Искам малко полезни съвети за програма

СИ

27.05.11
12:39

Здравейте колеги.Търсих из форума,но уви не намерих точно това което ме интересува.Значи на 21 год. съм висок съм 1.88 и тежа 109-10 кг.Преди тренирах доста и бях 72-3 кг. но поради проблеми (не здравословни) стана така,че качих доста и сега положението ми никак не е розово.Искам да ви попитам,защото срещам доста протеворечиви и различни мнения по въпроса с програмата или начин на трениранеза сваляне на тези кг.Някои казват много повторения с малки кг. други обратното (диетата е ясно,че трябва да я има),други казват няма значение въпроса е кардио да има,едни казват само на машини да се тренира и незнам кое да послушам.Искиам да постигане на една прилична фигура от която няма да ме е срам да се покажа навън.Благодаря предвартелно на всички отзовали се.

27.05.11
12:43

Ми прави си кардио, направи си хубава диета, даже може примерно сутрин да правиш кардио, привечер или слетобед да правиш тренировка с тежести. Целта ти е да се потиш в залата, да гориш мазнините, но диетата ти ако не е качествена може да си въртиш колкото искаш и нищо няма да стане. Каква ти е диетата ?

СИ

27.05.11
12:49

Ами аз чудеса не смятам да правя и за това не е от най-строгите диети :D.Спрях пържено,тестени продукти сладко и т.н.т. гледам да хапвам повечко месо (пилешко) , ям овесени ядки на закуска,печени карофки,ориз,старая се да пия по повечко вода на ден,след 19:00 ч. се старая да не ям и за сега успявам ако хапна е едно кисело мляко и така може да има нещо за което не се сещам,но според мен и това което съм чел миисля,че се храня горе долу нормално.

При силовата тренировка се горят мазнини естествено. При нея ти можеш да определиш интензивността на упражненията за да гориш още повече.
Храната определя дали ще качваш или сваляш.
Тренировките спомагат за това като свалиш да не заприличаш на “празен чувал”

27.05.11
12:55

ми да диетата е добра , гледай да се храниш само с чисти храни никфо пъжено, никфи пици, хамбургери ... то сега е лято и в залата повече ще гориш :) но гледай наистина да не правиш чудеса ,а да сваляш постепенно, защото стрии се получават и при бързо сваляне на килограми, а не само при качване, а и кожата на корема може да ти увисне грозно, така че наистина недей да правиш чудеса :)

Има различни пътища за достигане на целта. Бодибилдинг вариантът е с по-високи повторения и т.н.
Но всички пътища, които включват оскъдно хранене и недохранване не свършват закъдето са се запътили хората. Затова попрочети основните теми за храненето. Ще ти отнеме половин час от времето, но може да ти спести десетки килограми.

СИ

27.05.11
13:00

Стрии след качването на кг. ми излязаха и то в доста големи размери и количество,че едва се гледам този проблем да кажем,че вече е станал факт и за жалост непоправим.Мерси много за мненията,но все пак ако може да ми кажете или по-точно препорачате някоя програмка или начин на трениране което може да ми помогне на проблема.В момента тренирам 1-ден ръце 2.рамо,трапец,корем 3.крака 4.гърди 5.гръб , като след всяка правя кардио (бягане на пътека) и в 2-та почивни дни ходя да потичквам и сичките упражнения се старая да бъдат около 12-14 повотрения.Как мислите ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1