Програма за бицепс и трицепс за маса

GI

14.05.11
21:38

Моля Ви  помогне те ми да коригирам своята програма  за ръце ако е необходимо.Целта ми е постигане на маса.Тренирам в един ден и бицепс и трицепс като започвам с бицепс

1. сгъване с правия лост 12,10,8,6,6 почвам леко и стигам макс(на две седмици правя 21:вдига се 7 пъти от долу до средата после 7 пъти от горе до средата и после 7 пъти пълно на след нормалните 5 серии )
2. скот 6,8,10 почвам с макс и свалям
3. чукчета  8,8,10
4. седнал ръката е подпряна на крака и сгъвам  10,10
5. на кросоувъра ръцете са вдигнати и сгъвам 12,12,10

трицепс
1. тесен хват на лежанката  12,10,8,6,6 започвам леко и качвам до макс
2. френско  10,8,6 започвам леко и качвам до макс
3. с кривия лост седнал пускам зад главата  8,8,6 започвам леко и качвам до макс
4.нз как е на бг на анг rope pressdown   8,10,10
5. на анг е  reverse grip pressdown   10,10,12

Моля Ви тренирам по тази програма от около 2 месеца помогнете ми да я променя за да имам максимална полза а именно -маса!
Благодаря Ви предварително.

много трябва да я коригираш.. 5 упражнения за бицепс за крака 15 упражнения ли правиш.. или ти крака не правиш ?! максимум 3упражнения за бицепс и трицепс в 8-10 серии общо... това е от към тренирането... масата идва от масата ( храненето ) ;)

GI

14.05.11
21:50

:D крака си правя с достатъчно упражнения , но за ръцете маса си имам ама искам още ако правя по три упражнения  просто не усещам натоварването а също така тренирам с доста големи крака ръката ми сега е 44,5см искам да кача поне още два три см а за храната си се храня доста добре дай пример как да я поменя

за бицепс - сгъване с щанга от стоеж, скотво и сгъване с дъмбели
за трицепс - лег с тесен хват, френско и разгъване на скрипец

ако тернираш достатъчно тежко 9-10серии ще са ти достатъчни

14.05.11
22:16

Наистина трябва доста да се коригира ..... Прочети тази програма http://www.bb-team.org/workout/2340_den-za-ratse#comment-12368 тя е доста добра поне според мен ....

Прекалено много серий!
Вкарай трицепса преди бицепса.
Аз правя следното когато имам раце-
-1- Френска Преса от седеж с Т-образна шангра - 3х8
-2- Повдигане на дъмбели от стоеж - 3х8
-3- Скрипец през рамо за трицепс - 2х8
-4- кофи на пейка + чукове с дъмбел от седеж - 2х15 + 2х8

-5- повдигане на крива щанга за бицепс от стоеж - 3х8
-6- скот с дъмбел - 2х8
-7- 21 с права щанга - 3х21

-8- повдигане на щанга за предмишница от седеж - 3х15
-9- предмишница с дъмбели от стоеж - 3х15
Докарвам си наистина добро напомпване. Когато осетя че след привършване на серията имам малко сила хващам прав лост и правя базово упражнение за бицепс или трицепс до откат. Изпълнението на упражненията го изчиствам и забавям доколкото мога. Почивките между серийте - 30сек - 1мин... Между серийте наблягам много на стречинг на определената мускулна група.

това, че се ‘’помпиш’’ яко и правиш до ‘’откат’’ нещата хич не значи че програмата ти е добра като структириране.. а дали ще е добра като ефект зависи от възстановяването ти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1