25.05.11
23:26
Здравейте, казвам се Яни Янков и съм на 15 години - 8 клас. Висок съм 1.90 см и тежа 93 кг. Тренирам вече 2 години но сериозно почнах през Септември 2010. Добавки не съм докосвал освен миналия месец когато си взех на Българската фирма - Nutrium. Уей протеин който помогна доста с релефа на ръцете и рамото. Но имам един много дразнещ проблем. Долната част на гърдите и долната на корема и талията са много меки. Нося колан за отслабване и редовно правя упражнения за тях но сланината там не изчезва. Ето я прорамата ми от Февруари насам:
1. Ден: Гърди и корем
- Лежанка 1х20 2х15 3х12 4х10-8 5х12 като предпоследна серия със 75-80
- Гърди Тилен лег с дъмбели 1х15 2х12 3х10 4х12
- Флайс за долна част - 1х15 2х12 3х10
- Кросоувър мисля че се казваше 1х15 2х12 3х10
-Коремни преси нормални 3х30
-За талия с дъмбел 3х20
-Повдигане на краката за долна част на корема 3х20
2. Ден: Ден: Рамо и Трапец
- Рамо:
- Преса с лост 4х
- С кривия лост повдигане към брадичката 4х
- Повдигане на дъмбели последователно напред 4х
- Трапец:
- Shrugs с лост: 4х
- С Дъмбели 4х но Dropsets
- С лост за задна част 3х
3. Ръце - Бицепс, Трицепс и предмишница
- 21 упражнението 3х
- Повдигане на дъмбели от стоеж 4х
- С Кривия лост от седнало положение 4х
- Трицепс
- Скрипец 5х
- Кофички с тежест и после без (dropset) 3х
- Предмишница
- С Дъмбел и правия лост - общо 4х30
4. Ден: Гърди и корем пак
Почти същите упражнения за гърди
За корем: Преси на римско столче и за долна част
5. Ден Почивка
6. Ден: Гръб, Трапец и корем
- Скрипец пред гърди : 4х
- Гребане с щанга : 4x
- Хоризонтален скрипец : 3x (dropsets)
- Трапец:
- Shrugs с лост: 4х
- С Дъмбели 4х но Dropsets
- С лост за задна част 3х
- Корем
-Коремни преси нормални 3х30
-За талия с дъмбел 3х20
-Повдигане на краката за долна част на корема 3х20
7. Ден Почивка
Храня се здравословно и не пия и не пуша но не спазвам диети. Очаквам съвети за проблема си :)
26.05.11
00:34
Честит дневник.
Крака не правиш ли?
26.05.11
06:27
Здрасти!
Причината за това:
казано от Яни Янков на 25.05.11, 23:26:
Долната част на гърдите и долната на корема и талията са много меки. Нося колан за отслабване и редовно правя упражнения за тях но сланината там не изчезва.
...е точно това:
казано от Яни Янков на 25.05.11, 23:26:
Храня се здравословно... но не спазвам диети.
Не знам до колко здравословно е храненето ти, но докато не започнеш да се храниш така, че да коригираш (намалиш) телесните мазнини, сланината там ще си стои неизменно. Не се занимавай с колан за отслабване - лишено е от всякакъв смисъл.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.11 06:27.
Еми тичам 2-3 пъти в седмицата и играя баскет почти всеки ден и не виждам смисъл да ги правя :)
26.05.11
09:57
Грешиш...
Аз тичам 3 пъти в седмицата + 2 пъти спринтове + работата ми е свързана с много интензивно движение... но не пропускам краката. А за хапването... човека в горния пост ти отговори.
А каква диета е добре да спазвам? Смисъл за отслабване или за покачване защото искам да си превърна масата в мускулна.
26.05.11
13:03
Виж сега има теми за хранителни режими колкото искаш. Направи си труда да прочетеш за какво става въпрос.
Да аз ги прочетох но се чудя дали да спазвам Диета или за отслабване или за покачване. Аз си имам мускулна маса само долната част на корема и гърдите са меки. Мисля че няма смисъл от отслабване. Добре ще е да избера диета за покачване.