Marty's notes - Love, Eat & Train :-)

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.06.11
09:45

казано от karfi4ka на 06.06.11, 08:02:

Планирам следващата неделя да съм в Младост. Надявам се този път.. ;)

Да не забравиш само! :-))

Въобще не си можеш най-малко, те винаги така правят просто. НО ти няма да им се даваш да те пренебрегват следващия път :D :D :D

Ще се боря с нокти и зъби за чука! :-)))

Опитите дадоха ли резултат?

Тц. Каза, че преди години в казармата са ги тормозили точно такива неща да правят и нямал намерение (нито сили) да се изтезава така. Също така, новото мило обръщение към мен е “назобено животно “. Струи любов и нежност някак си ;-))

казано от Innocence на 06.06.11, 09:45:

...новото мило обръщение към мен е “назобено животно “. Струи любов и нежност някак си ;)

Нямаш никаква представа как ме развесели с това! (sun)
Смятам, че скоро любовта и нежността ще преминат в тиха завист и ще се пречупи... :P

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.06.11 09:52.

06.06.11
09:54

Планирам следващата неделя да съм в Младост. Надявам се този път.. ;)

Да не забравиш само! :-))

Няма начин да се случи :D

Въобще не си можеш най-малко, те винаги така правят просто. НО ти няма да им се даваш да те пренебрегват следващия път :D :D :D

Ще се боря с нокти и зъби за чука! :-)))

А после с него за гумата, пудовките, лоста, въжето, а те са плашливи, няма да ти е трудно :D

Опитите дадоха ли резултат?

Тц. Каза, че преди години в казармата са ги тормозили точно такива неща да правят и нямал намерение (нито сили) да се изтезава така. Също така, новото мило обръщение към мен е “назобено животно “. Струи любов и нежност някак си ;-))

Позната история. Като видя “стойка на ръце”, каза “Аааа, аз съм болен сега, ще дойда само да снимам” :D :D :D

Ох, оспамих ти дневника  (blush)

06.06.11
11:21

казано от Кольо Пияндето на 06.06.11, 09:51:

Нямаш никаква представа как ме развесели с това! (sun)
Смятам, че скоро любовта и нежността ще преминат в тиха завист и ще се пречупи... :P

Хихи, радвам се, радвам се - за усмивките :-))
Тооо... завистта отдавна я има. То и в това “мило любовно” обръщение звучат притаени респект и завист... Ама пречупването още се бави.

казано от karfi4ka на 06.06.11, 09:54:

А после с него за гумата, пудовките, лоста, въжето, а те са плашливи, няма да ти е трудно :D

Ахахахахаха, това ме хвърли в бурен смях :-))) Страховито :-)))

казано от karfi4ka на 06.06.11, 09:54:

Ох, оспамих ти дневника  (blush)

Да не ти пука, нали за това го има - и да описваме, да коментираме, да се разсмиваме :-)) Хехеее, готин ден на всички и успешна седмица!

06.06.11
21:56

6.06-понеделник

Храна
7:30- купичка елда с лъжица мед
9:30 - зелен чай
13:00 - салата: домати, краставици, чушки, зеле, 20 маслини, 3 с.л. елда
17:00 - шепа суров слънчоглед
19:30 - банан и 15 бадема (достатъчно малко бяха останали, та взех че ги преброих :))
21:00 - купичка боб със зеленчуци

Тренировка
Днес мнооого слабо. Силата ми нещо хич я нямаше. Явно съм имала нужда от по-голяма почивка след събота...

- тичане - 2 км. - 12 мин.
- клекове - 5 серии х8 повторения. Първата с 40 кг, следващите - с по 50
- негативни набирания - 5 серии по 6 повт.
- evel wheel - от колене - 7 серии по 7 повт.
- български клек - 3 серии х 10 повторения на крак, с 2х10 кг.

08.06.11
22:19

Вторника пропуснах да го опиша - нямаше тренировка. До обяд беше читава храна, после се появиха някакви бонбони, солети.. лоша работа :-)

Сряда - 8.06

Храна:
7:30 - купичка елда
11:30 - шепа суров слънчоглед
13:00 - булгур със зеленчуци, салата зеле, морково, цвекло
16:30 - шепа суров слънчоглед
19:30 - банан
21:30 - покълнала леща, киноа

Тренировка 18:30 - 19:20 :
- Разгряване: 2,5 км. кростренажор, ставни ротации, стречинг

6 кръга, единствената почивка бе времето за придвижване между уредите
- ходещи напади с 2х10 гири - 15 крачки
- гребане на скрипец - 10 повт.@ 25 кг.
- напречна лежанка с гиричка - 8 повт.@10кг.

За финал: 5те тибетци +Гомукхасана, Уттанасана, Пада Раджакапотасана, Баласана, Халасана, Пашчимоттанасана, Сарвангасана, Ущрасана, Уттанасана, Бхуджасана, Урдхва Дханурасана.
Това последното сигурно само Марги ще го прочете и разбере :-) Може би е по-добре да пиша просто “Хахта йога” :-)
След нея бях като преродена впрочем. Изтощението от предишната динамична тренировка изчезна за отрицателно време.

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 08.06.11 22:20.

08.06.11
22:45

казано от Innocence на 08.06.11, 22:19:

За финал: 5те тибетци +Гомукхасана, Уттанасана, Пада Раджакапотасана, Баласана, Халасана, Пашчимоттанасана, Сарвангасана, Ущрасана, Уттанасана, Бхуджасана, Урдхва Дханурасана.
Това последното сигурно само Марги ще го прочете и разбере :-) Може би е по-добре да пиша просто “Хахта йога” :-)
След нея бях като преродена впрочем. Изтощението от предишната динамична тренировка изчезна за отрицателно време.

:) На мен лично ми е интересно последователността от асани, които правиш.
Ако приемаш съвети: добре е асаните да са подредени на принципа поза-контрапоза, т.е. всяка поза е подготовка за следващата и следствие (и противоположна по действие) на предишната.
Например: цикъла Ширша Сарванга(обърнати пози) навежда гръбнака напред и е добре да е последван от огъващи назад - традиционно и като последователност тук идва Матсиасана.
В позите, които правиш, е добре след Ущрасана да следва Баласана. Гомукасана бих я комбинирала Ардха Матсйендрасана и с Ека Пада Раджакапотасана.
Мога да продължа така още две страници :D но мисля, че принципа ти е ясен. :)

08.06.11
22:50

Съвсем ясен, разбрах, благодаря! Иначе аз с удоволствие бих изчела и две, и три страници по темата. А аз сравнително хаотично описвах позите, по-скоро в реда, в който ги намерих със снимки в един сайт, а не в последователността, в която ги правих. Но - ценно включване, ще го взема под сериозно внимание! :-)

08.06.11
23:13

Абе вие двете с Марги може ли да говорите на български хаха нито ви разбирам какво ядете нито какво тренирате хаха :D Днес и аз правих йога.Марги направо ти завиждам, че се занимаваш толко сериозно с йога, аз честно казано ако не се занимавах толкова сериозно с Карате, щях да се занимавам с йога, сега ги боря и двете едновремено, но йогата е определено ми е на по заден план :( Днес пробвах някой от позите които Марги е направила на последните снимки само две успечни, пробвах и лебеда т’ва е нечовешки трудно, накарах един приятел от тренировките да я пробва които няма стави супер разтегнат и почти я направи останаха му 2 см да си хване крака, а като му знам възможностите се обеждавам че тоя лебед е нереално труден. Марти сори за спама (blush)

13.06.11
09:12

казано от Bojidar Stefchev на 08.06.11, 23:13:

Марти сори за спама (blush)

Ти пък, какъв спам, какви пет лева :-)  Поне някой пише нещо тук :-P Че аз напоследък се поддавам на мързела и не пиша.

Пропуснах да опиша петъчния тренировъчен ден. Храната беше сносна в общи линии, в тренировката имаше крос-тренажор на възможно най-трудната програма, която предлага уредът, тяга@50 кг., тръстери с 2х8 кг., хоризонтални набирания, изометрия за корем и повечко йога. Всъщност корема преспокойно може да се включи в блока “йога” :-)

В неделя имах доброто намерение да отида на кросфит. Даже раничката си приготвих и излязохме на разходка в парка със семейството... Зяпахме тайландското изложение и сцена, карахме колело.. и накрая като наближи време да тръгваме към Младост, заваля дъжд. И финиширахме скрити под едно дърво.. със сладолед в ръка.

А днес пък е финалът на тайландското нашествие с представление в Народния. Е, и днешната тренировка отпада.
Затова пък в неделя в парка се опитах да компенсирам със всякакви измислени упражнения (на детската люлка) :-) Майтап, майтап, ама корема ме болеше след това :-)

И така. Да ни е успешна и хубава новата седмица :-)

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 13.06.11 09:13.

15.06.11
16:47

Уф. Трябва да си наложа да пиша тук. Всеки ден. Има-няма тренировка - да пиша. Че иначе, като нищо ще направя още една пауза от няколко месеца....
В последните дни хапвам и хляб. Но пък истински. Носят ми пълнозърнесто брашно, смляно на каменна мелница. Няма нищо, ама нищо общо и с най-”луксозното”, скъпо и префърцунено брашно от пазара. И с него си правя содени пичици - със семена, билки, евентуално зеленчуци, а последната серия беше сладка - с орехи, кафява захар и стафиди. Безумно вкусно нещо. Качвам една снимка от преди.
И една такава питка засища супер добре, оптимизира с 200% отделителната система (та чак да му втръсне на човек) и е мноого вкусна :-)
Обикновено хапвам сутрин една такава, а понякога и в ранния следобед. Не ми се описва другата храна. В последните няколко дена в менюто присъства и не малко количество черен шоколад. За утеха :-)
Защото работата, която бях започнала, се оказа мъртвородена рожба. Проектът така и не тръгна и екипа ни от 10 човека вчера разбрахме, че след седмица-две отново ще сме прясна стока на пазара на труда. Преди не вярвах, че може да ми се случи период без работа, а в рамките на година, вече го преживявам за втори път. Е, не е гот, но явно имам да си отработвам този урок и това ще се повтаря, докато не намеря правилния изход.
А довечера ще има тренировка. Още не знам какво точно ще тренирам, но поне факта, че съм заявила намерението си на глас, ще ме възпре да се поддам на отпускането и леката апатия. :-)

15.06.11
17:05

Хлябът изглежда страхотно... това до него фрезии ли са? Любимото ми цвете :)

ММм да, и - всяко зло, за добро. Така че - подготвяй се за хубавите неща, които ще ти се случат в съвсем скоро време! Аз също си търся работа в България (прибирам се скоооро) - голяма част от обявите са с правописни грешки.... .... Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли...

И така :) (muscle) (sun)

15.06.11
17:27

Значи, след като ни показа този прелестен хляб, очакваме от теб в неделя да ни донесеш едно скромно количество - поне по филия на човек. Да? Дааа! :D :D :D

За някой две!

15.06.11
17:39

казано от Десо на 15.06.11, 17:31:

За някой две!

Количеството хляб според външния вид на трапеца, а :D

Е, трябва да се захранва :D

15.06.11
17:53

казано от Atom на 15.06.11, 17:05:

Хлябът изглежда страхотно... това до него фрезии ли са? Любимото ми цвете :)

Дааа, тези ги бях занесла на приятелка, а тя ги снимала така хубаво :-) Страхотно цвете е фрезията! Благодаря ти :-)

казано от Atom на 15.06.11, 17:05:

Така че - подготвяй се за хубавите неща, които ще ти се случат в съвсем скоро време(muscle) (sun)

Yes, Boss! Така ще бъде! :-) (muscle) (sun)

казано от karfi4ka на 15.06.11, 17:27:

Значи, след като ни показа този прелестен хляб, очакваме от теб в неделя да ни донесеш

Ъм чи къ :-P Ще донеса, щом сте казали, с удоволствие :-) Само не знам на елитните как ще им смогна, според трапеца :-P
Този уикенд съм планирала едно ходене до Рилските езера.. имам нужда да си проясня мислите. И съвсем не знам по кое точно време ще се смъкна в София, но ако се класирам навреме за тренировката, непременно ще има и хляб :-)

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 15.06.11 17:54.

15.06.11
21:01

Страхотни са фрезиите!
На теб спокоен уикенд и приятни разходки в Рила. Чудесно е там!

16.06.11
08:53

да.. вълшебно място е Рила :-) Благодаря ви!

Та, за вчерашната тренировка, 15,06, 18:30 - 19:30ч.:

- Разгряване - 2,6 км, 10 мин. на крос-тренажор, ставни ротации, стречинг
- Клек: 1х10@40 кг, 4х8@50 кг.
5 кръгчета без почивка:
- Ходещи напади с 2х10 кг. - 15 крачки
- Хоризонтални набирания - 8 повт.

Последва опит за evel wheel, но нещо не бях в настроение за това упражнение. Все ме държи лошото усещане, че като се пусна съвсем успоредно на пода, ще финиширам с размазан нос. А и супер натоварва кръста - ненужно.

Вместо това включих в йога частта едно упражнение, което видях, че Лим нарича “лодка”, в различни степени на разгъване. Мноого любимо ми стана :-) Доволно натоварва корема. изометрията почти винаги е супер по-натоварваща от други динамични упражнения.
И да - йога за финал. Имам нужда да им науча наименованията на асаните, защото в момента ги правя по интуиция (но според ценните указания на Маргаритка).

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 16.06.11 08:54.

16.06.11
14:41

Марти, без хляб в неделя да не идваш :D

16.06.11
14:53

казано от Bojidar Stefchev на 16.06.11, 14:41:

Марти, без хляб в неделя да не идваш :D

Ти ще носиш ли биричка - да прокарваш залъка? :-)))

16.06.11
14:55

И не само биричка, като гледам тая питка и пържоли ще си взема :D

16.06.11
21:29

Ми то направо един пикнинк да си спретнем? :-)

Тъй. За днес, 16.06
Ставане в 8 -наспах се чууудно. Чаша гореща вода както обикновено и подмотване...
към 9 - около 400 ml. фреш от моркови, зеле и спанак. Леко раздвижване - 20 клека с подскок и 20 лицеви опори
10:00 - 5 кайсии с бая шепа бадеми
12:30 - замъкване към офиса (плавен преход към периода, когато хич няма да ходя там), таман за обяд - булгур със зеленчуци и салата зеле, моркови, цвекло 
16:00 - череши.
17;30 - пак череши :-)
20:30 - салата: домати, краставици, спанак, лук, орехи, маслини, чушки

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 16.06.11 21:32.

17.06.11
22:43

17.06.2011

Спах до 9. Егати кефа :-) Имах някакво интервю по обяд, после се замъкнах към офиса, колкото да се видим с колегите.. и да отида на тренировка все пак. Готиното е, че живея в единия край на града, работя(ех) в другия край, където е и залата в която тренирам. Все пак - по-удобно е да ми е до офиса залата, та веднага след като свърша работа да нахлуя там. И така.. ще си се разхождам този месец из града, докато си изразходвам картата за фитнеса. Луд умора няма. А после.. уфф.. откъде да знам за после...

Движение сутринта: ставна гимнастика, комплексче с глутеус ритници във всевъзможни посоки :-), 20 лицеви опори и 20 клека

Закуска: овесени ядки с бадеми и кокосови стърготини
Обяд: салата маруля, зеле, моркови, краставици, домати, слънчоглед, нахут, тиквичка, маслини
След обяд Череши, 2 кайсии
вечеря салата спанак, домати, орехи, маслини

Тренировка 18:30 - 19:30
- разгряване - ставни ротации, стречинг, крос-тренажор 10 мин, 2,5 км,
- плиета - 5х8повт.@40 кг. Много неудобно с дъмбел да се правят плиета. Що не си купят пудовки тези хора....
- римска тяга - 5х8 повт.@50 кг.
- негативни набирания - 5 х 6 повт.
- йога (включително изометрия за коремче)

Утре ще се става рано. Голяма романтика - ще пътувам с влак, крайната цел са Рилските езера. Егати, на влак не съм се качвала от 15 години сигурно :-) В този ред на мисли... като гледам разписанието на влаковете, надали ще мога да се класирам за неделната тренировка. Което леко ме вкисва, защото и другият уикенд е планиран - палатки в Плана. Та.. може би ще се видим с вас по-натам...Но когато и да стане - ще нося хляб :-)

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 17.06.11 22:44.

19.06.11
21:18

Добра вечер, завърнах се от едно от най-вълшебните ми преживявания :-)
За енергията и духовното преживяване няма да ви разказвам, защото е много трудно да вкараш многоизмерното в триизмерния свят.. и в думи. Но ще ви разкажа the hard facts :-)
Нищо не бе подготвено за пътуването ми до Рила, по начина по който обикновено го разбираме - ясен и разчетен план кога, с какво ще се пътува, как ще се стигне до целта, къде ще се спи, какво ще се яде, какво ще се прави... Просто заявихме намерение и бяхме Тук и Сега. А синхронностите се заредиха една след друга. След като слязохме от влака в Дупница, след няколко минути дойде автобус до Сепарево, а там ни чакаше маршрутка, която ни закара до хижа Пионер. Компанията беше много весела и готина, а времето отлетя в шеги и смях :-)
От хижата тръгнахме нагоре по пътя на лифта. Бая изпитание си е маршрута. Направо се чудех защо ли тренирах предния ден задно бедро и дупе - такова катерене му ударихме, че.... :-)
Стигнахме до хижата “Рилски езера”, хвърлихме раниците в стаята и продължихме към езерата. И катерене, и спускане имаше, пек, вятър, слънце, сняг... невероятно преживяване.А на слизане взехме един склон по дупе. Пързалях се с кеф на сняг през юни месец. Няма такъв кеф :-) Тръгнахме в 14:30 от хижа Пионер, а в 19:30 след всичкото катерене, почивки, спирки, медитации и прочее се върнахме в хижата. Не знам колко километра ходене и катерене е това, но май е доста. Храната беше предимно хляб (от моя ;)), два банана и купичка боб със салата зеле и моркови вечерта.
На следващата сутрин посрещнахме изгрева в 5:30 -6ч., а после към 10ч. тръгнахме пеша. От хижата - до Сепарево. Сигурно има 20-тина км. храната беше същата - хляб, един банан и половин кило череши след обяда.
А в Сепарево, точно когато реших, че ми е писнало да ходя, си “поръчах” транспорт - да е удобна кола, с климатик и приятна компания. И да е до София. След 10-тина минути колата се появи. И не само, че беше до София, но се оказа, че хората са до Люлин. та ме оставиха едва ли н пред блока.
Нямах сили за тренировка, но му дръпнах един много сладък сън след душа вкъщи. Толкова за сега, че стана дълго за четене. Поздрави и усмивки от мен.. и Рила :-)

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 19.06.11 21:21.

20.06.11
16:15

Абе Марти, що не дойде в неделя и не ни донесе питка а? :D

20.06.11
17:22

казано от Bojidar Stefchev на 20.06.11, 16:15:

Абе Марти, що не дойде в неделя и не ни донесе питка а? :D

хахахаха, ей ! :-) Следващият път ще знам - като се спусна по някой снежен склон, хич да не се спирам - ами директно към Младост :-) Че и питкте бяха готови. А днес направих сладки. Жалко, че няма да се видим и тази неделя... амааа... тя е резервирана от поне месец насам. Значи следващата ще бъде :-)

20.06.11
18:18

Аз днес правих сладко от ягоди и ми се получи супер, утре ще правя от череши, и после чакам боровинките (h) мисля да си затовря около 20 големи буркана от боровинки :D

20.06.11
21:47

мммм.. аз сега.. като приключа със служебните ангажименти, ще имам доста свободно време. Не приемаш ли гости? :-)))

Днес, 20.06.2011
Явно умората си каза думата, почивката не ми е била достатъчна и едваааам си избутах тренировката. Даже не ми достави обичайното удоволствие.

Храната:

- закуска - овесени ядки със сусам, стафиди, бадеми, кокосови стърготини
- обяд - 2 пълнозърнести курабийки с орехи и стафиди
- след обяд - 2 банана, бадеми
- вечеря - салата домати, краставици, чушки, много магданоз и много маслини

Тренировка:
- Разгрявка: 2 км. на кростренажор, средно високо равно темпо, 7 мин., ставни ротации, стречинг
- Клек - 1х10@40; 4х8@50
- напречна лежанка с дъмбел 9кг. - 5х10повт. на ръка
- ренегадско комбинирано с лицеви опори: 8:4 - 5 серии с 2х9кг.
- планкове 3х минута

и бях до там. Установих, че вместо обичайните 55,4 - 55,6 кг, кантарът показва 54,8. Трябва ми special treatment явно за да се възстановя :-))

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 20.06.11 21:52.

21.06.11
17:35

казано от Marty Sun на 20.06.11, 21:47:

мммм.. аз сега.. като приключа със служебните ангажименти, ще имам доста свободно време. Не приемаш ли гости? :-)))

Естествено, че приемам ;)

21.06.11
22:39

казано от Bojidar Stefchev на 21.06.11, 17:35:

Естествено, че приемам ;)

Can’t wait :-P

21.06.2011
- закуска - 2 пълнозърнести курабийки с орехи и стафиди
- 2 закуска - диня
- обяд - банан с бадеми
- сл. обяд - 1 курабийка
- вечеря салата домати, тиквичка, пр.лук, маслини, извара

Движение:
10-тина км. разходка до Витоша и обратно, около 500м. спринт

22.06.11
00:32

Еми чакам оферта тогава :)

22.06.11
22:00

казано от Bojidar Stefchev на 22.06.11, 00:32:

Е, сега, да те оферирам кога да ти дойда на гости? Това ще е малко нескромно, дори и за мен :-)) Казваш кога, взимам курабийки, а ти приготвяй сладкото :-)))

22.06.2011
Ставане - късно. Добре си поспах :-)
10:00 диня
12:00
елда с домат, чушка и кълнове от леща
16:00 - - 500 гр. кайсии
19:30 2 банана, шепа бадеми
21:00 купичка леща, салата зеле, моркови

Тренировка: Днес беше ден за мънички рекорди :-)
- Разгряване- ставни ротации, стречинг, 3 км. интервално кардио на крос-тренажор - 10 мин.
- Клек: 8@40кг; 6@50 кг; 5@55кг; 3@60кг; 3@62,5кг; 2@65кг.
- Придърпване на долен скрипец - 5х10@35кг.
- “хеликоптер”, от лег, 5х8@35 кг.
- Извивки встрани с дъмбели 3х10@20 кг. за всяка страна
- йога, вкл. hindu push-ups, лодка в различни степени на разгъване.

Feels good :-)

P.S. Кантарът упорито показва 54,8. Шок. половин кило при мен си се усеща :-) Оставих май доста неща горе на Рила.. :-)

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 22.06.11 22:01.

23.06.11
01:31

казано от Marty Sun на 22.06.11, 22:00:

казано от Bojidar Stefchev на 22.06.11, 00:32:

Е, сега, да те оферирам кога да ти дойда на гости? Това ще е малко нескромно, дори и за мен :-)) Казваш кога, взимам курабийки, а ти приготвяй сладкото :-)))

Айде ще направиме палачинки с сладко от ягоди, сладолед, и пресни плодове и ще декорираме с курабийки :) Предложението е за другата седмица когато си свобдна, аз съм на твое разположение, щом е за хапване ;)

23.06.11
15:09

Едвам ме нави :-p

23.06.11
15:43

казано от Marty Sun на 23.06.11, 15:09:

Едвам ме нави :-p

Еми едвам та, като гледам как се дърпаш (wasntme)

23.06.11
20:31

Днес не ми се описват храни и прочее. Тренировка нямаше. Но пък се нагледах на готини идейки в сайта на Зузана :-)
Мислех си... това вечно съревнование със себе си (че и с другите), този стремеж към все по-големи постижения.. повече килограми, все повече и повече сила...дали е градивно? Дали не запълва някаква дупка, някаква друга липса. Не помня кой сред нас беше издигнал един такъв лозунг “който побеждава себе си....” - не знам какво си.
Защо трябва да побеждаваме себе си? Та ние сме прекрасни същества, нима воюваме със себе си? Не е ли по-градивно да опознаем и приемем, и обикнем себе си? :-)Такива ми ти работи. Май търся някакъв среден път и в тренирането и той май няма да бъде непременно свързан с “побеждаване” и с все по-големи килограми, а в намиране на оптималния баланс. :-)

Мнението беше редактирано от Marty Sun на 23.06.11 20:31.

23.06.11
20:39

Много си права - и аз предпочитам да живея в хармония със себе си, отколкото да воювам. :)

казано от Marty Sun на 23.06.11, 20:31:

Мислех си... това вечно съревнование със себе си (че и с другите), този стремеж към все по-големи постижения.. повече килограми, все повече и повече сила...дали е градивно? Дали не запълва някаква дупка, някаква друга липса. Не помня кой сред нас беше издигнал един такъв лозунг “който побеждава себе си....” - не знам какво си.
Защо трябва да побеждаваме себе си? Та ние сме прекрасни същества, нима воюваме със себе си? Не е ли по-градивно да опознаем и приемем, и обикнем себе си? :-)Такива ми ти работи. Май търся някакъв среден път и в тренирането и той май няма да бъде непременно свързан с “побеждаване” и с все по-големи килограми, а в намиране на оптималния баланс. :-)

някои от най-силните хора които познавам са големи “комплексари.” не искам да звучи като лошо за тях. просто в даден период от живота си са се почувствали слаби и малки. решението им е да са големи и силни...на всяка цена.
аз самия съм видял моменти от живота си в които съм се чувствал немощен и това ме е накарало да тренирам.

това обаче не значи че не трябва да уважаваме отдадеността на някои хора към целите им(били те тежести или мускули). всеки си има път на израстване и ако някой е свързан с щанги, зоб и инжекции...it is what it is.

казано от Marty Sun на 23.06.11, 20:31:

Но пък се нагледах на готини идейки в сайта на Зузана :-)

http://www.youtube.com/watch?v=DhP5eWJ5MrQ&feature=related
същата ли е?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1