17.06.11
19:21
Здравейте на всички понеже съм начинаещ и тези дни заминавам на море ще ви бъда благодарен ако ми дадете някой съвет за тренировки на плажа съчетани и с плуване и хранителен режим висок съм 176 , 64 кг ще имам възможност да ходя и на лостове а там кадето отивам не съм сигорен дали ще има фитнес затова ще бъда благодарен за всеки съвет от всички.КАто цяло искам да кача малко мускулна маса и основно да направя хубав релеф благодаря предварително дано съм уцелил мястото на темата.Успех ALL :)
18.06.11
00:13
18.06.11
13:06
усилия,желание и воля имам голяма просто немога да си съставя качествена програма и режим за хранене,затова се обръщам към вас,защото знаете какво правите.Очаквам предложения,благодаря :)
18.06.11
13:21
Дал съм ти и програми и режими...
18.06.11
14:25
разбирам,но няма или поне немога да открия точно това което търся, а именно съчетание на тичане и плуване и от време на време лостове всеки ден комбинирани с добра храни.Всичко това за релеф и издръжливост.
18.06.11
14:35
За релеф си избери хубав хранителен режим , а тренировките си ги съчетай както на теб ти е удобно. За тичането напиши H.I.I.T в търсачката на форума и виж за какво иде реч. За плуването си плувай колкото искаш а лостовете не мога да разбера какъв е проблема след като ще ги правиш “от време на време” тренирай цялото тяло. Ако бях на твое място бих вкарал един CrossFit комплекс нарича се Cindy. За 20 минути трябва да направиш максимален брой рундове от 5 набирания , 10 лицеви , 15клека - това е един рунд.
18.06.11
17:17
Благодаря ти много,очаквам и други предложения за тренировка на плажа :)