Щангьие

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.05.11
18:48

Тренировка:
Лежанка: единички на 90 кг. - към 11-12 не знам....
Набирания - бътърфлай
Задържане на преден клек до 130 кг. - 14 секунди, на 110 кг - 20 сек.
Ренегатско гребане с дъмбел : 10 кг.; 20 кг ; 25 кг. по 5 на всяка ръка...
Фермерска разходка с 45 кг.

Не съм ял от 19 часа и сега почвам храненето :) За целта имам свински дроб към 300 грама, супа, домашен хляб и всичко което ми падне :)
Крака се оправи.....малко странно..или съм го разтегнал съвсем леко, но вчера не можех да сядам, дори и един клек с собствено не можех, а сега изобщо не ме боли.....И все пак пропуснах тежката тренировка, нека си почине.

Така, така, харесва ми новото заглавие на дневника !
Пък като почнеш да подобряваш визия и постижения, знаеш кого да почерпиш ;)

09.05.11
19:16

Ще черпа :) Искам да се хванем на бас за 3х лично тегло на мъртва до края на годината... 8-) оптимисти сме ние :Д
Иначе се чувствам добре, малко се обаждат прасците, стъпалата и бедрата от спринтовете - много е яко това....баси кефа!

Само предупреждавам ,че не губя басовете, на които се хващам. Онзи с FlashTeran беше първото изключение от години насам.
Готов съм да се хванем, тъкмо малко да се амбицираш и да минеш в по-силовата страна на спорта :)

09.05.11
19:56

Кросфита е всичко.....тежки щанги, скъсяване на теломерите :Д:Д....вярно е че не може да си много добър и на двете..ето сега натиснах на щангите - виждам зор на комплексите...ама е по-добре отколкото от комплекси с собствено да мина на щанги.. ще видим...ако се приближа до 3х лично пак ще е добре! :)

09.05.11
19:58

Маринеее,Маринее,усещам как ще те разорим с нашата мощ :D

Само едно уточнение, ти няма ли да ходиш в USA? К’ви тяги, к’ви 3х лично тегло ?!?

09.05.11
19:59

Той и там ще джаса.

11.05.11
23:23

Много яка тренировка с част от групата от Варна. :)
Стела, Мишо и Пешо и аз :)
Малко техника направихме първо с пудовката: Овърхед клек, клиин енд джърк, снач, флипове (много съм зле на тях);
Техника на кипинг набирания, бътърфлай...
Решихме да направим и комплекс: Най-много бърпита за една минута :) Моя резултат е 36 8-)
Пробвахме и максимум бройка на набирания и лицеви, съответно 32 и към 55 :( Стелито тука разцепи, Пешо ни приби....... :Д
След това техника на кофички и л-сит на халки; за дамите само изометрия. Техника на дъбъл ъндърс.
Останахме след това с Пешката и се чудихме какво да правим и решихме да е :
  500 броя клиин енд джърк с 16 кг пудовка - отборно.
Резултат: 34 минути....Стела и Мишо можеха да останат да помогнат, но дъжда ги изплаши : )))
Направихме техника на някой движения и малко лаф и сега следва преяждане.

11.05.11
23:27

Ааа Валери ти пробва точно 2 3 пъти да флипнеш и успя де, но ако беше пробвал още десетина пъти щеше перфектни да стават..Мн яка тренка стана мерси. :)

11.05.11
23:31

Бая хляб трябва да не изяде човек, за да ви догони!

11.05.11
23:37

Ааааа не е честноооооо - другия път идвам с кучка и я оставям да овършее двора.

11.05.11
23:53

Само като видях на кои упражнения сте обработвали техниката и ме хвана яд, че не можех да дойда :D Добро представяне на максовете, даже много добро !

Мнението беше редактирано от Overlord на 11.05.11 23:55.

12.05.11
09:46

Другия път да снимаш...аз на 31 щях да пукна...а ти 36…на 1сек. и 66 стотни по бърпи...
Клип да ссе направи, защото Калипа прави 35…:)

12.05.11
14:25

Предположих, че ще се постави под съмнение, но ще го повторя с клип..:) щом трябва...

12.05.11
14:39

Трябваше да снимам! Нищо - next time

12.05.11
15:48

много ясно, че ще се постави под съмнение...нали се сещаш за каква скорост говорим тук...а и в края на краищата ти трябва технологично време да паднеш до земята, нали...

12.05.11
16:20

Интересен клип ще е :) .. Само дано да успеем да те видим от тази скорост :D

12.05.11
18:22

Ще обработим клипчето после на забавен кадър, specially for you ;)

12.05.11
22:53

Бах тия бърпита.....за тая скорост техниката със сигурност не е перфектна.
Днес много полезна тренировка със Славко и Стели. Исках да направя техника на олимпийските лифтове докато имам възможност да тренирам със Слави. Оказа се, че доста грешки допускам: не стоя над лоста, не дърпам с трапеца ефективно, лоста не върви близо до тялото, на разножката съм нестабилен..някой работи успях да подобря в рамките на тренировката. Тия лифтове са най-якото!! Голям кеф. Добре, че има някой да ти обясни, че не става иначе...Намислил съм като дойда от Америката да се записвам на щанги в Варна... и да специализирам няма страшно...:)
Хранене: Тоя път гладуването беше до обяд и от обяда до 10 вечерта...Тоя влак нещо ми действа на апетита.

12.05.11
23:49

Радва ме ентусиазма ти към щангите :) Предполагам, че любителски ще тренираш,а няма да се съзтезаваш, което е по-доброто решение според мен.

12.05.11

Ами...не знам дали мога да тренирам любителски...винаги гледам да се състезавам :) От това ми идва влечението. Тренирам и за кеф, де...ама ако не е състезателния елемент....дали ще е със себе си или с друг, важното е да сложиш още един диск на лоста. Ако имаш впредвид, да тренирам, но да не прекалявам с тежестите....разбирам те...но и от това няма да мога да се опазя, не мога просто да остана на едно ниво и да си правя любителски...трябва да стигна до лимита. :)

Мнението беше редактирано от Valleri на 12.05.11 23:57.

12.05.11
23:57

Ти си яко момче, ще станат нещата...
НАЙ-вече искам да си мислиш за положението на задния крак при ножицата...колко и да си бърз, мощен и техничен, ако заставаш така, все ще те мачка...показах ти как се ротира таза...
В снача имаш голям напредък..
И не се притеснявай...всички имаме още доста работа...

13.05.11
21:38

(y)
Днес, свежа тренирока с Теран. :Д
Лежанка до единица на 100 кила, след това 5-6 единици на 90. общо към 10 серии.
Клек - 3 @ 110 кг ; 6 х 3 @ 110 ; 3 единици на 110 през 20 секунди някъде (редувахме се с теран)
Прасец - повдигане на пръсти с щанга на гърба - 1 серия на 110 ;
Скокове с щанга на гърба на : 60 ; 80 ; 3 серии @100 ; повторенията са към 6-7 на серия.
Пуш преса - 3 серии на 60 кг. 3 повторения
Раменна преса - 1 серия на 60 - 2 повторения ; още една серия на пуш преса @ 60.
Снач на 40 кг за техника
Клийн енд джърк на 60 кг. 1 път
Тоес ту бар - 4 серии по 8 повторения - редувахме се с теран, без почивки
Табата планк с 20 кг на гърба - 6 рунда 20/10
На обяд ядох малко и сега ще преяждам.

13.05.11

15.05.11
13:01

Вчерашната тренировка:
Тяга - единици до 190. На 200 неуспешен опит.
Поствам клипове на 180 и 190 и на 30 мъсъл ъпа от преди 1-2 седмици.

Добре де, има програми за завъртане на картината на видеоклипове, няма нужда да тренираме врата сега :)

15.05.11
14:16

Браво- чудесно си се справил!

15.05.11
14:20

Само така, Валери ! (rock) остана и да ги обърнеш :P

15.05.11
14:26

Благодаря! :)
Ще ги обърна..чакай да оправя техниката че на бицаги ще ми е трудно :)) Иначе много съм се надъхал за олимпийските, баго :)
Засега двубоя от олимпийските е 55+80= 135 кг. ДОста криво
А трибоя - 430 кг

Мнението беше редактирано от Valleri на 15.05.11 14:28.

15.05.11
14:30

ТАКААА ВЕЕЕЕЕ МАШИНААА !!!!!

16.05.11
07:38

казано от valerious на 15.05.11, 13:01:

Вчерашната тренировка:
Тяга - единици до 190. На 200 неуспешен опит.
Поствам клипове на 180 и 190 и на 30 мъсъл ъпа от преди 1-2 седмици.

Браво, момче! Радваш много!

А каква драма на последните силови възлизания... (rock)

Мнението беше редактирано от Vic на 16.05.11 07:38.

16.05.11
13:35

ако тренираш любителски, ще си останеш с любителските постижения...
или натискай зверската, или си се разхождай из морската и прави лицеви опори!!!

16.05.11
13:40

казано от slavko на 16.05.11, 13:35:

ако тренираш любителски, ще си останеш с любителските постижения...
или натискай зверската, или си се разхождай из морската и прави лицеви опори!!!

Специално за Валката да кажеш, че тренира любителски... Момчето е с огън в кръвта! Firebreather!

16.05.11
14:16

Мда...не тренирам любителски (handshake), но и професионално не е, за съжаление ..... макар че само за това мисля.... и храненето и съня, всичко е съобразено със спорта. Постиженията се надявам да дойдат с времето, но трябва и учението да бутам, а след месец и работата. Междудругото имам малко проблеми с университета, покрай тая любов със кросфита..., за което сега съжелявам де...ама надявам се днес и утре да взема изпитите и всичко да е наред.
Мисля че, Слави имаше впредвид поста на Овърлорд...ами и аз не съм съгласен с Милен..никакви любителства (inlove) (giggle)

Мнението беше редактирано от Valleri на 16.05.11 14:22.

Направо ме е яд, че не започнах от по-малък да тренирам, когато нещата бяха безгрижни. Ако ученето е сериозно в един момента те натоварва, а после дойде ли и работата, тя ти отнеме повечето нерви и енергия. Затова тренирайте като зверове докато е време, защото след това, тренировките няма да са  далеч най-важният приоритет в живота ;)

16.05.11
14:48

казано от Десо на 16.05.11, 14:32:

. Затова тренирайте като зверове докато е време, защото след това, тренировките няма да са  далеч най-важният приоритет в живота ;)

Предпочитам да вярвам, че ще са ми приоритет....може да звучи малко наивно, но....ЩЕ СА приоритет :Д Щастието си е приоритет 8-)!!!

16.05.11
23:21

МНОГО ДОБРА ТРЕНИРОВКА С ПЕШО!!! :)
Сцепихме са...
Първо малко раздвижване, след това малко флипове - научих няколко нови чалъма и това с пускането на дръжката при снач и при клиин много ми потръгна и това с завъртането настрани също.....застанахме после един срещу друг и направихме малко фрийстайл :):) Няколко флипа и снач или нещо и подавам на Пешката, много добре се получи. Така...после започнахме хендстенда 3х5 и комплексче 150 метра бягане, 50 спринт и 3 хендстенд - 10 рунда от това. В началото карах на 80-90 процента, но 9-10 рунд стадох багажа малко. :) Пешо си беше спестил силите и ме изяде. Не беше за време, просто тренировчица :)
След това табата ренегатско—-много зор ама поне не мърдах задника...голям смях падна :Д Пешо звучеше като назобан билдер дето е вече към края на 20 повторение на помпането за бицепс :Д Като родилка беше...:)
След това малко разтягане и доста лаф...моеше и до 12 да стойм ама ме чакаше дълъг път  :)
Изпита се отложи за сряда :(

16.05.11
23:33

казано от valerious на 16.05.11, 23:21:

като назобан билдер дето е вече към края на 20 повторение на помпането за бицепс :Д Като родилка беше...:)

ХАХАХАХАХАХАХХАХА еее еми то като стегнах тва дупе и тоя корем че да не шавам ,само звуците ми помагаха да помръдна ръката без да мрадна таза (това упражнение смятам да го включа доста по често в тренировките си),ама като почна да се смееш мн грозно се пуснах по шкембак на земята :D :D голяма забава се получи и найстина можехме да си лафим и до 12 ..айде ся поне ще имаш още малко време да поучиш за изпита и в сряда ти желяа голям успех

ПС : тея флипове и обръщания като някой барман направо ги размята днеска :D

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 16.05.11 23:34.

17.05.11
08:08

Как да не сме смея чоек :Д  Седиш в планк и нищо не праиш и крещиш : ))) Хахахаха, абе и аз си поръмжах, много гаден планк беше.
За флиповете - бързо го научих онзи, днес ще понаправим малко фрийстаил :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1