Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

Мале сега ще се подстригвам сам,дано се получи нещо. :D :D :D

03.07.11
15:00

казано от Димитър Иванов на 03.07.11, 14:56:

В най-лошия случай бъди готов с машнката с поставен гребен номер 1. Лято е - не е проблем. :)

Хах, аз от 7ми клас се подстригвам сам с една и съща машинка, която взех за около 50тина лв(Даже съм ослужвал много пъти на приятели). Това прави 5 години интензивно подстригване през седмица, максимум две ;) Вече имам опит, може да отворя фризьорски салон само за къси прически

казано от Boby_ на 03.07.11, 15:00:

казано от Димитър Иванов на 03.07.11, 14:56:

В най-лошия случай бъди готов с машнката с поставен гребен номер 1. Лято е - не е проблем. :)

Аз подстригвам с машинката на номер 2,ама отзад ми е много трудно сам.Сега чакам да се прибере брат ми да ме оправи,почти съм готов. :D :D

03.07.11
15:43

Понеже не мога сам с приставка, от две години се подстригвам сам без приставката (гребена). Толкова добър станах, че вече не моля никой да ме оглежда дали съм пропуснал някъде :).

Колко много хора се подстригват сами,аз съм с една машинка от кауфланд за 15лв. :D :D

Страшен ремикс :)

Мнението беше редактирано от Георги Попов на 03.07.11 16:04.

и аз вчера се подстригах сам... от 1 година не съм стъпвал във фризиорски салон но като ме види фризиорката пак ми се усмихва и ми мята с ръка :D :D дори и да мисли, че ходя на друго място ( което не е вярно ) важното е, че не е завистлива... :)

и аз съм станал много добър в самоподстригването като махна приставката си обирам връта с машинката и си оформям сам зад ушите връта да стане равно абе професионална работа... един приятел вика, че може майка му ( тя има фриз. салон ) да ме вземе при нея но там работи и приятелката му и като ме гледа колко съм добър ще й взема хляба на момичето :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.07.11 17:06.

Е, и аз имам машинка, и мога сам, но високо-интелектуалния разговор с фризьора ми си струва 2та лева :)

03.07.11
17:12

Има ли някой, който е запознат дали ще дават “Копа Америка” по някой канал ?

TV+ ако си на булсатком
Ако не си на булсатком  - http://copa-america.ovo.bg/index/kopa_amerika_tv/0-4

03.07.11
17:32

казано от m1tak1 на 03.07.11, 17:12:

Има ли някой, който е запознат дали ще дават “Копа Америка” по някой канал ?

емеднотакедно, от българските телевизии ще ги дават по ония измислени кабеларки на булсатком - ТВ+ и Филм+.

Иначе от нормалните телевизии DSF (Sport1), както и няколко арабски - Abu Dhabi sport 1 и 2, Kuwait sport 3 и 3+, Saudi Sport и Nile sport. Вероятно и “комшиите” ще пускат по някой мач по А Haber… Това, ако имаш спътников приемник, разбира се. :)

Това ми беше за първи път сам,ама като доиде брат ми и като видях още колко коса подстрига. :D :D

03.07.11
18:14

Аха ясно.. щото аз очаквах “Eurosport” или “Novasport” - някоя от тея да е взела правата, но явно ще трябва да го гледам в интернет. Благодаря :) !

03.07.11
22:18

Може ли да ми кажете какъв е гликемичният индекс на житото,че никъде не го намирам ??

03.07.11
23:44

LOL

04.07.11
00:54

Hammer на стероиди. :D

04.07.11
01:11

Астричка :D 91г.

Мнението беше редактирано от Valdis на 04.07.11 11:31.

До сега на рожден ден на брат ми.Довечера съм пак на рожден ден.

http://www.vbox7.com/play:d242a8d1bf Не го изкарва като видео,баси.. :-)

Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 04.07.11 13:00.

04.07.11
14:09

Най-сетне! Колко време търсене...

The beginning of this song sounds like somebody came out of a nuclear shelter only to find and entire city in ruins and zombies everywhere.

04.07.11
14:23

Траш от линка ти на песента на дуум се сетих за друга. Тия се смелиха от бой.Който пропусне да ми даде глас, ще му сторя същото като корейското зомби ;Д

04.07.11
14:25

Еее, Траш, изби рибата! Това обаче принципно е от първата игра- имах демото първо и това беше последното ниво- много е яко де! колко пъти съм я преигравал... ех времена : )

04.07.11
14:28

Някой гледа ли Под Прикритие, мислих че ще е някоя боза пак то .. само тоя Мартин ма дразни...

04.07.11
15:38

казано от Скота на 04.07.11, 14:25:

Еее, Траш, изби рибата! Това обаче принципно е от първата игра- имах демото първо и това беше последното ниво- много е яко де! колко пъти съм я преигравал... ех времена : )

Да, това е преправена версия за края на 3-тата част от някой си Sonic Clang, даже туториал има в тубата как се свири, но късно го виждам, аз си я свиря от месеци на ухо научена. :)

А впрочем, аз я имах мнооого време на компютъра под името “mason instrumental”. Няма да ти казвам на какви места съм я търсил с подобно име...

п.п. Рико - да, това също. Slayer и Metallica имат песни базирани на тая мелодия. Master of Puppets например.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.07.11 15:40.

Да споделя мъката си много ме мързи и изобщо неми се работи в това хубаво време навън само за плаж е !!!!!

04.07.11
16:43

Ацки много ми се тренира.Също ми се и боксира, нямам насищане

По повод Ноевия ковчег.... :-)

04.07.11
16:51

казано от Thrashmetal на 04.07.11, 15:38:

Да, това е преправена версия за края на 3-тата част от някой си Sonic Clang, даже туториал има в тубата как се свири, но късно го виждам, аз си я свиря от месеци на ухо научена. :)

А впрочем, аз я имах мнооого време на компютъра под името “mason instrumental”. Няма да ти казвам на какви места съм я търсил с подобно име...

п.п. Рико - да, това също. Slayer и Metallica имат песни базирани на тая мелодия. Master of Puppets например.

Да, но съм се чудил - мастер оф пъпетс ако не се лъжа е 1984-5, а дуум е нов филм, може би мелодията е стара или изобщо как точно е направена ;-) Иначе е много яка песента спор няма ;П

казано от martinski на 04.07.11, 16:43:

Ацки много ми се тренира.Също ми се и боксира, нямам насищане

Ам стиа муа тея инжиекции уа Мартоу

HE

04.07.11
18:42

Като каза инжекция - в архива има една яка тема :D

04.07.11
19:04

казано от head_hunter на 04.07.11, 18:42:

Да, някои май се е сдобил с абцес на Д-то. Дано само не му отрежат гъза заради това :D :D :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 05.07.11 13:24.

Абе варналии, откъде си взимате обезмаслена извара?? Нито в Пикадили има, нито в Кауфланд!!?!

HE

04.07.11
19:47

казано от Valdis на 04.07.11, 19:04:

казано от head_hunter на 04.07.11, 18:42:

Да, някои май се е сдобил с абзес на Д-то. Дано само не му отрежат гъза заради това :D :D :D

Скоро го споменавах, заради някой малумник и ето :D :D :D
Доживях да ме нахрани летен билдър, а как съжалявам, че темата е архивирана ;( Три минути по-рано и беше OWNED :D

казано от head_hunter на 04.07.11, 19:47:

Доживях да ме нахрани летен билдър, а как съжалявам, че темата е архивирана ;( Три минути по-рано и беше OWNED :D

Младежът беше крайно напорист наистина, но беше слаб опонент... твърде бързо нагази на дълбокото и въпреки старанието на модераторския екип - отнесе банана :D

леле мале и аз я видях сега... направо съм бесен как може да говори такива неща на Учителя...  (mooning) да го дупи изпърдян змей дано...

HE

04.07.11
21:24

Кольо, бързо действате, което ме радва страшно много :)

Крис, хилих се като идиот на това със змея - достаен заместник съм си намерил ;)

04.07.11
21:30

казано от Rikoo на 04.07.11, 16:51:

казано от Thrashmetal на 04.07.11, 15:38:

Да, но съм се чудил - мастер оф пъпетс ако не се лъжа е 1984-5, а дуум е нов филм, може би мелодията е стара или изобщо как точно е направена ;-) Иначе е много яка песента спор няма ;П

Поправям се - песни, на чиято мелодия е била базирана музиката на DOOM. Robert Prince изобщо използвал много семпли от известни тогава групи за композицията на музиката за id Software - Alice in Chains, Megadeth, Pantera и др. Kaк да е, много станаха подробностите, пък от значение е само *le kickass tune.

п.п. Филмът е нов, да, но игрите с оригиналния ST са на близо две десетилетия.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1