Дневникът на Мая

Прескочи до:

03.05.11
22:16

Мале ти къв модел си не е истина хахах направо ме разцепваш от смях как пишеш хахах :D :D :D Браво за тренировката днеска не е зле.

03.05.11
22:19

Снимката на дланта е злато еи!!! Ше се надъхвам преди тренировка с нея.

03.05.11
22:50

Де ти е бирата днес :D

03.05.11
23:12

казано от Скота на 03.05.11, 22:50:

Де ти е бирата днес :D

ААууууу....забраих най - важното :D , мани....ама добре , че не пиша количеството (blush)
Веднага редактирам :)

03.05.11
23:12

Абе май от целия форум само аз и Mayasy сме пияници хахахха

03.05.11
23:14

казано от Bojidar Stefchev на 03.05.11, 23:12:

Абе май от целия форум само аз и Mayasy сме пияници хахахха

Трима сме :D

03.05.11
23:19

Добре дошъл в клуба Едо :D Абе всичко ще си кажете вие...

03.05.11
23:23

Хе хе , не съм сама :D , чувствам го , като подкрепа :D
Айде , по едно наздраве (beer) , ама сега пия бяло вино , де :)

Поздрави :)

Мнението беше редактирано от Мая на 03.05.11 23:25.

03.05.11
23:27

Наздраве, аз в момента сериозно пия бира и гледам Ел касико хаха..

03.05.11
23:29

Бих извадил една водка от шкафа, ма айде че утре имам да вдигам в залата :D

04.05.11
17:10

Тренировка :
  гърди/трицепс/бицепс

1 - клек с дъмбели на раменете - 5x10
2 - “кофички” от легло с крака на стол - 5x10
3 - изтласкване на дъмбели лег - 5x10
4 - флайс - 5x7
5 - френско с дъмбел - 5x10
6 - кик бек - 5x6
7 - лицеви - 5x10
8 - чуково сгъване стоеж - 5x6
9 - концентрирано сгъване - 5x7
10 - лицеви - 5x10

дъмбел - 7кг

Не беше кой-знае какво..., но то от храната зависи растежът :)  За нея по-късно ще дописвам , че не е ясна...
За утре вече имам избор : почивка , крака , гръб/рамо или цяло тяло :)

Поздрави :D

04.05.11
19:22

Храна:

9.00 - парче ябълка
10.00 - омлет ( 1 яйце , 40гр пилешко , 40гр извара , 1 орех , 1 маслина , лук , мас за тигана )
11.00 - тренировка
12.00 - мед (beer)
14.00 - 60гр(суров вид) жито + 80гр пилешко + 30гр кисело мляко 2% , лук , корнишон (beer)
19.00 - омлет ( 1 яйце , 1 белтък , 50гр извара ) , корнишон (beer)
22.00 - 150гр извара + варен белтък , вино , вода

Около 950ккал , пр - 90 , м - 35 , в - 70

С по 1 бутче на ден не ми е гот...писна ми от омлети...искам риба да си вечерям :(
Как да е , житото издържа теста :) - WC - то беше ок :)

ЖИТО  VS  КАФЯВ ОРИЗ

жито              кафяв ориз

Протеини———————-14гр—————————7.5гр—————————-
Мазнини———————-1.8гр—————————2.7гр—————————-
Въглехидрати————-67.7гр———————-76.7гр—————————-
Калории———————-341.8————————-359.1——————————
Фибри—————————2.0гр—————————-2.8гр———————————-
ГИ——————————-54/59————————-55/79——————————(от два източника)
ГЛ—————————-36.4/39.8—————-41.9/60.2——————————

Мързеше ме да съпоставям витамини и минерали , но и двете си имат достатъчно :)
Сваряват се за едно време (при мен за 20-30мин) , за вкус...житото става меко , няма люспи...последния път оризът ме запече :(
Та житото печели :D
Е , иначе любимата ми пълнозърнеста юфка ги бие и двете :D

Юфка(пълнозърнеста :) )
Протеини - 7гр
Мазнини - 0.9
Въглехидрати - 44.2
ГИ - 40 (така я смятам , защото е пълнозърнеста :) )
ГЛ - 17.7 :)

Ама , как си нямам друга работа :D
Въодушевих се , защото житото е доста пренебрегвано и се свързва главно със сладкиши и гробища :D
То си се хапва перфектно с мръвка , сирене , кашкавал , яйца :) и е евтино и лесно достъпно
Мислех тема да пусна , но ми се видя тъпо , а и не съм се разровила достатъчно...пък и на кой му пука :D
Аз си се вълнувам и си го оставям в дневника за информация...утре требе и мерки да втикна и тренировки в последно време да се ориентирам , че ми се отвори нова страница :)

Мнението беше редактирано от Мая на 04.05.11 19:27.

04.05.11
21:29

И аз много обичам жито, хубаво ме подсети :)
Преди се разнасях с кутии варено жито със стафиди, лимон, канела и мед... Гледаха ме леко странно и някак съболезнователно :D

Друго - прочетох, че ще бориш “страха” от джънк фууда - пробвай със сладолед, би трябвало да ти хареса :)

04.05.11
22:00

Хах , много предубедени за туй жито , бре...
А за сладоледа - не съм му голяма фенка , въпреки че от сладкия джънк е най - малкото “зло” :) , след мюсли -баровете може би...
Нека грейне слънце (sun) и ще вмъкна някъде...обичам белите - сметана , кокос..., с бял шоколад...ммм
Мерси за съвета :)

А

04.05.11
22:40

ахх за сладко си умирам ;х пици мици не ме вълнуват ....но вафли , сладолед . бисквити абе всичко сладко мога да го изям ...Сега съм почнала да си ги правя сама като ми се прияде от време на време си правя бисквити и кейкове ..поне знам какво има вътре ...ако не те мързи  пробвай  ...има мн лесни и вкусни рецепти ;п  Преди няколко дена  бях направила кейк с водка и ликъор (страхотеееен беше ;д и леко замайващ )

04.05.11
23:09

Хе хе хе , Ани , браво на теб :) Много добре си се насочила да си приготвяш любимите “сладки изкушения” сама :)  Бравос !
Винаги има компромисна алтернатива на съмнителните вкусотиики..., а и ще си тренираш готварските умения ;)
Идеята ми за джънка беше , не че ми се яде и ме съблазнява..., а просто ми се струва противоестествено да не съм хапнала и 5 гр шоколад/чипс/солета за сумати време...нали требе да ставаме нормални ‘ора :)
Поздрави и само така :)

05.05.11
03:12

Имайки в предвид , колко е часът ...едва ли ще направя и жалко подобие на трнировка днес...

Мнението беше редактирано от Мая на 05.05.11 10:05.

05.05.11
11:54

Тренировъчен “режим” от началото на април до момента :

1 - гърди/трицепс/бицепс      18 - почивка         
2 - почивка                       19 - гръб/рамо
3 - гръб/рамо                    20 - гърди/трицепс/бицепс
4 - гърди/трицепс/бицепс        21 - гръб/рамо
5 - крака                          22 - гърди/трицепс/бицепс 
6 - гръб/рамо                    23 - цяло тяло
7 - гърди/трицепс/бицепс        24 - цяло тяло 
8 - крака                         25 - цяло тяло 
9 - цяло тяло                    26 - цяло тяло 
10 - почивка                     27 - крака  
11 - цяло тяло                    28 - гръб/рамо 
12 - почивка                    29 - гърди/трицепс/бицепс 
13 - цяло тяло                    30 - цяло тяло 
14 - почивка                     1 - цяло тяло
15 - цяло тяло                    2 - цяло тяло
16 - гръб/рамо                  3 - гръб/рамо
17 - гърди/трицепс/бицепс      4 - гърди/трицепс/бицепс

41кг
Гръб(стегнат) - 85.5см
Талия(стегната) - 60см (ех , таз (beer)....няма мн сланина , ама така се е раздул тоз корем :D)
Ханш(на най-обемната част) - 81см
Бедро(горе) - 44см
Бицепс(стегнат) - 25см

Днес планувам една лека тренировка за “цяло тяло”
И храната няма да е на ниво , може би...няма да има следобедна закуска...
В зависимост от това , как ще мине трена , ще се определи и храната....е , бутче за обяд е сигурно - сега го варя :)

Таз’ снимка ми се получи много смешна :D и нереалистична , но ако се вгледа човек в областта над пъпа , ясно се вижда уголеменият ми цирозен дроб  :D

Мнението беше редактирано от Мая на 05.05.11 13:11.

05.05.11
13:25

Хей,
справяш се супер.
Нека вметна, че ако не ти се яде Джънк- няма нужда да се насилваш за да станеш ‘ор. :D Ако ти се “съгрешава” поне го направи с нещо, което наистина обожаваш много :)
Най-вероятно тялото ще ти подскаже само. Давай смело с храната и експериментирай. При мен има само +ве засега. Пробвай

Поздрави и усмивки

Мнението беше редактирано от nenb1_10 на 05.05.11 13:25.

05.05.11
14:15

казано от nenb1_10 на 05.05.11, 13:25:

Хей,
справяш се супер.
Нека вметна, че ако не ти се яде Джънк- няма нужда да се насилваш за да станеш ‘ор. :D Ако ти се “съгрешава” поне го направи с нещо, което наистина обожаваш много :)
Най-вероятно тялото ще ти подскаже само. Давай смело с храната и експериментирай. При мен има само +ве засега. Пробвай

Поздрави и усмивки

Това беше един наистина смислен съвет , от човек , който ме разбира :)
Мерси nemb1 , то и аз си стигнах до тоз’ извод и си “съгрешавам” , понякога с мазни сирена , трътки :D (даже и в момента) и любимата комбинация от въглехидрат + кашкавал , примерно :)
Едва ли , ако започна да ям и вафли , чипс , солети от време на време , това ще ме направи по - нормална , ха ха...
При мен все още има +ове , тъй че давай смело и ти :)
Поздрави , усмивки и успех ;)

05.05.11
22:24

Тренировка:

2 - изтласкване на дъмбели от лег - 5x10
3 - кик бек - 5x8
4 - гребане с щанга - 8x8
5 - разтваряне в страни от стоеж - 5x8
6 - раменни преси с дъмбели стоеж - 5x5
7 - бицепсово сгъване с дъмбели стоеж (едновременно) - 5x6

дъмбел - 7кг , щанга - 27кг

Тренировката беше неутрална , за цяло тяло ...утре , както си реша :)
Има упражнения , които са ми трудни или невъзможни с тези тежести и не е зле да започна да ги мъча...
Трицепсово разгъване зад глава трябва да го опитам седнала - със 7кг  само кик бек ми е ок(за трицепс става дума , само)...и скотовото май не мога , а и нз къде да си “застопоря” ръката...
За лега с щангата , трябва да започна , но нз кой ше помага :)

Храна:

10.00 - 10гр стафиди , кафе
10.30 - омлети (1яйце , 30гр извара) + 30гр свинско , парче домат , чай , кафе

12.00 - тренировка , вода
13.00 - 10гр стафиди (beer)
13.30 - варен белтък (beer)
14.00 - 80гр пилешко + 50гр извара + 30гр(суров вид) пълнозърнеста юфка + 80гр грах,царевица,зелен боб,морков,чушка,краставица , донат , лук (beer)
16.30 - 60гр пилешко месо + салата от маруля , розово мини доматче , корнишон , 2 маслини , лук зехтин , вино , вода , чай
22.00 - 170гр извара + 50гр лапад и лук , вино , вода , чай

Около 900ккал : пр - 90гр , м - 35гр , в - 55гр

Ако си легна достатъчно късно , може да втикна 1 белтък или 50гр извара :)
Таз извара ми е мн съмнителен продукт...
Късното ставане ми скапва часовете на хранене...ама не оставам гладна :)
Да се похваля - днес изпих 1 бира по - малко :) , пак зарад’ късното ставане и съответно по-късна тренировка...преди трен не пия :)
Веднага след последната серия ,  обаче - хапвам меда , сипвам си чаша бира и паля фас :)
Бирата обезсмисля белтъка след 30 мин , а фаса е куршум в дроба , непосредствено след физическо натоварване...
Как да е , не се впрягам за таквиз работи :D
Утре празник било :D , требе агне...ама нЕма пАри...Аз ше карам на свински пържоли и ако “изтренирам” нещо може и бобец от консерва да си позволя :D
Не се сещам за познат именник , ама ще се провери :)

Мнението беше редактирано от Мая на 06.05.11 11:08.

05.05.11
22:27

Т’ва “втикна” кефи  :D

05.05.11
23:10

казано от mayasy на 05.05.11, 22:24:

Тренировка:

Да се похваля - днес изпих 1 бира по - малко :) , пак зарад’ късното ставане и съответно по-късна тренировка...преди трен не пия :)
Веднага след последната серия ,  обаче - хапвам меда , сипвам си чаша бира и паля фас :)
Бирата обезсмисля белтъка след 30 мин , а фаса е куршум в дроба , непосредствено след физическо натоварване...
Как да е , не се впрягам за таквиз работи :D…........

Днес една по-малко от вчера. Утре една по-малко от днес и така може и да се откажеш от нея. Вижда се, че полагаш доста усилия, за да се храниш добре и тренираш почти всеки ден, а защо не направиш нещо и по-въпроса с алкохола и цигарите. Те така или иначе не ти носят нищо, а само ти отнемат. Винаги има начин да се справим трудностите. Важно е да го искаме и да търсим различни пътища, които да ни помогнат, за да ги преодолеем.

06.05.11
00:47

” Важно е да го искаме”
Уви , аз искам просто да минават дните..

П.П. Имаш добри постижения с тежестите :) и аз бих искала да ги достигна :) ...е , за момента нямам възможност и да опитам , но има време ...

ЕДИТ:Цигарите са “ЗЛО” , и в момента пуша , а цяла нощ ще кашлям....освен с липсата си на инстинкт за самосъхранение , с друго не мога  да си го обясня :D

Мнението беше редактирано от Мая на 06.05.11 09:58.

06.05.11
01:04

Честито на всички именници :) имате едно Наздраве от мен :) с пожелание за много успехи , сбъднати мечти , голЕми постижения и голЕми мускули :D
Яка веселба , с много агнешки протеини и качествени алкохоли ;)

Мнението беше редактирано от Мая на 06.05.11 14:44.

06.05.11
14:41

Тренировка :

1 - мъртва тяга с 30кг - 5x7
2 - гребане с щанга 27кг - 5x8
3 - раменни птреси с дъмбели по 7кг - 5x7
4 - флайс - 5x8
5 - трицепсово разгъване зад гава , 1 дъмбел - 2 ръце - 5x10
6 - чуково сгъване - 5x6 на ръка
7 - лицеви - 5x10

Оказа се , че “голЕмата” щанга на баща ми е 30кг :D ...ама и е много дебел “пръта” и не ми е удобна за хващане.Тягата я направих с нея , като я хванах за “колелата”...мисля ми се получи - смъквах я до прасеца :)
Направих и едни жалки опити (за това съм ги пропуснала по - горе) 5x5 за трицепсово разгъване лег с една ръка...жалки опити , ама лека полека може и да се получи :)
Пак неангажиращ трен...недостатъчен...и не заслужил боб :( , но аз си хапнах :D , по-късно като се изясни менюто ще си напиша и храната....не мисля , че трябва да прекалявам...

EDIT:Майка ми не може да снима , егати несъразмерната абоминация се е получило...се в..

Мнението беше редактирано от Мая на 10.05.11 00:35.

06.05.11
21:30

Храна:
9.00 - варен белтък , кафе , чай
9.30 - тричави питки ( 1 яйце , 2л трици ) + 20гр извара , 1 долно бутче , домат , маруля , кафе , вода

11.30 - тренировка + вода
12.30 - мед (beer)
13.00 - варен белтък (beer)
13.30 - 100гр свински стек  + 130гр микс от бобове консерва :( (червен,едър ,нахут..) , домат , краставица , лук (beer)
18.30 - горно пилешко бутче + салата от маруля , домат , краставица , лук , маслинка , зехтин...бело вино , вода
21.30 - 150гр извара + 50гр лапад , вино , вода :)

Около 1000ккал , пр - 95гр , м - 45гр , в - 55гр

Вече втори ден пропускам следобедна закуска зарад’ късния обяд..., но туй ми е “най - обилното” хапване и спокойно мога да не му прекъсвам смилането с некоя кирлива краставица и 100гр кисело мляко , а да си хапна повечко на вечеря :)
И все пак попрекалих с храната...утре , ако не съм ударила 42кг , ще се изумя...
Интересно е , че цифрите клонят в тази посока , а сем гладна на вълк...и сега нямам търпение за изварата...
Той организмът си знае..., а и пак съм - 1 (beer) , което са ми калории в по-малко...може и за тва да е...
Оффф , дано да не съм го качила т’ва кило , дето предполагам , защото много исках утре да си хапна юфка с повечко кашкавалец... , а ако видя 42кг...пусти анорексични бариери :(
Ама вече не се впрягам толкоз и сигурно ще се “поглезя” при всички положения :P

Гледах http://zamunda.net/details.php?id=261856 :) ...става...има забавни моменти :)

Обяд:

07.05.11
10:06

Така....,кантарът не показа 42кг :) ...не , че трябва да се радвам , но ми се ще по - бавно да го кача това кило...
Друг е въпросът , че тези килограми не са никакъв ориентир  за това , как изглежда тялото ми :)
Не знам , това тъпо упражнение - тяга , как точно влияе , ама метърът показа 86.5см за гръб(стегнат) :D
Как да е ...
Закусих си юфка :) , както си бях решила...не съм доволна - с жито или ориз ще стане по-вкусно :)
Днес мисля да наблегна на ръце(пак ще го мъча трицепса :D ) - едно “гърди/трицепс/бицепс” , което автоматично решава и естеството на утрешната тренировка...

ЕДИТ: Гръб(стегнат) - 85см :(
Талия(стегната) - 62см
Ханш - 82см ;(
Бедро - 44см.....
Направо се спуквам от прогрес....

Мнението беше редактирано от Мая на 07.05.11 11:18.

07.05.11
10:50

казано от karpi на 05.05.11, 23:10:

казано от mayasy на 05.05.11, 22:24:

Тренировка:

Как да е , не се впрягам за таквиз работи :D…........

Днес една по-малко от вчера. Утре една по-малко от днес и така може и да се откажеш от нея. Вижда се, че полагаш доста усилия, за да се храниш добре и тренираш почти всеки ден, а защо не направиш нещо и по-въпроса с алкохола и цигарите. Те така или иначе не ти носят нищо, а само ти отнемат. Винаги има начин да се справим трудностите. Важно е да го искаме и да търсим различни пътища, които да ни помогнат, за да ги преодолеем.

кауза пердута карпи...

07.05.11
11:51

казано от old_man на 07.05.11, 10:50:

...

кауза пердута карпи...

Не мисля така - ще го разбере, но трябва сама да стигне до там.

07.05.11
13:22

От началото на дневника си качила 4кг- не съм задълбавам да видя поотделно, като мерки по колко см са нарастнали обиколките, но не може само линейно процеса да е нагоре има си и периоди, в които не се получава- застой, ако щеш, тъй че не се отчайвай за такива неща : )

07.05.11
14:30

old_man - даммм.. :)
Absolut Illusion - благодаря за коментара :) (F)
СКОТ - мерси за утешителните думи :) и килата са 3 :D , което ме устройва за сега :)

Ето и “прогреса” от както пиша в дневника (около 3 месеца) :

преди      след :D
килограми :          38           41
гръб(стегнат) :      79см      85см      :)
талия(стегната) :    57см      62см      не ми пука  :D
ханш :                  79см        82см      на този гръб требеше на 81 да си стои :(
бедро :                39см        44см      и тук  ми е в повече спрямо горна част , ама си ми изглеждат слаби краката...( а и имах да позапълня поовиснала кожица , на 35кг беше грозна гледка...)
за бицепс : нз , ама едно 3см поне съм прибавила :)

Увеличих дъмбелите с по 1 кило и включих щанга 27кг + за тяга - щанга 30кг
В интерес на истината преустанових тренировките преди 7 месеца след 2-3 годишен застой
Бях 36кг , клек със собствено тегло - трудно...дъмбел , само “пръта” 2кг - трудно...

Е , така написано и погледнато - бива....и ако ще има застой , държа да е в сила и за задник , и за баджак (dull)

Цел : Джони Браво :D с по - дълги крака :D
В кръга на шегата , но има доза истина :)

Дръпнах си това  http://zamunda.net/details.php?id=260441 ...не очаквам много , дано усмъртя малко време
Поздрави :) , по-късно ще описвам....

Мнението беше редактирано от Мая на 07.05.11 15:15.

07.05.11
18:36

Не е лошо филмчето :)

07.05.11
19:09

казано от Инис на 23.02.11, 11:03:

............ И си казвам, че всичко отминава и винаги има решение, и само от мен зависи да се чувствам добре.
Светът е един и същ, разликата е в нашето отношение към него, което не е константа....както и за физическото състояние, така и за психическото трябва да полагаме усилия да е добро, трябва хигиена. Осъзнаеш ли, че на никой освен на теб не му пука истински как ти се чувстваш и че само ти можеш да се погрижиш за себе си, нещата ще тръгнат в положителна посока. Наистина на никой, понеже никой не е “ТИ”, всеки е “АЗ” и никой не може да възприеме света на 100% като теб, независимо колко ти е близък. А и всички наши близки си имат собствен свят и собствени проблеми за решаване.
Една много мъдра мисъл - не се тревожи за неща, които не можеш да промениш; измисли начин да се справиш с последствията.........

От няколко дни искам да постна тези дума написани от Инис, защото в тях има много истина и аз самата съм се убедила в същото, че само ние може да си помогнем, за да се чувстваме по-добре или за да решим проблемите си. Животът е такъв какъвто си го направиш и ако се бориш със зависимостите, които имаш и го искаш достатъчно силно и си готова да ставаш всеки път, когато падаш ще се справиш и ще се освободиш от тях и тогава животът ти ще е малко по-хубав и ще намериш смисъл.

П.С. - Извинявай, май ставам досадна, но трябваше да го напиша.

Мнението беше редактирано от T-X на 07.05.11 19:10.

07.05.11
19:12

Тренировка :

гърди/трицепс/бицепс

2 - лег с дъмбели - 5x8
3 - пулоувър с дъмбел - 5x8
4 - лицеви - 5x10
5 - “кофички” от легло с крака на стол - 5x10
6 - френско с дъмбел - 5x10
7 - едностранно трицепсово разгъване лег - хмммм...XxX , да речем :D |-)
8 - кик бек - 5x6
9 - бицепсово сгъване стоеж - 5x6
10 - концентрирано - 5x6

дъмбел - 7кг

Май ми трябва почивка....нямам особена мускулна треска , но си ме понаболява при изпълнението на някои упражнения...даже на лицевите едната ръка “издиша”....да не си “сецна” нещо накрая :D ...а и умора се усеща в мускулите , отказват..., а се чувствам свежа , като цяло...
Относно упр.7 - много са ми 7 кила - 3-4 са ми перфе
Дали да се мъча за 1 повторение или да вадя 3 килограмовите гири...дъмбела не ми се разглабя...
Как да е - утре трябва да направя гръб/рамо и ще се позамисля , дали да не си отпусна 1 ден почивка (по-скоро “крака” :) )

Храна :

9.00 - варен белтък
9.30 - 30гр(суров вид) юфка + 40гр извара + 30гр кашкавал + 1 жълтък :)
пр - 20гр / м - 15гр / в - 20гр  - 300ккал
11.15 - тренировка
12.15 - 10гр стафиди (beer)
в - 6гр  - 24ккал
12.45 - варен белтък (beer)
пр - 4   - 16ккал
13.30 - 100гр(изпечено) свинско + 100 боб микс + домат , пр лук (beer)
пр - 30 / м - 15 / в - 20   - 380ккал
18.30 - 60гр(изпечено) свинско + салата от домат , краставица , маруля , лук , маслинка , зехтинец...бело вино
пр - 15гр / м - 13гр / в - 5гр  - 200ккал
21.30 - 150гр извара + варен белтък , вино , вода
пр - 20гр / м - 7гр / в - 4гр - 160ккал

Около 1100ккал , пр - 90гр , м - 50гр , в - 55гр

Можех да втикна нещо м/у обяда и вечерята , ама и без това са ми достатъчно калориите...е , ама пак липсва 1 (beer) ...- 220ккал..
Поне парче краставица да бях изръфала , да отчета хранене , а и цял ден съм си гладна...
Замислям си калориина бомба за закуска:
30гр(суров вид) жито + 50гр кашкавал + 30гр извара + 10гр масло
Около 400ккал : пр - 20гр / м - 25гр / в - 20гр
Не ми пука , че сутрин млечният протеин не е на оферта , да не говорим за количеството мазнини и въглехидрати на един прием...
А да видим , ще ми “стане” ли нещо (ми ше стане - 1кг отгоре , под формата на баджак :D )...пък и 1-2 часа по - късно ми е трена...
Дано да ми е вкусно , както едно време (преди 10 години :D) , тогава го правех с бял ориз и маргарин ...предполагам и така ще се получи :)
П.П.От три дни (beer) е по-малко:
1 - защото трнировката започва/приключва по-късно
2 - парите не са ок
3 - няма връзка със себеосъзнаване и желание за по-здравословен живот
4 - ако има полза , която осъзнавам , то тя е : по - малко калории и по - малко раздут търбух :)
Чакам да се смрачи и си пускам филма...има сносни отзиви за него , а аз съм в настроение за посредствени и банални филми...стига да не са мудни (dull)
Много скучен , мързелив и лишен от креативност ден..., като 99% от дните ми ...
Нормален ден :)

07.05.11
19:15

Извинявай, но можеш ли да ми обясниш какви са ти разбиранията за “голям баджак” ?

07.05.11
19:31

Bacarkata - дано :) , принципно жанра ми е от любимите :)
Karpi - съвсем не си досадна  , даже се чудя как ти се занимава...оценявам го :)
Мисълта на Inis , наистина е много мъдра ..., но не е нещо , което да не знаем...просто го пренебрегваме улисани в проблемите си и като по-лесно си се отдаваме на самосъжаление , изживяваме се като жерви на този несправедлив , зъл свят...
След първия ти пост бях написала едно дълго и почти безсмислено излияние , но сутринта го изтрих , не е тук мястото :)
Мога само да загатна , че имам проблем ...и той си ми е в главата :) (не е свързан с хранене , алкохол  или сексуална ориентация :D ) ...не е и нещо конкретно :)
С алкохола не бягам от проблема (то такъв няма)....бягам с тренировки и храна :)
А бирата и виното , че и цигарите драстично биха намалели , ако бях по - заета...за момента не съм...
И не отричам , че и с пиенето имам проблем..., но не е безобразен :)

Мнението беше редактирано от Мая на 11.05.11 02:23.

07.05.11
19:32

казано от gips на 07.05.11, 19:15:

Извинявай, но можеш ли да ми обясниш какви са ти разбиранията за “голям баджак” ?

Зависи , колко ти е голям гърбът ;)
ЕДИТ:Аз така си се изразявам :) , не смятам , че са ми дебели краката , нямам анорексични виждания за себе си :)
Иначе “голям баджак” няма , има непропорционални тела ;)

Мнението беше редактирано от Мая на 07.05.11 19:39.

08.05.11
00:08

Гледах Insidious ...имаше един много стряскащ момент , по време на началните надписи се “появи” някакво руско аудио :D ...то , като цяло звукът на релийза не беше ок  , ама аз с наборските си слушалки...слушалка не съм придирчива :)
С по - голям бюджет е щяло да им се получи сигурно :) ...бе - става...присетих се малко за Poltergeist…, a зарад комуникиращата с духове и демони (доста забавни в случая) -Death Ride…последният ме беше изкефил :)

Натъпках се с извара...омешах 2 вида - все кашкавалени - Обнова и Даним...+ белтъка , де
Нещо взех да не се впрягам толкоз за храната...’щот’ за сега не дава драстични промени , което е добре :)
Сварих 2 обезкожени бута със зеленчукова подправка без сол , а във водата от месото сварих микс от жито и кафяв ориз...., зарад’ ориза ми отне 50мин....този на Крина не е на оферта - хем запича , хем дрънчи...един по диетичните щандове по - го бива :)
Каква динамична вечер :D
Та утре , ако съм на кеф ще си направя калориината бомба :)
И задължително - гръб/рамо...
По инерция си вдигнах телефона (който звъни 2 пъти годишно...ама аз по инерция :D ) и си отворих безсмислено излизане утре..ама , дължа услуга...’се ще отделя 1 час от “натовареното” си ежедневие да се видя с някого...колкото и да ми е скучно в случая...
Виното привършва...
http://www.youtube.com/watch?v=vw97oth25Vg

08.05.11
01:30

казано от karpi на 07.05.11, 19:09:

казано от Инис на 23.02.11, 11:03:

............ И си казвам, че всичко отминава и винаги има решение, и само от мен зависи да се чувствам добре.
Светът е един и същ, разликата е в нашето отношение към него, което не е константа....както и за физическото състояние, така и за психическото трябва да полагаме усилия да е добро, трябва хигиена. Осъзнаеш ли, че на никой освен на теб не му пука истински как ти се чувстваш и че само ти можеш да се погрижиш за себе си, нещата ще тръгнат в положителна посока. Наистина на никой, понеже никой не е “ТИ”, всеки е “АЗ” и никой не може да възприеме света на 100% като теб, независимо колко ти е близък. А и всички наши близки си имат собствен свят и собствени проблеми за решаване.
Една много мъдра мисъл - не се тревожи за неща, които не можеш да промениш; измисли начин да се справиш с последствията.........

От няколко дни искам да постна тези дума написани от Инис, защото в тях има много истина и аз самата съм се убедила в същото, че само ние може да си помогнем, за да се чувстваме по-добре или за да решим проблемите си. Животът е такъв какъвто си го направиш и ако се бориш със зависимостите, които имаш и го искаш достатъчно силно и си готова да ставаш всеки път, когато падаш ще се справиш и ще се освободиш от тях и тогава животът ти ще е малко по-хубав и ще намериш смисъл.

П.С. - Извинявай, май ставам досадна, но трябваше да го напиша.

Сега , като го видях оранжево и се зачетох по - обстойно :D
Ами така е... :)
Не ми се коментира по-задълбано , ясни са ми тез’ неща , но както споменах , алкохолът няма връзка - нито е причина , нито е следствие (повтарям се за пиенето , защото явно това изглежда някакъв проблем..., а и аз съм си виновна , че си го споменавам - все едно някой да си пише в дневника , кога е ср** и каква е била консистенцията :D ...и пак нямаше да бие на очи :D ) на нещо , защото няма НИЩО...
1 - нямам , какво да решавам и явно не желая да се чувствам добре...това , което е трябвало да отмине си отмина...
2 - на този етап нямам никакво отношение към света , съответно и той към мен
3 - хигиена имам само в най - буквалния смисъл на думата
3 - то на мен не ми пука , та ще чакам на някой да му пука ( и да - не се обичам = няма как да ме обичат и да им пука )
4 - не мога да дефинирам израза ” положителна посока” - прекалено индивидуално е...за момента нямам идея , какво ме радва , че да се стремя/искам/мечтая за него..., както съм споменавала - карам на автопилот...
5 - близки ? - имам роднини и познати....и баба ми :) ...вярвам , успявам да ги разбера и да погледна през тяхното “АЗ” , уви не винаги ми се занимава..., а нормалните хора си имат истински проблеми и грижи , че да се вълнуват от светогледа ми...какъвто нямам...
6 - аз се справям с това , което ми е основен проблем и си го влача  по - сериозно от 5 години , иначе - 10…и докато разчитах на хора и вярвах , че някой трябва да помага , само затъвах , защото не давах всичко от себе си (разчитайки на подкрепа )
Та , спрямо последното си изказване , се стига до заключението , че коментарът/съветът е много правилен ...,но това вече съм го усвоила...
Когато си стъпя на краката ( вече съм стъпила , ама отлагам :) ) , ще си изключа автопилота и ще го прилагам и в други евентуални стремежи...ако не се самоубия поради липса на такива...ама няма  :)
Та стига съм се обяснявала :D , сама си спамя :D
Да допивам виното и да лягам , че утре гръб/рамо ме чакат и калориина бомба :)

П.П. Поради естеството на часа и едно подобие на оса ( по това време ?!? ) , което кръжи около нощната лампа е доста вероятно да съм се изразила не съвсем адекватно :) , но този дълъг спам винаги може да бъде заменен с една хубава песен :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1