30.05.11
22:32
Само да не те баннат от фитнеса :)
Може може :)О Няма да съм най-мускулестия ама бас ловя че ще дигам най много в комплекса :Д Абе ще разберат те къде е българия ама по-трудния начин....иначе видите ли...трябваше да си напраим тениски - ся щах да тренирам с нея и тия да знаат за кво иде реч :)
30.05.11
22:43
:D:D:D Брао,Валенка.Нека ни запомнят с щангите!!!
Чоек така е, ама глей какав си тъп имаш само 270 мнения :Д
Начи тука едно момиче кат вика че не съм приличал на българин щото те били много загоряли, пък аз не съм.......еми как да съм като те са некфи деформации....пушат пият, макдоналдс, тъпотии....абе студенти...:Д:Д Айде маани това ама няма и хубави, то ако е хубава ще иде ли на бригада.....: ))))) Бе ся разбрах че физическия тест е малко труден за моите плувни възможности - доколкото разбрах 12 отсечки по 25 метра дге.......тия луди ли са, какъв е смисъла, някои тръгне да са дави и ти ще го спасиш с аеробна издръжливост и скорост от 4 км/час ......теста трябва да е 20 метра за време............отиваш спасяваш човека и го оправяш дге....600 метра плуване ...за какъв чеп.....другото е гмуркане ама там квото стане не знам :) Абе да почна работа пък не ме бърка там. То това плуване е гламава работа....Ай хеит ит! И ми е чудно защо няма спринт като физически тест..ми ако е некой кюфтак и докато дотича от стола до басейна ше минат 10 секунди.....
31.05.11
08:04
Ба,чоек,ако не изкараш физическия тест ,ще ти е... м... дге.Басиии,за кво тренираш дге.Чоек само са лигавиш тука...Ае връщай са и да та учим да плуваш дге...С 200 клек не мое плува и с тия цици дге.............
казано от valerious на 31.05.11, 05:09:
Чоек така е, ама глей какав си тъп имаш само 270 мнения :Д
Начи тука едно момиче кат вика че не съм приличал на българин щото те били много загоряли, пък аз не съм.......еми как да съм като те са некфи деформации....пушат пият, макдоналдс, тъпотии....абе студенти...:Д:Д Айде маани това ама няма и хубави, то ако е хубава ще иде ли на бригада.....: ))))) Бе ся разбрах че физическия тест е малко труден за моите плувни възможности - доколкото разбрах 12 отсечки по 25 метра дге.......тия луди ли са, какъв е смисъла, някои тръгне да са дави и ти ще го спасиш с аеробна издръжливост и скорост от 4 км/час ......теста трябва да е 20 метра за време............отиваш спасяваш човека и го оправяш дге....600 метра плуване ...за какъв чеп.....другото е гмуркане ама там квото стане не знам :) Абе да почна работа пък не ме бърка там. То това плуване е гламава работа....Ай хеит ит! И ми е чудно защо няма спринт като физически тест..ми ако е некой кюфтак и докато дотича от стола до басейна ше минат 10 секунди.....
Чудно... като говориш не усещам такъв... жаргон ;)
А докрая на престоя ти, ще загориш и ще започнат да ти харесват момичетата, не бой се :D
За плуването: Не разбрах, имаш обща дължина 600 м за преплуване или 12 спринта по 25 м? Гмуркането - какво точно се изисква?
Извинявай бат Вики, лигавя се нещо....сам съм тук и по някакъв начин напрежението избива. Пък и си имаме вътрешен хумор с Теранката :)
За второто се надявам да не си прав ;)
600 метра общо - без значение от скороста. Гмуркането е на 2.5 - 3 метра и трябва да вземеш един камък от дъното ;)
казано от FlashTerran на 31.05.11, 08:04:
Ба,чоек,ако не изкараш физическия тест ,ще ти е... м... дге.Басиии,за кво тренираш дге.Чоек само са лигавиш тука...Ае връщай са и да та учим да плуваш дге...С 200 клек не мое плува и с тия цици дге.............
Ненадминат талант ! ХАХАХХАХА. Стига псува, чоек, ще дойда и ще те бия по всички параметри на физиката.
Мнението беше редактирано от Valleri на 31.05.11 16:45.
казано от valerious на 31.05.11, 16:41:
...
За второто се надявам да не си прав ;)
600 метра общо - без значение от скороста. Гмуркането е на 2.5 - 3 метра и трябва да вземеш един камък от дъното ;)
Ще се справиш, сигурен съм!
Ей, няма майтап, цикличното хранене, или войнска диета, КЪРТИИИ. Цял ден ме бие адреналина - бях на ориентация из хотела...всички са някакви гладни, заспали, умрели, а аз всеки момент съм готов да направя як спринт или да хвана някоя тежка девойка и да я сначна във водата....луда работа...и пулса ми не е над 100…просто някакво странно състояние. Наяждам се яко вечерта преди ядене и на следващия ден бачкам там....само тренировките с плуване ме притесняват защото изчерпват гликогена, ама това е ...
Имам и лоши новини, доколкото видях от снимката фитнеса е една малка стаичка с пътеки и некфи машини...ше ида и ше провера, ама мисля че няма щанга....лоша работа....ше го карам на спринтове и хендстенд...ше изостана много ама това е - хванал съм се на хорото....
Другите спасители, рамената са им като закачалка...ама сигурно плуват да ги знам...аз пък не мога да плувам....абе ще го изкарам това нещо...има разни точ1ки за добро преставяне и бонуси и мое да се проам там да направя нещо :)абе тъпотия общо взето. ТУк едни рускинчета ме харесват...ама съм се средоточил да намеря начин да тренирам и затова само поддържам огъня :Д
Мнението беше редактирано от Valleri на 01.06.11 02:19.
01.06.11
08:30
С това американско лято, дневника обещава да е много интересен. С кеф го чета :)
Американките са дебели чворове и трудно ще ги сначваш...по-добре с шутове в огромните гъзове ги вкарвай във водата...поне гъзовете им са големи мишени, не моиш ги пропусна...или пък контузи, щото са и меки:)))
Действай на HSPU…до 2 месеца ще си на 50+ в серия:)
Няма се плашиш! Плуването яко работи за сърцето и дробовете. Една камара приятели имам - бивши плувци и всичките до един като се хванаха с фитнес за 3-4 години станаха глигани, а бяха като закачалки... Гледай позитивно. И трябва разнообразие с кардиото, върти спринтовете и плуването с рускините 8-)
[13:49:30] Теодор Радев: уй уй
[13:49:31] Теодор Радев: кво сраа
[13:49:32] Теодор Радев: омг
[13:49:34] Теодор Радев: :D
Валка - кажи ми как да са развивам нормално с такива хора (койт не знае, тва е FlashTerran :Д :Д )
01.06.11
13:53
Той се притеснява ,че ще го мина ,не му е за друго :D:D:D:D.Нали,Валенка? :D
01.06.11
13:54
Сашее ,стават и такива грешки,ти пък да не сбърка човек дееба... :D
ба, Вие все едно сте бавноразвиващи се маймуни...а стегнете се бря!!!
Тия щанги Ви засилват физически и Ви остлабват мозъчно нещо...
Валка - кажи ми как да са развивам нормално с такива хора (койт не знае, тва е FlashTerran :Д :Д )
Да, но се развиваш физически, поракй такива хора....иначе човека учи в МГ-то има какво да се научи от него :Д:Д:Д
Ще натискам хендстенда, Слави! Малко ще специализирам, но....какво да се прави, ще слагам тежест на гърба и ще ги правя.
Утре почвам работата.....абе тъпотия е общо взето ама ще е на слънце...тъпото е че ще сме по тениски и само на определени места ще може да се събличаме......и ще изгоря яко на ръкав :)
AAа щях да забравя- вчера правих 5 спринта по 40-50 метра, някуде на 90 % :Д:Д Много яка работа...сега ме стягат задните бедра...много ми вървят назад краката бре..отначалото добре ги вдигам после тръгват назад.
Андре, не ми се занимава с плуване....изобщо.....само колкото като отида на басейн да направя 20 метра......Абе не ми трябва....тичам си, вдигам щанги :Д:Д
Мнението беше редактирано от Valleri на 01.06.11 19:42.
казано от Freelancer на 01.06.11, 08:30:
С това американско лято, дневника обещава да е много интересен. С кеф го чета :)
Радвам се, че е така Марине! :) Абе..правя се, че не ми пука и до определена степен е така - доста съм спокоен тук, но просто мисля за момента в който ще се върна, а не - колко добре ще си изкарам и т.н. Има определен тип хора, които си изкарват хубаво в подобна компания на студенти, ентусиазирани американски работодатели....но моята среда е друга..не мога да си прекарвам добре. Друго си е с групата спортисти от двата града да се съберем да потренираме да полафим, ей това е истинската работа, без фалш, без суетене....Просто съм намерил много добри приятели и няма как да замина за някъде с лека ръка, без да не мисля за това....не съм избягал... :)
Иначе и тренировкица си направих...по пътя на над 50-те ХСПЪ за лятото :Д
5х5 Хендстенд.... постепенно някакси ги скалирам, не искам да се убивам.....абе без щанги ще стана като червей то е ясно ама после ще компенсирам.
Ренегатско гребане -табата..
...знам че има връзка между мазнините и защитата от слънце, а има ли връзка между мазнините и получаването на тен. Щото сякаш съм с автобронзат....седя 5 минути на слънце и почернявам веднага..... а другите тука въглехидратни чудовища стават червени и изгарят......Абе не са много приспособени, при положение че това им е единственото- да работят да ядат и да ....
казано от FlashTerran на 01.06.11, 13:53:
Той се притеснява ,че ще го мина ,не му е за друго :D:D:D:D.Нали,Валенка? :D
Да, това е лошото..почти 2х ще ме минеш...
п.с Оффф..ще трябва и да пренаписвам глупавите цифри на подписа ми :(
Over thinking, over analyzing,
separates the body from the mind.
Withering my intuition, missing opportunities and I must
feed my will to feel my moment drawing way outside the lines.Black then white are all I see in my infancy.
Red and yellow then came to be,
reaching out to me, lets me see.
There is so much more and it beckons me to look though to these,
infinite possibilities.
As below so above and beyond I imagine,
drawn outside the lines of reason.
Push the envelope. Watch it bend.
Tool - Lateralus
Мнението беше редактирано от Valleri на 02.06.11 01:48.
Марине, помниш ли дето спорихме за Пауъра....нали си учил физика бре...аз спорих с учителката в даскало ама съм я забравил..........та... От Книжката - Maximum power in the powerlifting squat is produced with a load of about 2/3 of maximum. Power drops to 52%!!!! of a maximum for a squat with maximal load and the time taken to execute the lift increases by 282 %. Това е поради обратна пропорция между теглото на съпротивлението и скоростта на изпълнение.
Offtopic: Радвам се, че в дневника ми няма намеси от модератори да трият мнения и да “налагат ред и справедливост”....стойте спокойно, хора...все пак е дневник, голяма работа като някой пише глупости...точно това му е интересното - ако няма кой да пише в дневника ви, той се превръща в нотепад файл да си следите историята. Е вярно е, че ТЕранката пише псувни и разни атаномични части - това е грешно, вече...трябва да го баннете :) Но ако някой е написал нещо извън ТОПИКА или там квото и да е и да го триете....няма защо.. Съквартиранта ми е модератор на един форум там и той така - трие, псува,, ония тъп тоя тъп....еми закво е тоя форум....
Утре отивам на тренировки там да ни покажат - кво що...ама общо вззето много лъжат. Казаха че трейнинга ще се заплаща - днес едни момичета работиха за без пари на така наречения трейнинг, колкото и да са нови са извършили някаква работа и трябва да им е платено...и утре не знам какво ще е 5 часа обучение без да ми платят...ми аз съм на ваканция тук май.....и графика е един разпокъсан от утре не знам как ще нагодя втората работа..
Мнението беше редактирано от Valleri на 02.06.11 08:54.
02.06.11
08:50
Ние тогавая объркахме работа, сила и енергията :) Честно да ти кажа, дори не съм сигурен за кое от трите спорехме . А това щом го пише в супертрейнинга, значи е така. Все пак мощността зависи правопропорционално от ускорението и обратно пропорционално от времето, от там идва разликата, защото явно голямата тежест при макса не може да ги компенсира изцяло.
(handshake) ОК, стискаме ръцете :) Абе лудница е книгата. Сега ме задълбаха в едни формули и добре че стигнах до обясненията за силова издръжливост че ми беше интересно какво представлява. Но тая книга трябва да се прочете, определено обръща представите и вече знаеш точно какво работи и какво трябва да правиш според целите ти. Но определено най-важно е да определиш конкретни такива. :)
Само малък жокер- тази книга 8 глави ли е? Търся тука и попадам на разни неща- но да знам това ли е...
02.06.11
10:36
Валери стягай са у кръста :Д само от няколко дни си там :Д :Д :Д
02.06.11
10:48
казано от Скота на 02.06.11, 09:13:
Само малък жокер- тази книга 8 глави ли е? Търся тука и попадам на разни неща- но да знам това ли е...
Да, осем глави е. Около 500 страници.
Ето това издание съм дал на Валери - http://www.amazon.com/Supertraining-6th-Mel-C-Siff/dp/B00065X0MY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1307000868&sr=8-2
да чудесно- аз тегля един торент с много книги на тема трениране, хранене и суплементация- въобще спорт и въпросната е разделена на 8 файла за това питах.
02.06.11
11:15
Много я цитираш тази книжка - ще се чете явно :)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 02.06.11 11:34.
не няма. leangains.com, eatstopeat, warrirordiet това са все варианти на цикличното хранене. тука в изданието има няколко статии също. лийнгейнса е най-подходяща за трениращи според мен.
Да момчета, така е!
казано от Absolut Illusion на 02.06.11, 11:15:
Много я цитираш тази книжка - ще се чете явно :)
Ами прочети я Стели.....после ще видим дали ще тренираш билдърски : )))) Не ми се вярва....
Днес ни тренираха на пързалките...голяма тъпотия, трябва да се гледа, да се внимава там глупости, колко са високи колко тежат и простотии....Забавно е в началото, но после става тъпо. Надявам се да завърша успешно курса за спасител и да бачкам като такъв...на пързалките е тъпо. :) Сега ще хапвам че цял ден не съм ял. :)
03.06.11
13:01
Хммм. Само ми се подигравате на билдерските сплитове. Лоши!! :D
Ей......струва си....болки, мъки, пот....** ** ******......СТРУВА СИ...
Правя всичко възможно и това е, каквото стане....само трябва да си дойда, че тука е супер умряло.
Опитвай да се забавляваш.... и тренираш.... Аз не мисля, да се смачквам от работа, не ми пука с какви пари ще се върна, важното е да не се очаква с нетърпение връщането, че иначе просто се отписва едно лято... :)
Да, да, съгласен съм......ОК...как да се забавлявам..Правя някакви тренировки с собствено тегло, ям буклуци, нямам пари, а чека е на 16-ти...не съм черноглед, просто чакам да дойде края и да започна да тренирам с щанги..това ми е забавлението..и разбира се да тренирам с приятели :) Не съм много по купоните и студентския начин на живот....това е глупус, не знам що дойдох...ама както и да е - ще мине......
Днес една тренировчица - 6-7 спринта...доста се раздадох и бедрата и задника се напомпаха яко. Сега трябва да ям, баго....сигурно поемам 1500 калории на ден и още не съм се стопил....да ти ....глупуста.:) смайли фейс :)
07.06.11
09:12
Така е, като спреш тренировките с големи тежести няма повече ендорфини и почват гадните мисли и депресията. Не им се давай ;)
Все пак си в курорт, като не ти се напива с другите “бригадири” разхождай се, обикаляй , чети полезни и интересни книжки, измисли си план за тренировките като се върнеш...пиши по-често във форума :D ;)
07.06.11
13:29
Намирай там няква мацка да убиваш времето и се захващай здраво с бирата ! За едно лято няма да увехнеш, а като се завърнеш ще си по-мотивиран и с свежи идеи и хъс за тренировки. Трябва баланс в живота и то не само междо кондиционните и силовите тренировки :D
Мнението беше редактирано от huckleberry на 07.06.11 13:30.
Така е, Марине!
Хъкълбери, стига с тоя баланс...не ми харесва. Относно момичето...занимавам се тука с една, но взе да ми писва... :)
Ей, само боклуци ям....няма пари....чакам първия чек...........Играхме футбол с едно момче от България и там някакви латиноси. Едно момиче ме пита, дали всички в БГ сме такива напомпани... :Д Абе хубаво е момичето ама си има приятел в Русия и нещо не иска...Само ни използват тука тия рускини за интернет и храна... (fubar) Много сме наивни мъжете....
Не съм играл футбол от много време, ама само на спринтове ги взимах :) :) Направих и 5х5 раменни преси преди това. Днес тук беше 37 градуса...баси тъпото. Ама времето си върви леко по-леко, това е хубавото.
Хубаво е ще да изкараш някой лев:)
Ще ти разправям пък ние за какво изолзвахме едни полякини и хърватки...ама да не загубим тук детската аудитория:)
Хахахахах :)))
Да, добре ще е да изкарам некой лев....искам да започна основната работа на пълни обороти и тогава да видя за втора. Но попринцип една смяна е от 10 сутринта до 7:30 вечерта и за втора работа ще трябва да е вечерна, а там вариантите не са много...ще видим. Храненето е зле, това ми е проблема сега....трябва да го оправя.
А иначе не знам дали да се занимавам с момичета сега, нещо му умря желанието. Тия рускини са опасни.....:)