Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.05.11
13:07

Онзи ден изказах положително мнение за горивата на ромпетрол- в частност 95… еми връщам си думите назад- дори с шел нещата са по-добре... та ще карам на скъпия 98 и това е....

16.05.11
13:39

казано от Скота на 16.05.11, 13:07:

Онзи ден изказах положително мнение за горивата на ромпетрол- в частност 95… еми връщам си думите назад- дори с шел нещата са по-добре... та ще карам на скъпия 98 и това е....

Аз от дизелът им съм много доволен, зареждам само  там поне от 3 години.

16.05.11
13:45

Еми дизел не знам- за бензина говоря. На карбураторен двигател може да е добре и бензина или моноинжекция, обаче тия аномалии дето ги има в момента- колебания в оборотите- като натисна по-рязко има забавяне или ускорява и после връща оборотите...  варианта е вчера да се е развалило нещо- тия дни като сипя пак 98 ще се види, но от опита ми с тази кола нещата ще са съвсем нормални с другото гориво. Иначе, Валдис, аз очаквах да е добре горивото, защото има много доволни, а и нали е вносно.

16.05.11
14:52

За бензина не съм сигурен дали е внос, но газта до колкото знам е от Лукойл.

16.05.11
15:05

Относно горивата на Шел мога да споделя следното - откакто съм с новата кола и сипя 95 VPower, накрайниците на ауспусите почерняват по ръба. Проучих как стоят нещата с невероятно скъпият VPower Racing (2.91лв) - внасят го от Гърция, с гръцки цистерни, а не е лукойлски и течността е кристално бяла и няма типичната остра миризма. Има и сертификат. Изгарянето е по-добро, защото накрайниците след 1 резервоар са много леко опушени, но са далеч от черни! Мощността не мога да преценя доколко се вдига, защото този двигател ще върви и с най-евтиния 95, но съм сипвал рейсинг на старата (1.6 16v) и тогава разликата се усеща доста. Разходът също пада с малко (не мога точно да кажа, но м/у 0.3-0.5л/100) поради по-пълноценното изгаряне. Засега това е моят бензин :) Ако имате други предложения, споделете.

@emzo - :D :D :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.05.11 15:07.

16.05.11
20:23

Kaто за втори път ... пак бива :D
http://sportypal.com/Workouts/Details/1159781?key=d32d0eda691ed0a6a3ffa9f90a846ae2093104f2&ref=nf

Дайте софтуер за андроид, който брои обиколките.Нещо по интелигентно :D

16.05.11
20:39

Има ли подобна програмка за Symbian?

казано от Chucky B на 16.05.11, 20:39:

Да, виждал съм такава за S60 в OviStore, но (ако правилно си спомням) беше платена...

16.05.11
20:54

казано от Chucky B на 16.05.11, 20:39:

SportyPal - http://www.sportypal.com/Phones/Java

Иначе за Симбиан май е най-доброто от всички - http://www.sports-tracker.com/

казано от emzo на 16.05.11, 20:54:

Иначе за Симбиан май е най-доброто от всички - http://www.sports-tracker.com/

Точно това зяпах в OviStore… без пари го дават. :)

16.05.11
21:02

Горе доло колко време ти търси сателита? ;д Нещо не може да го намери. Утре ще пробвам на открито, до сега висях на терасата 10 минути.

Със Сони Ериксон съм. Тая 2рата програма дали ще се тръгне ако цъкна за 5800. Четох, че приложенията за двата телефона са еднакви.

Мнението беше редактирано от Chucky B на 16.05.11 21:04.

16.05.11
21:28

Ако няма асистед гпс - 4-5 минути.
Ако има - секунди.
По втория ти въпрос - не знам :)

16.05.11
21:33

Като се отдалечих леко от интернета и ми изчезна безжичния( не съм го включвал в телефона). Да не би да търси нет, и като е без и кинти да ми земе. ;д Малко съм индианец. Иначе първата програма(която позлваш ти) мислиш ли, че ще върви както трябва. Намерих я за Виваз.

16.05.11
21:41

Един тъп въпрос.. от мазнини задържа ли се много вода? Примерно както и да ям овеса (и с мляко..тук е разбираемо), но и пасиран с вода пак корема ми се подува яко..Та не това беше въпроса де ;Д

16.05.11
22:07

Някой сериозно се е заел със задачата да вкара този форум в релси и когато успее ще установи, че хората можещи и желаещи да помагат, са тук не само да решават чуждите проблеми, но и да се забавляват, за съжаление голяма част от тях ще са си намерили друго по-забавно местенце. За мен лично този форум става все по-скучен и праволинеен.

16.05.11
22:14

Хах, я кажи какво е станало, може и на л.с. ако искаш :)

16.05.11
22:19

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/96 Ей това примерно, защо трябваше да иде в архива? Стори ми се интересно и забавно :D И това не е прецедент последно време се случва все по-често да изчезват мнения и теми.

ПП А дали не е редно модератора, редактирал или извършил някакво действие в тема или пост да остави подписа си? Ако смятате, че е редно моля дайте своя глас.

Мнението беше редактирано от Valdis на 16.05.11 22:27.

16.05.11
22:25

:D
Нямам права да пиша там, щях да го нахраня аз :D :D :D

16.05.11
22:30

Хахахахахааха :D :D :D

Моята първа тема беше по-зле, споко. :D

Мисля, че се оставя доста свобода на темите в разделите “извън спортния център” и “да си поговорим”. Нека другите раздели да са стриктно по темата, не мислите ли?

16.05.11
22:33

казано от Димитър Михайлов на 16.05.11, 22:30:

Мисля, че се оставя доста свобода на темите в разделите “извън спортния център” и “да си поговорим”. Нека другите раздели да са стриктно по темата, не мислите ли?

Няма негативен глас, иначе бих гласувал :D Ама вие си знаете най-добре!

Е, “ние” не знаем най-добре, а и форумът е среда за комуникация между всички, затова и питам - причината да има толкова раздели е именно релевантната информация да е на мястото си.

Разбирам те и напълно, че не може всички теми да са строго профилирани и че всеки иска малко или много “да му отпусне края”, като за това има обособено място.

16.05.11
22:44

Как може да има мъже биещи се в гърдите, че те са най най най, а като нещо малко не им потръгне и се предават като пу*ки. Никога ама никога, повече няма да си давам зор и да помагам на такива безволеви и безхарактерни плужеци...

изтрихте тема създадена от Хед-а ... да ви преследва Сашка Васева цял живот дано....

16.05.11
22:55

Че къв е проблема да мe преследват левове и марки :D

16.05.11
23:08

Г-н Михайлов, добрината ви е безгранична, но липсата на хумор у някой хора за съжаление  е доживотна и не подлежи на лечение. :) Емзо темата е отворена можеш да храниш Хънтъра колкото искаш :D

казано от emzo на 16.05.11, 22:55:

Че къв е проблема да мe преследват левове и марки :D

Марките амортизираха като че ли. :)

Valdis, е това вече е неконтролируемо ... :)

16.05.11
23:21

сега намираме и тема в която пита как да направи плочки за лятото и замина bad-ass имиджа :D :D :D :D :D

казано от tra^la^la на 16.05.11, 23:21:

сега намираме и тема в която пита как да направи плочки за лятото и замина bad-ass имиджа :D :D :D :D :D

хахахаха точно :D

иначе стига сте се подигравали, че ще трябва всеки да си изтрие първите 100 мнения :D

HE

17.05.11
06:55

казано от Valdis на 16.05.11, 22:19:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/96 Ей това примерно, защо трябваше да иде в архива? Стори ми се интересно и забавно :D И това не е прецедент последно време се случва все по-често да изчезват мнения и теми.

ПП А дали не е редно модератора, редактирал или извършил някакво действие в тема или пост да остави подписа си? Ако смятате, че е редно моля дайте своя глас.

Темичката беше забавна, припомних си с носталгия какво е било някога. Нямаше толкова инфо, хранителните добавки бяха няколко марки, а аз съм тръгнал да взимам такива едва две години след влизането си в залата - мисля, че някои от начинаещите е редно да си извадят поука от това :D Честно казано, ваденето на тази тема ме накара да се поусмихна и да се замисля, че действително е имало голяма разлика между начинаещите, когато аз съм бил такъв и сегашните.

Кристианчо - накара ме да се търкалям от смях. Благодаря (sun)

Емзо, няма да се бъзикаш с мен, че ще те преследва “Може ли да се забрави Георги” :D :D :D

п.п. Макар и от първите ми теми - забелязах, че е била на кирилица, с правилно /почти заглавие/ и конкретен въпрос :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.05.11 06:57.

17.05.11
08:36

казано от Ради Хаджирадев на 17.05.11, 01:10:

казано от tra^la^la на 16.05.11, 23:21:

хахахаха точно :D

иначе стига сте се подигравали, че ще трябва всеки да си изтрие първите 100 мнения :D

Не е подигравка, просто ми мина през ум, да преметна последните мнения в “добавки” за да видя какви са били въпросите от онова време и на последната страница видях това :)

17.05.11
12:26

Емзо, тая програмка ме ебава. Направих една обиколка на блока с кучето ходейки, има-няма 500 метра, то ми изкара километър. ;Д

http://sportypal.com/Workouts/Details/1161574

Пък и отбелязаният маршрут е едва 1/4 :Д D

Мнението беше редактирано от Chucky B на 17.05.11 12:27.

17.05.11
12:30

Ако връзката със сателитите не е добра, се отчита всяко едно отклонение и накрая получения зиг-заг е нормално да е по-голям от реално изминатото разстояние. Пробвал съм я програмката преди време и работеше добре, сега GPS-а ми е в часовника и не ми се налага да си мъкна и телефона по време на кардио.

ПП като гледам графиката най-вероятно ти се заблуждаваш, разстоянието (поне визуално) никак не е малко.

Мнението беше редактирано от Valdis на 17.05.11 12:33.

17.05.11
12:41

Това не е разстоянието което изминах.
Това на снимката е.

Да не би проблема да идва от това, че съм пуснал тичане, вместо ходене.

Мнението беше редактирано от Chucky B на 17.05.11 12:42.

17.05.11
13:07

Или просто модула не работи коректно с този софтуер.

@Valdis - я раздуй какув е този часовник ?
Че много неудобно с телефона в ръка, пък и моя е голям китюк.Поръчах си армбанд, но докато дойде .....

17.05.11
13:16

Garmin Forerunner 405CX, общо взето си има всичко, както и пулсомер. Взех го уж само за кардио тренировките, но в последствие се превърна в ежедневен часовник и е незаменима част от набора от джаджи и чудесии на електрониката, който чесно казано са ми страст.

казано от Valdis на 17.05.11, 13:16:

Garmin Forerunner 405CX, общо взето си има всичко, както и пулсомер. Взех го уж само за кардио тренировките, но в последствие се превърна в ежедневен часовник и е незаменима част от набора от джаджи и чудесии на електрониката, който чесно казано са ми страст.

което ме напомня на един скеч на Аламинут... където един пита друг колко е часа и той му казва разписнието на влаковете, климата и прочие :D

17.05.11
13:41

Ало,бъдещите студенти.Попълнихте ли свитъците с верните отговори? :D

17.05.11
13:46

казано от Valdis на 17.05.11, 13:16:

Garmin Forerunner 405CX

Айдееее, шарана(т.е. аз) клъвна на стръвта.

Т’ва ме кефи.
Ама първо ще пробвам с армбанда и тогава.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1