Дневникът на Десо - вече истинско нацепване с тежки двусети!

Прескочи до:

Родиолата е адаптоген и помага на тялото да се адаптира към стреса, а фенугрийк се води нещо като трибулус, но аз го взимам заради регулирането на инсулина, съдържа една съставка, която гаспари много я хвалят и я има в супер пъмп макс и сайз он.

Днед беше нечовешко.

А: Загрявката - тичане с гума + 20кг , около 50 метра назад и после 50 метра напред
След това:
Малко раменни стойки , пробвах за време - 72 секунди
Няколко единици Muscle Ups на лоста
Набирания максове - +16х1, +24х1, +40х1, +karfi4ka(49кг) х1 :D
Кофи максове - +24х3, +40х3, +човек 65кг х1

След това малко на халките
L-Sits на халки - няколко успешни опита, и Muscle Ups на халки - много неуспешни опити
Inverted Rows - 3x8
Dips - 3x5

Комплекс
На мен ми се събраха в следния ред с почивки между рундовете
2х30+ метра тичане с гума +50кг
17 или 15 бърпити (май толкова бяха)
20 суинга с 24кг пудовка
33 клека с 7кг торба
22 box jumps

Размазах се!!!!

После ще има и малко снимков материал ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 07.05.11 13:32.

07.05.11
13:33

Вий днеска верно сте се почупили :D

Изпусна брат ;)

07.05.11
13:41

Като си зависиш от 3ти лица така става... утре.

Мнението беше редактирано от Бойко на 07.05.11 13:41.

За днес:

Заучаване на тениката на напади и български клек
След което малко серии изхвърляне с 16 кг пудовка

Complex:
100 бр напади с две 16 кг пудовки
100 бр напади с 7кг торба на гържа
100 бр напади с 10 кг диск с изпънати ръце над главата

Моето време мина един час , Юли ще конкретизира.

И накрая стречинг и няколко единици Muscle Ups на лост (4 или 5)

Утре ще направя една тренировка само за горна част на тялото, днес тя си почиваше, а краката се размазаха.

Абе да питам другите колеги, само аз ли при изминаването на разстоянието от колата до вкъщи едвам се дотъртих заради крампите в квадрицепсите :D :D :D

08.05.11
14:07

След като платих ми остана 1лв., с който си купих вода и останах с 25ст. в джоба - на метрото картата ми била изтекла и нямах повече пътувания. Не ме питай с каква мъка прескочих преградата и дотичах до влака.

08.05.11
14:17

Тегаво беше, че не бачкаше асансьора :D

08.05.11
16:44

казано от Десо на 08.05.11, 13:32:

Абе да питам другите колеги, само аз ли при изминаването на разстоянието от колата до вкъщи едвам се дотъртих заради крампите в квадрицепсите :D :D :D

След вчерашната тренировка която проведе направо ти се чудя откъде намери сила да идеш и днес.

Боли ме гъззааааа, що не му даде маааа :D

09.05.11
18:11

Отивай за комплекса :D че нема ти даде иначе :D

09.05.11
18:27

казано от Десо на 08.05.11, 13:32:

Не се оплаквай :D Аз продължих деня на 12 см токче....преди това се наложи да кача едни стълби до 3тия етаж - едва си повдигах краката...а после...

За днес тренировка:

Краката само раздвижване, скачане, лег преса с един крак и стречинг
A1: Лежанка - 110х5, 105х5, 100х5, 95х5, 90х5
А2: Набирания надхват - +30х5, +25х5, +20х5, +15х5, СТх6
Малко раменни стойки
Б1: Kettleball Hang Clean 32кг - 3х8
Б2: Toes to bar - 3x8
Б3: Кофи СТ - 3х15

За днес малко крака:

Вертикални и хоризонтални скокове от място, малко speed deadlift и малко обръщания, раменни стойки, overhead клек само с лост  и т.н.
А: Мъртва тяга 5/3/1 - 120х5, 135х5, 155х5
Б: Преден клек - 70кг - 4х5
В: Лег преса с един крак - 50кг - 3х8
Д1: Повдигане на пръсти за прасец с 50кг щанга - 4х20
Д2: Ab Wheel с колена на земята - 4х8

Още ми бяха изтощени краката, тягата за тежест, която типично не трябваше да ми прави проблем, с фитили направих 5-ца доста мъчно. След това се пробвах напади, но след 1-2 опита установих, че няма да е днес :D

11.05.11
11:26

пробвай от стоеж с колелцето...време ти е...идва плажа:)))

Пробвах, само негативни засега. Но то и с dragon flag така почнах :)

За днес:

А: Power Clean & Jerk - много единици на 50 кг и 70 кг, 3х1 на 80кг и 1х1 на 90 кг
Б: Kettleball Clean & Jerk - много единици с 32 кг пудовка
Суперсерии:
В1: Лежанка - 90х5,90х5,90х5,80х5,80х5
В2: Набирания надхват СТ chest to bar - 5х5
Суперсерии:
Г1: Full Contact Twist - 20 кг лост + 20кг диска - 4х6
Г2: Коремни преси с 15 кг диск - 4х15
Г3: Бицепсово сгъване на скрипец - 30кг - 4х15
Г4: Трицепсово разгъване на скрипец - 40кг - 4х15
Между сериите малко кипинг и много раменни стойки.

Забележителното за деня е Изтласкването на 90кг, които ми бяха изключително леки. За момента сякаш ме спира обръщането. Надявам се Славко, който и без това ще има много внимание в неделя, да отдели някоя друга минутка да поработим върху олимпийските :)

Иначе съм станал дебел нещо, качил съм 2кг и сега съм 81кг, корема съвсеееееем леко се е заоблил :D

13.05.11
09:49

Билдерче, готов ли си за неделя:)

Готов е - щом се е загладил, значи тялото му разполага с допълнителни акумулатори за енергия! :D

Ми начи, наяждам се здраво, наспивам се, назобвам се, оставям си брадата да изглеждам страшно, взимам най-миризливите цървули и се гответе за война!

13.05.11
13:21

ооо брадата е задълже!!!
за мъжете де:))))

13.05.11
13:48

Т’ва е е*ати дискриминацията...

13.05.11
14:05

казано от slavko на 13.05.11, 13:21:

ооо брадата е задълже!!!
за мъжете де:))))

Тъкмо щях да се възмутя и аз като СКОТА :D :D :D, ‘щот’ брада аз нямам :D :D :D

13.05.11
22:09

Отърквайте бузи в който има и ще ви порасне.. хахахахаха :D

BU

13.05.11
23:41

карфичке - 2 месеца стероиден цикъл и си готова.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 13.05.11 23:59.

Тя вече зоби уии :D

За днес тренировката с Юли.

Началото малко Ketlleball Snatch с 24-ка - 3х5 на ръка
5-6 Muscle Ups в серии по 1
Тестване максимум набирания в 1 серия - 17 броя - с 2 повече от последния път. Скоро ще ги направя 20.
HSPU - 5,3,3,4,8
Inverted Rows с 1 ръка на халки - 4х5

След което комплекс:
3 рунда от следното:
Тичане около 50 метра с гума(+30кг)
10 лицеви на халки
още 50 метра с гумата
10 KB Snatch с 24 кг на ръка
100 метра обратно тичане с гумата
почивка
Suicide run
15 бърпита
почивка

не съм сигурен за разстоянията дали са точно 50 метра от началото до станциите. Suicide run-a беше с малко разстояние, до 30 метра. Абе зле съм с измерванията :D

Стречинг и вещества!

И така, видя се какъв беше комплекса - кофи на успоредка, лицеви на халки, набирания кипинг, суингове с 24кг пудовка, бърпити, бой с чук по гума, фермерско ходене с гума и обръщане на гума.

Преди това, малко сначове с пудовките и power clean и jerk под надзора на Славко и опит на 85кг с успешен като краен резултат jerk, но невалиден опит като техника.

Супер ден, много добра храна и новите добавки дават резултат. Последната седмица съм много зареден и тренирам на макс. Дори в момента се чувствам възстановен.

Също така избистрих и програмата по която ще тренирам. Силовия блок ще е в три поредни дни през седмицата.

Вторник - Високоинтензивен ден за горна част
Лежанка - 1-5 повторения в серия
Набирания с тежест - 1-5 повторения в серия
Кофи с тежест - 6-10 повторения в серия
Ренегадско гребане - 6-10 повторения в серия

Сряда - Високоинтензивен ден за долна част, пояс
Мъртва тяга - 1-5 повторения в серия
Преден Клек - 1-5 повторения в серия
Напади - 6-10 повторения в серия
Прасец - 15-20 повторения в серия
Корем - коремни с тежести, toes to bar, планкове, ab wheel - 5-20 повторения в серия

Четвъртък - ден за олимпийски и ръце, пояс
Обръщане с изтласкване с щанга - 1-3 повторения в серия
обръщане с изтласкване с пудовка - 1-5 - повторения в серия
Базово за бицепс - бицепсово сгъване с крив лост - 8-12 повторения в серия
Базово за трицепс - френско разгъване с крив лост - 8-12 повторения в серия
Базово за корем - Full Contact Twist - 5-10 повторения в серия
тук може да сложа и раменни стойки и l-sits.

Събота - ден с акцент върху техниката на гимнастическите елементи - muscle ups, максимум набирания, kipping, ring dips, HSPU, l-sits
+ индивидуален или отборен комплекс
Неделя - ще акцентирам главно върху кондиционен комплекс, но мога да сложа техника за клек с щанга над главата.

Вече съм много доволен, че наред с пудовките и халките, имаме чукове и гуми. Тренировките стават страшни... както и войната ще става по-страшна... хихи ;)

Power Clean and push-press на 85кг.

15.05.11
22:20

Груба сила - 6 *тъмбс ъп*
Техника .. (wasntme)

Обръщането не е чак толкова зле, на фона на предишното ниво, а push-press-ата няма да я коментираме, получи се нито push press, нито изтласкване :D

15.05.11
23:38

.... и си заминава.... :))

... я кръст, я коляно, я рамо, я лакът... избор голям :D

15.05.11
23:52

при старание и нос може да иде :D

16.05.11
10:18

Десо,теглиш много с ръцете лоста не е минал коляното,а ти вече си напънал с бицарата.Изчакай тялото да се изпъне и трапеца да отиде максимално на горе и тогава се мушни мощно под щангата,като в същото време обръщаш лактите.

16.05.11
11:03

това вече го знае Десо...остава само да му стане като рефлекс, а не всеки път да го мисли...
скорост трябва...а тя идва от силата...
невалидния опит е такъв, защото малко добута горе от рамене...

като за начало, остави опитите над 80%...

остави 60-65%, за да има все пак какво да те дърпа и прави техника...

тежката тяга, пресите над глава(всякакви) и first(”малката тяга”) and second pull(дърпането с трапеца и вкарването на таза) си остават ТЕЖКИ(85-90%) и нагоре...при second pull-a никой няма да те убие ако от кръста нагоре, като работиш за сила, придърпваш малко с ръцете...не е лошо и те да заякват покрай другото...няма щангисти, който на 100% да ги изолирва...ти имаш хубава структура за олимпийски...Витан да му мисли:))

Еми почвам усилено и да видим. Сега ще включа и хай-пула  в програмата. Обръщания поне 3 пъти в седмицата. Иначе се чувствам супер днес. Лека и приятна мускулна по рамото и гърба, но краката и кръста все едно не са тренирали. Утре почвам един метод на лежанката на Поликин, да видим как ще се получи за около 2 месеца.

Днес също така прегреших с 40 грама захарчица наведнъж :D , тези протеинови вафли са ми слабостта. Иначе се кефя и на една течна сметана на президент, ама много скъпа бре. Сашо Тосков ще трябва да спасява положението :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 16.05.11 15:35.

казано от Десо на 16.05.11, 15:34:

...но краката и кръста все едно не са тренирали...

Що не ги изтренира, м? |-)
Скатаваш ‘начи... (giggle)

Адаптация Кольо. Живота е адаптация ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1