Днес :
8.30 - чай , варен белтък
9.00 - 50гр юфка(суров вид) + 1 варен белтък + 50гр извара + 30гр пилешко , кафе , вода
Около 250ккал , пр - 25 , м - 5 , в - 25 (закръглям)
Имам мускулна треска на ГНУСНИЯ ГАДЕН ТРАПЕЦ :@ ...от тягата ще да е...май , не трябва да я правя...
Но...ми се струва , че съм напомпала малко гръб :) , как да е...
Имам половин агне в хладилника (купешко : може да е и яре , куче , коте :) )...мисля за обяд от него да резна...ама от коя част - бут , плешка...
Ако някой има идея , кое ще стане най - бързо на тефлон , че фурна не ми се пуска , а съм яла само печено !?!
Сега ще го извадя и ще си резна по приличното месце , че те наще ше го съсипят с олио , мръсни тави и т.н. за Великден...
Поздрави :)
Мнението беше редактирано от Мая на 22.04.11 20:39.
Провали ми се планът за деня...един приятел ме посети изненадващо , баш преди тренировката...
Ама аз му извадих една биричка , казах му да си пуска , каквато музика иска ...да се занимава там и я претупах на бърже...малко ми беше тъпо докато тренирам , че и на мен ми се припи , пък и цигарки..., ама се отчетох :)
И с агнешкото се прецакаха нещата...отидохме в неква кръчма и дадох 2.70 за прегоряло шишче и 100гр бобена салата...
Тренировка + вода :
1 - клек с дъмбели на раменете - 3 по 10
2 - повдигане на дъмбели от лег - 5 по 7
3 - флайс - 5 по 7
4 - френско - 5 по 8
5 - кик бек - 5 по 7
6 - бицепсово сгъване стоеж - 5 по 7
7 - концентрирано - 5 по 7
8 - лицеви - 3 по 10
Слаба работа , ама не беше любезно да правя повече...та с 30мин се отчетох
мед , след 15 мин варен белтък и у кръчмата :(
13.00 - 100гр пилешко шишче + 100гр боб (боцнах и една свинска мръвка от неква кавърма) (beer)
16.00 - пилешко дробче увито в маруля (beer)
19.00 - 80гр дробчета + маруля , зехтин , маслинки...вино , вода
22.00 - 150гр извара + настърган белтък , вино вода
Около 950ккал , пр 110 , м 30 , в 50
Не знам утре , дали да почивам...или да намаля обема на стандартния трен (гръб/рамо)...скоро не съм почивала...,ама ми се яде агне ( ако не изфиряса до утре )...зависи , как се чувствам и дали имам възможност...то ше е чудо с тия яйца тука :(
Как да е ... - тъжен ден ....поздрави :)
http://www.youtube.com/watch?v=r9YyaknVx_o
Мнението беше редактирано от Мая на 23.04.11 20:53.
Тренировъчен “режим” от началото на месеца :
1 - гърди/трицепс/бицепс 12 - почивка
2 - почивка 13 - цяло тяло
3 - гръб/рамо 14 - почивка
4 - гърди/трицепс/бицепс 15 - цяло тяло
5 - крака 16 - гръб/рамо
6 - гръб/рамо 17 - гърди/трицепс/бицепс
7 - гърди/трицепс/бицепс 18 - почивка
8 - крака 19 - гръб/рамо
9 - цяло тяло 20 - гърди/трицепс/бицепс
10 - почивка 21 - гръб/рамо
11 - цяло тяло 22 - гърди/трицепс/бицепс
Ръст : 162см
Тегло : 41кг
Гръб (стегнат) : 84+см
Ханш : 81см
Бицепс : 24+см
Бедро : 43см
За днес планирам тренировка “цяло тяло” и утре (за “празника” , хех) - почивка
Мнението беше редактирано от Мая на 23.04.11 20:50.
Тренировка :
1 - клек с дъмбели на раменете - 5 по 10
2 - гребане с щанга - 5 по 7
3 - широко гребане с дъмбели - 5 по 7
4 - повдигане в страни от наклон - 5 по 7
5 - арнолд преси - 5 по 5
6 - лицеви - 3 по 10
7 - изтласкване на дъмбели от лег - 5 по 8
8 - пулоувър - 5 по 7
9 - кик бек - 5 по 7
10 - бицепсово сгъване от стоеж - 5 по 7
щанга - 27кг , дъмбел - 7кг
Не ми беше ок тренировката...
По време на първите 3-4 упражнения , около мен се “разиграваха” скандали и опити за побой :D , което си разсейва...особено , когато се очаква да участваш с мнение... пък и тясното помещение не позволява да се “разпериш” с гирите в такъв момент :D
Ама , на мен не ми пука - няма да си скапа трена , я..., но си повлия и на настроение , и на нерви...не съм доволна :(
Храна :
8.30 - 1 варен белтък , вода , кафе
9.00 - тричави питки (35гр ов трици , 2 белтъка ) намазани с извара , гарнирани с 40гр дроб и кръгчета домат , кафе , вода
11.00 - тренировка
12.00 - няколко стафиди и 1 сушена смокиня
12.30 - 1 варен белтък , 1 дробче
13.00 - 100гр свинско контра филе + 100гр мексикански микс (царевица , грах , з. боб , чушка , морков) + 3 маслини и лист маруля
16.00 - 100гр кисело мляко 0.1% + 1 варен белтък + 1 орех :)
19.00 - лапад със 100гр извара , 1 варен белтък , парче свинско (15гр , ха ха)
22.00 - 100гр извара и 1 варен белтък :D
Около 950ккал , пр - 95 , м - 30 , в - 65
След трена - бири , по късно бяло вино и вода
Свинското беше (имам още :) ) много яко ...много по - “постно” ( и недрогирано ) от тъпите бутчета...
Агнешкото (яре/куче/коте) - за утре
Напукани яйца = белтъци “бол”...ако се “чукнем” след 12ч ,ще втикна още един :)
Като цяло - дразнещ ден
Тъй като , някои “хора” не могат да преценят , от какво ще имат нужда след 2 часа ,пимерно ...и предпочитат сега да къркат (оправдано) и после да търкалят провисналите си телеса в търсене на храна , мисля да сготвя спагети Болонез :) , да ми е мирна главата
Поздрави , весел празник и тук е уместно да “кажа” - НАЗДРАВЕ :)
Мнението беше редактирано от Мая на 23.04.11 21:37.
(dull) “подпукаха” ми бирата...за чий ги правих тез спагети ...бе дразнещ ден...ще отворя второ вино май |-)
“Христос Воскресе” след 15 мин :D , аре лека :)
Мнението беше редактирано от Мая на 29.04.11 10:16.
Не станах “бияч” и за сметка на това “втикнах” още един белтък :)
Инфантили в напреднала възраст и прилично опиянение ме караха да им пускам 50 cent и Shaun Poul (нз , как се пишат :) )
Денят свърши отдавна , но продължава да е “дразнещ”
Отворих второ вино...та ще е тегаво...
Мнението беше редактирано от Мая на 24.04.11 09:09.
Събраха ми се 5 часа сън , което е добре..., не прекалих с пиенето (само чашка в повече) , което е добре...
Днес : 9.00 - парче ябълка
9.30 - варен белтък
10.00 - 50гр(суров вид) юфка + варен белтък + 50гр извара + 20гр кашкавал
пр-23 , м-10 , в-33
Направих си едно “кардио” , домъквайки от близкия маркет 4литра бира (не за мен :) ) и един пил фенер за кучето
Спретнала съм си много лек трен за днес , дано се справя :)
Тази сутрин шив метър показа 85см обиколка на гърба , което ме амбицира , още повече , да тренирам възможно най - често :) ...е , като съобразявам интензивността на трена , за това днес : по - леко :)
Тренировка :
2 - флайс - 5 по 7
3 - френско с дъмбел - 5 по 7
4 - гребане с щанга - 5 по 7
5 - едностсанно гребане в страни (за рамо) - 5 по 7
6 - чуково сгъване с дъмбели стоеж - 5 по 5
Бърз трен...ама , не се чувствах мн добре след снощи - късно легнах...
Затова , се поразходих първо , да “разсея” цигарите (не , че е чист въздухът , хах , така си отварям по - голяма пауза от пушене ) , да се пораздвижа :)
Имам си лични причини , да определя деня , като “самотен” :(
За да се “подкефя” се премерих веднага след трена (то , доста последователни ми се събраха , та е ясно , че всичко е “въздух”)
Гръб(стегнат) - 86 , ханш - 81 ...еми , постигнах целите :D - 5 сантима в полза на гръбче...да бе , хех..
Като цяло съм си “пясъчен часовник” и има още бая “леб” да ям :) (то , наистина си е до “леба” :) )
12.30 - мед
13.00 - варен белтък
пр - 3 , в - 6
14.00 - 120г (печени на тефлон) агнешко месце и бъбрече + маруля + 2 маслинки + зехтинец
пр - 28 , м - 10 , в - 1 :D
18.00 - 120гр (варено) агнешко + маруля + 2 маслинки + зентинец
пр - 28 , м - 10 , в - 1
22.00 - варен белтък + 150гр кашкавалена извара
пр - 23 , м - 10 , в - 3
Около 950ккал , пр - 105 , м - 40(многооо) , в - 45
Агнето беше вкусно - не ядох от печеното с ориз... само това , което сама си приготвих , без сол и мазнина :) , отбелязах “празника” :)
На изварата не и пише стойностите , не е мазна , ама си я сматам пр-14 , м - 7 , в - 2 :)
Заключение:
Изминаха 3 месеца , от както пиша в дневника...
+ 3кг
+ 5см в гърба
+ 3см в талия / ханш / бедро...
“Дебелея” според целите си - в полза на горната част на тялото :)
С храната също имам напредък - преодолях страха от смесването на различни продукти , този от мазнините....да не говорим за “употребата” на картофи , ориз ,МАКАРОНИ...тлъстините по месата...все любими неща , от които се лишавах
Тъй като , вече не са ми проблем - булимията е в загробено затишие ... за анорексия - нееее , прекалено много навикнах да се храня :) ( е , може да се прояви отново...на ръба съм и без туй)
Е , още много имам да “работя” по хранителните си разстройства (то си е за цял живот) , ама за сега не ми правят проблеми :)
Следваща стъпка - Junk Food , бял хляб , шоколад , вафли , бисквити , топено сирене , пушено месо , кренвирши :D ...ама , тука съм сериозна - не смея да хапна 1 шоколадов бонбон или 10 грамова бисквита , 1 солета , 10гр чипс , зрънчо...
И тези бариери трябва да преодолявам :)
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на сайта и потребителите :) Има доста компетентни / отзивчиви / такива с опит хора - адмирации :)
Има и начинаещи , които не се “срамят” и понякога отнасят критики за нелепите или неправилно зададени въпроси , което е супер , защото и на мен са ми полезни евентуалните отговори :) ( на някои от тях , де , то всичко си има граници.. едит: забравих да добавя , че и смях пада , което е добре :) )
Като цяло , четейки статиите ,темите във форума и дори минималното внимание (в повечето случаи назидателно :D ) ми помогнаха да си вадя изводи и да не губя вяра....и да ям повече...и да тренирам повече :D (има хора от форума с добри постижения , които не държат , да се тренира не повече от 4 пъти седмично ) , но не и да пия по - малко :)
Няколкото добри отзиви и подкрепа също са ме карали , поне да се усмихна :)
Ще видим тез “напомпани” мускули , дали ще се “спихнат” :D и тогава ще се хваля с прогрес :)
Тия дни ще се снимам :) , дано не се спаружа до тогава :D
Както споменах - днес е “самотен” ден (но не го усещам , ‘щот’ ше се пръсна по шевовете от мускОлна маса, ха ха )
И , все пак , “самотен” ден ;(
http://www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY
Мнението беше редактирано от Мая на 25.04.11 21:46.
От яйцата се пърди , не мога да правя кофички...едното , няма връзка с другото
Днес :
41кг
гръб(стегнат)- 85см
ханш - 81см
бедро - 43см
ръка - 25 см
Тренировка :
3 - широко гребане с щанга - 5 по 5
4 - едностранно гребане с дъмбел - 5 по 7
5 - едностранно гребане в страни - 5 по 6
6 - раменни преси с дъмбели - 5 по 6
7 - лицеви - 5 по 10
8 - изтласкване на дъмбели от лег - 5 по 8
9 - кик бек - 5 по 7
10 - чуково сгъване с дъмбели - 5 по 5
Храна:
10.30 - тричави питки ( 1 яйце , 30гр трици ) , гарнирани с извара , агнешко и домат
12.00 - тренировка
13.00 - лъжица мед
13.30 - варен белтък
14.00 - 150гр агнешко + 150гр мексикански микс ( грах , царевица , з. боб , морков , чушка ) , лук , зехтин
19.00 - 100гр свинско контра филе + маруля , маслина , зехтин
22.00 - 150гр извара + варен белтък
Около 1050ккал , пр - 100 , м - 45 , в - 55
Отчайващ живот...пълно безсмислие...ирационален и необоснован стремеж към съществуване и консуматорство...пълна загуба на време и нерви...самота и падение...
Да ви е смешно
Мнението беше редактирано от Мая на 25.04.11 23:24.
26.04.2011г
Тренировка:
2 - изтласкване на дъмбели от лег - 5 по 8
3 - флайс - 5 по 7
4 - пулолвър - 5 по 7
5 - лицеви - 5 по 10
6 - трицепсово разгъване зад глава от лег с 1 дъмбел - 5 по 8
7 - френско с дъмбел - 5 по 8
8 - бицепсово сгъване с дъмбели - 5 по 7
9 - чуково от стоеж - 5 по 6
дъмбел - 7кг
Храна:
Закуска: 1 белтък
50гр пълнозърнеста юфка + 1 белтък + 70гр извара + 30гр кашкавал
Тренировка
Сл. трен.: 1л мед , белтък
Обяд: 100гр свинско контра филе , 20гр юфка , зеле , домат , капка зехтин
Сл. закуска: 100гр кисело мляко 0.1%
Вечеря: 70гр свинско + домат
К. вечеря: 150гр извара + белтък
Проблизително : пр - 90 , м - 25 , в - 60
27.04.2011г
41кг
Гръб(стегнат) - 86см
Ханш - 80.5см
Бицепс(стегнат) - 25см
“Закуска”: 1 белтък , кафета + 120мл прясно мляко
Мнението беше редактирано от Мая на 27.04.11 19:50.
”Тренировка”:
2 - напади с дъмбели - 5 по 5 на крак
3 - лицеви - 5 по 10
4 - плие с 2 дъмбела - 5 по 8
5 - “кофички” от легло с крака на стол - 5 по 10
6 - повдигане на пръсти с дъмбели на раменете - 5 по 15
дъмбел - 7кг
1 чаша strong beer 7.2 % и разходка из пазари...прималя ми леко :)
Обяд: горно пилешко бутче (обезкожено , но с трътка :) ) + салата - зеле , маруля , домат , краставица , 3 маслини (безсолни) , лук , зехтин...допих си кенчето с “лошата” бира :)
(beer)
Вечеря: 100гр скумрия на тиган + 1 домат , бело вино , вода
Късна вечеря: 150гр извара (кашкавалена + диетична) , вино , вода...................
Сама си изчислих стойностите и не ми допадат : пр - 70 , м - 30 , в - 20 !?! ...около 650ккал !?!
Боядисах си косата с остатъка от гръцката боя...не ме кефи , ама да я свършвам там и да минавам на патладжани разни...
Ако измисля , с какво да си наваксам белтъчините , ще дописвам...
Добавям 1 белтък и 20-30гр бутче към изварата - ще вдигне протеина с 8 - 10гр...е , и мазнинките :)
http://www.youtube.com/watch?v=YxS4lqppZ6Y
Нещо красиво (като изключим “Бъфи” и злобните подобия на телетъбиси :) )...
Приятна песен , Scotty си радва :)
EDIT : изумена съм от заблудата си...това си изказване , само аз си го разбирам :)
Мнението беше редактирано от Мая на 27.04.11 23:22.
40.5кг
Закуска: тричави питки ( 1 яйце , 30гр овесени трици ) , гарнирани с извара , пилешко и кръгчета домат...кафе , вода
Около 270ккал , пр - 22 , м - 10 , в - 22
Днес , требе да правя гръб/рамо....
28.04.11
10:07
Я, не съм се спирал тук отдавна и е започнала да струи някаква многоцветност и организация. Снимки, туй-онуй... :D Как вървят нещата? Добре ли се чувстваш? Още да ядеш, че имаш да пълниш панталоните...с мускул разбира се. :D
Не държа , баш панталоните да пълня :D , ама ще ям...и ще тренирам :D
Браво браво!Доста широкичък гръб, личи си усилието, което влагаш. Сега си много добре, продължавай все така!
Мерси , Анелия (sun)
Тренировка :
4 - едностранно гребане - 5 по 8
5 - едностранно гребане в страни - 5 по 6
6 - повдигане в страни от стоеж - 5 по 8
7 - повдигане напред с дъмбели - 5 по 7
8 - арнолд преси - 5 по 6
дъмбел - 7кг , щанга - 27кг
Не ми допадна трена - много ли почивах...нз...не ме натовари ...
Храна :
Сл. трен : лъжица мед , след 30мин - варен белтък
Обяд : горно пилешко бутче + 150гр мексикански микс (грах , царевица , з. боб , моркови , чушки ) , 2 маслини , капка зехтин , лук (beer)
Сл. об. закуска : домат :) (beer)
Вечеря : 150гр скумрия на тиган , вино
К. вечеря - 150гр извара + варен белтък , вино , вода
Около 1000 ккал , пр - 95 , м - 45 , в - 55
Много се подух (ама , то от бирата , май :D )...бе , до 22.00 ще се отвори място за изварата :)
Забравям водата :( ...пак подпухнах ;( ...добре си бях преди кат’ “жулех” чайчета...
Имах лека разходка (да си купя кенчета на промоция :D )...някакви младежи “искаха” да ме “ш**** в г***” :D
Трябва да потъмня косата - с туй ярко червено се набивам на очи , а простотията и негативизмът по нашенските улици не пропуска ;)
Не ми се получават снимките , ама все пак ще ги “прасна” :D
Обяда и вечерята :
Гърбът наистина върви много добре :) Много са ти изпипани храненията и тренировките (пропускам да коментирам частта с алкохола...). Тази “капка зехтин” наистина ли е капка о,О ? Защо не са 3-4-5 капки :)
Едно лично мнение - и да качиш на дупе, можеш само да се радваш - супер ще се получи.
И последно - ходи си с червена коса и да не ти пука :р Даже малко на лилаво ми бие (inlove) Аз 10 години бях червенокоса и лилавокоса, сега правя лееека пауза и после пак ще се почервеня :) Това си е диагноза! (sun)
Мерси , Атом (sun)
Аз вчеря я боядисах косицата (освежих цвета :) ) , та сега мн “искри” , хах...патладжан , ще следва , ама нека мине месец поне , че е силна таз гръцката боя :)
А зехтина е около 5гр :)
Мнението беше редактирано от Мая на 28.04.11 20:00.
28.04.11
19:51
Някакви младежи каквооо !??!!?!? ХАхахахАХАХАХААХ :D :D :D
Към Калоян : Ми , батенска работа :) - в неква кола се “натикали” и подават глави там , ха ха...
То , често си отнасям коментари - и “положителни” и злобни/пдогравателни :) ,в случая нз :)
Към Андриян : тази вечер ще си го пусна и ще споделя мнение ;)
Мнението беше редактирано от Мая на 28.04.11 20:08.
Аз да подкрепя Атом- малко мръвка на дупето и няма лошо да се получи, но ти си знаеш в крайна сметка : )
Гледах The Secret :)
Те тез’ филмчета винаги са занимателни :) , леко пресилено и концентрирано в утопична идея , но нали трябва да въздейства :) - много верни неща се четат м/у редовете :) , ‘дето си ги знаем , ама забравяме за тях :)
Преди години (когато е излезнал филмът , явно) , една моя приятелка се беше зарибила..
Та , момичето не случваше на сериозна връзка - много лъчезарна , учи , работи , излиза си с момчета...ама и писва и т. н.
И разправя един ден , че го гледала тоз’ филм и трябвало да си напише , какво търси в един мъж , да вярва , че ще го срещне и дори да си го нарисува :D ...ми , сега си живее , от доста време с приятеля и за сватба мислят :D
Хах , едва ли има връзка , ама се присетих ...
Ми , то и аз така : искам гръб и той “расте” :D (пу , да не го урочасам )
Като цяло , филмът ме присети , да си отключа малко мозъка...време е :)
Достатъчно карах на автопилот...., а може и да не съм готова...1 година мозъчно-емоционална смърт и 5кг качени , дали са достатъчни...да започна ли да искам нещо от тоз’ живот , като в съзнанието си се самообявих за мъртва...бе , ще го карам на “зомби” още малко :D
Как да е :) отплеснах се
За утре закуската ще е ВМ НВД ,’щот’ не пия сутрин :) ....е , малко плод след ставане и после омлети разни :)
Требе да прасна една “гърди/трицепс/бицепс” и да варя(под налягане , БЕЗ сол) воденици :)
Мнението беше редактирано от Мая на 29.04.11 10:15.
казано от Скота на 28.04.11, 22:19:
Аз да подкрепя Атом- малко мръвка на дупето и няма лошо да се получи, но ти си знаеш в крайна сметка : )
То си има , бре , хора :D ....то черните “гащи” си правят илюзии...
Е , друг е въпросът , че баща ми не ми позволява да се появявам пред него по бельо , именно по таз’ причина - слаби крака и г***
Става голяма суматоха сутрин - той иска да си прави кафе/аз да се меря полугола на кантара :D
И там ще “сложа” - то 1кило ми е 1см в ханша...нали и 42кг ше ставам :D
29.04.2011г
Тренировка:
2 - изтласкване на дъмбели лег - 5 по 10
3 - флайс - 5 по 7
4 - лицеви с крака на легло - 6 / 8 / 10 / 8 / 10
5 - френско с дъмбел тесен хват - 5 по 10
6 - “кофички” от легло с крака на стол - 5 по 8
7 - кик бек - 5 по 6
8 - бицепсово сгъване стоеж (едновременно) - 5 по 8
9 - концентрирано - 5 по 7
дъмбел - 7кг :D , аз да си напиша...
По - късно ще описвам храни...не знам , какво да вечерям !?!
Някой ще каже, че са простотии и прочие, обаче без да си пробвал няма как да повярваш... аз проверих в гугъл всичките на които им пишеше имената и... всички са такива, каквито се описват във филма (успяли, доктори, писатели, квантови физици и прочие), то няма лошо да се пробва и без това не струва абсолютно нищо.Иначе, ако се заслушаш в песни, цитати от известни хора и така нататък, ще видиш колко много се повтаря “принципа” и сякаш никой не го чува.
Горната половина е много добре развита,но в моите очи долната хич я няма.
Без лоши чувства.
Ако малко налееш в дупето малеее няма да има равна на теб :)
А за филма и на мен ми помогна за много неща. Гледала съм го около 10 пъти и пак бих го гледала :)
Поздрави и не се отказвай от това,което правиш!
29.04.11
20:32
Мойто мнение е, че си екстра и изобщо не ти трябва да да наливаш в дупето :D Тялото ти е супер!
Филмчето е добро :) , ама сега не съм на такава вълна...и да , нищо не пречи , поне да сме по-позитивни в мислите си :)
Стига с тоз г** , бре :D , то лесно се пра’и :) ...на мене само стягане по-солидно ми требе надолу , а с малко мат’риал е по -лесно ;)
Мерси Hiya за насърчението :)
Храна :
8.00 - половин кисела ябълка
9.00 - омлетчета ( 1 яйце , 1 белтък , 30гр кашкавал , 20гр извара , 30гр свински ПУШЕН бекон ,лук , мас за тигана )
11.00 - Тренировка
12.00 - мед
12.30 - варен белтък
13.00 - 120гр пилешко и воденички + салата ( зеле , домат , краставица , лук , 2 маслини , зехтин )
16.00 - рохко яйце
19.00 - броколи + 100гр извара и няколко воденички
22.00 - ще да е 100-130гр извара + варен белтък
Около 1000ккал , пр - 100 , м - 45 , в - 40
ЕДИТ: кафе , чай , бира ,вино :)
Относно пушения бекон/гърди : имах си варено пилешко , но реших да си преодолея една бариера относно колбасите :)
По натам може и парче шоколад след събуждане , примерно :D
Ето и снимка на въпросното “месо” :)...това е цялото парче , аз си резнах малко от по-постната част :)
Мнението беше редактирано от Мая на 30.04.11 01:46.
казано от Bojidar Stefchev на 29.04.11, 20:32:
Мойто мнение е, че си екстра и изобщо не ти трябва да да наливаш в дупето :D Тялото ти е супер!
Мерси (sun)
Уфф , умрЕл ден...
Тренировка :
4 - едностранно гребане - 5 по 7
5 - разтваряне в страни стоеж - 5 по 8
6 - преден суинг с дъмбел - 5 по 6 ( бе , то си е повдигане напред , тесен хват с тоз дъмбел )
7 - арнолд преси - 5 по 4 ( умрЕла работа )
8 - лицеви с крака ( стъпала?!?) на легло - 5 по 8
9 - пулоувър с дъмбел - 5 по 8
10 - френско с дъмбел - 5 по 8
11 - чуково сгъване стоеж с дъмбели - 5 по 6 на ръка
дъмбел - 7кг , щанга - 27кг
Ми...
Храна :
9.30 - тричави пити ( 2 белтъка , 35гр трици ) гарнирани с извари , воденици , марули...мас за тефлона...кафе , чай
11.00 - тренировка
12.00 - мед
12.30 - варен белтък
13.00 - 100гр (изпечено) свинско на тиган + 100гр грах , царевица , з. боб , моркови , чушка...
16.00 - 150гр кисело мляко 2 %
19.00 - 80гр (примерно) воденички + малко зеле , зехтин
22.00 - ще да е извара 100-150гр + варен белтък
Около 950ккал , пр - 105 , м - 30 , в - 55
Свинското е крайно съмнително , но се вижда , че е мръва неква...
Киселото мляко е на Домлян по БДС...верно киселееше , мое да има и млЕко вътре...ама аз рядко ям кисело мляко , а прясно - хич
Малко сън ми се събра...вчера с един френд се видехме....та и днес ме посети на края на трена...не стана обърквация - всичко по план - само една бира отгоре ми дойде...
Цел ден се дзвера в компа да дира Pritsche и Plane (бусчета) у “Швабия”..., а ми е едно умрЕЕЕло...
Как да е :)
Сега трябва да се концентрирам във фейса....почвам пак големите чаши с топла вода и лимон...сега опуках половин литър , по - късно : пак :) , по принцип ми помага , като подпухна...ама 5 такива чаши за деня + малко вода...
Утре нз какво ще тренирам , а и на рожден ден (ако е добро времето , че навънка )...мое некоя снимка да направя ...
Май се отърсвам от една зависимост , но за сега не мога да преценя...дано :) , че ми е най - голямата “драма”
http://www.youtube.com/watch?v=wpfDARU75FI
Мнението беше редактирано от Мая на 30.04.11 23:21.
Виното привършва....дано не се налага кен да отварям...обстановката е неопределена - хем спокойно , хем дразнещо...мълчаливо ми е цел ден...създават се , може би , обосновани дразги - аз съвсем се изключвам от света , за да не ги изживявам...мои си размисли :)...боклук съм си от класа :) - гаден консуматор :D - има противоречиви мнения по въпроса , но моето си ми тежи :)
Как да е ...утре мога и с краци да се размина...или нищо , ‘щот’ ше е суматоха... , а ми се ‘рупаше юфка (’бах , требе и макарони да си купя)...ше се прецени пред “свършен факт”
Лека , на тези дет’ ше дремнат :)
http://www.youtube.com/watch?v=zFj3vXp3R_M
EDIT: Не отворих кенче , даже виното не си допих :)
Мнението беше редактирано от Мая на 01.05.11 08:47.
Тренировка :
1 - плие - 5 x 8
2 - изтласкване на дъмбели лег - 5 x 8
3 - “кофички” от легло с крака на стол - 5 x 8
4 - френско с дъмбел тесен хват - 5 x 10
5 - кик бек - 5 x 6
6 - гребане с щанга - 5 x 7
7 - широко гребане с дъмбели - 5 x 8
8 - разтваряне в страни - 5 x 8
9 - повдигане дъмбели напред - 5 x 6
10 - бицепсово сгъване стоеж - 5 x 6
дъмбел - 7 кг , щанга - 27 кг ...то така ще са си , ама да си пиша...
Не съм доволна в последно време....може би 1 ден почивка ще помогне...ама , не е там проблемът...
Идните дни имам възможност да си поспя нормално , но едва ли...
Храна:
8.30 - варен белтък , кафе , вода
9.00 - 50гр пълнозърнеста юфка + 1 яйце , 50гр извара , 20гр кашкавал , чай , кафе
11.00 - тренировка + вода
12.00 - мед (beer)
12.30 - варен белтък
13.00 - пилешко бутче (обезкожено) + 100гр картофи + 50гр извара + 100гр зеленчуци (грах , царевица , морков , з. боб , гъби , киселец , лук...) + маслинка (beer)
16.00 - рохко яйце (beer)
19.00 - пилешко бутче (обезкожено) + зелена салата , репички , лук , зехтинец , вино , вода
вино , вода , чай
22.00 - 100 - 150гр извара + варен белтък , вино вода
Около 1000ккал , пр - 90 , м - 40 , в - 60
Бутчето беше 1 и го разделих за двата приема...нямах друго месо...даже сега размразявам съмнително свинско , за утре...за обяд...
Требе пазар...
Чаят , всъщност е топла вода с лимон...
Апатия ме е треснала...
Поздрави (nod)
Обяд и вечеря (знам , че не ми се получават снимките , но ми е гот да си визуализирам храната...ше се науча :) )
Мнението беше редактирано от Мая на 02.05.11 19:14.
http://www.youtube.com/watch?v=wwvLlEtxX3o&NR=1
Мнението беше редактирано от Мая на 02.05.11 02:50.
Тренировка :
1 - клек с дъмбели на раменете - 5 x 10
2 - флайс - 5 x 8
4 - кик бек - 5 x 6
5 - гребане с щанга - 5 x 8
6 - едностранно гребане в страни за рамо - 5 x 6
7 - чуково сгъване стоеж за бицепс - 5 x 5
8 - лицеви - 10 x 10
Мързелива работа...
Нямам с какво да се похваля , затова показвам частта от тялото си ,на която НЕ обръщам нужното внимание , тежести и поражения :)
И необикновенните си фотографски умения :D…
По - късно храна , че не съм решила вечерята още :) Поздрави
Едит : нямаше как да се снимам в гръб , а снимката на краката е стресираща и ще я спестя :D (мен ме кефи де :) )
Мнението беше редактирано от Мая на 03.05.11 00:33.
Браво Mayasy ,личи си ,че влагаш много хъс и старание и резултатите не закъсняват,продължавай само така :)
Мерси , aDDicTeD :)
Храна:
9.00 - варен белтик , кафе , вода
9.30 - омлет ( 1 яйце , 30гр извара , 20гр кашкавал , пресен лук , мас за тигана ) + доматче , кафе , вода
11.00 - тренировка
12.00 - мед (beer)
12.30 - варен белтък
13.00 - тричави “омлети” ( 1 яйце , 2 белтъка ,70гр извара , 25гр овесени трици ) + зелена салата , репички , пресен лук , маслинка , зехтинец (beer)
16.00 - 150гр кисело мляко 2% (beer)
19.00 - омлетчета ( 1 яйце , 2 белтъка , 70гр извара , пресен лук ) , бело вино , вода
22.00 - 100гр извара + варен белтък , вино , вода
Около 950ккал , пр - 90 , м - 45 , в - 45
Сутринта нямах проблеми с WC -то , а имах опасения с таз юфка и картофи от вчера :)
Днес нямах месо , свинското от камерата не ставаше :( , за сметка на това опуках 3 яйца и 7 белтъка ( при мен това не е ежедневие :) ) , може да не е месо , ама е по - пълноценен протеин уж...дано не се изрина :D
Обяда ми беше най - труден да го измисля ( винаги има месо ) , та след като на закуска нямах въглехидрат , пък и след тренировъчно , направих тричави омлети и ги нарязах в салатата :)
За утре съм си взела бутове :)
Ето го импровизираният обяд :D
Тренировка :
гръб/рамо
1 - полуУмрЕла тяга - 5x7
2 - гребане с щанга - 5x7
3 - широко гребане с дъмбели - 5x7
4 - едностранно гребане с дъмбeл стоеж - 5x8
5 - едностранно гребане с дъмбел наклон - 5x7
6 - разтваряне в страни наклон - 5x8
7 - повдигане напред с дъмбели - 5x6 на ръка
8 - повдигане напред с дъмбел тесен хват - 5x5
9 - раменни преси с дъмбели - 5x5
10 - страничен полуклек от легло с дъмбели на раменете - 5x6
От извесно време горната част на тялото си ме наболява , май му викаха “мускулна треска” :D лицевите от вчера ги усетих :)
Тренирам (не напълно , де) безразборно и от всекидневните промени на тренировката и упражненията , мускулите не могат да свикнат изглежда..., но това не ми пречи :) , а е добре да ги “стряскам” :D , поне така е при диетите...
‘ба ли го - ще почивам , когато изпия 3 литра бира , 2 литра вино , 200гр водка и спя само 2 часа :D + 50 фаса
Е , требе 1-2 дни да разпускам с малко “крака”
За сега не съм решила , знам само , че утре са гърди/трицепс/бицепс - после може почивки/крака и т.н. , както го измисля :)
Храна:
9.00 - варен белтък
10.00 - 40гр(суров вид) жито + 40гр пилешко + 40гр извара
11.00 - тренировка
12.00 - мед (beer)
12.30 - варен белтък
13.00 - 60гр(суров вид) жито + 60гр пилешко + 60гр :D кисело мляко 2% , корнишон , лук (beer)
16.00 - варен белтък , корнишон (beer)
19.00 - омлет от 3 белтъка + 50гр извара + 20гр пилешко ,доматче , лук , магданоз , вино , вода
22.00 - 150гр извара + варен белтък , вино , вода , чай
Около 1000ккал , пр - 90 , м - 30 , в - 85
Оф , тея бутчета са голяма преебавка - то едно ми е за едно ядене..., а аз се мъча на 2 - 3 да го деля и да допълвам с белтъци...хапва ми се рибка за вечеря , ама няма...
Изварата я смятам по 10гр протеин , че и в това не вярвам...и не може да бъде заместител на месото (то млечните протеини не ги признавам мн , ям я , защото ми е вкусна :) )...особено след трен...
Житото е ок - същото , като ориза...ама има 5гр протеин повече , 10гр въглехидрат по - малко и увира за няма 30мин(демек - като кафевия ориз)
Утре ще се разбере - уж има 2гр фибри , та не знам как ще се отрази - ако е “труден” кенефа...
Замислям да си направя някакъв експеримент с храната за 2-3дни (не от утре)...
Да тренирам стабилно в тоз период и да е в рамките на 1000ккал , както си е и сега :) и да пренебрегна съотношението на б/м/в , правилното съчетание в правилното време...както и качеството на храната... , но в рамките на 1000ккал
Ако нагодя тез калории от шоколад , чипс , бел леб с шпек :D и лютеница ...бе не съм го измислила..., но грамажът храна за деня ще е нищожен :)...или цял ден само на един продукт (овес/мляко/хляб/месо)...определено не съм го измислила...
Или 50 на 50 - джънк / режимно....
На мен лесно ми се отразява всичко , та ми е интересно , а и очевидно си нямам друга работа :D , а шкафът ми е пълен със сладко , хладилникът - със съмнителен суджук...бел леб - бол...
Как да е , поздрави...почвам си изварата с белтъка :)
Мнението беше редактирано от Мая на 03.05.11 23:30.