Благодаря ви , момчета , за вниманието...
Гадното настроение не е свързано с тренировки , прогрес и т.н....има си и такива моменти на просветление...може би и скапания трен е допринесъл за чувството на неудовлетвореност...
Гипс - би било добре да има някой , който да помага за упражненията , но познатите ми не са много по спорта..., а и аз рядко се виждам с тях...няма и с кой да си лафя дори за храни и т.н. теми , които ме вълнуват...проста съм...
То , по - скоро да имаше с кой да тренирам ... по - нахъсващо е сигурно ...не , че ми липсва хъс :)
За клипче нз дали ще имам възможност...пък и моето е смехория - да постна как правя клекове с 14кг - че то и да бъркам някъде - все тая...а и целите ми не са чак толкоз сериозни :) това си е бягство от реалността...нали съм на автопилот :)
Ами , за “клека” - ще се разкрача повече :) , въпреки че с прибрани крака е по - лесно , май... но щом при плието нямам проблеми - има логика :) EDIT : даммм...и с другите напътствия ще се съобразя - за гърба , пръстите и т.н. :)
А , може би 1 ден да си дам почивка ще да е добре...и рамото няма да отказва...и повечко сън :)
Днес не ми е ден и само глупости пиша....за което се извинявам...
Благодаря отново :) Поздрави :)
Денят , освен депресиран , беше и малко дразнещ - опити за свалки , безсмислени разговори и (beer) в + ...
За едно тъпо стъргало...аа , и колонки + усилвател от панти века , дадени за временно ползване - моите гръмнаха...
Дано утре съм в по-добро настроение и по - свежа :)
Смотан/самотен ден - ще ми мине :)
Иначе храната е на 6 :) , после ще описвам :)
http://www.youtube.com/watch?v=IrTB-iiecqk
Мнението беше редактирано от Мая на 15.05.11 19:19.
Храна:
10.30 - вода + кафе + фас = кенеф
11.00 - купичка жито + 1 варено яйце + малко извара , кафеее , вода
Вече не ми е нафилмирано толкоз...апатия....утре по - ведро :)
http://www.youtube.com/watch?v=A3adFWKE9JE
Тренировка “7x5x10”:
1 - полуклек с дъмбели на рамената
2 - гребане с щанга
3 - разтваряне в страни от наклон
4 - лег с дъмбели
5 - кик бек
6 - бицепсово сгъване стоеж с дъмбели
7 - лицеви
Съобразих се с предложенията на СКОТА за клека....е , само дето си остана полуклек :D , но пък с колената нямах филм :)
Повечко повторения / по - малко серии - нз защо така го реших...
Като цяло не беше мн добре...не се сработих с 00 , та ми беше тежко на стомаха :(
‘се в г** ....няма да се впрягам толкоз за тренировки към този момент - важното е да ги има :)
Храня се нормално , докарах си един приличен вид на тялото(мое мнение :) ) и сега - както дойде...
Намерих си едни стари замервания с един от онези кантари ,’ дето изчисляват % мазнини и т.н.
12.12.2007 04.02.2008
kg 40.0 39.7
fat 7.6% 8.2%
fat mass 3.0kg 3.3kg
Та се зачудих , как така съм свалила 300гр от общото тегло , а съм качила 300гр сланина...
Как да е , в тоз’ период не тренирах , а и при двете тегления съм била на 2-3 бири :) ...искам пак да се измеря....
Ето една “перфектно” направена снимка на “красивата” ми закуска :D :
Храна :
11.00 - 1 белтък + кафе , вода
11.30 - 1 долно бутче + купичка жито,грах,боб + кафееееета , вода
Сън - 7-8 часа : бравос :)
Те т’ва е - открих една “закономерност” при мен ....
Когато се ядосвам/депресирам(както вчера) , пряко ми се отразява на тоалетните визитации (липсата)...
Много тегаво...а си ям по план и ще се пръсна :(
Рядко се случва и винаги са ми големи филми подобни безтоалетни дни :(
То да беше запек - да го разбера...не ми се ‘оди и т’ва си е...
Все пак ще обърна внимание и на вчерашната храна , но там не виждам нищо притеснително...болната ми психика е виновна...
Ще гледам да легна по - рано ....ам , то и къркането малко - едва ли ще откарам до 4ч....леле , ще пометна - как ще ям и извара...дано се случи нещо до тогава :D
Поздрави :)
Данни :D :
След изварата (puke) - предизвикано |-) ...язък за виното ...и без туй е малко...
Отдавна не го бях правила и не искам да се повтаря ...и то с дебилна храна(извара) - не е това идеята на булимията .... а пици , мекици :D , вафли , шоколади....повечко вода....сега ми беше егати тегавината...а и виното ;( (аз алкохол и от алкохол не повръщам :D )
Тъпа работа...тоалетният проблем е свързан , най - вероятно , с недостатъчния прием на вода/чай...
Как да е , имам и бира :)
Мнението беше редактирано от Мая на 17.05.11 00:20.
Когато имаш проблем с тоалетната пробвай да изядеш няколко кивита. На мен това почти винаги ми помага.
казано от ralista на 17.05.11, 10:34:
Когато имаш проблем с тоалетната пробвай да изядеш няколко кивита. На мен това почти винаги ми помага.
Мерси за съвета :)
Не съм забелязала кивито да ми влияе , но е доста спрягано , като помощник в подобни ситуации :)
Рядко ми се случват тез’ тоалетни ядове , но вече съм ок (whew)
Тренировка гръб/рамо :
1 - полуклек с щангата :D - 5x5
И се почва “гребане” :D , дай ми на мене да “греба” :D
2 - с щанга - 5x10
3 - едностранно от наклон - 5x10
4 - едностранно от стоеж - 5x8
5 - едностранно в страни от наклон(за задно рамо , вярвам :) ) - 5x5
6 - повдигане напред(последователно) - 5x5
7 - полуповдигане :D в страни стоеж - 5x10
дъмбел - 7кг / щанга - 27кг
За полуклека ми даде идея баща ми...то е ясно , че не съм я вдигнала таз’ щанга на рамената :D
Хващам я за “колелата” , зад мен - изправям се с нея и клякам до ‘де’ ми е “кеф” :D - в случая , не много...
Бе важното е да съм редовна с трена - за сега не отдавам голямо значение на качеството....като го измисля ще съм по - сериозна ...
Прогрес няма да има , но поне няма да омазнея :)
Сега си дърпам това http://zamunda.net/details.php?id=263417
Офф , требе и да позачистя тука , ама така ме мързи...
Още 1 грозна снимка :D обяд ...и пих чашка червено вино , а не кенче - него после :)
Мнението беше редактирано от Мая на 17.05.11 15:39.
Храна :
9.30 - парче ябълка + кафе + вода + фас = кенеф :)
10.30 - купичка пълнозърнеста юфка + 1 долно бутче + 1 белтък + 80гр извара + 25гр кашкавалец ....кафееее
сън - около 6 часа
По - късно ще си пусна филма и тъй :)
http://www.youtube.com/watch?v=WUrH7xjk820
Май ще пропусна филма и изварата...от второто може и да загубя...
ЕДИТ:пропуснах ги :)
Мнението беше редактирано от Мая на 18.05.11 07:13.
Тренировка “гърди/трицепс/бицепс” :
1 - напади с дъмбели - 5x5
2 - лег с дъмбели - 5x10
3 - флайс - 5x5
4 - лицеви - 5x10
5 - кик бек - 5x5
6 - “кофички” от легло с крака на стол - 5x10
7 - бицепсово сгъване (чуково) стоеж - 5x5
Слаба работа , не ми се тренираше...дъмбел - 7кг...
Храна :
7.30 - парче ябълка , кафеееееееее , вода
8.30 - тричави пити ( 1 яйце + 1 белтък + 35гр овесени трици ) , гарнирани с извара + 25гр кашкавалец + резан домат , мас за тиганя..., кафеееееееееееееее........кенеееф.....
10.00 - трен + водица
12.00 - 80гр свински котлет + 100гр грах ( не от консерва ) (beer)
15.30 - 100гр кисело мляко 0.1% (beer)
17.30 - 70гр свински котлет + 1 малка краставица , винооооо
По некое време - 150гр извара + доматче
Около 1000ккал : пр - 90 / м - 45 / в - 60…......
Много ми е храната...изпих 2 кафеварки (силно кафе) и малко...
Свинските стекове бяха замразени , но на не лоша фирма...и вкуса определено е различен от охладените...
От което , мога да си вадя 2 извода:
1 - охладеното месо наистина е прясно...или 2 - не е прясно , но се порционира на стекове след размразяването и така голямото замразено “туловище” запазва повечко вкуса..
Доволна съм от една днешна въглехидратна покупка - пълнозърнести макарони , но вярвам , по - истински от тез “черните”...на Макрин http://biozona.eu/index.php?main_page=product_info&products_id=505 ...
Тези са италиански http://www.pastaberruto.it/index.jsp?ixPageId=125&ixMenuId=120 - малко по-скъпи и го догаждат на вид...исках утре да ги опитам , но имам доста сварен боб (само във вода) и нз
Инак тез’ макарони , доста добри показатели вадят :
пр - 12 / м - 1 / в - 68 / фибри - 6
Ще има “съревнование” с житото и тъй любимата ми пълнозърнеста юфка...но требе се опита първо...
Гледах гречката - ‘бах я у цената ... 500гр към 4.80лв...е сигур’ и по - евтино се намира...
Има евтино просо...но ми звучи някак просто...и удебелително...
Аз по диетичните щандове се рових...
Сега ще си правя цигари , по - късно - Limitless ....и ще къркам вино...
Обяд и покупка :
Мнението беше редактирано от Мая на 18.05.11 20:18.
Леле, като прочетох менютата от преди години - имаш огромен напредък с храната, факт :)
казано от Atom на 18.05.11, 20:09:
Леле, като прочетох менютата от преди години - имаш огромен напредък с храната, факт :)
Мерси.... и определено :D
18.05.07г - 42.5кг 18.05.08г - 36кг
11.30 - супа - 70ккал 9.30 - кафе с мляко - 60ккал
сок - 30ккал 10.00 - доматен сок - 60ккал
12.30 - бисквита - 40ккал друго - ? (може би , (puke) доста да е било , нз )
14.00 - филия “бонус” - 50ккал
14.30 - филия “бонус” - 50ккал
15.00 - филия “бонус” - 50ккал
салата - 50ккал
16.30 - филия “бонус” - 50 ккал
супа - 100ккал
17.30 - филия “бонис” - 50ккал
салата - 100ккал
18.30 - извара - 50ккал
Преписвам дословно - те т’ва е :D
ЕДИТ:аа..и доста алкохолец :)
Мнението беше редактирано от Мая на 18.05.11 20:50.
Limitless доста ми допадна - впиянчени асоциации с Fight club / American psycho…, че даже Trainspotting ...няма общо , като цяло :)
Краят не ми беше задоволителен :) , кривият “фейс” на Брадли Купър - ОК :) , качеството на релийза - не мога да преценя (кофти комп / слушалки...)
Поздрави :) и лека (yawn)
‘бах , чувствам се като свиня :D
Тренировка “6x5x8” :
1 - полуклек с дъмбели на рамената
2 - пулоувер с дъмбел
3 - френско с дъмбел
4 - гребане с щанга
5 - раменни преси с дъмбели
6 - бицепсово сгъване стоеж
Храна :
9.00 - 1 варено яйце , вода , кафеееее = нищо :(
11.00 - тренировка + вода
11.30 - 1 варен белтък (beer)
12.00 - 100 - 120гр свински стек + 100гр боб(сварен само във вода) + половин розов домат , пресен лучец (beer)
15.30 - 1 варен белтък
18.30 - 1 малко горно бутче + 1 варен белтък + маруля , 2 маслини , зехтинец...бело вино...ох , вода забравям...
По некое време - 100/120гр извара + 1 варен белтък ...вино , вода......
Около 800ккал - пр - 90 / м - 30 / в - 35
Пак тоалетни проблеми .... гледайки храната - няма логика .... , но трена се нае** again ....
Свинският котлет си имаше и сланинка , но то това му е вкусното - даже предпочитам пиУе ..
Бутчето - варено/обезкожено/без сол...само сушени зеленчуци...кимион...
Извара - Родопея и на Делталакт(втората е съмнителна и има сол ... малко , но аз усещам...)
Видимо се освиних(не е от свинското :) ) ...подута съм , трътлея ... ноо , въпреки слабите тренове , си усещам добре разкривения гръбец - приятна болчица и може би , малко плътност ....мерки ще добавям след седмица (и да - следя се всеки ден :) )
Днес : мързелив и необосновано(освен баджака ми , кенефа , смукането на бира от родителски тела) изнервен ден...
Оказа се , че посредством “бест френдка” , в частност - баща и , съм член на ВМРО ...имам разни спомени , че се подписвах там на едни листя , по време на с’бор у тях...”барабар” с др люде ...Как да е ... идеята е , че събота ще се ходи на сбирка и ще ме черпят (beer)
Пак се покрих от разни звънения ...и набези....
Ох , тез родителски тела нервят ...
Нямам с какво да се похваля ... 13 годишният ми помияр Сузи / обяд :
Мнението беше редактирано от Мая на 19.05.11 20:59.
Та за днес - на лошо са нещата ;(
Тренировка(образно казано) :
1 - плие с 2 дъмбела - 3x6
2 - полуклек с 2 дъмбела на рамена - 3x6
3 - страничен полуклек от легло с 2 дъмбела на рамена - 3x6 на крак
4 - напади с дъмбелите - 3x6 на крак
5 - лицеви - 3x12
Дъмбел - 7кг , че колко ?!? - аз съм Рамбо
no coment
Храна :
9.00 - варен белтък , вода , кафе , фас = малко кенеф
9.30 - 33гр(суров вид) пълнозърнести макарони + 50гр извара + 20гр кашкавал , кафе , вода
12.00 - “трен”
12.30 - 1 обезкожено горно бутче + 100гр боб(сварен , само във вода) + малко зеле и краставица , кимион , лют червен пипер (beer)
16.00 - 100гр кисело мляко 0.1% + 3 варени белтъка + малко краставица и копър + 2 маслинки (beer)
18.30 - 2 долни пилешки бутчета + половин домат + малко краставица + 2 маслинки , вино
По - късно ще ‘рупам 150гр измислена извара , вино
Около 850ккал - пр - 90 , м - 17 , в - 70
Прогресирам доста добре на г** и бедър :) - супер :) и по дънките си го усещам - много приятно усещане :)
Ах , как искам да ударя едни 90см на ханша - нали е манеканско :D - ще ми се получи :)
Нещо , което ще се стори налудничево , но според мен е адекватно и абсолютно наложително :D за тези , които не разполагат с везна :)
Преброих всички penne-та/”тръбички” от пакета с макарони ( 306 ) и се стигна до извода , че едната тежи около 1.6гр
Аз изядох 20 :)
Дръпнах това http://zamunda.net/details.php?id=262849 и може да го гледам тази вечер
И така ... утре : по - зле :D
Edit: не беше нужно да разяснявам , но на места в поста ми има “доза” несполучлив “сарказъм” :)
http://www.youtube.com/watch?v=EcaxrqhUJ4c&NR=1 има точно 4 песни , които ме “радват” на човечеца , ам’ ми е меланхолично и си ги въртя тез дни :)
Мнението беше редактирано от Мая на 21.05.11 01:23.
Та за днес ...
Тренировка - НЕ!!!
Храна :
9.30 - 3 ягоди , кафе , вода - малко к****
10.30 - омлетченца ( 1 яйце + 30гр извара + 20гр кашкавал , пресен лучец , мас за тиганя :) ) + парче краставица , кафее
Кафенце + минерална водица
(beer) (beer) ......
14.00 - 80гр жилави воденици + 80гр бобец(домашно сварен)
(beer) (beer) (beer) .....
По - късно ще ям сигурно нещо ...извара...нз - ‘се таз’ :)
Ходих до ВМРО сбирката ... , аз от политики не се вълнувам...малко се “спекох” да не ме питат нещо - не само аз , де :)
На бърже им схванах “филма” и съжалих , че не си взех една биричка да изкъркам...от срамотия :)
Тегаво ми е тез дни... , но ме похвалиха - килограмите ми “тичали” :) , че и ръцете били “бомба” :) - леко успокоително...
Храната е зле ... и сега не ми се яде ....бре , ще вкарам нещо насила...
На цялата ми клоунска/клошарска визия - гримът(за очната линия/молив) били “недискретни” , ‘бах го :)
http://vbox7.com/play:31bd1c1b - те т’ва е ... доста я дирих таз песен , а то моя “френдка” я качила у VBOX7
Утре требе солидно-масивен трен....дано...
EDIT : може и да не станат нещата трагични , но ще имам нужда от помощ/съвет за тренировките ...
Вече съм склонна да приемам съвети....и да почивам и т.н. ....срам - не срам ...и тема може да пусна...
Първо сама да го обмисля :)
Мнението беше редактирано от Мая на 22.05.11 18:49.
Тренировка гръб/рамо :
1 - мъртва тяга с щанга - 3x5
2 - гребане с щанга - 3x8
3 - широко гребане с дъмбели - 3x8
4 - придърпване на дъмбели към гърдите стоеж - 3x8
5 - едностранно гребане с дъмбел - 3x8
6 - повдигане в страни наклон - 3x7
7 - повдигане в страни стоеж - 3x7
8 - повдигане напред(последователно) - 3x7
9 - преден суинг(или нещо подобно) с дъмбел - 3x7
10 - раненни преси с дъмбели - 3x7
дъмбел - 7кг , щанга - 27кг ....за около 30мин
Не съм доволна ...
Храна:
9.30 - тричави омлетчета(25гр овесени трици , 1 яйце , пресен лук) + 10гр кашкавал , 3 воденички , домат , кафе
11.00 - трен + водица
12.30 - свински стек + 120гр варен бял бобец + домат , краставица , лют червен пипер , пресен лучец (beer)
16.00 - 1 варено белтъче (beer)
17.30 - воденички + 1 белтък + зеле + 2 маслинки + зехтин и сусамово олио , лют червен пипер (d)
Към 20.30 / 21.30 - 100гр извара + 1 варено белтъче (d)
Около 950ккал - пр - 100гр / м - 35гр / в - 60гр
Нормално...малко съм променила часовете...по - ранни...нз...
Имам извара Родипея и Домлян - нз , кое черво да отворя ...
Може да си пусна филм ...
“Красива” закуска :
Гледах The girl with the dragon tattoo по препоръка на един съфорумник , за което - благодаря :)
Пропуск от моя страна е било :) - доста приличен и интересен ( ако бях обърнала внимание на времетраенето , нямаше да си го пусна :) ). Дръпнах и продължението (по-зле ще е сигурно) ...третата част не ми се дири сега :)
Към изварата+белтък прибавих и малко домат...
Утре требе гърди/трицепс/бицепс
http://www.youtube.com/watch?v=nqIqz7uC13s
Мнението беше редактирано от Мая на 22.05.11 23:55.
23.01.2011г 23.04.2011г 23.05.2011г
Тегло : 38кг 41кг 42кг
Гръб(стегнат): 80см 84.5см 86см
Талия(стегната): 57см 60см 61см
Ханш: 79см 81см 82см
Бедър: 39см 43см 44см
Ръка(стегната): 22см 24.5см 25.5см
без коментар.... (dull)
Тренировка “гърди/трицепс/бицепс” :
1 полуклек с дъмбели/2 пулоувер с дъмбел(редувано)
3 лег с дъмбели
4 “кофички” от легло с крака на стол
5 френско с дъмбел
6 кик бек
7 лицеви
8 бицепсово(чуково) сгъване стоеж
В 3 серии x 8 повторения ...за около 25мин
без коментар.... |-)
Храна:
9.00 - 1 белтък , кафе , вода
9.30 - 25гр(суров вид) пълнозърнести макарони + 50гр извара + 10гр кашкавал + 1 белтък , кафе вода
11.30 - трен + вода
12.00 - 1 белтък (beer)
12.30 - свински котлет на тефлон + зеле , домат , сусамово олио (beer)
16.00 - парче свинско + парче краставица с обелката (beer)
19.00 - 3 белтъка + 50гр извара + малко домат и пресен лук (d) вода
22.00 - ще да са 100гр извара (d) вода
Около 750ккал : пр - 80 , м - 30 , в - 35
За днес....смотан ден - умрЕл , мързелив , почти безтоалетен....
Имах инцидентно и нежелано посещение + похвала за бицепс и вид без грим и “прическа”...не съм си подавала носа навън от 2 дни...
Присетих се за Atari и Alec Empire…не съм фенка , но някои парчета ме кефеха....
http://www.youtube.com/watch?v=Vv0zN6oiNdc
Отивам да правя цигари...
ЕДИТ:не мога да наместя датите...
ЕДИТ: Рус Alec Empire - Nicht!
Трябва да се присетя за разни музички от преди , че съвсем съм се занемарила музикално в последните години...
Мнението беше редактирано от Мая на 24.05.11 01:10.
Такаааам , всъщност съм 43кг и баджакът е 45см (явно там се лепи най - много...)
Свиняяяя..........
Тренировка “гръб/рамо” :
1 - полу-умрела тяга с 27кг
2 - гребане с щанга
3 - широко гребане с дъмбели
4 - еднистранно гребане
5 - повдигане на дъмбели встрани наклон
6 - вертолет(мисля) с дъмбели
7 - повдигане напред(последователно)
8 - раменни преси с дъмбели
Всичко 4x8 за около 40мин...
Не беше така трагично...като почивам повече(а не по 20сек) е по-добре...
Утре си е по план гърди/трицепс/бицепс...
Прочетох статията за “Методът 21” - интересно...гирите от 3кг пасват идеално(пробвах)
Трябва да реша къде да го включа...аз лично и цяла тренировка на този принцип бих направила :) , но ще видим...
Някъде по форума мернах , че при невъзможност да увеличиш тежестите е вариант да направиш сериите и/или повторенията повече...
Храна:
8.30 - 3 ягоди , вода , кафе
9.00 - омлетчета ( 1 яйце + 15гр кашкавал + 30гр извара , мас за тигана ) + оглозгване на свински кокал , кафе , че и чай
11.00 - трен + вода
12.00 - 1 белтък (beer)
12.30 - остатъка от свинския кокъл(т.е. месото) + салата от зеле , лук , магданоз , 2 маслини , зехтинец (beer)
17.00 - 1 белтък (beer)
19.00 - няколко воденички + 100гр тиквичка и 50гр кладница минати на тефлон , лют червен пипер (d) , водица
22.00 - 100 - 150гр извара Родопея (d) , водица
Около 800 ккал : пр - 95 , м - 35 , в - 25 ...от храна...
Такааам...ето , какво ми “светна” , като вариант :
Сутрин след ставане - плод или малко бърз въглен
След половин час - закуска , без въглехидрати - само мазно и протеин(защото до обяд не къркам)...е не всяка сутрин , ама така е най - подходящо...
През останалата част на деня - минимум въглени и мазнини ....то зависи и от тренировката...и тъй...
Скоро не си бях взимала кладница..., че и тиквички - това са храни , с които съм се пренаситила в анорексичния период и не ме радват вече..., а и като ям без сол - не са ми гот...е то не аз ги взех/купих/поисках...
Та утрешна закуска - свинско с кашкавал :)
Сетих се , че най - добрата ми приятелка е фенка на Alec Empire ... , на мен ми допадаха няколко песни и намирах нещо disturbing във визията му (тяло/лице , не стил)...ЕДИТ: несъответващо сценично поведение :)
Как да е , послушах го днес и до тук...
http://www.youtube.com/watch?v=EzHxVDjg6qc
Дано освинването спре.... въпреки консумацията на свинско....
Закуска :
Мнението беше редактирано от Мая на 26.05.11 01:34.
Абе добра е тенденцията- на твоя ръст тия 43кг са аха да духне по-силно и да се отвееш на някъде. Та мисълта ми е смело по същия път не се филмирай, моля : )
24.05.11
22:49
Много съм съгласен с Скота!
А нали прочете че методът 21 е много въглехидратно зависим ?
Не мисля че с по 25 грама въглехидрат ще стане нещо.
Как си правите храните да изглеждат толкова добре :( :D
Скот , мерси за успокоението , но то вятъра ако е доволен и тебе ще те “катурне” :D , какво да кажат 10 годишните :D
Иначе снимки требе да направя за преценка - на 1.62 върви 42кг ...за не тренираща....та при мене може и некой мускул да понатежава :D , ама краката не ме радва да едреят повече ...
Анатоли , мернах за въглените ....те моите повече излизат ( не смятам чистите алкохолни единици/грамове) ...лоши , ама ги има...
Пише с тежест на 40-50%...сега са ми 7 дъмбелите и за някои упражнения са ми тегави ...., а с 3 по този “метод” е много easy :) (ако съм схванала идеята , въобще)
Не мисля , че ще е проблем :)
А снимката е зле :D , но яйцето е домашно и за туй жълтее :) ...и кокалът беше вкусен :D
Поздрави и лека :)
Аз ще диря музички :)
Мнението беше редактирано от Мая на 25.05.11 12:58.
Три бири и е удвоила описаните въглехидрат - м’рш на 21-то!
Анатоли, мойта храна ако я видиш на снимка, ще повърнеш. Пържени яйца намачкани със сирене и кисело мляко в голямата купа с овеса - т’ва ми е закуската. Кой е казал, че трябва да е красиво?
:) дам , 3 бири - 50гр въглехидрати ... :)
А моята храна , в повечето случаи , не изглежда приятно .... че и на вкус е зле :D
Тренировка “гърди / трицепс / бицепс” :
1/2 - полуклек с дъмбели / пулоувер с дъмбел(редувано) - 4x8 на упражнение
3 - лег с дъмбели - 4x8
4 - флайс - 3x8
5 - френско с дъмбел - 4x8
6 - кик бек - 2x8
7 - трицепсово разгъване зад глава стоеж с 3кг по методът 21 - 1 :D
8 - бицепсово(чуково) сгъване стоеж - 4x8
9 - бицепсово сгъване с 3кг по методът 21 - 1
10 - лицеви(стандартни) - 4x8
дъмбел - 7кила :D
Относително добре мина трена...много жега...
Това 21 не е чак толкова лесно...то тез’ гири са ми мн леки , ама след другите упражнения + жегата си се усеща товарене...
Ще го приложа и за рамо...требе повече от 1 серия...
Утре - краци(демек-почивен)
Храната е по план :) , после ще си допиша :)
http://www.youtube.com/watch?v=LzPplBE75tQ
Даже и с “ефекти” не ми се получи :D
Храна:
9.00 - 1 ягода :D , кафе , чай , вода
9.30 - 1 яйце на око + малко свинско (кокала :) ) + зеле + зехтинец , кафе , вода
11.00 - трен + вода
11.30 - 1/3 шоколадче “Комфорт” :D (beer)
12.00 - 2 белтъчета (beer)
13.00 - 100гр свински котлет + салата от зеле , домат , краставица , 2 маслинки , зехтинец (beer)
15.00 - кочан от зелка :D (стана неволно :) ) (beer)
16.00 - 1 белтъче (beer)
19.00 - 150гр пангасиус + 100гр тиквички на скара(без сол/мазнина) (d) , вода
22.00 - 100гр кашкавалена извара + 1 белтъче (d) , вода
Около 850ккал : пр - 90 , м - 45 , в - 25…от храна...
Броят на емотикони (beer) не е равен на броя на бутилките бира :)
Белтъците са от S яйца...затова са белтъчета :)
“Комфорт” требеше да е 1/2 ...както и да е - мина за бърз въглехидрат след трен...
Нормален ден - малко разходка из пазари/маркети .... жега...
Може да си пусна филм...
http://www.youtube.com/watch?v=FcLw28dRa5g :D не знаех , че песента има такова любителско видео ...
EDIT:Важно (за мен :D ) - Шоколадче “Комфорт” ( 20гр , разделено на 10 “блокчета”) : изядох 3 “блокчета” в 11.30ч - “реакция” (не “фрапантна” :D ) - в 20.00ч ....
Опитах да гледам продължението на The girl with the dragon tatoo ,съответно The girl who played with fire - не ми се получи...много крими ми до’де...
За утре , дано се въздържа от натоварване на горната част на тялото - само крака...и с тех требе работа , че “обемничат” нещо...и не на мускул (blush)
Изварата ще я мешам с нискомаслена , че ми е филм...
http://vbox7.com/play:bd27cc14 what a cartoon бяха fun ...
Вечеря :
Мнението беше редактирано от Мая на 25.05.11 22:15.
Такаааа......два дни “коч” запой......, а днес приятелка има рожден ден и май няма да мога да отида(не си оправих косата)
26.05.11г
Тренировка:
“гевезене” за крака , малко опити за 21…....+ вдигане на 5кг гира м/у чашките.......
Храна:
закуска - 1 яйце + 30гр извара + 20гр кашкавал + 2 воденички + маруля + зехтин + 1маслина + сусамово семе + зехтин + мас за тигана......
обяд - 150гр воденички + маруля + 2 маслини + зехтин
вечеря - свински стек (суров , в магазина ми го замериха 180гр)
27.05.11г
150гр извара и 1 бутче за деня.......
Крива работа....
Срам , резил и плюскане.......
Тренировка - не!ГолЕма съм “мърда”...
Храна:
10.00 - 1 бъркано яйце + 35гр кашкавалец + 25гр изварица...масло за тиганя , кафее
13.30 - горно бутче(развалено) + маруля + домат + корнишон + 2 маслинки + зехтинец (beer)
17.00 - 5 череши(имаше закупени и ми се прияде..) (d)
18.30 - 150гр пангасиус на тефлон + 50гр тиквички на скара (d)
По - късно ще си направя спанак + 100гр извара (d)
Около 850ккал : пр - 80 , м - 50 , в - 20
Не уважих рожденничката днес , заради “коч” изпълненията тез’ дни ... достойно за линч...
Кила - 42 таз’ сутрин , но с храната и мързела ще си наваксам...
Дано вляза в ритъм бърже :)
28.05.11
21:55
Сигурен съм, че ще се справиш. Толкова много даваш от себеси, че си обрчена да успееш в това си начинание. Тъка че горе главата.
Весело настоени и приятни забавления от мен -:)
казано от Delfin Dimitrov на 28.05.11, 21:55:
Сигурен съм, че ще се справиш. Толкова много даваш от себеси, че си обрчена да успееш в това си начинание. Тъка че горе главата.
Весело настоени и приятни забавления от мен -:)
Ееее , мерси за позитивното включване :)
Поздрави :) и успех и на теб :)
Тренировка ” лека и неангажираща ” :
1 - полуклек с дъмбели
2 - лег с дъмбели
3 - пулоувер с дъмбел
4 - гребане с щанга
5 - широко гребане с дъмбели
6 - повдигане встрани стоеж
7 - раменни преси с дъмбели
8 - френско с дъмбел
9 - бицепсово стоеж
10 - лицеви
Всичко в 3x8 “формат” ...мислех накрая и в 1 кръг да ги мина , но ме домързя ...не ми е ок..
Болят ме мускулите , като при настинка ...знам ли , тия дни не бях тренирала....отпадналост....
Боли ме гръдният кош от дясно , но не го усещам да е дроба , по - “външно” е филм...
Бах го...и като температура го усещам...
През живота си съм боледувала точно 2 или 3 зими...и то леко...
Как да е , дано съм по-добре утре , че да потренирам “нормално”
Храна :
7.30 - 5 череши , кафе , вода
8.30 - тричави питки ( 1 яйце + 25гр трици ) намазани с извара + парти бутче + парче домат , кафе
Малкото въглени не ми понасят , защо ли :D
Ще гледам да са ми в норма калориите и протеина...колкото там се наложи мазно(само наложителното) - останалото въглен :)
Не съм ок.........за целия ден съм лигавила 1 биричка и чашка вино...доста храна , а се усещам неадекватно...
Може и водата да е малко - ся ще си налея :) Баба ми твърди , че от гадния тютюн...по - скоро последвалата кашлица , ще развия туберкулоза....добре поне , че почнах да се храня..., но според мен именно храната ме убива...
Поздрави инак :)
Мнението беше редактирано от Мая на 29.05.11 18:20.
29.05.11
18:51
Пиивай сок от круши, може да ти дойде добре -:).
Пиеш ли витамини допълнително?
казано от Delfin Dimitrov на 29.05.11, 18:51:
Пиивай сок от круши, може да ти дойде добре -:).
Пиеш ли витамини допълнително?
Здравей :)
С витамините е зле положението - не пия , а и от храната не са много :)
Сега нямам круши , но ми се вижда добре таз’ отвара ..и за тоалетни проблеми :D , мерси за включването и съвета :)
Вечер избягвам плодове (сега имам само череши) , но мисля , че нещо по-въглехидратно може да си позволя в случая :) - домат с изварата :D
Може да са изригвания/магнитни бури или там , както е ...само да не са краставиците :D
До сега гледах една щуротия ... за “дзверо” там новия ... та толкоз го и гледах :) , детска му работа :)
Май съм по - ок .... утрото ще покаже :)
И определено ще вдигна въглехидратите за деня :) , ще ги избягвам след 16ч примерно
Ох , викат ме на стадиона - нали Roxet ...на един г** ми е и май ще ида ....
Edit : Roxette ....не бях в кондиция... :) , сега съм :D
Мнението беше редактирано от Мая на 30.05.11 00:24.
Такааа...няма извари и храни , като цяло......пих половин парацетемол.......срам и позор - не мога да поместя 70кг младеж , че да си легна........, но има време....мое се разбуди :)
Аз ще слушам музика :)
Лека :)
EDIT : хапнах малко извара....ще ми се утре да има трен , но е прекалено оптимистично ...
Едит 2 : не бях си изписала коментара и станах свидетел на нещо безумно :D ...здраве да е :)
Мнението беше редактирано от Мая на 30.05.11 02:02.
Тежко...поне да бях поспала - то това е проблемът , де - не съм пила особено...
И гадната болка - баба ми , много смешно ми го описа , че съм се сецнала от раменните преси...според нея
То е ясно - няма да тренирам....
Наще изпили бирата - добре щеше да ми дойде 1 чашка и обратно в леглото...
Какво да ям ? - въглехидрати , мисля....искам юфка - макароните не струват...
Пия си кафето и пак да полягвам , освен....
Храна :
7.00 - чай с мед
8.30 - 2 ягоди
9.30 - 1 голяяямо рохко яйце
12.30 - горно пилешко бутче(варено , обезкожено) + салата от маруля , доматче , корнишон , 2 маслини , зехтин (beer)
16.30 - оглозгване на пилешки кокал (beer)
18.30 - 150гр пангас + малко домат
По - късно : 100гр извара Родопея + малко домат
Около 550ккал : пр - 65 |-) , м - 20 , в - 25 .....
Оооо...купих си юфка и утре за закуска :) .....може да се олея и с малко кашкавалец да я миксна :) и цяло яйчице :)
Задължителен трен - аз и днес щях да претупам , ама гостът се събуди :( ...айде оправдания :D
Тия дни няма да се виждам с ‘ора - не е креативно някак на тоз’ етап ...а и за напред :D ...чиста загуба на мускулна маса :D
Е , разведрява / разнообразява , но това не променя неизбежния ми самотен , бездетен , безработен , безжилищен , необразован край...само ми се еб**а “трена”...
След като насилствено изгледах всички епизоди на “Под прикритие” (няма лошо) , мосля да си пусна филм :) и да лягам рано ..
Юфкаааа.......
Оуу, само като видях юфката и ми се дояде страшно много. :) Ти как я приготвяш и като цяло как става на вкус? (sun)
казано от Petqq на 30.05.11, 19:29:
Оуу, само като видях юфката и ми се дояде страшно много. :) Ти как я приготвяш и като цяло как става на вкус? (sun)
Здравей , Петя , скоро не съм ти гледала дневника :) ....ще надзърна :D
Ха ха ха ....таз’ юфка :)
Ми то , като макароните - кипваш вода и мяташ...е става по - бърже ...за 5 мин примерно :)
Аз бих я замесила с масло , сирене , кашкавал ...ммм
Но за по-диетично и протеиново :) - извара + настъргано варено яйце + варено и накъсано пилешко...бре и кашкавалец може :) ..аа , и ако имам бульон от месцето/бутчето - там я кипвам :)
До колкото знам , повечето хора я хапват запечена във фурна...или само с масло и сирене :)
Тази е яка ( има некво Е и сол , де )...малко въглехидрати и май , вярно е пълнозърнеста :) утре за закуска :)
Поздрави (sun)
Не ми се получи с филма...заспах....са се разбуждам за малко и извара да хапна по - късно и лягам :)
Ах супер! Още утре ще я потърся по магазините :) Благодаря за информацията ^^
Аз за сега в Промаркет я намирам , на 1.09лв - 200гр : В -44.2 , Пр - 7 , М - 0.9 ...ккал - 208.2…..демек , половината пакет :)
Не ме запича , което ми е доволно :) ...а и сол не усещам (а доста съм се “усензитивила” в таз’ насока :) )
Но много хора не се кефят на юфка...то си става доста пюре-тип...не е кат’ пълнозърнестите макарони...сигурно и със сладко върви , ама аз протеини гоня :D
Ох , да насипвам изварата и да лягам...по-късно , де :)
И утре : повече въглени ...и леща си сварих ....и тренировка требе - не съм претенциозна :) то кат’ с храната :)
Да има раздвижване там и протеини :)