казано от karpi на 26.05.11, 12:48:
казано от Инис на 26.05.11, 12:42:
Перфектно е ъ-ъ-ъ, не съвсем точната дума. Има ли по - силна? :D
Няма разбира се, ти си единствена :D!
Ахаха, не, Карпи, имах предвид дали има по - силна дума : ))))) :D
P.S. Но все пак благодаря, де, може пък и да стана : )))
Мнението беше редактирано от Инис на 26.05.11 13:17.
Думата е толкова силна, колкото на нас ни се иска да е.
И ти наистина си много силна и много се радвам на постиженията ти и хъса, с който тренираш. Дано има повече хора, като теб или поне да вземат пример, а не само да се оплакват и търсят оправдания за липсата на успехи в дадено начинание.
Мнението беше редактирано от T-X на 26.05.11 13:30.
казано от Инис на 26.05.11, 12:42:
Ами аз досега все така съм тренирала, без да закусвам - максове, контролни - всичко.
Та съм обещала сега малко да видя как е със закуска : )
Ако съдя по тренировките е ОК засега : )Днес:
Тренировка No 75:1. Клек - до 125 кг.;
2. Лег -
1 х 3 @ 65 кг.;
1 х 3 @ 67,5 кг.;
1 х 8 @ 60 кг. (без пауза);3. Тяга - 130; 140; 150; 160 кг.
Перфектно е ъ-ъ-ъ, не съвсем точната дума. Има ли по - силна? :D
Припомних си как се тренира тежко : ))))
Тегло: 65,5 кг.
Птичката запя :) Може да пробваме с превъзходно или съвършено ;) Мисля, че също ще свършат добра работа :D
Карпи, така е : ) Смисълът, който влагаме в понятията, е от основно значение, друг е въпросът, че е уместно и да можем да се изразяваме : ) Напоследък бележа регрес именно в това отношение.
И аз ти се радвам на ентусиазма и волята : )
Светльо, благодаря за предложението : ) Следващата тренировка ще я украся с някоя от твоите думички, стига да заслужава : )
Мнението беше редактирано от Инис на 26.05.11 15:26.
казано от Инис на 26.05.11, 15:25:
Светльо, благодаря за предложението : ) Следващата тренировка ще я украся с някоя от твоите думички, стига да заслужава : )
Моля, няма за какво. Мисля, че превъзходно ще е добре като за начало. Аз лично бих запазил съвършено за момента, когато грабнеш световната титла :) :) :)
Светльо, бях решила за себе си, че непременно трябва да използвам някоя от твоите думички за следващата си тренировка. Положих максимални усилия и в резултат направих превъзходна тренировка :)
Апропо, прав си; и аз мисля, че “съвършен” трябва да остане за световната титла :)
Днес:
Тренировка No 76:
1. Клек - 120; 125; 130; 130 (форс), 1 х 2 @ 120 кг.;
2. Лег - до 72,5 кг.;
3. Тяга - 110; 135; 145; 155; 165 кг.;
Превъзходно, както казах : )
Тегло: 65 кг. за втори ден. Това си ми е теглото, вече няма да спадам. За една седмица ми паднаха 2,5 кг...и ми се качи силата : )))))
Хоп, хайде още една тренировка в актива: ) От ония хубавите е : ) Като за втори пореден ден - перфектно : )
Тренировка No 77:
1. Клек - от 120 до 145 с бинтове - 2 @ 100, 110, 120; 130; 140; 145 (форс), 2 @ 110 кг.;
2. Лег - 5 х 3 @ 50 кг.;
3. Тяга - 110; 120; 135; 145; 160 кг.;
Ами толкова.
Мнението беше редактирано от Инис на 29.05.11 15:19.
29.05.11
16:39
Чудесни тренировки правиш:)
Всичко е наред с гръб, кръст, нали?
Живи и здрави, във вторник най-вероятно ще се видим
Ами наред, наред, колко да е наред :)
Не се оплаквам, хората какви проблеми имат, аз съм позакрепила положението и поне тренирам :)
Ще се радвам да се видим във вторник :)
вторник - лежерно
Тренировка No 78:
1. Клек - от 120 до 145 с бинтове - 2 @ 100;
110; 120; 130; 135; 145; 2 @ 115 кг.;
2. Лег - 3 @ 50; 55; 57,5; 60; 60 кг.;
3. Тяга - 110; 130; 150; 160 ; 5 @ 120 кг.;
Ами толкова.
Мнението беше редактирано от Инис на 31.05.11 18:13.
сряда - много лежерно
Тренировка No 79:
Тройки:
1. Клек - 80; 90; 100; 90 кг.;
2. Тяга - 90; 110; 120; 110 кг.;
Ей тъй, за тонус : ) - раздвижване около 30 мин.
Мнението беше редактирано от Инис на 01.06.11 10:36.
Кажи сега кой в понеделник ще има червена екипировка ? а? кой? кой? а?А?А?А (sun) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun)
@Madboy : ) Много се радвам и непременно да кажеш какво-как. И да нямаш много мъки с екипировката, особено с фланелката : ) Следим те, да знаеш :)
:)
Не, без, но ми е голямо : ), затова. Наложи ли се, ще обувам, Madboy.
И да кажеш, ей : )))))
Тук съм, Карфичке : ) Не те изпускам от поглед : )
Отбелязвам датата 11.06. със специален повод и изумителна тренировка. Искам всички дни да приличат на вчерашния : )))))
За вчера и днес имам общо 10714,26 кг. за Титаник. Малко се старая :))))
Да преразкажа резултатите на Инис така - Ако не са стегна скоро ще ме бие :D :D :D :D
Ами...надценявате ме, ама благодаря : )
Я едно фото, 65-66 кг., малко съм обличка, ама рисковете на професията. Е, нищо де...и по - зле може да е : )
казано от Инис на 15.06.11, 22:33:
малко съм обличка
Полиииии, ‘де я тая облост? :D
Чудна си! Чудна!(sun)
: ) Благодаря ви : )
Е, нямах предвид, че съм дебела или нещо такова, просто всеки грам мас отива на шкембето. От 63 станах 65-66 и половината са там да ми крият релефа. Като ще е гарга, да е рошава, викам аз : )
Светльо, много си зависи от мъжете, да ти кажа :D Ама да не губим детската аудитория :D
казано от Инис на 16.06.11, 12:11:
: ) Благодаря ви : )
Е, нямах предвид, че съм дебела или нещо такова, просто всеки грам мас отива на шкембето. От 63 станах 65-66 и половината са там да ми крият релефа. Като ще е гарга, да е рошава, викам аз : )
Светльо, много си зависи от мъжете, да ти кажа :D Ама да не губим детската аудитория :D
За децата не знам... За нас по-възрастните усещането ръката ти леко да потъне в малко “мас” ;) е доста приятно :), както и погледа да се плъзга, а не да отскача :D
Аха - аха, схванах идеята : ) и отчасти се съгласявам : ) Така е, крайностите не водят до нищо добро...макар че ако не бяха тренировките, заради които ме е страх да свалям, със сигурност щях да се ощавя за две - три седмици, ей тъй, за самочувствие и по повод летния сезон :D…просто съм фен на хубавия релеф и дефиницията, разбира се, в рамките на нормалното.
Много се смях на тоя отскачащ поглед :D
По принцип рядко падам под 300 гр. въглехидрати и дори се учудвам, че си държа кг...Но съм доволна, де.
17.06.11
08:08
А колко горе-долу грама протеин приемаш дневно?
Ами...между 50 и 100, в зависимост от това дали е тренировъчен или не...понеже напоследък пия по някоя доза протеин преди и след тренировка. Иначе имам и поредица от дни - какви дни, месеци - само с въглехидрати (тесто), а покрай тях - какъвто протеин (мазнини) дойде от кофичка кисело мляко, сирене и някое яйце. Калориите ми трябва да са около 2000 във всеки случай...едва ли по - малко.
Не го следя изобщо протеина. Нисък е сравнително, аз съм силно въглехидратен тип...огранича ли въглехидратите, свалям за отрицателно време и това ме радва много. За 30-годишната си история не си спомням да съм имала по - бърз метаболизъм. Ама и толкова мускули не съм имала :))))
казано от Инис на 15.06.11, 22:33:
Ами...надценявате ме, ама благодаря : )
Я едно фото, 65-66 кг., малко съм обличка, ама рисковете на професията. Е, нищо де...и по - зле може да е : )
изглеждаш страхотно!!!! и аз съм на твоите кг, но съм далеч от толкова изразена преса :)
а колко си висока и знаеш ли какъв ти е % мазнини?
адмирации за резултатите!
@fts, много любезно от твоя страна : ) Но аз точно от това се оплаквам, че ми няма релефът - вижда се ясно един слой мазнина, който много ме дразни...но, както казах, рисковете на професията : ) Изобщо не тренирам корема директно и май ще трябва да му обърна все пак някакво внимание, за да изглежда по - добре, като - и ако - сваля малко.
С моя начин на трениране няма как да е другояче...обичайно клякам и дърпам тяга с над 2 BW, така че си трябва и сериозно хапване. На моя език това означава много въглехидрати :D
Висока съм 171-173 см, в зависимост от метъра : ), а процентът мазнини ми е между 13 и 15 според това, което знам за тялото си. На 12% вече имам видимо изпъкнали вени по ръцете в спокойно състояние, а в момента нямам. Това е хубаво, де, иначе втрещявам народа по улицата : )))))
Като казваш “резултати”, имаш предвид външния ми вид, нали? Той е следствие от тренировките ми, не е тяхна цел : ) Преди беше наистина, вече не е. Както би казала Дива - аз съм това, което съм : )
10х за отговора.
всъщност под резултати имах предвид постиженията с тежестите, но не става ясно:)
аз съм далеч от твоите постижения, но май няма и да стигна такива резултати.
иначе съм същата височина, кг и % мазнини, но нещата при мен не изглеждат точно така :D
на теб успех. ще следя с интерес дневника ти.
Ами да, човек с човек еднакъв няма...
Мина ми през ум за външния вид, тъй като вече не си описвам тренировките...пък и щото съм тщеславна явно :), та предпочитам да съм по - скоро хубава, а не силна : ))))
Много зависи и от тренировките ти по принцип - ще ти е трудно с малки кг и много повторения. Най - добре е с много кг и много повторения и ще се събудиш със 120 раменна някоя сутрин : )
Щом сме с еднакви показатели, като си направиш дневник тук и качиш някой ден снимки, аз ще съм първият човек, който ще коментира.
Благодаря за пожеланието за успех - да ти се връща в троен размер : )
аз тренирам с малко повторения с много /за мен кг/ :)))
пиша си тренировките в друг форум и ми се струва прекалено много да пиша и тук.
а твоите тренировки ги следя от доста време, от един друг дневник, който си отиде безвъзвратно някъде из интернет пространството :)
иии сори за спама.
За спам в тази тема не може да става въпрос : )
Да, оформя се някакъв микроклимат и човек си потъва в рутината. Хубавото на нашия форум е, че могат се видят неедностранчиви и многообразни гледни точки, което е нормално, предвид популярността му...може да си промениш мнението някой ден или просто да потърсиш друга гледна точка и тогава с удоволствие ще си пием кафето с твоите тренировки...
На мен определено започна да ми липсва атмосферата на тежкото трениране в дамския раздел...остарявам сигурно...
Минавай от време на време да обсъждаме аспекти на този тип трениране :) Винаги ги коментирам с удоволствие, но напоследък нямам поле за действие :D
17.06.11
21:39
Няма бе, ние ще поддържаме фронта с тежкото :)
Е, и аз малко пооставих максовете, но пък се старая да правя впечатляващи бройки отново на тежко и началото/средата на август се мятам отново на единиците...
Не си остаряла, бе:))))В разцвета на силите си даже! Буквално...
Не-е-е, майтапя се : ) за остаряването, но забравих емотиконката :) Още вода има да изтече и доста тренировки да изтренирам, докато остарея наистина. Ще ви каня на юбилей : ), живот и здраве : ) след 20 години :)
За тази седмица за пет тренировки извадих някаква песъчинка от Титаник:
27 553,66 кг.
Може да се каже, че седмицата беше добра в тренировъчно отношение. Катерих се по една шведска стена вчера и сега съм със зверска мускулна на корема : ))))