Дневникът на Яни Янков

Темата е заключена.

25.05.11
23:26

Здравейте, казвам се Яни Янков и съм на 15 години - 8 клас. Висок съм 1.90 см и тежа 93 кг. Тренирам вече 2 години но сериозно почнах през Септември 2010. Добавки не съм докосвал освен миналия месец когато си взех на Българската фирма - Nutrium. Уей протеин който помогна доста с релефа на ръцете и рамото. Но имам един много дразнещ проблем. Долната част на гърдите и долната на корема и талията са много меки. Нося колан за отслабване и редовно правя упражнения за тях но сланината там не изчезва. Ето я прорамата ми от Февруари насам:

1. Ден: Гърди и корем
  - Лежанка 1х20 2х15 3х12 4х10-8 5х12 като предпоследна серия със 75-80
  - Гърди Тилен лег с дъмбели 1х15 2х12 3х10 4х12
  - Флайс за долна част - 1х15 2х12 3х10
  - Кросоувър мисля че се казваше 1х15 2х12 3х10

-Коремни преси нормални 3х30
  -За талия с дъмбел 3х20
  -Повдигане на краката за долна част на корема 3х20

2. Ден: Ден: Рамо и Трапец
  - Рамо:
    - Преса с лост 4х
    - С кривия лост повдигане към брадичката 4х
    - Повдигане на дъмбели последователно напред 4х

- Трапец:
    - Shrugs с лост: 4х
    - С Дъмбели 4х но Dropsets
    - С лост за задна част 3х

3. Ръце - Бицепс, Трицепс и предмишница
  - 21 упражнението 3х
  - Повдигане на дъмбели от стоеж 4х
  - С Кривия лост от седнало положение 4х

- Трицепс
  - Скрипец 5х
  - Кофички с тежест и после без (dropset) 3х

- Предмишница
  - С Дъмбел и правия лост - общо 4х30

4.  Ден: Гърди и корем пак
  Почти същите упражнения за гърди

За корем: Преси на римско столче и за долна част

5. Ден Почивка

6. Ден: Гръб, Трапец и корем
  - Скрипец пред гърди : 4х
  - Гребане с щанга : 4x
  - Хоризонтален скрипец : 3x (dropsets)

- Трапец:
    - Shrugs с лост: 4х
    - С Дъмбели 4х но Dropsets
    - С лост за задна част 3х

- Корем
  -Коремни преси нормални 3х30
  -За талия с дъмбел 3х20
  -Повдигане на краката за долна част на корема 3х20

7. Ден Почивка

Храня се здравословно и не пия и не пуша но не спазвам диети. Очаквам съвети за проблема си :)

Честит дневник.
Крака не правиш ли?

Здрасти!
Причината за това:

казано от Яни Янков на 25.05.11, 23:26:

Долната част на гърдите и долната на корема и талията са много меки. Нося колан за отслабване и редовно правя упражнения за тях но сланината там не изчезва.

...е точно това:

казано от Яни Янков на 25.05.11, 23:26:

Храня се здравословно... но не спазвам диети.

Не знам до колко здравословно е храненето ти, но докато не започнеш да се храниш така, че да коригираш (намалиш) телесните мазнини, сланината там ще си стои неизменно. Не се занимавай с колан за отслабване - лишено е от всякакъв смисъл.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.11 06:27.

26.05.11
09:27

Еми тичам 2-3 пъти в седмицата и играя баскет почти всеки ден и не виждам смисъл да ги правя :)

Грешиш...
Аз тичам 3 пъти в седмицата + 2 пъти спринтове + работата ми е свързана с много интензивно движение... но не пропускам краката. А за хапването... човека в горния пост ти отговори.

26.05.11
10:33

А каква диета е добре да спазвам? Смисъл за отслабване или за покачване защото искам да си превърна масата в мускулна.

26.05.11
10:34

А и вярно ли е че като пиеш чай гориш мазнини?

Виж сега има теми за хранителни режими колкото искаш. Направи си труда да прочетеш за какво става въпрос.

27.05.11
20:42

Да аз ги прочетох но се чудя дали да спазвам Диета или за отслабване или за покачване. Аз си имам мускулна маса само долната част на корема и гърдите са меки. Мисля че няма смисъл от отслабване. Добре ще е да избера диета за покачване.

27.05.11
20:44

А за Храненето ми Смисъл не пия безалкохолни не ям сладкиши най много по 3-4 филии на ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1