Тренировка ” гръб / рамо “ :
1 - полуумрела тяга с щанга - 4x7
2 - гребане с щанга - 4x8
3 - широко гребане с дъмбели - 4x10
4 - едностранно гребане от стоеж - 4x10
5 - придърпване на дъмбели към гърдите от стоеж - 4x10
6 - повдигане встрани от наклон - 4x8
7 - повдигане напред - 4x7
8 - арнолд преси - 4x5
9 - глутеус мост с дъмбел - 20п
10 - полуклек с дъмбели на раменете - 20п
11 - повдигане на пръсти с дъмбели на раменете - 20п
дъмбел - 7кг , щанга 27кг ....за около час
Да кажем , че съм доволна :) ....на фона на последните ми “трнове” , а и лошия ми тонус...
Храна :
8.30 - 50гр(суров вид) пълнозърнеста юфка + 1 голямо яйце + 30гр кашкавал + 70гр извара , кафе , вода , чай
11.00 - тренировка + вода
12.30 - 1 горно бутче(обезкожено) + 150гр(сварена) леща + половин домат (beer)
16.00 - 1 долно пилешко бутче + половин домат (beer)
19.00 - 100гр пангасиус + половин домат (d) , вода
22.00 - 100гр извара Родопея (d) , вода
Около 1000 ккал : пр - 100 , м - 30 , в - 70…фибри - 17 :D
Излишно претрупана и калорична закуска ...не беше и кой-знае какво на вкус...
За “тоалета” помага само (beer) - кафета/чайове ...простотии...та чак на обяд...
Сутринта имах обезпокоителни обиколки...тази на гърба в частност...
Килата са 42.5 ...
За утре нямам грам месо ....след трена трябва да скокна да си купя нещо охладено...
Мисля да гледам филм , който се очертава да е крайно и безкрайно блудкав ...
Поздрави :)
31.05.11
20:15
И кой е филма? Сигурно и моето слънце(жена ми) ще ме кара да го гледам-:(.
Добра тренировка браво.
казано от Delfin Dimitrov на 31.05.11, 20:15:
И кой е филма? Сигурно и моето слънце(жена ми) ще ме кара да го гледам-:(.
Добра тренировка браво.
Едва ли , на “твоето слънце” :) , ще и допадне ...даже ме е срам да споделя (blush) - http://zamunda.net/details.php?id=265058&hit=1 :D ...аз “Здрач” не съм гледала и подобни не ме радват , та и туй е на зле :) - малоумно и грозновато филмче :)
Е ...тийнейджърско/момичешко - мо’е :) , за дъщеричката ти става :D - бъзикам се ...Всъщност да и е честит празника :)
И мерси за комплимента за трена - и днешният ми е задоволителен(по мои си изисквания :) )
Тренировка ” гърди / трицепс / бицепс ” :
1 - плие с 2 дъмбела - 4x6
2 - лег с дъмбели - 4x10
3 - флайс - 4x6
4 - лицеви с крака/стъпала на легло - 4x8
5 - френско с дъмбел тесен хват - 4x10
6 - кик бек - 4x6
7 - кофички от легло с крака/стъпала на стол - 4x10
8 - бицепсово стоеж с дъмбели(последователно) - 4x7
9 - концентрирано - 4x6
дъмбел - 7кг :D ...за около 45мин
Бре , доволна съм ..., а и съм спала само 4 часа ...
Пак жега тука у назе...на моменти ме наболваха ръце/стави/мускули - лоша техника(липса) :)
Вените така ми се надуха(то от жегата :) ) , че се филмирах - страх ме е от вени :D
Доволно :) Като си претупам един приличен трен и ми е някак по-спокоен денят :)
Нищо , че от сутринта ме “почнаха” , а и преди малко скандали и чудеса , здраве да им е :) , пък и не , че не заслужавам и бой - та не мога да се оплача :)
Важното е да не се виждам с познати(то няма много) за известно време , че ми се скапва “режима” , а и нищо не “печеля” - само разходки из квартала : добра пауза ми е от към цигари и бира :)
По - късно храната , че съм го закъсала здраво :(
Цял ден цикля в един , вярвам всеизвестен сайт за бб ...от тука ми изкочи линк :)
Та си цъках по снимки на потребители ....
Мнението беше редактирано от Мая на 01.06.11 20:15.
Храна :
9.00 - 1 ягода , чай , кафе , вода , кенеф (от лютата леща ще да е :D )
10.30 - пюре от 80гр пресни картофчета + 60гр замразен грах + 50гр извара + голяяямо настъргано яйчице , кафе , вода
12.00 - трен + водица
13.00 - лъжичка мед
Бърза разходка за мръви
13.30 - 1 голяяяям варен белтък (beer)
14.00 - 100гр(суров вид) пилешко филе + 100гр(замразен) грах + 30гр люта леща + половин домат (beer)
19.00 - 100гр(замразени (puke) ) броколи/карфиол + 80гр мазна извара :( (d) вода
22.00 - 100гр мазна извара ;( (d) вода
Около 900ккал : пр - 80 , м - 30 , в - 70 .......
Много зле е положението за утре - днес го скалъпих криво/ляво ...
Имах 2 яйца , извара и кашкавал :(
Яйцата отидоха , от изварата само кашкавалена остана ....и кашкавал :(
За обяд си купих 150гр бяло месо и след като няма друго за утре , си оставих 50гр за закуска , че не върви само млечни сутрин...
Утре няма да тренирам (с крака ще се занимавам) .... така си разпределих “нещата” :
1ден - гръб/рамо
2ден - гърди/трицепс/бицепс
3ден - почивен(крака)
И смяна на упражненията , където е възможно :)
Та , утре ми е почивен и нз от къде да набавя протеин....само закуската си я измислих ...
Имам трици , пълнозърнести макарони и юфка , грах , жито , кафяв ориз - все въглени с малко растителен протеин ...но не мога да прекалявам с тях , че да набавя достатъчно...
Да , много съм нафилмирана с тия белтъчини :D луда съм :)
Айде , то до обяд мо’е да се появи някое яйчице :)
Честит празник на всички :) - малки/големи/релефни/масивни ....все сме си деца :)
http://www.youtube.com/watch?v=wxB-_JEWbrg
Обяд :
На моменти не мога да ти хвана мисълта затова ще питам:
Не ядеш защото не искаш да ядеш, или защото не можеш да си позволиш.
пп: и моля те спри да си пускаш такива филми... Ако не си го гледала -> http://www.imdb.com/title/tt0947798/
казано от gips на 01.06.11, 20:47:
На моменти не мога да ти хвана мисълта затова ще питам:
Не ядеш защото не искаш да ядеш, или защото не можеш да си позволиш.пп: и моля те спри да си пускаш такива филми... Ако не си го гледала -> http://www.imdb.com/title/tt0947798/
:) Принципно , не разполагам с лични финанси , което доста влияе на самочувствието...ама това е друга тема...
Семейството ми е скромно от към кинти ( и ненормално - доста психически отклонения забелязвам , но не достатъчно сериозни за освидетелстване :) )
Та , те се стремят да закупуват евтини (от борси , на промоции ) ” животински протеини” за мен , тъй като , до преди година не ядях “нищо” ....ама сега си хапвам и даже ми се нервят - “инвестират” в мен с храна , аз я изяждам и не съм заветните 60кг :)
Пък и съм качила 7 кила и изглеждам нормално , та не им е толкоз’ филм ...нали има пръжки и леб ...
Всъщхост , съвсем объркано се изказах...и затормозяващо и ненужно за четене :)
Пари за храна има - утре е изключение
Да , имам филми с приемането на храна , но са в норма...не гладувам :)
Като гледам други момичета , как хапват(не хапват) съм си ок - джънка и липсата на протеини ме плашат :)
Гледах го Лебеда :) , за съжаление на кофти качество...а то там му е плюса - “красотите”
Това за “Шапчицата” нз от де ми дойде :D - разглеждах си торентите , Гари Олдман (не съм му фенка , даже ) и тъй - мъчението е на лице :D
Карай - обърквация :)
ЕДИТ: Аз съм благодарна на близките си и на всеки , който ми помага , по един или друг начин - много ми е и една добра дума , камо ли тия пусти “безценни” пари :) ...много ми е гузно ...просто съм нервак и се изразявам “цинично”
Заслужавам само ритане в главата...и това ще да ми е малко :D
Мнението беше редактирано от Мая на 01.06.11 21:54.
01.06.11
22:19
Какви са тези думи бе момиче. Живота е там, на където гледаш (Образно казано). Съзнанието определя щастието-:). Прочети “Малкият принц”, ако не си я чела. В нея има много истини. Не позволявай на никой да те тъпче дори за секунда и знай, че независимо колко постигаш в бъдеще.Ти заслужаваш много повече. Вярвай в себе си, за да повярват и останалите в теб.
Много усмивки. Хайде за сега чао-:)
казано от Delfin Dimitrov на 01.06.11, 22:19:
Какви са тези думи бе момиче. Живота е там, на където гледаш (Образно казано). Съзнанието определя щастието-:). Прочети “Малкият принц”, ако не си я чела. В нея има много истини. Не позволявай на никой да те тъпче дори за секунда и знай, че независимо колко постигаш в бъдеще.Ти заслужаваш много повече. Вярвай в себе си, за да повярват и останалите в теб.
Много усмивки. Хайде за сега чао-:)
Благодаря ти , за милите думи :)
Ако се случи някой да ме “потъпче” - аз си го заслужавам , че и в повече...
Е , имам и доста случки с необосновано потъпкване , но аз осъзнато си го преглъщам(зарад слабост към дадения “тиранин” :D ) , но има и ситуации , в които не можеш сам да се защитиш :)
Най - хубавото е , че има моменти , в които си вярвам , че заслужавам и мога повече :) - дано са по - чести :)
Странно е , че всички , които ме познават , не виждат нищо обезпокоително в личността ми ...,че даже виждат позитиви ...
Ама , аз нали няма да се виждам с ‘ора тез дни :D - та си оставям с моята ниска самооценка , подкрепена (обосновано) от родителските тела :)
И стана тийн проблем/лична драма - така е като закъсам за месо :D - адекватната драма е : от къде ще си набавя протеини утре :D
Тази мацка Allison Moyer , сигурно е известна...не съм се вълнувала от дами ...камо ли , фитнес дами :D
Но попаднах на прилични/добре обработени снимки ... подобен силует (без нацепения релеф - той ми е непостижим и излишен) ми допада :)
До сега , само мъжки тела са ме вдъхновявали , как бих искала да изглеждам и тъй ще е и за напред ( че като не ми се получи , да си кажа - ми той е мъж , бре - нормално :D ) ...а и ” женското ” , като цяло ми е доста безинтересно , несъвършено , лабилно ...аз си имам просто обяснение , но стига :D
Ще си послушам музичка :) и лягам - требе да наваксам сън :) http://www.youtube.com/watch?v=_MRQlFWzbvU&feature=related
Тази снимка радва :)
Много ми е “оакан” (от мен :D ) и разпилян дневникът - жалко ... именно периодът до този момент беше важен : + 4-5кг , + 6-7см гръб...
От тук се почва скука и следене на определени “неща” , тъй че нов и по-подреден да правя ми е излишно :)
Сутринта :
42.5кг
Гръб: 85см
Ханш: 82см
Бедро: 44см
Тоалет: екстра - лещата е “бижу”
Та , това са и “нещата” , които ще следя ...аааа и бицепс , но днес забравих да го измеря :)
Храната и тренировките - също .... да си правя сметка , как се отразяват на гореспоменатото :)
Това за меренето всеки ден - не ме демотивира ...не ме и сдухва , ако не съм доволна .... знам , че +/- 1 нищо не значи :)
Над 43кг - депресарско ще се получи най - вероятно...та трябва да внимавам...
Днес няма тренировка ... айде , все пак да напиша , какво безумствах :
плие с 2 дъмбела - 4x6
страничен полуклек от легло - 4x15
глитеус мост - 4x15
полуклек с дъмбели на рамена - 4x10
повдигане на пръсти с дъмбели - 4x15
За тренировките :
Попрочетох тук-там и реших да разпределя треновете на бутащи и дърпащи...
Рамото не можах да го определя , та го бутнах в почивния(краката) :) , а и няма къде другаде...
ден1 (утре) - гръб/бицепс
ден2 - гърди/трицепс
ден3 - рамо/крака
Почивки : само инцидентно и то само след 3ден.....е всичко се случва , но това ми е идеята :)
Рамото минава за бутащи ....май, та ще видя , дали да не е в ден2
Храната днес :
9.00 - 50гр бяло месо , чай , вода , кафе
9.30 - 50гр(сурова)пълнозърнеста юфка + 40гр кашкавал :P + 20гр извара , кафе , вода
11.00 - “безумие” + вода
12.30 - 2 голеееми бъркани яйца + 50гр грах + половин домат (beer)
15.30 - 50гр извара + малко домат (beer)
19.00 - 2 парти бутчета + маруля + зехтинец (d) , вода
22.00 - 50гр извара + 1 белтък (d) , вода , чай
Около 950ккал : пр - 80 , м - 50 , в - 40 ...от храна ...
Юфката беше вкусна :) - то с толкоз кашкавал (blush) ...варено яйце не и “тича” ....
Не бях сигурна , но замразеният грах няма нужда от топлинна обработка ...преди винаги съм го кипвала за наколко минути...
За обяд си купих яйца....после доядох изварата...
Сега е заредено - кора яйца , 4-5 бута останаха , кило извара ...., че и консерва леща имам :D - не съм опитвала ...
Лошо качество , но няма да подбирам :)
Бутчета - замразени , окрехкотени
...80% вода :D ........2.30лв - килото
Извара - кашкавалена , мазна...1лв - половинка
Яйца с неясен произход - без опаковка , само кора и тук-там печат...уж имало годност на касовата бележка/фактура ...14ст броя - L размер
Бе , от борсата е фън :)
Аз съм доволна :)
http://www.youtube.com/watch?v=f9wue5sCpuM
43кг
Мерки : без промяна
Тоалет : преди кафето :D
ЕДИТ : сън - около 7 часа :)
Тренировка “гръб/бицепс” :
1 - румънска тяга с щанга - 5x5
2 - гребане с щанга - 5x10
3 - широко гребане с дъмбели - 5x10
4 - едностранно гребане - 5x10
5 - бицепсово сгъване с дъмбели - 5x10
6 - концентрирано(не пълно) - 5x5
7 - бицепсово сгъване с гиричка по методът 21 - 2
щанга - 27кг , дъмбел - 7 кг , гиричка - 3кг ..за около час
До сега , винаги съм си “изпълнявала” една прилична румънска тяга , а си мислех , че правя стандартната зле...
Не мога да клякам дълбоко - болят ме колената...не е до тежестите...тяга и клек - не мисля...
Инак съм доволна :)
Храна:
8.30 - 2 ягоди , вода , кафе
9.30 - 1 яйце + 1 белтък + 15гр синьо сирене + 15гр кашкавал + 30гр извара(на тефлон) + маруля + 1 орех + зехтинец , вода , кафе
11.00 - тренировка + вода
12.00 - мед (beer)
12.30 - 1 варен белтък (beer)
13.00 - 1 горно пилешко бутче + маруля + доматче + 1 орех + зехтинец (beer)
16.00 - парче пилешко увито в лист маруля :) (beer)
19.00 - 1 “врабче” бутче + половин домат (d) , вода
22.00 - 100гр извара + 1 варен белтък (d) , вода
Около 850ккал : пр - 85гр , м - 45гр , в - 20гр
След като попаднах на поста на един съфорумник , напълно се убедих , че мазнините(в големи количества) не са за мен ...и алкохолът няма никаква връзка...
Винаги съм сваляла с малко мазнини и повече въглехидрати - въглените ми понасят и в големи количества...
Идеята ми , сутрин да ям мазно (защото не пия) , беше тъпа ...
Днес се прецаках с тая храна - дано не се отрази на тренировката утре...като стана ще заредя с една стабилна закуска - юфка/макарони/трици...и след трен - again :)
Боядисах се “бордо” :D - стана тъмно лилаво , което ми беше и идеята :)
http://www.youtube.com/watch?v=KDMvN45sjo4
Мнението беше редактирано от Мая на 03.06.11 21:56.
Май сме чели едни и същи неща, там ... свързани в въглени и мазнини :) Трябва да се пробва... и да не се слуша сляпо никого, независимо какъв авторитет е :) В това му е чара на живота :D
казано от mayasy на 03.06.11, 21:40:
http://www.youtube.com/watch?v=KDMvN45sjo4
Like, like, like :)
03.06.11
22:22
Трябва да се експериментира с тялото и да слушаш само себе си :) мен пък вуглени не ми понасят, много качвам от тях :)
казано от Atom на 03.06.11, 22:12:
Май сме чели едни и същи неща, там ... свързани в въглени и мазнини :) Трябва да се пробва... и да не се слуша сляпо никого, независимо какъв авторитет е :) В това му е чара на живота :D
казано от mayasy на 03.06.11, 21:40:
http://www.youtube.com/watch?v=KDMvN45sjo4Like, like, like :)
Абсолютно - мнението на Dean , ако не се лъжа :)
То ми беше ясно , че на мен ми прилягат въглехидрати...ама сега си мисля , че това е присъщо на повечето жени (зарад’ тестостерони/естрогени) , а на повечето мъже , баш мазната диета им върши работа :)
Аз , преди само на филии и сухари отслабвах :)
Мерси за Like-а :) - дали за Cornell или за боядисаната коса (sun)
казано от Bojidar Stefchev на 03.06.11, 22:22:
Трябва да се експериментира с тялото и да слушаш само себе си :) мен пък вуглени не ми понасят, много качвам от тях :)
Е , аз вече изказах некомпетентното си мнение по въпроса :D - на мъжете ВМ НВД по-им приляга :)
ЕДИТ: пак забравих яйцата и ги варих 30мин :D ...то белтъка ми требе - дано да става :)
Мнението беше редактирано от Мая на 03.06.11 22:52.
43- кг
Колкото и да се залъгвам , ханшът ми е 83см...той си върви с килограмите :(
Сън - 5-6часа
Тренировка “гърди/трицепс” :
1 - лег с дъмбели - 5x10
2 - пулоувер с дъмбрл - 5x8
3 - флайс - 5x8
4 - лицеви - 5x10
5 - френско с дъмбел - 5x10
6 - кик бек - 5x6
7 - кофички от легло с крака на стол - 5x10
8 - едностранно трицепсово разгъване с гиричка зад глава по методът 21 - 1 :)
дъмбел - 7кг , гиричка - 3кг ... за около час
Не се чувствах много добре , но не я усетих никак , таз тренировка...в смисъл - “напомпване” , болки ...
Бе , ще спазвам тази схема и ако не стане положението по - зле от сега , ще съм доволна :)
Прогрес без зала или покачване на тежестите е невъзможен...или набирания...
Иначе - ок трен :)
Храна :
9.00 - 1 варен белтък , кафе , чай , вода
10.00 - 50гр(суров вид) пълнозърнеста юфка + 15гр синьо сирене + 15гр кашкавал + 15гр извара + 1 парти бутче + кафе
11.00 - трен + вода
12.00 - 5гр мед (beer)
12.30 - 1 варен белтък (beer)
13.00 - 1 горно бутче + 100гр варени картофи + 5гр :D синьо сирене + 30гр извара + половин домат , пр.лук , копър (beer)
16.00 - 1 варен белтък (beer)
18.00 - 1 мини бутче(дръгел) + салата от домат , краставица , маруля , капка зехтин (d) , вода
21.00 - 80гр извара + 1 варен белтък (d) , чай
Около 950ккал , пр - 90гр , м - 35гр , в - 60гр ...от храна
Ето нещо полезно за мен от дневника : гледам пакета юфка - на половина(от 200гр) ....а уж си слагам по 50 грама....
Погледнах назад и съм си правила 3 пъти юфка..., което е добре :) - ползвам по 35г на порция...оф , искам кантарче/везна , че окото много ме лъже...
Имам малко синьо сирене и ще си го доям утре...с въглехидрати , защото ми е вкусно :) - юфката беше супер :) ...утре с макарони :)
Взех си поука за мазнините , та ще ги избягвам ...но не мога да се лиша от това , което ми е вкусно напълно...обичам синьо сирене...и камембер...и бри....
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0450345/ - дразнещ филм...не само , заради Nicolas Cage , който е и причината да не го гледам до сега ...зле , муден , дразнещ , но го догледах ...напомни ми за Stepford wives - няма общо...
След малко ще си пусна това http://www.imdb.com/title/tt1369706/ - като прочета за болници , психиатрични клиники , духове и т.н. се обнадеждавам , поне за атмосферата на филма и най - вече , за някаква тегава предистория и развръзка :)
Пък и филмчето е на Carpenter :) - дано да става
Мнението беше редактирано от Мая на 04.06.11 20:54.
“5 гр мед, 1 белтък, капка зехтин...” направо избиваш рибата с такива количества. :D :D :D
За кантарче не те съветвам да ползваш, освен ако не готвиш по рецепта и спазваш количества. На мен ми се струва като стъпка към психично разстройство, въпреки че имам (кантарче, не психично разстройство ;) ), но изключително рядко го използвам - ям колкото ми се яде. :)
казано от Margaritka на 04.06.11, 21:00:
“5 гр мед, 1 белтък, капка зехтин...” направо избиваш рибата с такива количества. :D :D :D
За кантарче не те съветвам да ползваш, освен ако не готвиш по рецепта и спазваш количества. На мен ми се струва като стъпка към психично разстройство, въпреки че имам (кантарче, не психично разстройство ;) ), но изключително рядко го използвам - ям колкото ми се яде. :)
Е ...то аз съм нагазила в тез’ “разстройства” преди 13-14 години - едно кантарче едва ли ще ме подлуди повече :D
Но не ми е належащо :) - права си , че за рецепти(за сладкиши , главно) е по - необходимо :)
То , човек си усеща , кога/колко и от какво има нужда :)
Грамове / грамчета - кило правят :D
Поздрави :) и адмирации за добрата форма :)
Гледах The Ward - доволна съм :) - не е особена тегавина историята / за “страшно” - не мога да преценя...мен ме е страх от дъждовни червеи :D / последният кадър ме издразни / развръзката ме изненада (ам’ аз съм на винце , а и си имам разсейвания - битови) , което е добре ...., че тоз дух/демон беше малоумен - става :)
ЕДИТ: Събудих се от кашлица и ще пия чай...дано си додремя...
Мнението беше редактирано от Мая на 05.06.11 06:09.
42.5 кг
ЕДИТ: сън - 7 часа
Тренировка “рамо/крака”:
1 - полуклек с 1 дъмбел - 3x10
2 - страничен полуклек от легло с 1 дъмбел - 3x10
3 - повдигане встрани наклон - 5x10
4 - повдигане встрани стоеж - 5x8
5 - повдигане напред(последователно) - 3x8
6 - придърпване на дъмбели към гърди стоеж - 3x8
7 - странична преса с дъмбел - 5x5
8 - повдигане на пръсти с дъмбели - 3x15
За около 30 - 40 мин
Болят ме колената...за напред - дълбоко плие с дъмбели...
На някои упражнения усещах повече натоварване в трицепс/бицепс , затова съкратих сериите...
До колко е ок , да слагам рамото в отделен ден - нз...ще се пробвам по тази схема : по-леки са ми треновете и няма почивен , което ме устройва :) , но как ще се отрази/”неотрази”....
Стрничната преса много ми допадна :)
Храна:
9.00 - 1 варен белтък , кафе , вода
9.30 - 50гр пълнозърнеста юфка + 20гр синьо сирене + 15гр кашкавал + 20гр извара + 50гр пилешко , кафе , вода
11.30 - трен + вода
12.30 - 1 горно пилешко бутче(обезкожено) + салата от домат , краставица , морков , зехтин (beer)
15.30 - 1 варен белтък (beer)
19.00 - 150гр пангасиус + зелева салата със сусамово олио (d) , вода
22.00 - 100гр кашкавалена извара + 1 варен белтък + пресен чесън!?! (d) , топла вода
Около 950ккал , пр - 90 , м - 45 , в - 40 ...
Пак обърках нещата с м/в съотношенията...утре - 43кг :D
Много тинесто ми смърдеше пангаса , ам’ сусамовото олио помогна...
Утре съм на свиня за обяд :)
Гледах , най - накрая Shutter Island - много съм доволна ..нз защо се бях наплашила от Леонардо - той има доста добри роли в последните години , че и по принцип , май...аз на Бен Афлек се дразня - чисто визуално :) - обърквация...
Добре , че гледах The Ward вчера , че щеше много да ме отчая...имат сходна идея , ама Island-а е с нива/бюджет/красоти отгоре...
Но пък се усетих за края от рано , поради вчерашният филм :)
Кефи ме , как ми се е получила косата...тъмното по - ми отива :)
Мнението беше редактирано от Мая на 05.06.11 22:10.
Аз...аз.. честно казано - въздържах се да пиша тук, ама вече ми е трудно. Менюто ти като съдържание е като за човек, който се стреми да свали килогкрами. В най-добрия случай - да запази настоящите. А съдейки по изписаното до тук и снимките ти.. имаш отчайваща нужда да качиш килограми. За количествата да не говоря..като напишеш “едно голяяяямо яйце” и си представям поне яйце от щраус...
А защо толкова често слагаш емотиконката за бира до храната? Това ще рече, че поливаш обилно хрната с бира, или просто те кефи емотиконката?
Честно, леко съм объркана... Ама пък какво разбирам аз :-)
Надявам се да намериш най-прекия път към себе си....
казано от Innocence на 05.06.11, 22:26:
Аз...аз.. честно казано - въздържах се да пиша тук, ама вече ми е трудно. Менюто ти като съдържание е като за човек, който се стреми да свали килогкрами. В най-добрия случай - да запази настоящите. А съдейки по изписаното до тук и снимките ти.. имаш отчайваща нужда да качиш килограми. За количествата да не говоря..като напишеш “едно голяяяямо яйце” и си представям поне яйце от щраус...
А защо толкова често слагаш емотиконката за бира до храната? Това ще рече, че поливаш обилно хрната с бира, или просто те кефи емотиконката?
Честно, леко съм объркана... Ама пък какво разбирам аз :-)
Надявам се да намериш най-прекия път към себе си....
Здравей :)
Мерси за включването :) - не съм по здравословния начин на живот и на 50% “присъствието” ми в подобен форум/сайт е излишно...
Но ми помогна доста и ще продължавам да си ” присъствам” в дневника със сигурност , за да не кривна(булимията ми се вижда най - вероятна , като лоша развръзка за момента)
Даммм , поливам храната с бира , а другите чашки са за вино..
И вярвам , си доста по - осъзната от мен и си разбираш достатъчно (sun)
С подобна храна си качвам доволно(а вече ми стигат килограмите :( ) - не съм се хранила така “нормално” и без “гузнотии” и “драйф” от 6г поне...
Поздрави , Innocence (sun)
Само набирания да започна - пусти срам...но може и да намеря дружка за таз мисия :)
Утре - гръб/бицепс...и повече въглехидрати :)
Мнението беше редактирано от Мая на 05.06.11 23:03.
Не бих казала че “присъствието ти е излишно”, даже обратното - щом казваш, че отчиташ положителен ефект, това означава, че “присъствието” ти е повече от препоръчително. Никой не се е родил научен, всеки си търси своя път и е похвално това, че си осъзнала че имаш нужда от промяна и полагаш усилия за да вървиш в правилна посока. :)
казано от Margaritka на 05.06.11, 23:25:
Не бих казала че “присъствието ти е излишно”, даже обратното - щом казваш, че отчиташ положителен ефект, това означава, че “присъствието” ти е повече от препоръчително. Никой не се е родил научен, всеки си търси своя път и е похвално това, че си осъзнала че имаш нужда от промяна и полагаш усилия за да вървиш в правилна посока. :)
Мерси :) , ако се бях регнала преди 3 години , примерно...вместо да цикля цял ден в диети ( в търсене на отговор , на неизмислен въпрос) , щеше да е по - благоприятно за живота ми :)
Инак , си имам едно наум , че дразня...,но не преувеличавам с нищо...даже смекчавам :) - не е поза :) (храна/тренировки/мерки/килограми/алкохол/цигари)
Поздрави Margaritke :)
mayasy, здравей и днес, радвам се, че има усмивка на лицето ти. Има я, нали! :-)
Важни са онези 50% които са те довели и те държат тук. Продължавай в същия дух! Още повече, шом вече отчиташ резултати.
Осъзнаването е непрекъснат процес и не е важно кой до къде е стигнал, важното е, че си на Пътя.
Ако успееш да премахнеш алкохола и цигарите, ще се чувстваш толкова по-добре, по-жива, с по-отворени сетива, че ще се чудиш как и защо до сега си се спъвала сама :-)
Преди време прочетох една такава алегория, която много ми допадна и е съвсем приложима в този случай: “Как да обясниш на слепец как изглежда червения цвят, когато никога не го е виждал”... Та и ти така.. как да ти обясня колко е хубаво да е чист организма ти от такива отрови... Единствено любопитството може да те отведе до там. А когато научиш нещо ново, кръгът ти на (не)познати неща и опитности се разширява и любопитството да ги опознаеш те тласка напред. Израстване се нарича това ;-)
Желая ти огромно любопитство, което да те води напред. А междувременно - не спирай да пишеш.
06.06.11
12:58
Мартинче, защо ли от постовете ти, които чета, имам чувството, че четеш доста квантова физика или се заблуждавам :)
Доста, доста... колко да е е доста :-) Достатъчно чета. Не се заблуждаваш. Дай да не спамим тук обаче, че дневникът има други цели все пак ;-)
Бре , спамете си спокойно :D - то па една прилежност в тоя дневник :)
Innocence , ще продължавам да си записвам - на мен си ми помага ...странно е , но се чувствам длъжна да си направя тренировката и да ям по определен начин , че да има какво да напиша...грешна мотивация , продиктувана от липсата на социален живот в момента ... но важен е резултатът ,който ми е задоволителен :D
П.П. - имаш много хубаво тяло...доста релеф :)
42кг
Гръб - 86см.... преди 6 месеца беше 79см ....преди 6 години си беше 86см :) - върнах формата , но и тогава повече ми трябваше :) (меря под мишницата , стегнато)
Гъз - 82.5…преди 6 месеца - 79
Сън - 6часа
Кенеф : доволно .... причина - топла вода/чай
Храна :
10.00 - тричави питки ( 1 яйце , 35гр трици , мас за тиганя ) , намазани с извара + малко пиле и домат , кафе , вода
11.00 - трен + вода
11.45 - лъжичка мед (beer)
12.15 - 1 варен белтък (beer)
13.00 - 100гр свински стек + салата от зеле , домат , лук , зехтинец (beer)
16.00 - 1 варен белтък + парче пилешко и малко краставица (beer)
18.30 - “врабче” бутче (50гр месо да има) + зеле + зехтинец (d) , вода
21.30 - 100грама кашкавалена извара....ако не ме мързи и 1 белтък ще прибавя(че требе да вара яйца) (d) , чай
Около 850ккал : пр - 85 , м - 40 , в - 40 ...от храна...
Пак на**** въглехидратите , но ми изкочи нещо и заплануваните макарони за 16ч отпаднаха...
Като цяло се чувствам добре , харесвам се визуално ...косата радва :D
Поздрави (sun)
06.06.11
23:42
казано от Timon на 23.01.11, 23:09:
Въобще не ги слушай тия префърцунени бодибилдърки! Алкохола си е много добре, особенно за разпускане след тренировка. Аз задължително удрям по една бомбичка, ама не от халва “Любимка”, а от любимка “Пещерска”. Действа много добре на следтренировъчното възстановяване на нервната система.
Много ти е разделено храненето сутрин. Пробвай да набуташ триците вътре в мандарината и да ги приемеш наведнъж, така ще набавиш необходимите протеини и въглехидрати заедно и ще ги усвои по-добре организма ти.
Евала!!!
ПП: Не знам какво стана и от къде изкочи това мнение на Тimon , но много ми хареса и съм на същото мнение :)
Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 06.06.11 23:43.
06.06.11
23:56
Много яко -:)
Евала!!!
ПП: Не знам какво стана и от къде изкочи това мнение на Тimon , но много ми хареса и съм на същото мнение
И аз се израдвах на мнениято на Timon :) - по добре от нападките :)
Забавно , с добър намек :)
Еее , това е приказка :D
Тези руснаци :D ... , но за мен си е мъдро ...по ред причини - не визирам само алкохола... :)
Бе , много усмивки ми “втиквате” на кривия фейс днес - обнадеждаващи/облекчаващи ...аз и от трена съм доволна , че направо ми иде да се сдухам...да стъпя на земята :D
Сега ще си се “зомбирам” със сдухващи песни :D
07.06.11
00:49
И нека спирта бъде с нас !
казано от Anatoli Ivanov на 07.06.11, 00:49:
И нека спирта бъде с нас !
То , спирта.... отдавна не ми понася , но и виното носи spirit :D
Цепнах си ( тъпо) нокътя на ръката - дано мине до утре :D
Мнението беше редактирано от Мая на 07.06.11 09:07.
Тренировка ” гърди/трицепс” :
1 - лег с дъмбели
2 - пулоувер с дъмбел
3 - флайс
4 - лицеви
5 - френско с дъмбел
6 - кик бек
7 - кофички от легло с краци на стол
21 за трицепс...
Без 21-то , всичко 3x10
Съкратих трена(сериите) , че требеше да излазям :D
Храна :
Тричави питки (2л трици + 1 яйце + мас за тигана) за закуска , намазани с извара и домат
Мед...белтък , след трена
Пилешко бутче + жито/макарони
Яйце + жито
Малко пилешко + извара
Не ми се смята...колкото - толкоз :)
Женска сбирка днес :)
Въртях колелце...намерих един дъмбел при френдката - 11-12кг...тежко ми идва :D , ама за едностранно гребане е чук :)
Утре рамото ме чака :D
казано от mayasy на 07.06.11, 23:26:
Не ми се смята...колкото - толкоз :)
това ми хареса :)
Мнението беше редактирано от Бойко на 08.06.11 00:52.
казано от Delfin Dimitrov на 06.06.11, 23:56:
Достоевски? Това не беше ли в “Швейк” на онзи чех, че не му помня името?
08.06.11
09:26
Да Швейк е.
Доста добра тенировка. Ти си толкова слаба,че се чудя защо ти е този калриен дефицит... ама ти си знаеш.-:)
Усмихнат ден от мен-:)
:)
Калориите са доволни - към 2500 на ден :)
И тренировката вчера не беше задоволителна , но мерси :)
С тоя Швейк се обърках...докато зацепя :D
И женските сбирки се отразяват тегаво , но са по - приятни от “коч” запоите :)
Малко хора ми се видяха на Стинг , като се прибирах ...отвън , де ...
Днес :
42- кг
WC - не ...
Тренировка “рамо” :
1 - полуклек с дъмбели - 3x10
2 - повдигане встрани наклон - 3x10
3 - повдигане встрани стоеж - 3x10
4 - повдигане напред с дъмбели - 3x10
5 - странична преса с дъмбел - 3x6
6 - придърпване на дъмбели към гърдите стоеж - 3x10
дъмбел - 7кг
Ми ... то не беше тренировка..., но не е и като да съм лежала :)
Ядене:
10.30 - тричави пити(1 белтък , 2л трици , мас за тигана) намазани с извара + малко пилешко и домат , кафе , вода
13.00 - 1 горно пилешко бутче + жито и малко домат (beer)
Мисля към 16-17 да хапна пиле + зелева салатка и по - късно извара....ааа , може и едно яйце да си сваря и да го вмъкна някъде...
Е...не ми е ден , по обясними причини :) - поне снимки да си бях направила...
Утре по - сериозно :) - гръб ме чака , все пак :) ...и свинско :D
За вчера (blush) :
Мнението беше редактирано от Мая на 08.06.11 14:15.
Имам температура...исках филм да си пусна , ама ми е лошо и само лежа....
Мисля , към 19.00 да ям ягоди...витамини уж и по-късно - извара + белтък...
Изпих и половин парацетемол ...., ако живна ще си пусна филмчето...
Дано до утре съм ок :)
Ох , оправих се :) ... , че и тоалета си отчетох :)
До сега лежах : по-малко цигари/по-малко пиене ....все хубави работи :)
Утре ми трябва стабилен трен :) - дано :) ...че с това рамо днес...ама , то си беше по план :)
Тепърва филм не ми се гледа...
Инак , това си дръпнах http://www.imdb.com/title/tt1092026/ :) ... утре :)
08.06.11
23:01
Спирай цигарите с мен. Ще се подкрепяме. Вече седмица не пуша - голяма гадост е. Пуши ми се яко. мисля че и листа от върба изсушени да видя и тях бих изпушил-:). Мойта пуши до мен ( на тедасата де).
казано от Delfin Dimitrov на 08.06.11, 23:01:
Мойта пуши до мен ( на тедасата де).
Не проявява ли поне малко разбиране и съпричастност в това, което правиш?