Какво ще кажете за тази програма?

22.05.11
11:53

От около месец изпълнявам една програма за покачване на мусколнамаса ето я и програмата:

Ден Първи - Гърди
1 Избутване на щанга от лег - 3 серий по 8 повторения
2 Избутване на дъмбел от лег - 3 серий по 8 повторения
3 Флайс - 3 сериий по 8 повторения
4 Избутване на дъмбел от полулег - 3 серий по 8 повторения

Ден Втори - Рамо и Трапец

1 Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред - 3 серий по 8 повторения
2 Повдигане на ръце встрани - 3 серий по 8 повторения
3 Повдигане на ръцете напред - 3 серий по 8 повторения
4 Повдигане на щанга до брадата, Вертолет - 3 серий по 8 повторения
5 Повдигания на раменете за трапец с щанга - 3 серии по 10 повторения

Ден Трети - Гръб

1 Грабене на щанга - 3 серий по 8 повторения
2 Мъртва тяга - 4 серий по 8 повторения
3 Придърпване на скриптинец - 3 серий по 8 повторения
4 Грабене на дъмбел - 3 серий по 8 повторения
5 Придърпване на вертикален скриптинец - 3 серий по 8 повторения

Ден Четвърти - Ръце

1 Кръстосано чуково сгъване - 3 серий по 8 повторения
2 Сгъване с дъмбел - 3 серий по 8 повторения
3 Сгъване с щанга - 3 серий по 8 повторения
4 Концентрирано сгъване - 3 серий по 8 повторения
5 Френско разгъване - 3 серий по 8 повторения

Това е моята програма моля изкажете мнения дали е става и ако трябва някъде да променя нещо също така трябва да включа и упражнения за крака но във кой ден да ги добавя. Висок съм 180 тежа 60 кг на 16 години съм също и взимам от 3-4 дни Креатин монохидрит.

Също така ми трябва и хранителен режим моля помогнете.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 22.05.11 11:57.

P&

22.05.11
11:59

По-добре почни от обща тренировка на цялото тяло (с по едно упражнение на мускулна група), като тренираш 3 пъти седмично. Преди монохидрата пък имаш доста силни карти, които можеш да изиграеш. Хранителен режим можеш да избереш от тук  http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

22.05.11
12:07

Много е зле програмата, сам ли я измисли? И е креатин монохидрат..На 60 килограма ти трябва ядене, не креатин..

22.05.11
12:18

Програмата ми беше казана от човек който е със стаж във фитнеса от гогина и половина и той е почнал със нея във началото и е бил на мойте килограми и ръст...Моя стаж във фитнеса е 6 месеца ако може препоръчайте някаква програма...А одностно обща програма правих до преди месец...

P&

22.05.11
12:34

И как разбра, че тя вече не действа ?

е как за 5месеца с такъв вид трениране си 60кг ?!!? или си започнал с тегло 50кг което за твоя ръст чак нереално ми се струва или ядеш само чипсове и пиеш коли... и не си качил нищо

коя програма за рамо започва първо със задната глава на раменете... ://

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.05.11 12:47.

22.05.11
12:41

Разтежа на ръката и гъдната обиколка ми спря както и на останалите мусколи но за 6 месеца със общата програма постигнах доста добър ефект... Ръката от 27 ми стана 34 гръдна обиколко от 76 стана 92 ...

22.05.11
12:42

започнах около 55 кг и във началото не ядях както трябва и от 2 месеца ям обилно и имам 5-6 кила отгоре

Програма не струва пич.
1. Липсват КРАКА.
2. Много серий за рамо.
Направи го така - 10-12 серий за големите мускулни групи
- 6-9 за малките. Махни го тоя креатин. Вземи хапвай сериозно. В саита има хубави програми за начинаещи и тон полезни четива.

22.05.11
12:54

Разглеждам форума цяла сутрин но немога да си намеря свясна програма ако някой е използвал някоя и е имало ефект ще съм му благодарен ако ми я даде

22.05.11
14:30

Модерация: Моля, спазвайте поне елементарните граматически правила на българския език!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.05.11 15:04.

22.05.11
18:34

какво ще кажете за тази програма
http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata#axzz1N6opkdbH

23.05.11
12:52

Действай! ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1