22.06.11
17:19
http://shapie.bb-team.org/vdimitrov32/progress
За такива ръце има да си мечтая :DЕеее, няма смисъл от подиграване...
Определено пикото е имал предвид написаното с видяното в профила... 46см ръка на 100см раменен пояс ще е интересна гледка ако е истина.. :D :D :D
22.06.11
17:57
Разбрах. Пичът явно е чукнал 4 вместо 3.
или 2… ?! :D
Те тва вече е гавра :)
Те тва вече е гавра :)
Не е! Като му гледаш останалите мерки, си е напълно нормално.
22.06.11
20:55
Стоянчо е мил като скупен бик... кажи си тежи ли ти нещо на душата... :D
22.06.11
22:18
E-e-eх! (wasntme)
22.06.11
22:33
Тая игра никога не съм я трил от компа ми...
Факт - аз също. В момента също е инсталирана. Преди 2 години (ако не се лъжа) си купих оригинален инсталационен диск на LOD… просто така - само за удоволствието да имам такъв.
Сега с 3-ката тотално разбиване. Чакам я още от както беше слух между геймърите.
Ще почакаш още.... ако имаме късмет, точно с извънземните към края на 2012г. ще излезе
Тая игра никога не съм я трил от компа ми...
Факт - аз също. В момента също е инсталирана. Преди 2 години (ако не се лъжа) си купих оригинален инсталационен диск на LOD… просто така - само за удоволствието да имам такъв.
От време на време се събираме с приятели- опъваме кабеляците е правим мрежа- както преди години в гимнацията и безсънните нощи- забавно е :)
Траш, 3ката няма да ми тръгне- може и да е готина... на мен вече страниците в нета почнаха да ми секат :D
Diablo 2 винаги ще се играе, независимо че ще излезне Diablo 3. D2-то го играя от 7-8 години :) даже в момента цъкам :P ако некой цъка в български сървър да пише.
22.06.11
23:00
Прищя ми се да има опция за харесване на коментари под статиите.
Май се сещам за какво говориш (giggle)
Ей, ако искате вярвайте току-що го видях и аз щях да напиша същото :D :D :D :D :D
А ся де- не съм в час нещо :D
Едуардо- има ли читави бг сървъри или ти играеш батълнет?
Едуардо- има ли читави бг сървъри или ти играеш батълнет?
Има да, има читави http://dreaming-bg.com/ над 500 човека,няма бъгове,не спира сървъра,не лагва,има си админи,за обиди кражби и т.н се наказва, супер е за игра :)
Едуардо- само да свърши сесията почвам :D а версията коя е, че съм с 1,13
Емзо, ще се подпукаме бе- бб-тийм клан ще направим :D
Изстрел в тъмното, но май на hunter-a eдин коментар в интервюто с Мара.
ПП Имам бехти якия аватар (h)
мда :)
И нещо любимо, което сигурно знаеш.. ама карай :) http://xkcd.com/171/
ПП Имам бехти якия аватар (h)
мда :)
И нещо любимо, което сигурно знаеш.. ама карай :) http://xkcd.com/171/
Е не го знаех :)
Diablo 2 ли бре ? От 1 седмица, това играя ама само като съм на работа :D
Що ли не съм ти шеф? (devil)
23.06.11
08:24
Нямам думи
23.06.11
09:44
И на мен ми се иска да има такава функция :)
И на мен ми се иска да има такава функция :)
:D Ами правим copy-paste на мнението на head_hunter около 40-50пъти, и сами ще се сетят да добавят тази опция.
ПП Аз ли да съм първи???
ПП2 Явно няма да стане, има тоталитарна цензура и трябвало коментарът да бъде одобрен.
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.06.11 11:13.
23.06.11
13:17
Поздравления за Владо Недков, че го банна този: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53018/P360
Лазеше яко по нервите на всички.
Офф, имаше една книга пусната като линк във форума, сега я търся и немога да я намеря. Преди я бях видял. Миналата година мисля, че беше.
Бяха показани упражнения с картинки, точно къде има натоварване. Спомням си, че книгата не беше на английски, ами някакав гаден език. Някой да се сеща нещо>
23.06.11
13:56
Strength training anatomy на Frederic Delavier, но тя е на английски. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.06.11 13:57.
23.06.11
15:16
Днеска май жегичката си я бива .....
Ела у Русето да видим колко пък я бива... :D сезона май предвещава рибарите само да стоят и да изчакат да пресъхне нашия ръкав на дунава и да извадят готовите печени риби :D Ривъра защо го баннахте бе... малко шантаво момчето но пък сега Коко е направо пред смърт не останаха билдъри хич... ся остава да махнете и Марто защото взима дози над забранените и ко’ остано то... Аз, ти той оня в центъра, онея двамата от ляво и високото момче от Ловеч... :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.06.11 15:16.
Днеска май жегичката си я бива .....
Де туй? Мен пък ме втриса :D
Ми спри климатика и излез навън, тук в Зарата си е яко жега :P
Деба мразя жегата...... не ми се ходи на море, най-много да отида 2-3 пъти на басейн тази година. Искам целегодишно да е 14-15 градуса, през ден облачно (да не вали обаче) и през ден слънчево.