Програма за качване+диета+изгаряне!

29.06.11
18:36

Трябва ми фитнес програма + хранителен режим или диета за покачване на ММ + горене на излишните мазнини.Имам и леко коремче.Обмислям варианта да си взема креатин + Л-карнитин.Искам всичко да е обяснено ясно и точно като за малоумни(най-вече диетата).Благодаря предварително!
п.п:на 18 години,80 килограма,1,80 м съм.

29.06.11
18:51

Ясно и точно: няма как да вървиш по 2 пътеки едновременно :)

едно по едно поне..

29.06.11
21:28

стани 100кг и тогава мисли за чистене :) аз бях същия като теб 180 80кг ,качих до 92 тая зима сега изчистих и съм екстра :)

Добре,ами поне може ли някой да ми състави един хранителен режим,с който да не напълнявам излишно.Например сутрин ядеш това,това,това,на обед това,това и това и т.н. защото не съм много запознат с биологията,диетологията и правилното хранене за фитнес.

29.06.11
22:22

разгледай дневниците на съфорумниците и моя и ще си отговориш на въпроса ;)

29.06.11
22:57

Марто, за тая работа се плаща, или другия вариант. В сайта има хиялди статии буквално, почваш да четеш. Отвори хранене, после фитнес.. ии почвай.

Добре.Добих представа и си изградих някакъв режим като за начало.Благодаря! Исках да попитам също има ли проблем ако се приема креатин +  Л-карнитин ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1