Дневникът на Ани

Темата е заключена.
Прескочи до:
А

17.04.11
00:32

Ами и мен не ме интересуваше какво ям , кога ям и честно казано не ми се лепеше никъде ...А сега като обръщам повече внимание имам чувството , че всичко ми се лепи .. ;х
Цел ами да намаля подкожните мазнини , доколкото мога и да се стегна ..
ПС: преди малко изгледах филмчето за захарта ( в някой от дневниците беше постнал )  Само не разбрах защо като фруктозата е толкова вредна се препоръчва за страдащите от диабет ?

17.04.11
10:38

Привет Ани !
Разгледах ти дневника и мисля че от всички мнения само твоето ми се струва най уместно за привлекатлно момиче като теб  ‘’Ами и мен не ме интересуваше какво ям , кога ям ..’’
Всичко в рамките на нормалното е полезно слушай тялото си,наблягай на плодовете и зеленото,а и повече активна дейност и по - малко филмчета  ;)

П.П Все пак пролет е хора наситете се на сезона Just do it (dance)

TO

17.04.11
14:02

Интересен дневник се заформя !
Успех ти желая Ани,надявам се скоро да постигнеш това което искаш. :)
Ще следя.

17.04.11
14:03

Хахах  :) Това е най-лесното да кажеш “Е кво ми пука кво ям, нали съм слаба! 8-)” . Нали затова е тоя дневник - да получи някой съвет, и което е по-важно да се вслуша....и да подобри храненето си. Не заради това дали ще и станат дънките и как ще изглежда на плажа ами за собственото си здраве. Ани, попринцип си симпатично момиче, нали...като гледам снимите....така си се родила....направи нещо от себе си за тялото ти, изгради го, не го остаявй на течението.

А

17.04.11
14:14

Здравейте ! :)
хах далеч не съм се родила така :д Бях дебела ( 150см. 67кг ;х преди малко гледах снимките ...преди и сега....и единственото , което мога да кажа е че се гордея със себе си ;д ) Това , което виждате на снимките  е постигнато с голяма воля и най-вече търпение :) СЕга  просто трябва да направя финалните щрихи , за да постигна това , което целях още преди 4 г.. :)

17.04.11
14:17

Супер! Продължавай така...Надявам се да си изградиш навици с спорта и да не е само пролетно-лятно явление. :)
п.с. Защо не пробваш съботно - неделните тренировки в Варна с групата :) (y)

А

17.04.11
14:25

Благодаря ти :)
Ами точно събота и неделя не мога ;х
Днес ме зарадваха (почти ;д )с една новина ... След 2 седмици пак мога да си ходя на фитнес ... Не ми се вярваше , че ще го кажа ..но ми липсваше...чувството...как кипя от енергия след фитнеса ;д

17.04.11
15:08

казано от Ani Shirvanyan на 17.04.11, 00:32:

Ами и мен не ме интересуваше какво ям , кога ям и честно казано не ми се лепеше никъде ...А сега като обръщам повече внимание имам чувството , че всичко ми се лепи .. ;х
Цел ами да намаля подкожните мазнини , доколкото мога и да се стегна ..
ПС: преди малко изгледах филмчето за захарта ( в някой от дневниците беше постнал )  Само не разбрах защо като фруктозата е толкова вредна се препоръчва за страдащите от диабет ?

Фруктозата се препоръчва при диабетици защото не прави пик на инсулина, демек не покачва нивото на кръвната захар, което не трябва да се случва при диабетиците, в плодовете също има само фруктоза, но също има и много фибри, за това са полезни, природата си знае работата там където има много фруктоза има и много фибри.Ако почнеш да четеш и да гледаш такива филми като, този който си изгледала, ще разбереш, че темата е много дълга и трябва много да пиша, за да ти го обесня по най-простия начин.

А

24.04.11
21:56

Здравейте :) Хмм върнах се ... причината да не пиша в дневника толкова време е свъразана с компа (имах проблем и трябваше да го преинсталирам ;) ) , а не както някои прибързаха и се направиха на мн интересни  с последните коментари , че съм се била отказала и т.н ..та както и да е .. Ще се похваля , че последнта седмица бях изрядна (според мен) Всеки ден си тренирах и хапвах стабилно ..като напълно забравих за сладките неща ..ама ми се ядеше парче козунак днес ...не си взех все пак
Храната за днес :
10:00 100 г пиле + салата (със зехтин)
12:00 ябълка и кис.мляко 3%
15:00 2 кафета и мн бадеми
17:00тренировка
- 5х30 крънч
-3х20 глутеос мост
-2х15 напади
- 4х15 вдигане на крака с тежести
- 6 мин скачане ;х рекорд ;д абе как издържате по 15 мин ;х
- да не забравя  успях да направя 2 лицеви ;д
-20 мин танци
18:30 малко риба + ориз и малко картофи
20:00 3 яйца и бадеми

мм това е за сега , но се чувствам малко гладна и може да похапна една ябълка
Христос Воскресе ! :)

Мнението беше редактирано от Ани Ш. на 24.04.11 22:00.

Воистина Воскресе Ани !

радвам се, че им натри носовете на бугати-тата :D :D :D Успехчета и за напред ! :) Храната е добра според мен солиден напредък ! :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.04.11 23:13.

А

26.04.11
20:03

Здравейте :)
Днес денят ми почна мн зле ..трябваше да ходя на лекар пък се оспах ;х и не можах да закуся
15;00 кис. мляко и бадеми
19;00 200г свинско, 2 домата , 50г сирене , ябълка
по-късно още някоя ябълка сигурно

тренировка - цял ден обикаляне по магазините :)

Един съвет - като изпуснеш ядене в следващото такова гледай да си наваксаш. Естествено не двойна порция, но малко повече от обикновеното. И знам, че не си го направила нарочно, но се опитвай никога и при никакви обстоятелства да не пропускаш закуската. ;)

А

28.04.11
19:49

Абе нз какво ми става , но напоследък мн спя  ;? около 15 часа съм спала днес (ако не и повече ) ;д едвам се събудих за даскл .
Закуска пак я пропуснах ;х но не знам защо не се чувствах гладна
16;00 кис.мляко + бадеми + 2 бисквити
19;00 150 г пиле и кекс (приготвен от мен :) 

тренировка ; по-късно  ще си отделя 30 мин да направя обичйните упражнения :)

казано от Ани  Ш. на 28.04.11, 19:49:

Абе нз какво ми става , но напоследък мн спя  ;?

Това е отговор на тялото към недостига на енергия (храна). Забавя метаболизма, а когато спиш той (метаболизма) е най-бавен. Т.е. организма се стреми да стои в състояние “сън”, за да пести енергийни ресурси. Съвет - яж! Пак си пропуснала закуската...така оставяш по 20 часа тялото без храна...не е добре ;)

А

28.04.11
20:14

ProxX благодаря за съвета .... но точно вчера съм прекалила с храната (беше ми зареждащ ден и честно казано не съм се въздържала от нищо каквото ми се ядеше си ядох - козунак , )

Мнението беше редактирано от Ани Ш. на 30.04.11 09:21.

А

30.04.11
09:20

Добро утро :)
Последните дни не бяха мн сполучливи за мен (така като се нервя за нищо :) )  Сега си стоя вкъщи ,че нещо се разболях .  Сън не ме лови ( днес заспах в 4 и станах в 7 ;х сефте;д) .  Последните 2 дни си ям каквото искам , без да прекалявам и вече усещам как са ми се напълнили бузите (това исках)  . Лекаря ми постави задача да увелича мускулите на краката , без фитнес |-(  Изкачването на стълби добра идея ли е? и ако да ..колко пъти трябва да го правя ? За храната... трябва да увелича протеините ..за момента не ям повече от 50-60 ... а бях чела ,че  трябва да са 2г на кило .. Ще се опитам да ги докарам г/д до толкова  ..като се оправя и почвам да тренирам повече ...а за храната  днеска ще се постарая да ги докарам до толкова.
Успешен  ден  :) !

30.04.11
10:48

А защо без фитнес,  какъв е проблема, лекаря ли не ти дава да ходиш на фитнес?С фитнес най-лесно ще качиш мускулна маса на краката.Ако не можеш да ходиш на фитнес, може да правиш упражнения за крака вкъщи, клякания, напади, изометрия, качването по стълби също не е лоша идея, просто утпражнения със собствено телго :)

Т’ва без фитнес ми звучи...странно. Всяка физическа активност е фитнес...дори и изкачването на стълби. Дори и ходенето пеша. А с качване на стълби трудно ще качиш мускули. Ще качиш, но нищо особено. За да се увеличава мускулната маса трябва да работиш с висок процент интензивност...качването на стълби си е аеробна дейност т.е. използва се друг механизъм за използване на енергия. А за храненето нямам какво да кажа...всичко необходимо ти е казано при това многократно. :)

30.04.11
11:25

Аз без фитнес го разбирам като без ходене във фитнес залата... Ако е така единствения начин да качиш нещо върху обиколките им, са кратки и изморителни натоварвания като спринтове около 100-120метра, совалки, тичане по стълби, различните видове клек-подскоци, унилатерален  клек , български клек...  абе всичко, което те изморява в рамките на 15-20 секунди

Мнението беше редактирано от x_3_mar на 30.04.11 11:27.

А

30.04.11
11:56

Да за храненето разбрах .. А не ми дават да ходя на фитнес , защото не трябва да правя упражнения с тежести ... само кардио ( без скачане на въже) и други упражнения със собствено тегло .. ще мога да ходя на фитнес чак лятото , когато ми оправят гърба ;s

А

30.04.11
18:22

Менюто ми за днес е :
8;30 3в1 с 5 бисквити (малки) и филия хлябс малко кашкавал
от 9 до 13;00 чистене ;д (тъй и тъй бях вкъщи цял ден викам да свърша нещо полезно )
13;00 голяма салата ( домат , краставица, кис. краставички , маслини, 50г сирене , чушка, морков и малко зехтин) + 100г пилешко
15;00 нещо като тренировка
-5х35 крънч ( на топка)
-3х15 напади
-2х20 полуклек с тежест
-2х20 вдигане на гирички ( не трябваше да го правя ;х)

15;40 един ред черен шоколад 85 %
16;30 салата (същата)
18:00 3 яйца с 30 г сирене и филийка хляб
по-късно може малко бадеми и едно блокче шоколад :)

А

01.05.11
22:30

10:00 кис.мляко , филийка хляб + 60г кашкавал
12;00 ябълка
13;30 многооо супа (отдавна не бях яла ) + 2 филии хляб
15;00 трен:
-30 мин тае-бо
- 2х50 глутеос мост
-3х60 крънч
-2х20 полуклек
17;00 -20;30 разходка
21;00 около 400г салата , 120г извара ( с половин солница ;х чудно ми е как я ядете ;д) + 10 пушено свин.филе
22;00 1/2 манго 
май-калориите ми станаха повечко ..

Мнението беше редактирано от Ани Ш. на 01.05.11 22:31.

01.05.11
23:01

Хич не са ти в повече калориите :)
Много голяма “дупка” м/у 13.30 и 21…и доста натоварване в тоз период...
След трена е трябвало да хапнеш и после разходки :)
Днес месцето и яйчицата ти се губят :) , не разчитай само на млечни ;)
Успех :)

А

01.05.11
23:15

mayasy
права си ..мерси за  съвета...Утре ще гледам да има повечко месце

Но като цяло си започнала да ядеш :)

А

01.05.11
23:53

мм да , колкото повече ям  , толкова повече ми се яде ;х след всичко това още се чувствам гладна ;д

А

02.05.11
11:46

От няколко дена не се бях теглила та реших днес да видя ...и не ми хареса особенно  от 49 съм станала 51 ;х , но се чуствам по-стегната ..смсл не ми е отпусната толкова мн кожата (сигурно щот се е запълнила със сланинки ;д) Първото нещо , което ми мина през ума беше да гладувам днес ...но на бързо се отказах щот целта ми не е да припадам..така че си продължавам със сегашния режим
10:00 - 30 мин dance ( трябваше да е тае -бо 2 част ..то е с ластици вчера си купих , но не съм видяла , че са от най-силните и едвам ги дърпам ;х а и имам страхотна мускулна треска от вчерашното тае-бо)
11;20 много салата с малко зехтин + 1 филия хляб с 3 пучени филета
12;30 ябълка
16;00 кис.мляко и малко бадеми
20;00 200 пилешко и малко салата
22;00 тае-бо 1 част

Ееееееех, че си....Значи хем виждаш позитиви, хем не ти харесват?! И защо реши, че тези 2 кила са сланини...защо 500гр. от тях не са сланини, а 1500гр. да са мускул. Има я и възможността да си задържала малко вода, да са се позапълнили гликогенните депа...варианти много, но ти естествено решаваш, че са сланини. Добре, че поне си се отказала от гладуването.

Change your mind! :)

02.05.11
11:58

По- скоро си запълнила с мускулче ;)
Добре си решила да не гладуваш , то с 1 ден глад , какво ще постигнеш , освен верно да припадаш...
+/-  1-2кг нищо не значи ...в случая може да задържаш вода , прави ми впечатление , че обичаш да ти е соленичко :)
Спазвай си режима и хапвай на често....не залитвай към идеи за гладуване , защото най - много накрая да изперкаш и да се натъпчеш с каквото ти падне :)
Поздрави :)

Да не забравя...имам подарък за теб - една прекрасна статия точно за теб - http://www.bb-team.org/articles/2821_kantar-kakvo-mozhe-i-kakvo-ne-mozhe-da-ni-kazhe#axzz1L59ijcrx :)

А

02.05.11
12:17

Да наистина използвам мнногооо сол ;д а и вчера изпих повече от 3л вода , а  не си спомням да съм ходила по нужда..
Прокс благодаря за бодаръка ;д

А

02.05.11
22:37

Да питам задължително ли е бърз въглехидрат след трен ? при условие , че е в късен час ? Направих 2х тае-бо и  се зачудих дали трябва да изям някоя ябълка , защото ппц след трен го правя ...:)

Мнението беше редактирано от Ани Ш. на 02.05.11 22:37.

02.05.11
22:45

Хапни ябълката :) , тя не е баш бърз въглехидрат (мисля) и няма да е голям проблем за късния час , но задължително след натоварване трябва да хапнеш нещо , да не мислиш “гладна” да лягаш :)

А

02.05.11
23:02

Благодаря за отговора .. :) иначе аз си я хапнах просто питам да знам за следващия път

А

03.05.11
13:40

Имам ужасна мускулна треска ;х да го приема ли , че тае-бото е доста ефективно ;д ?
мм  днес май ще пропусна трен ..едва се движа ;д

менюто:
9:00 1 ябълка , кис.мляко , блокче тъмен шоколад и няколко бадема
10;30 100г извара (+ половин солница ;д ;х) ..краставица 
13;30 2 ябълки и блокче шоколад  ..
15;30 100г пилешко и краставица
18;30 100г пилешко и краставица и малко сирене 

ако ми мине може вечерта да направя 30ми тае бо 1 част :)

Успешен ден :)

03.05.11
14:17

Браво Ани, има прогрес при тебе, започнала си да се храниш значително по добре.За 2кг не се притеснявай не са мазнина :) най-вероятно са мускул.От мен съвет намали малко солта, хапвах но в умерни количества, принципно организма няма нужда от допълнителна сол, в повечето случай тази, която е в храната му е достатъчна.За тее-бо-то сигурно е ефективно но то е повече аеробно, иначе гори калории, това, че имаш мускулна треска не може да каже дали е ефективно, от всяко ново движение, което тялото не е правило може да имаш муслулна треска.Аз тренирам по 2 пъти на ден и то доста тежки тренировки и онзи ден играш 5ч. тенис на маса и имах мускулна треска :) така, че това не определя, колко е ефективно тае-бо-то :) и ефективно за какво, като за аеробно е ефективно, като за качване на мускулна маса не е ефективно и така :) Продължавай така с храненето, добре вървиш, после ще оправиме и тренировките.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 03.05.11 14:17.

А

03.05.11
22:42

Bojidar Stefchev
Благодаря ти :р

Днес пак ходих при лекаря и  ме зарадва с новината , че вече почти ми се е оправил гърба (още около 2-3 посещения ми остават ) И лека по лека каза да почвам да трупам мускули на гръбчето ...  ама да изчакам още една седмица докато ми намести всички кости ;х(оххх голяма болка е туй наместване ;х ;д)  За сега от 1 месец плуване и предимно силови тренировки за мускулите на гърба  съм направила това ( нз дали въобще е мускул или просто мазнинка ;д) ама не е като миналото лято само кожа и кости

03.05.11
22:56

Дано се възтановиш бързо :) , но не се втурвай веднага да се натоварваш - когато каже лекарят ;)
От подобни снимки трудно си личи нещо :D , аз колко се мъча сама да се снимам и се получават такива карикатури :D
Но това , което виждам е добро рамо...бе , като цяло си личи стегнатост и мускулче...
За сега си хапвай , гледам храната ти е доста по - добре... и тренирай редовно , което ти е възможно за момента...гръбче лесно ще направиш - имаш хубава структора :)
Поздрави :)

ЕДИТ:Всъщност , мисля имаш достатъчно съразмерно тяло , че да развиваш гръб и ръце...цялостно качване на няколко кила в полза на мускул си е перфе :)

Мнението беше редактирано от Мая на 03.05.11 23:08.

03.05.11
23:08

Моля Ани, винаги бих помогнал на някой сериозен, върпреки, че малко не слушаше в началото и си беше за бой ама :D Иначе така като гледам по снимките, ти си ектоморфче, което според мен за жена прекрасно, а ти с един добър хранителен режим и малко тренировки, ще постигнеш страшно добри резултати, за визия имам предвид, щото ти си с перфектно тяло в момента но може да изгледжа и алтлетично на спортист човек и ще е още по яко повярвай ми :)

А

03.05.11
23:35

mayasy ,Bojidar
Благодаря ви :)
Ммм да ектоморфче съм ...с доста тънки кости ( нз от де съм ги наследила ппц и майка ми и баща ми са доста едри ;д не че се оплаквам )  Искам да увелича размера на китките ..мн са ми тънички , ама не намирам такова упражнение специално за тях ..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1