примерни програми и режим на хранене

Здравейте,като цяло съм нов не само във форума който много ми харесва но и във всичко свързано с фитнеса.Ще ви бъда много благодарен ако някой ми помогне с направата на добра програма и добър начин на хранене.Като цяло искам да тренирам за здраве и релеф като винаги в тренировките ми да се влючват тичане и коремни преси ако това е възможно и също така за направата на добър начин на хранена чрез примери благодаря ви предварително и успех на всички :).

Здравей,

Теми, целящи да се преразкаже цялото издание, нямат успех. Имаме раздел с фитнес програми и хранителни режими - информацията, за която питаш, е там.

Като за начало прочети статиите за новаци.

TN

07.06.11
16:37

Аз мисля,че той иска да му направим персонален хранителен режим и тренировка подходящ точно за него.

Здравей и добре дошъл в “света на железата”. :)
Ако ти трябва инфо за хранения и тренировки... отваряш мъжки дневници и четеш. Ако искаш за теб персонална хранителна и тренировъчна програма... пак търсиш и четеш.

HE

07.06.11
21:59

казано от The Next на 07.06.11, 16:37:

Аз мисля,че той иска да му направим персонален хранителен режим и тренировка подходящ точно за него.

Така ли ставало? Аз отивам тогава във форума на VW някой да ми направи колата :D

The Next е прав,но ще прегледам и другите материали,въпреки че количеството наистина не е малко.Благодаря и на останалите успех на всички :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1