03.07.11
14:56
Мале сега ще се подстригвам сам,дано се получи нещо. :D :D :D
казано от Димитър Иванов на 03.07.11, 14:56:
В най-лошия случай бъди готов с машнката с поставен гребен номер 1. Лято е - не е проблем. :)
03.07.11
15:10
Хах, аз от 7ми клас се подстригвам сам с една и съща машинка, която взех за около 50тина лв(Даже съм ослужвал много пъти на приятели). Това прави 5 години интензивно подстригване през седмица, максимум две ;) Вече имам опит, може да отворя фризьорски салон само за къси прически
03.07.11
15:25
казано от Boby_ на 03.07.11, 15:00:
казано от Димитър Иванов на 03.07.11, 14:56:
В най-лошия случай бъди готов с машнката с поставен гребен номер 1. Лято е - не е проблем. :)
Аз подстригвам с машинката на номер 2,ама отзад ми е много трудно сам.Сега чакам да се прибере брат ми да ме оправи,почти съм готов. :D :D
Понеже не мога сам с приставка, от две години се подстригвам сам без приставката (гребена). Толкова добър станах, че вече не моля никой да ме оглежда дали съм пропуснал някъде :).
03.07.11
15:48
Колко много хора се подстригват сами,аз съм с една машинка от кауфланд за 15лв. :D :D
03.07.11
16:03
Страшен ремикс :)
Мнението беше редактирано от Георги Попов на 03.07.11 16:04.
03.07.11
17:04
и аз вчера се подстригах сам... от 1 година не съм стъпвал във фризиорски салон но като ме види фризиорката пак ми се усмихва и ми мята с ръка :D :D дори и да мисли, че ходя на друго място ( което не е вярно ) важното е, че не е завистлива... :)
и аз съм станал много добър в самоподстригването като махна приставката си обирам връта с машинката и си оформям сам зад ушите връта да стане равно абе професионална работа... един приятел вика, че може майка му ( тя има фриз. салон ) да ме вземе при нея но там работи и приятелката му и като ме гледа колко съм добър ще й взема хляба на момичето :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.07.11 17:06.
Е, и аз имам машинка, и мога сам, но високо-интелектуалния разговор с фризьора ми си струва 2та лева :)
03.07.11
17:12
Има ли някой, който е запознат дали ще дават “Копа Америка” по някой канал ?
03.07.11
17:23
TV+ ако си на булсатком
Ако не си на булсатком - http://copa-america.ovo.bg/index/kopa_amerika_tv/0-4
казано от m1tak1 на 03.07.11, 17:12:
Има ли някой, който е запознат дали ще дават “Копа Америка” по някой канал ?
емеднотакедно, от българските телевизии ще ги дават по ония измислени кабеларки на булсатком - ТВ+ и Филм+.
Иначе от нормалните телевизии DSF (Sport1), както и няколко арабски - Abu Dhabi sport 1 и 2, Kuwait sport 3 и 3+, Saudi Sport и Nile sport. Вероятно и “комшиите” ще пускат по някой мач по А Haber… Това, ако имаш спътников приемник, разбира се. :)
03.07.11
17:47
Това ми беше за първи път сам,ама като доиде брат ми и като видях още колко коса подстрига. :D :D
03.07.11
18:06
03.07.11
18:14
Аха ясно.. щото аз очаквах “Eurosport” или “Novasport” - някоя от тея да е взела правата, но явно ще трябва да го гледам в интернет. Благодаря :) !
Може ли да ми кажете какъв е гликемичният индекс на житото,че никъде не го намирам ??
04.07.11
04:22
До сега на рожден ден на брат ми.Довечера съм пак на рожден ден.
04.07.11
12:58
http://www.vbox7.com/play:d242a8d1bf Не го изкарва като видео,баси.. :-)
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 04.07.11 13:00.
Най-сетне! Колко време търсене...
The beginning of this song sounds like somebody came out of a nuclear shelter only to find and entire city in ruins and zombies everywhere.
Траш от линка ти на песента на дуум се сетих за друга. Тия се смелиха от бой.Който пропусне да ми даде глас, ще му сторя същото като корейското зомби ;Д
Еее, Траш, изби рибата! Това обаче принципно е от първата игра- имах демото първо и това беше последното ниво- много е яко де! колко пъти съм я преигравал... ех времена : )
Някой гледа ли Под Прикритие, мислих че ще е някоя боза пак то .. само тоя Мартин ма дразни...
казано от Скота на 04.07.11, 14:25:
Еее, Траш, изби рибата! Това обаче принципно е от първата игра- имах демото първо и това беше последното ниво- много е яко де! колко пъти съм я преигравал... ех времена : )
Да, това е преправена версия за края на 3-тата част от някой си Sonic Clang, даже туториал има в тубата как се свири, но късно го виждам, аз си я свиря от месеци на ухо научена. :)
А впрочем, аз я имах мнооого време на компютъра под името “mason instrumental”. Няма да ти казвам на какви места съм я търсил с подобно име...
п.п. Рико - да, това също. Slayer и Metallica имат песни базирани на тая мелодия. Master of Puppets например.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.07.11 15:40.
Да споделя мъката си много ме мързи и изобщо неми се работи в това хубаво време навън само за плаж е !!!!!
04.07.11
16:48
По повод Ноевия ковчег.... :-)
казано от Thrashmetal на 04.07.11, 15:38:
Да, това е преправена версия за края на 3-тата част от някой си Sonic Clang, даже туториал има в тубата как се свири, но късно го виждам, аз си я свиря от месеци на ухо научена. :)
А впрочем, аз я имах мнооого време на компютъра под името “mason instrumental”. Няма да ти казвам на какви места съм я търсил с подобно име...
п.п. Рико - да, това също. Slayer и Metallica имат песни базирани на тая мелодия. Master of Puppets например.
Да, но съм се чудил - мастер оф пъпетс ако не се лъжа е 1984-5, а дуум е нов филм, може би мелодията е стара или изобщо как точно е направена ;-) Иначе е много яка песента спор няма ;П
04.07.11
18:27
казано от martinski на 04.07.11, 16:43:
Ацки много ми се тренира.Също ми се и боксира, нямам насищане
Ам стиа муа тея инжиекции уа Мартоу
04.07.11
18:42
Като каза инжекция - в архива има една яка тема :D
казано от head_hunter на 04.07.11, 18:42:
Да, някои май се е сдобил с абцес на Д-то. Дано само не му отрежат гъза заради това :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 05.07.11 13:24.
04.07.11
19:41
Абе варналии, откъде си взимате обезмаслена извара?? Нито в Пикадили има, нито в Кауфланд!!?!
04.07.11
19:47
казано от Valdis на 04.07.11, 19:04:
казано от head_hunter на 04.07.11, 18:42:
Да, някои май се е сдобил с абзес на Д-то. Дано само не му отрежат гъза заради това :D :D :D
Скоро го споменавах, заради някой малумник и ето :D :D :D
Доживях да ме нахрани летен билдър, а как съжалявам, че темата е архивирана ;( Три минути по-рано и беше OWNED :D
04.07.11
19:55
казано от head_hunter на 04.07.11, 19:47:
Доживях да ме нахрани летен билдър, а как съжалявам, че темата е архивирана ;( Три минути по-рано и беше OWNED :D
Младежът беше крайно напорист наистина, но беше слаб опонент... твърде бързо нагази на дълбокото и въпреки старанието на модераторския екип - отнесе банана :D
04.07.11
20:00
леле мале и аз я видях сега... направо съм бесен как може да говори такива неща на Учителя... (mooning) да го дупи изпърдян змей дано...
04.07.11
21:24
Кольо, бързо действате, което ме радва страшно много :)
Крис, хилих се като идиот на това със змея - достаен заместник съм си намерил ;)
казано от Rikoo на 04.07.11, 16:51:
казано от Thrashmetal на 04.07.11, 15:38:
Да, но съм се чудил - мастер оф пъпетс ако не се лъжа е 1984-5, а дуум е нов филм, може би мелодията е стара или изобщо как точно е направена ;-) Иначе е много яка песента спор няма ;П
Поправям се - песни, на чиято мелодия е била базирана музиката на DOOM. Robert Prince изобщо използвал много семпли от известни тогава групи за композицията на музиката за id Software - Alice in Chains, Megadeth, Pantera и др. Kaк да е, много станаха подробностите, пък от значение е само *le kickass tune.
п.п. Филмът е нов, да, но игрите с оригиналния ST са на близо две десетилетия.