Креатин и протеини

24.06.11
20:42

Здравейте! Искам лятото да си взема креатин и протеини и да ги използвам 1 месец
Та мойте приятели ме плашеха :D че след като спра да използвам креатин ще загубя мускулна маса и ще стана по-слаб и от преди, възможно ли е това, че не съм наясно какво представлява кретина.

24.06.11
20:57

За какво и как ще ги използваш?
99% съм сигурен, че ще изгубиш парични средства и ще станеш по-беден от преди това. Други ефекти, едва ли ще усетиш.
Като не си наясно, защо ти е креатин? Съветвам те, за напред в тоя живот, да не купуваш нещо, което не знаеш какво е.

Накратко - това, което се случва е, че при прием на креатин задържаш много вода. Това се отразява и на кантара и си мислиш, че си качил мускули за отрицателно време. След като спреш да го пиеш, тази вода се изкарва от организма и това също се отразява на кантара.

За повече информация:
Креатин - повелителят на експлозивната сила
Креатин - всичко за него

Поздрави!

Н

24.06.11
21:14

Не можеш да приемаш протеин 1 месец и да очакваш резултати ! Трябва ти хранителен режим и да си набавяш всеки ден достатъчно протеин !

HE

24.06.11
22:25

казано от Слави NoName на 24.06.11, 20:42:

Здравейте! Искам лятото да си взема креатин и протеини и да ги използвам 1 месец
Та мойте приятели ме плашеха :D че след като спра да използвам креатин ще загубя мускулна маса и ще стана по-слаб и от преди, възможно ли е това, че не съм наясно какво представлява кретина.

Уоу цял месец! Ето имаме си първия Българин готов за мр.Олимпия! :D
Няма да ти става пишкта след тоя креатин, ще оплешивееш и пубертетското ти акне ще те покрие, като брезент - стар москвич. Абе изобщо закъсал си го с тоя креатин, но помисли какви мускули ще направиш само - креатина е тайната на големите и нацепени батковци.
Виж, може да си хилав пубертет, но след креатина, ще си хилав пубертет с водна задръжка, повишено кръвно може би и пикаещ като кон след спирането на креатин-а.
Не ти е писано да си здрав това лято.

Тази присъда накрая, винаги ми е изпълавала душата със засищаща доза серотонин.

До автора, малко късно си се сетил.

24.06.11
22:40

След като не си наясно какво представлява и какво прави креатина,защо си се насочил към него?
Прочети малко за него и ще видиш колко глупав ти е бил въпроса.

24.06.11
22:42

До автора : Не разбрах тренираш ли във фитнеса или на сухо ще ги пиеш?

PS:head hunter разсмя ме както си трябва :D :D

24.06.11
22:45

казано от head_hunter на 24.06.11, 22:25:

Уоу цял месец! Ето имаме си първия Българин готов за мр.Олимпия! :D
Няма да ти става пишкта след тоя креатин, ще оплешивееш и пубертетското ти акне ще те покрие, като брезент - стар москвич. Абе изобщо закъсал си го с тоя креатин, но помисли какви мускули ще направиш само - креатина е тайната на големите и нацепени батковци.
Виж, може да си хилав пубертет, но след креатина, ще си хилав пубертет с водна задръжка, повишено кръвно може би и пикаещ като кон след спирането на креатин-а.
Не ти е писано да си здрав това лято.

Може да не съм дебелак и не ми трябва, мускулите ми растът бързо без и креатин. Виж Арнолд и другите култорист дали са били много охранени като малки, това ми дава бонос

24.06.11
23:16

Ами щом постигаш желаните ефекти и ти растат бързо мускулите защо ти е креатин и протеин ? Чудя се :)

Мнението беше редактирано от Simpatqga на 24.06.11 23:17.

HE

24.06.11
23:28

казано от adivnas на 24.06.11, 23:16:

Ами щом постигаш желаните ефекти и ти растат бързо мускулите защо ти е креатин и протеин ? Чудя се :)

Е бива ли сега и ти такива въпроси да задаваш? Плаж, море, топло време, къси ръкави и влажни женски ...... погледи :D

п.п. Понеже автора е истински култОрист и му растат бързо мускулите /тая дума поне е разбрал как се пише/ щи получи бонОс :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.06.11 23:31.

Спести си парите по-добре...

...че след като спра да използвам креатин ще загубя мускулна маса и ще стана по-слаб и от преди...

Добре, бе, човек. Нека оставим всички подигравки и неща, които ще се въздържим да кажем.

Нека ти задам един въпрос, на който и един далеч неинтелигентен човек може да отговори без да се затруднява.
Ако от креатин после загубваш мускулна маса и ставаш по-слаб и от преди... защо, аджеба, въобще някой по света се е хванал да го пие?? И то трениращ?? Защо още го правят?

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 25.06.11 01:25.

Н

25.06.11
10:29

казано от head_hunter на 24.06.11, 23:28:

казано от adivnas на 24.06.11, 23:16:

Е бива ли сега и ти такива въпроси да задаваш? Плаж, море, топло време, къси ръкави и влажни женски ...... погледи :D

п.п. Понеже автора е истински култОрист и му растат бързо мускулите /тая дума поне е разбрал как се пише/ щи получи бонОс :D

:D :D :D Мн си зъл :D Направо ми се сгрява сърцето като вида, че още има хора като тебе :D :D :D

25.06.11
11:05

Тея теми за ‘’Креатина’‘, много си ги отнасят :D :D

TN

25.06.11
17:16

Ако ти е добър хранителният режим няма да загубиш почти нищо :) Ама като те гледам кви въпроси задаваш,за 1 месец с протеин и креатин да станеш някъв нацепен батка,остави по-добре,най-много да те дават по новините пак,че някой си имал проблем с бъбреците от хранителни добавки и после да се вика “гледай кво стаа който иска да прави мускули с <

<химия>

>”

Ае със здраве !

Мнението беше редактирано от The Next на 25.06.11 17:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1