мас :) + кафе , вода

11.00 - тренировка + вода ...1 сушена смокиня след трен :)
(beer) :)

14.00 - 100гр пилешко (толкова имах) + 120гр грах + 30гр карфиол , лук

(beer)

17.00 - варено яйце

(beer)

19.00 - 100гр пангасиус + домат (опитах да ям и печено на скара свинско черво...не се получи :) ) , вино , вода

22.00 - 150гр извара , вино , вода

Около 1000ккал , пр - 95 , м - 40 , в - 55 (от храна)

Тренировка :

1 - клек с дъмбели - 3с по 10п

2 - гребане с щанга - 3с по 8п
3 - широко гребане с щанга - 3с по 5п
4 - едностранно гребане - 3с по 10п

5 - лицеви - 3с по 10п

6 - гребане в страни от наклон - 3с по 6п
7 - повдигане в страни - 3с по 7п
8 - повдигане напред с дъмбели - 3с по 6п
9 - арнолд преси - 3с по 5п

За около 40 мин

:) Днес пихме с един приятел (типично по билдърски , си бях с потник , ха ха ) и той , леко “омаян” от бири , недоспиване и умора , изведнъж изтърси : “Леле , ти си направила е’ати рамото , много си се развила в раменете...то и трапеца ше тръгне...” :) ...не цитирам дословно...и моите бири си бяха на ниво :)
Та , за рамото се изкефих...ама може да е било само намек за трапеца ( ние с него мразим трапец :) )...та пийнал човек не лъже за дреболий...ама се зарадвах , че има резултати...видими :)

Мнението беше редактирано от Мая на 16.04.11 20:43.

18.04.11
11:13

17.04.11г

Закуска : тричави питки (2 белтъка , 40гр овесени трици) , намазани с извара + кръгчета домат

Тренировка : гърди/трицепс/бицепс...около 40мин.....мед

Обяд: пилешко горно бутче + 2 белтъка + 100гр грах + малко пълнозърнеста юфка :)

Следобедна закуска : варено яйце

Вечеря : 1 пилешко шишче + малко домати и краставица

Късна вечеря : 1 белтък + опит да хапна извара...

Много пиене....олях се.... :(

Днес:

Закуска : кафе с мляко 1.5%.....

Няма да тренирам ...

18.04.11
18:53

Та , след кафето с мляко :

12.00 - около 150 - 170гр пилешки воденички + 100 - 150гр (сварен) кафяв ориз
Оризът е на Крина - нямаше гъгрици , ама мн бял ми седи (ми , то в тенджерата под налягане...)

16.00 - парче ябълка

17.00 - карфиол + малко пълнозърнеста юфка + извара + парче (30гр , пр) кашкавал

По някое време ще жуля извара с доматче....много пиене ми се събра...едва гледам , ама утре - гръб и рамо требе..
Догледах RED , скучен ми беше....., ама аз едва гледам :) , да се повторя

Около 1000ккал , пр - 85 , м - 35 , в - 70

18.04.11
19:03

казано от mayasy на 18.04.11, 18:53:

много пиене ми се събра...едва гледам

Цялото ти старание с храната и тренировките отива по дяволите... Този път с пиенето до абсолютно никъде не води, колкото и да ти хубав и широк гърба, и малко и стегнато дупето. Намери някакъв друг отдушник (или потърси) - не може да няма начин.

Не ми отговаряй - не съм някакъв универсален коректив; просто не се сдържах - жалко е...
С най-добри чувства ти пиша :(

18.04.11
19:37

казано от Atom на 18.04.11, 19:03:

казано от mayasy на 18.04.11, 18:53:

много пиене ми се събра...едва гледам

Цялото ти старание с храната и тренировките отива по дяволите... Този път с пиенето до абсолютно никъде не води, колкото и да ти хубав и широк гърба, и малко и стегнато дупето. Намери някакъв друг отдушник (или потърси) - не може да няма начин.

Не ми отговаряй - не съм някакъв универсален коректив; просто не се сдържах - жалко е...
С най-добри чувства ти пиша :(

Уви , отдушникът ми е ...човек , на когото не му дреме за гърба ми и малкия г’з...

За протокола , не съм пила “толкоз”:
4 бири , 30-40гр уиски , 1л бяло вино...и днес:3 бири  , 1 литър бяло вино (може и повече , ще видим :) )

Съгласна съм :) , но имам по-сериозни “кахъри ” от пиенето , върху които да поработя ( не , че мога да променя нещо )
Вчера прекалих ...с’брахме се с приятели за празника...и днес се продължиха “филмите”....и определено , това не е начинът...
Имам си лимити и трябва да ги спазвам ...не , че има смисъл :)
Благодаря , за конструктивната критика , Atom ... знам , че си добронамерена :)

Мнението беше редактирано от Мая на 18.04.11 20:55.

18.04.11
21:09

http://www.youtube.com/watch?v=WPbysCB_81s&feature=related :)
или http://www.youtube.com/watch?v=pe6uWzwQ1FE&NR=1 ...все хубави хора :)

19.04.11
08:25

Най - накрая се наспах , като хората :)

7.30 - парче ябълка , вода , кафе

8.30 - омлет ( 1 яйце , 1 белтък , лъжица кашкавалена извара , 20гр кашкавал , 1 воденичка , лук ) , кафе

Следва тренировка :)

19.04.11
17:15

10.00 - тренировка + вода

12.00 - пилешки воденички (100гр примерно) + 100гр грах , 50гр (сварен) кафяв ориз , половин домат , лук , кимион...(beer)

16.00 - варено яйце...изхрупах и 2-3 листа маруля :) (beer)

18.00 / 19.00 - 2-3 воденички (дояждам) + 2 белтъка + маруля и капка зехтин.....(още се чудя , на омлет ли да го забъркам или на салата ) , вино ,вода

вино , вода

21.00 / 22.00 - 100 - 150гр извара , вино , вода

Около 950ккал , пр - 95 , м- 35 , в - 60

Тренировката :

2 - гребане с щанга - 3с по 8п
3 - широко гребане с щанга - 3 с по 4п (нз , защо ми е трудно..., а и за кръста ми се струва натоварващо...не мога да се наведа , като хората и се получава пак гребане :) някакво)
4 - едностранно гребане с дъмбел(е , то може ли с щанга , ха ха)- 3с по 8п

5 - лицеви с широк хват , мисля - 3с по 10п

6 - едностранно гребане в страни от наклон - 3с по 7п
7 - разтваряне в страни от наклон - 3с по 8п
8 - суинг с дъмбел - 3с по 6п
9 - раменни преси с 1 дъмбел(две ръце) - 3с по 10п

10 - повдигане на пръсти с дъмбели - 3с по 15п

Дъмбел - 7кг , щанга - 27кг....за около 40 мин...10гр захаросани/желирани? “плодове” след трен (beer)

19.04.11
18:54

Омлети си направих (2 белтъка , малко извара , 3 воденички...) и изръфах още 1 листо маруля ( с тоз’ ориз имам “проблеми” , и зелениляка няма да помогне... )
По-късно  - изварица , не кашкавалена :)

Сега си пускам една глупост , ‘дет’ мернах по торентите - Mask Maker…нямам очаквания , но ако го изгледам целия , ще съм доволна :)
И успоредно с филма , ще си правя косата “голяма” за утре , че зализана и до магазина не мога да ида  :(

П.П.Не мога да го изгледам , тоз’ филм....нещо се размислих за мои си работи , а той е далеч от понятието “интересен”....няма да трия веднага...

Мнението беше редактирано от Мая на 19.04.11 20:15.

19.04.11
22:05

Карай ... ям си изварата и ще гледам по-рано да легна...утре - гърди / бицепс / трицепс ме чакат...и още запичащ ориз :(

Мнението беше редактирано от Мая на 20.04.11 10:27.

20.04.11
20:23

Не се наспах...4 - 5 часа...
И ми е едно замряло...

Днес :

9.00 - тричави пити ( 2 белтъка , 35гр ов трици ) намазани с извара , кръгчета домат , парче месо...кафета , води...

11.00 - тренировка....вода...около 45мин (разсейваха ме - скандали с инфантили  в напреднала възраст) ...лъжица мед след трен

13.00 - варено бутче ( обезкожено...нямаше трътка :( ) + 50гр(сварен) кафяв ориз + домат , краставица , чесън (beer)

16.00 - 100гр кисело мляко 0.1 + 1 лъжица овесени трици (beer)

19.00 - парти бутче (демек долно=малко) + 1 белтък + зелена салата с 2 маслини и капка зехтин , вино , вода...нещо я забравям :)

22.00 - 150гр извара..вино , вода

Около 950ккал , пр - 100 , м - 35 , в - 55
С “течностите” : около 2400ккал , 105пр , 35м, 135в....

Ми , добре си хапнах...само тоя ориз ме прецака (добре , че свърши) , марката ли е смотана...преварих ли го?!?
Както и да е , нямам търпение да жулна изварката...много ми “тича” с винце :), а и идеята да хапваш късно без угризения , ми е перверзно приятна :)

Тренировка :

2 - кофички (то , май това не се казва така ) от легло с крака на стол - 3с по 10п

3 - изтласкване на дъмбели от лег - 3с по 10п
4 - флайс - 3с по 8п

5 - френско - 3с по 10п
6 - тр. разгъване лег , с и дъмбел - две ръце - 3с по 10п
7 - същото , тесен хват - 3с по 10п
8 - кик бек - 3с по 7п

9 - лицеви (за трицепс , уж) - 3с по 10п

10 - бицепсово сгъване стоеж - 3с по 7п
11 - чуково/кръстосано...нз - 3с по 5п
12 - концентрирано - 3с по 7п

13 - плие с 2 дъмбела - 3с по 8п

Нормална тренировка...отпаднала бях и затова включих повече упражнения , да компенсират некачественото изпълнение...
Направих и една “дебилия” :)
Реших да проб’ам лег с щангата , седнах с нея на леглото...затиснах се и се зачудих - как , въобще сама бих могла да легна и да я докарам до гърдите , че чак и да я вдигна....после се включи и недоспалото ми паникьосване - как да я преместя , че да стана и да си продължа стандартния трен :D “изсулих” се , де.... бе малоумна съм , ха ха
То , дори някой да ми я подаде за лега...на тоз’ етап повече от 20кг едва ли ще успея да вдигна...

Както и да е... http://www.youtube.com/watch?v=EE_H9gpw7Uw
Не помня , дали го гледах тоз’ филм...ако съм го гледала , значи е тъп :)
Но съм фенка на Franz и песента ми приляга на заспалото състояние...поздрав :)

21.04.11
07:17

Ох , бясна съм....уж , си легнах рано ( към 1.30 ) и ме събудиха в 6.30 (swear)
Няма възстановяване :( , няма и гръб да видя скоро...не ми дреме - пак ще тренирам...
7.00 - чай , 1 белтък

Сега ще пия кафе (ако е на гладно получавам киселини , затова втикнах белтъка) и ще умувам закуска - тричави питки или юфка?!?

Мнението беше редактирано от Мая на 21.04.11 09:24.

21.04.11
12:23

привет,
много е изписано по темата, но някак си не успях да се въздръжа.
имаш 2400 кал, от които почти 1500 са алкохол!?!? явно, че имаш някаква грижа с него, но защо не се замислиш и не започнеш постепенно и да го ограничаваш. замени едната бира с някаква смислена храна. така седмица, две, месец примерно. поне докарай съотношение 1:1 ;)
говориш за липсата на сън и възстановяване, ама нали разбираш колко зле влияе алкохола върху възстановяването...
успех

21.04.11
12:43

казано от f ts на 21.04.11, 12:23:

привет,
много е изписано по темата, но някак си не успях да се въздръжа.
имаш 2400 кал, от които почти 1500 са алкохол!?!? явно, че имаш някаква грижа с него, но защо не се замислиш и не започнеш постепенно и да го ограничаваш. замени едната бира с някаква смислена храна. така седмица, две, месец примерно. поне докарай съотношение 1:1 ;)
говориш за липсата на сън и възстановяване, ама нали разбираш колко зле влияе алкохола върху възстановяването...
успех

:) е то ми е ясно , че с пиенето си преча много...,за това поне сън да си докарам...
Пък и , колкото по-дълго време съм будна - толкоз повече алкохолец отива :D
Все пак , ще се “мъча” да го намалявам :) , мерси за мнението , поздрави и хубав ден :)

Въпреки мрънкането сутринта , си направих една много приятна тренировка и до момента съм си хапнала доста доволно и “природосъобразно” :)

(beer) По - късно ще описвам :)

21.04.11
21:24

Та за днес...

7.00 - чай , варен белтък ,кафе

8.30 - тричави пити (2 белтъка , 40гр ов трици)  намазани с извара , кръгчета домат , парче пилешко , мас за тигана , кафе , вода

10.00 - тренировка + вода

11.00 - лъжичка мед , след 30мин варен белтък

12.30 - пилешко горно бутче + 180гр мексикански микс (грах , царевица , з.боб , морков ,чушка) + 1 белтък ,2 маслини , капка зехтин (beer)

15.30 - парче пилешко , увито в листо маруля + маслинка (beer)

18.30 - 100гр пилешки дробчета + маруля + капка зехтин , вино , вода

Към 22.00 ще бъде 100гр извара + 1 дробче , вино , вода :)

Не съм яла жълтъците , защото прецених , че мазнините от тях по - добре да ги набавя от зехтин и маслинки :)
Мексиканският микс не беше от консерва и на края на задушаването (само в “пръст” вода) метнах 10гр пълнозърнеста юфка да поеме оставащата течност (там е най - полезното , до колкото го има :) )

Около 900ккал , пр - 95 , м - 30 , в - 65

Тренировка:
щанга - 27кг / дъмбел - 7кг

1 - мъртва тяга с щангата - 5x7   ( не я свалям до долу , че ще се сецна :D , но гърбът ми е изряден и си усещам правилно натоварването :) )
2 - гребане с щанга - 5x7
3 - широко гребане с дъмбели (опитах и с щангата :D ) - 5x7
4 - едностранно гребане с дъмбел - 5x7

5 - лицеви - 5x10   (с лакти разперени в страни...бе , и гръб си “товари”)

6 - едностранно гребане в страни - 4x7   (по форума четох , че е за задно рамо (wasntme) )
7 - разтваряне в страни от наклон - 4x7
8 - преден суинг с дъмбел - 4x6
9 - арнолд преси - 4x5

10 - клек с дъмбели на раменете - 3x10

Ми , не бих казала , че следвам програма (то си личи :D )...по моя си “режим” :
1 ден - гръб/рамо
  2 ден - гърди/бицепс/трицепс
3 ден - евентуално почивка... или крака , ам аз си ги “праскам” във всеки трен по малко....
Пък , упражнения/серии/повторения ще менкам...и кръгови ще вкарвам - бе , разнообразие да има :D

Не беше изморително...мислех и повечко за крака , ама мина час и си викам : я , дай да си сготвя :)
Усещам си натоварването правилно , не са ми леки тежестите , че да се чувствам ‘се едно си надигам халбата (beer) :D…
Е , за прогрес не стават.... в някои упражнения...лега с дъмбелите си е подигравка...ама пресите... за “туй” само по 5 правя :)

То , растежът идва с яденето...и с редовно натоварване , ‘се ще се получи нещо ;) (само да не е г*з и баджаци :D )

Иначе - скучен ден...викаха ме на запой , ама ме мързеше..., а и предпочетох да си оправям косата :)
Участие в леки скандали , свидетел на неадекватни реакции , действия и размисли на глас...нищо ново и интересно не се случи...

Но не се чувствам депресирана днес :) , само имам киселини :D

Поздрави http://www.youtube.com/watch?v=Grx08ehxXMM :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1