Горната част на тялото (вкл. косата ;) ) изглежда добре. Долу можеш още да качваш. :)
Мерси , Маргаритке :) - то и косицата се посплеска , ама ...
Качвам снимките от днес again , че ми се отвори нова страница :)
Така изглеждам на 43кг и 4 бири(не се хваля , оправдавам се :) ) :
Мнението беше редактирано от Мая на 20.06.11 21:17.
казано от mayasy на 20.06.11, 20:50:
Уоу , линкът ....ама това е....лелееее , колко се радвам (sun) ....още не съм го прочела , ама ....супер (sun)
ЕДИТ: оо , мн полезно или по - скоро интересно :) и доста правилен подход си има Лазар при подобни проблеми , изглежда :)
Аз , като безпарична и сама си ги знам начините , та си действам по въпроса , била тя и моята ситуация малко по - различна...особено към момента :)
Мерси , Карпи :) ...
Това девойче мисля че е от този форум. И вместо да задълбава в хранителни режими и тренировъчни програми е направило възможно най-умното нещо, което вероятно и е спасило живота- потърсила е помощ. Мисля че и на теб ти е време да го направиш..Вярно имаш напредък, но така може да се влачиш с години, заобикалйки реалността. Пък живота минава доста бързо и когато е непълноценен е кофти тръпка. Зарязвай тия сметки, излизай с хора, забавлявай се и си тренирай щом те кефи.
Да , мацката е от форума и много и се зарадвах :)
“Критичният” момент (35кг) премина - справих се някак....
излизай с хора, забавлявай се
- е по това трябва да “поработя” :)
Поздрави :)
За 21.06.2011г
Тренировка “цяло тяло 6x6x6”
1 - клек с дъмбели на раменете
2 - лег с дъмбели
3 - гребане с щанга(подхват/надхват)
4 - повдигане встрани
5 - трицепсово разгъване зас глава с 1 дъмбел-2ръце
6 - бицепсово сгъване стоеж
Дъмбел 7 / щанга 27 .......
За клека - “свалям” г*за под 90 градуса...оказа се лесно и нетоварещо колената - бъркала съм в изпълнението...сама се усетих , как требе да е :)
Мога да се набирам , мисля :)
Вчера се сбрахме с приятели ... след доволно количество (beer) и малко (d) , към 23.00 пробвах да се набирам по 3 начина и се получи горе-долу , че и до 2 повторения - вярвам на свежо няма да е голЕм проблем :)
Храна :
200гр пилешки дроб
1 горно пилешко бутче
1 рохко яйце
150гр боб
30гр(суров вид) пълнозърнести макарони
Минимални количества кашкавал , извара , домат , зеле , зехтин....
Около 850ккакл : пр - 80гр / м - 30гр / в - 60гр
Мерките са с грамажи на минус от теглото и милиметри от г*з/бедър , гърбът е чук - 87см(стегнат)
Закусих жито и макарони + извара и кашкавал + 1 парти бутче :)
Ако тренирам ще е цяло тяло , че е неутрално ....
Днес няма тренировка - малко сън / повечко алкохол ...
Пак поизлязох и се мернах с приятели , ама за малко...тегаво ми е...и физически , и психически , и емоционално...утре ще съм ок...
Храна :
10.30 - жито и макарони + извара и кашкавал + парти бутче , кафе , вода
13.30 - парти бутче и дробчета + боб и домат (beer)
Разходка/среща с френдс (beer)
17.30 - дробчета + зелева салатка + маслина + зехтин (beer)
(d)
Около 850ккал : пр - 75гр / м - 30гр / в - 65гр от храна....
Може да добавя и 50гр извара по-късно...
(yawn)
Тренировка “гръб/бицепс - зле” :
1 - тяга с щанга - 5x5
2 - гребане с щанга(подхват/надхват) - 6x6
3 - широко гребане с дъмбели - 5x5
4 - едностранно гребане с дъмбел - 5x5
5 - бицепсово сгъване стоеж - 3x5
6 - чуково - 3x5
7 - концентрирано - 3x5
Щанга 27/дъмбел 7
Храна :
10.00 - 35гр(суров вид) жито + 30гр пилешко + 30гр дроб + 20гр кашкавал + 20гр извара , кафе , вода
12.00 - тренировка + вода
13.00 - 70гр пилешко + 130гр боб + половин домат , лук , магданоз , къри , кимион... (beer)
17.00 - 70гр пилешко + 70гр зеле + маслина , зехтин , кимион .... (beer)
21.00 - 80гр извара + малко лапад и чесън (d) , вода
Около 950ккал : пр - 90 / м - 40 / в 65 от храна...
Въпросните изчисления ги добавям с идеята , че за някого може да е полезно...за това и са само от храна :)
Аз докато ям нещо ми е почти ясно какво съдържа , без да смятам много и да ровя по таблици...навик...
Грамажите са на око и не са мн точни :)
Ползвам Опера и имам проблем - не ме допуска във VBOX7 , зарад’ бисквитките...от настройките ги направих “позволени” от сайтовете , в които влизам...изтрих ги насъбраните(а аз ги бях изключила към момента ?!?) и не ще...”позволих” ги всичките към дадения сайт....уф
Четох там по нета и пак ще подиря.....дори не съм сигурна , че имам представа , какви са тези кукис...ще питам приятел , ама не ми се отваря скайпа , че ми товари нета и компа :D
Може да рестартирам ....
То не ми е и зор , ама и за други сайтове ще е****.....
Мнението беше редактирано от Мая на 24.06.11 02:25.
Мислих да си оправям браузъра , ама се загледах в разни безумия по youtube ....
Трябва да правя набирания - ефект ще има :) ...най-малкото , защото не съм го практикувала и ще “стресне” тяло/мускули в началото...
Огледах днес пейки/катерушки подходящи , ама не ми е достатъчно безлюдно...., а се очертава голЕм резил с кривене и мъки за 2-3 повторения...
И “посещение” на зала ще помогне за прогрес ....от години не съм стъпвала , а последно бях 36кг и се чувствах крайно жалка...а и нямам пари за таквиз екстри :D
Излияния и “размисли” разни :)
http://www.youtube.com/watch?v=kup2ku1ZH84
Лека :)
Тренировка “гърди/трицепс 6x6x6” :
1 - лег с дъмбели
2 - пулоувър с дъмбел
3 - лицеви с крака на легло
4 - френско с дъмбел
5 - кик бек
6 - кофички от легло с крака на стол
Дъмбел - 7кг ....за около 35мин...
Понаболва ме лявата предмишница...флайса го избягвам - усещам , че съм способна да си навредя с него...
Храна :
9.00 - парче ябълка
10.00 - тричави питки : 1яйце + 1белтък + 2с.л. трици + 50гр извара + половин домат , кафе , вода
11.30 - трен + вода
13.00 - 1 горно пилешко бутче без кожа + салата от зеле , домат , з. боб , капка зехтин , маслина (beer)
17.00 - 1 долно пилешко бутче + 1 варено яйце + салата от зеле и капка зехтин (beer)
21.00 - 50гр извара + 2 варени белтъка (d) , вода
Около 850ккал : пр - 85гр / м - 45гр / в - 30гр от храна...
Искам да отбележа нещо свързано с тоалетните визитации (blush)
Всичко си е редовно , но от известно време консистенцията е леко “диарична”...без други реакции/оплаквания/честота :D ...то не ми пречи , но е странно - едва ли е от храната...доста оплаквания от вируси попрочитам...
В youtube винаги съм “влизала” за да чуя/видя песен и ми е било странно , как мои познати си намират безумни клипчета (уж смешни?!?) и се хилят , и ми ги показват...та снощи случайно “кликнах” на нещо http://www.youtube.com/user/RayWilliamJohnson?feature=chclk#p/u/177/m5zjZtpMBJU и сега си се облъчвам :) ...забавно ми е , а и ще наваксам с “най - гледаното” в youtube…
Сега ако и Facebook-а да го чатна :D
Инак тоз’ Ray не е лош комик , ако се води за такъв...
Нещо ми е асоциално...настроението е ок , ам’ не ми се излиза...не ми се канят гости...не ми се говори - от жегата и магнитните бури ще да е :)
Мнението беше редактирано от Мая на 25.06.11 02:31.
24.06.11
21:33
казано от mayasy на 24.06.11, 21:17:
Нещо ми е асоциално...настроението е ок , ам’ не ми се излиза...не ми се канят гости...не ми се говори - от жегата и магнитните бури ще да е :)
И на мен ми е така...вече няколко месеца. :D Тъпо ми е вече да излизам, нищо ново не се случва. А пък как да се случи като не излизам. Не е ли това един жесток парадокс. :)
А за визитациите често казано нямам идея. И зависи какво имаш в предвид под “известно време”. Ако нещо си променила в храната, честотата на тренировките...може да е жегите. Знае ли човек. :)
24.06.11
21:33
С визитациите се започва цялата история... вчера не можах да спа от болки в стомаха. Ама 4 бусколизина и се опрaвиха работите :D
Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 24.06.11 21:35.
За визитациите : не са чести и напиращи - по нормално време...нормален грамаж (giggle) ама консистенцията....и така от месец
Последно , като имах стомашни спазми/болки и спазмалгонът ме оправи :)
При мен са голяма рядкост...неразположенията , като цяло...за сега...
Мислех , че е от яйца/белтъци...то в тез’ жеги и съмнително съхранение....или краставици/зеленчуци :D ...бактерии там...
Преди време бях пуснала тема за яйца с изтекла годност...ядох им белтъците 2 дни и резултатът беше същият- без болки/неразположения/честота...просто разстройствена консистенция - но то си е до човек/стомах :)
За социалните филми : аз рядко съм в настроение(от как се помня) , но си налагам понякога да се видя с хора и в повечето случаи се получава приятно...в останалите - трагедия :D (’щот съм си го решила , де) ...и си е скука , дам...със старите познати само - няма как...
Когато се науча да съм си самодостатъчна и завършена(не съвършена :D ) ще ми е и гот с ‘ора :)
То при мен е тъпо и “локумено” :D
Лека или буйна - според зависи :)
Мнението беше редактирано от Мая на 25.06.11 02:54.
Тренировка “рамо/крака 5x5x5” :
1 - клек с дъмбели на рамената
2 - повдигане встрани стоеж
3 - повдигане напред с 1 дъмбел
4 - арнолд преси
5 - плие с 2 дъмбела
Дъмбел - 7кг.....
Храна :
10.30 - парченце ябълка (да не пия кафето на голо :) )
11.00 - 1 долно пилешко бутче + 50гр извара + 130гр картофи + малко зелен бобец , кафе , водица
13.00 - трен + вода
15.00 - 1 горно пилешко бутче + салата от 50гр зеле , половин домат , лук , струйчица зехтин (beer)
19.00 - 1 долно пилешко бутче + салата от 50гр зеле , половин домат , капки зехтинец (d) , водица
22.00 - 100гр извара (d) , вода , чай
Около 750ккал?!? : пр - 80гр / м - 30гр / в - 40гр ....от храна........
И вчера и днес ме “викаха” за по бира...по женски...ама откровенно ме мързи |-) - и това ще мине :D
Утре - “гръб/бицепс” ...и кафяв ориз :)...сега продължавам да се зомбирам с клипчета/шоу?!? на RWJ и тъй :)
RWJ е интересен :)
Ама ако искаш нещо скандално потърси Kassem G ( води 2 шоута на RWJ) при него пада яка гавра :D :D :D ревал съм от смях :D :D :D
+
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 26.06.11 02:12.
:D дам , мернах го и тоз’ в едно от клипчетата :)
Не знаех , че си има отделно шоу , но на мен английският не ми е перфектен , а на тоя Ray няма много за разбиране :)
Ще хвърля едно око и на Kassem G ;)
Мерси , Tra^la^la (sun)
Та за днес...
Тренировка “цяло тяло 6x6x6” :
1 - тяга с щанга
2 - гребане с щанга (подхват/надхват)
3 - пулоувер с 1 дъмбел
4 - едностранно гребане встрани (за рамо...задно , може би)
5 - трицепсово разгъване зад глава - 1 дъмбел / 2 ръце
6 - бицепсово сгъване стоеж с дъмбели
Дъмбел - 7кг / щанга - 27кг
Храна :
9.30 - 1 парти бутче + 120гр кафяв ориз + малко зелен боб + 25гр извара , кафе , вода
11.30 - трен + вода
13.30 - 1 горно пилешко бутче + 120гр кафяв ориз + малко зелен боб + 25гр извара + 1 домат , лук... (beer)
17.30 - 2 яйца + 1 белтък + 50гр зеле , капка зехтин (beer)
21.30 - 100гр кашкавалена извара (d) , вода
Около 1000ккал : пр - 80гр / м - 45гр / в - 70гр
Днес съм олекнала на кантара....
Поради липса , вчера алкохолът беше по - малко....и днес ще е така...
Скоро не съм си показвала грозните снимки на храната :D
Това е обядът :
Мнението беше редактирано от Мая на 27.06.11 03:15.
Оф , друго коте са домъкнали - уж по-диво(ненавикнало с ‘ора)...
Баш за мен се лепна да ми се “лендзи” .....а и личният ми помияр(болонка) взе , че изревнува - та и той да се мота край мен...и да маркира територия :D - е , съобразително , де...по плочките ...
Кучето в скута/котето в краката(да - требе да е обратното) ...досадно ми е...
Не съм по животинките... в смисъл - не ми правят впечатление(освен ако не досаждат и тогава е отрицателно)
Бре , все тая - сега ме оставиха намира :) - нахранила съм ги , а утре котето се връща в естествените си среди :)
Погледах малко RWJ ...и тоз другия Cassem G ще го мерна , но с доста предразсъдъци(както и първия...по разни причини)...инак си е фън :D
Тоm Green беше як за времето си (и възрастта ми)...присетих се за Wonder Showzen ...бизар...
Как да е - заболя ме главата...а и днес имах неблагоразумието да отворя(не за първи път) и попрочета сайта на ...хммм...един господин , обсъждан в една “възродена” тема в тоз’ форум...
Мисля да послушам музичка...и ще си отворя кенче - на алкохол ще го докарам |-) :D
И да лягам рано :)
Така си нагодих треновете , че утре може да почивам (party) , но требе разходки :)
Мнението беше редактирано от Мая на 27.06.11 01:25.
43кг
Храна :
10.30 - купичка кафяв ориз + 50гр извара + 1 яйце + 1 белтък , кафе , вода
14.30 - 120гр(суров вид) свински котлет + 20гр кашкавал + 1 домат (beer)
19.30 - 100гр пилешки дробчета + 50гр зеле , капка зехтин (d) вода
По-късно ще ям 50гр кашкавалена извара (d) вода
Около 900ккал : пр - 80гр / в - 40гр / м - 45гр
Няма тренировка...
Поизлязох...с’брахме се у една приятелка , та отивайки натам си купих една пържолка - човекът от месарския видя , че съм закъсала и ми опрости 6 стотинки :D , аз имах ама...
Грозни снимки “вечеря/обяд” :
Мнението беше редактирано от Мая на 27.06.11 20:15.
28.06.11
10:05
Как гордо си започнала с “43кг.”. Браво, браво. :P
казано от mayasy на 26.06.11, 19:44:
Скоро не съм си показвала грозните снимки на храната :D :
Та ето така няма да станете скоро приятели с храната и с това, което целиш чрез нея. Чувала ли си някога, че мислите и думите носят огромна енергия? И каква енергия мислиш че придаваш на храната си, респективно на тялото си. след като се отнасяш така небрежно и подигравателно към храната си? Обичай я, уважавай я, мисли за нея положително... и ще ти се отблагодари :-)
Поздрави и хубав ден (с по-малко алкохол), повече осъзнати мисли и радост ти пожелавам :-)
казано от Marty Sun на 28.06.11, 10:48:
казано от mayasy на 26.06.11, 19:44:
Скоро не съм си показвала грозните снимки на храната :D :
Та ето така няма да станете скоро приятели с храната и с това, което целиш чрез нея. Чувала ли си някога, че мислите и думите носят огромна енергия? И каква енергия мислиш че придаваш на храната си, респективно на тялото си. след като се отнасяш така небрежно и подигравателно към храната си? Обичай я, уважавай я, мисли за нея положително... и ще ти се отблагодари :-)
Поздрави и хубав ден (с по-малко алкохол), повече осъзнати мисли и радост ти пожелавам :-)
:D Мерси за включването
Не съм се изразила правилно :)
Снимките са грозни или по-скоро “нрзаслужили” чак пък да се показват , но аз ги поствам с идеята да се види горе-долу , как изглежда едно мое ядене...не , че на някой му пука :D
Иначе си абсолютно права и аз си обичам храната(то и с това не трябва да се прекалява ) - просто не мога да я аранжирам красиво и апаратът ми е зле :)
Хубав и усмихтат ден и на теб (sun)
Тренировка “цяло тяло” :
1 - клек с дъмбели на раменете - 5x5
2 - гребане с щанга подхват - 5x5
3 - гребане с щанга надхват - 5x5
4 - лег с дъмбели - 5x5
5 - пулоувер с 1 дъмбел - 5x5
6 - повдигане в страни/повдигане напред(редувано) - 6x6
7 - арнолд преси - 5x5
8 - кик бек - 5x5
9 - разгъване зад глава с 1 дъмбел/2 ръце - 2x10
10 - бицепсово/чуково сгъване(редувано) - 6x6
Щанга - 27кг/дъмбел - 7кг...
Храна :
10.00 - 30гр(суров вид) пълнозърнести макарони + 20гр извара + 50гр воденички и сърчица , кафе , вода
12.00 - трен + вода
13.00 - желиран бонбон :D (беше излишно , но исках да го опитам :) )
14.00 - 130гр воденички и сърчица + 100гр зелен боб + 1 домат (beer)
18.00 - 60гр дробчета + 1 доматче + малко краставица (d) , вода
22.00 - 50гр извара + малко домат (d) , вода
Само карантия днес ....и утре пак на дроб :(
В шкафа си имам разни сладки простотии ... на някои от тях и годността е изтека преди месеци...
Утре ще подаря нещо от тез’ “вкуснотиики” на именници - нямам кинти :)
П.П.:Бабата ми ги купува , а аз таквиз работи не консумирам и не ме блазнят особено :)
Мнението беше редактирано от Мая на 28.06.11 19:12.
28.06.11
19:16
Ами кажи на бабата следващия път като реши да ти купува нещо да бъде яйчица, пилешко, изварка... ей таквиз работи например ;)
казано от Absolut Illusion на 28.06.11, 19:16:
Ами кажи на бабата следващия път като реши да ти купува нещо да бъде яйчица, пилешко, изварка... ей таквиз работи например ;)
Еее , тя си знае и винаги купува яйца , извара , свинско и т.н. , когато няма налично...ама ще и е кеф да ме види и шоколади да хапвам :D , а може и да е права :(
Поздрави (sun)
А аз си мисля че малко сладкиши и шоколад няма да ти навредят...
Първо си доста слабичка а и второ ще ти повлияят положително на настроението.
Днес няма тренировка ... най - добрата ми приятелка имаше имен ден , та я посетих :)
Храна :
10.00 - тричави питки ( 1 яйце , 2с.л. трици ) гарнирани с извара , кашкавал , малко домат и карантиики(воденички/сърца) , 2 кафеварки , вода
14.00 - 160гр(суров вид) бяло пилешко месо на тиган+ 20гр кашкавал + малко царевица и грах (beer)
(beer) (beer) (beer) ..........................
20.00 - 1 варено яйце + доматче (d) , вода
20.30 - 50гр дробчета + малко извара (d) , вода
Около 750ккал : пр - 80гр / м - 35гр / в - 35гр
Тренировка “цяло тяло”(горна част , демек :D ) :
1 - тяга с щанга - 5x5
2 - гребане с щанга подхват - 3x8
3 - гребане с щанга надхват - 3x8
4 - лег с дъмбели/пулоувър с дъмбел ( редувано ) - 6x8
5 - лицеви - 5x8
6 - повдигане встрани от наклон/повдигане напред ( редувано ) - 6x6
7 - раменни преси с дъмбели - 5x5
8 - френско с 1 дъмбел - 3x10
9 - кофички от легло с крака на стол - 5x8
10 - бицепсово/чуково сгъване стоеж ( редувано ) - 6x6
Щанга 27кг/дъмбел 7кг
Ok беше трена...
Храна :
9.30 - 50гр(суров вид) пълнозърнеста юфка (inlove) + 40гр кашкавал (blush) + 1 дробче + лъжица извара , кафе , вода
12.00 - трен + вода
12.45 - желиран бонбон
13.30 - 1 яйце + 2 белтъка + малко дроб + 100 - 150гр салатка от зеле , домат , лук , маслина , зехтин (beer)
17.30 - 1 парти бутче + 1 дробче + 100гр салатка(като горната) (beer)
21.30 - 1 парти бутче + лъжица извара(толкова имам :( ) + 1 дробче + малко доматче (d) вода
Около 850ккал : пр - 80гр / м - 40гр / в - 45гр от храна...
Гаден дроб (dull) хич не ми се яде , ама по малко тук-там...
Скучен ден ...а и ми е нервно нещо...
Аз съм свиня - при опит да си обуя дънките , копчето изхвръкна :D ;(
Мани майтапа , трябва да се поспра малко с това “ядене/качване” ...най - малкото , сутринта обиколката на гърба не беше задоволителна :(
И на всичкото отгоре днес правих това (та да “изгъзлея” още по-интензивно) :
1 - клек с дъмбели на раменете - 3x5
2 - плие с 2 дъмбела - 3x5
3 - страничен полуклек от легло с дъмбели на раменете - 3x5
4 - глутеус мост - 3x15
5 - повдигане на пръсти с 2 дъмбела - 3x15
6 - хакен клек с щанга - 3x3
Дъмбел 7кг / щанга - 27кг
Гнусна “работа” ... хич не ме е яд , че не си давам зор за тия крака...
И на всичкото отгоре плюсках ориз...
Храна:
9.00 - 130гр сварен кафяв ориз + 50гр варено пилешко от бут + 30гр кашкавал , кафе , вода
11.00 - онова + вода
13.00 - 130гр сварен кафяв ориз + 80гр пилешко + 50гр домат + 1 с.л. кисело мляко (beer)
17.00 - 80гр пилешко + 100гр салата от зеле и домат , капка сусамово олио , маслина (beer)
21.00 - 100гр обезмаслена извара + 1 варен белтък (d) вода
Около 900 ккал : пр - 85гр / м - 30гр / в - 70гр от храна.....
Карай , може да задържам вода в г*** :D
От утре си минавам на стария принцип на трениране - различни мускулни групи в различните дни...
Въглехидрати (юфка / ориз / макарони / картофи / трици / боб) - веднъж на ден (закуска/обяд) , през останалото време - само салати за гарнитура ...
Протеинът трябва да не пада под 80гр и някак ми е странно , но изварата ми се отразява добре и не трябва да я пропускам вечер....
И все пак , няма да се откажа от любимите кашкавал/синьо сирене/бри , съчетаи с нещо тестяно/ориз :)
Офф , айде да не си правя схеми - както дойде , според натоварване/настроение/физическо състояние и усещане ...
Мнението беше редактирано от Мая на 01.07.11 19:15.
Mayasy, ей сега ще ти оспамя дневника. :) Гледам на най-”скандалната” снимка зад гърба ти плакат на Дейвид Бауи. :) Някак обаче като визия и общ облик не ми се вписваш като човек, който си пее “Ground control to major Tom”. Твърде млада изглеждаш за Бауи, а и от сегашната гледна точка идва доста mainstream… Всъщност и аз не знам какво точно искам да кажа. Може би, че ми изглеждаш като човек, който слуша по-тежка музика. :)
Хайде поздрав с нещо доста минорно като за петък вечер, но пък шедьовър на гениална група според мен:
казано от Boby_ на 01.07.11, 22:15:
Mayasy, ей сега ще ти оспамя дневника. :) Гледам на най-”скандалната” снимка зад гърба ти плакат на Дейвид Бауи. :) Някак обаче като визия и общ облик не ми се вписваш като човек, който си пее “Ground control to major Tom”. Твърде млада изглеждаш за Бауи, а и от сегашната гледна точка идва доста mainstream… Всъщност и аз не знам какво точно искам да кажа. Може би, че ми изглеждаш като човек, който слуша по-тежка музика. :)
Хайде поздрав с нещо доста минорно като за петък вечер, но пък шедьовър на гениална група според мен:
Ха ха ха , Major Tom съм го пяла , та чак и приятелки “зомбирах” , че и на касетофон/касетки сме се записвали , кат’ се сберем :D
Ам , не ми е любима (всичко съм изслушала...) , но и сега доста негови гениални “безумия” ми изкачат да си тананикам :)
Нз защо , но бяха решили , че “Star man” е идеална за ходене по малка нужда ?!? :D
Когато сме празнували Нова година у нас - поне за 2 се сещам , в 24.00 се гърмеше шампанското на фона на “John , i’m only dancing” (извратено и неуважително , може би...)
Той ми е идол(беше - одъртях..не на години , камо ли на акъл..) , доста съм го рисувала ...
Мерси за лежерния поздрав :) - приятно-петъчно :)
От доста време съм се занемарила музикално(и всякак) , но като цяло съм от поколението , зарибяващо се по Superock и Alternative Nation в периода около 98-05 година :) + VH1 зарибявки :) ... но дам - в зависимост от настроението , различно слушам :)
Мерси за включването Boby :) - не спамиш - няма какво :D
Скота : да , ама с тез’ дънки до миналата седмица си ‘одех нагоре - надолу :) ...ама и колко са стари , та ми е ясно , защо копчето не удържа :D
Ето едни рисунки , ‘дет’ съм поствала в един сайт , че на компа нямам - само на ‘артия/катастронец зад гардероба са ми налични :)
От преди 7-8 години са ....ЕДИТ:на едната се вижда дата и ми изглежда да е 2008г , а аз съм сигурна , че от 2005г насам не съм драскала?!?Как да е :D
Мнението беше редактирано от Мая на 02.07.11 00:17.
43кг
Мерките не ме радват...
Мисля , малко да потренирам по старата схема : гръб/рамо и гърди/трицепс/бицепс...и крака/почивка...
Та днес ще правя гръб/рамо :)
Закусих ВМ-НВ : омлет от 2 яйца + 30гр кашкавал + 20гр извара...
пр - 22гр / м - 20гр / в - 2гр ....под 300ккал :)
Мнението беше редактирано от Мая на 02.07.11 10:21.
Така...днес се с’брахме с френдове - една позната , която живее в САЩ , си е дошла за няколко месеца , та се видяхме...тя е вегетарианка...мнооого бира ми се събра , ама карай - продължавам си на винцето :)
Тренировка ” гръб / рамо ” :
1 - тяга с щанга - 5x5
2 - гребане с щанга подхват/надхват редувано - 6x6
3 - широко гребане с дъмбели - 6x6
4 - повдигане встрани от наклон - 6x6
5 - повдигане напред с дъмбели - 6x6
6 - арнолд преси - 5x5
Дъмбел 7кг/щанга 27кг
Храна :
9.30 - омлет , кафе , вода
11.30 - трен + вода
12.15 - ч.л. мед (купешки :) )
13.30 - 80гр пилешко от бут + 25гр(суров вид) кафЕв ориз + 50гр зелен боб + половин домат + с.л. кисело мляко (beer)
(beer) (beer) (beer) ............................
19.30 - 50гр пилешко + 50гр дроб + 1 домат + маслина (d) , вода
По - късно трябва да втикна 100гр обезмаслена извара и ще се получи :
Около 900ккал : пр - 80гр / м - 35гр / в - 40гр ...от храна.....
Имам и снимки ...ако ми ги пратят(още запиват :) ) ще постна нещо...
Пратиха ми разни снимки , ‘дет’ аз съм си ги правила днес/тия дни ....
Ще си ги постна :D .....хич не показват прогрес/развитие :( , чакам снимка на гърба :) - време за извара :P
02.07.11
22:15
Виждам те в скоро време с едни +10 кг направо трепач! ;)
казано от Absolut Illusion на 02.07.11, 22:15:
Виждам те в скоро време с едни +10 кг направо трепач! ;)
(sun) e , чак 10кг....но до 45кг може да го докарам , ама требе набирания , а мен ме е срам самичка пред блока :(
Нз защо съм решила , че с набирания ще станат чудесии за “гърбината” :)
Поздрави и мерси за включването Absolute Illusion (sun)
Айде нещо “женско” , че ми е такова настроението :)
http://www.youtube.com/watch?v=mS1Ckczz0LQ
43- кг
Сутринта не си намерих метъра....все тая :)
Тренировка “гърди/трицепс/бицепс” :
1 - лег с дъмбели
2 - пулоувер с 1 дъмбел
3 - лицеви
4 - френско с 1 дъмбел
5 - кик бек
6 - кофички от легло с крака на стол
7 - бицепсово сгъване с дъмбели стоеж
Всичко е 5x8
Дъмбел 7кг.........
Храна:
11.30 - 25гр(суров вид) кафяв ориз + 1 яйце + 50гр извара + 20гр кашкавал , кафе , вода
12.30 - трен + вода
14.30 - 80гр пилешко от бут + салата от домат и краставица , 2 маслини , лук (beer)
17.30 - омлет от 1 яйце + 30гр пилешко + 50гр извара + 20гр кашкавал (beer)
По-късно ще хапна 100гр извара (d) , вода...
Около 800ккал : пр - 80гр / м - 35гр / в - 30гр от храна.......
Омлет :
Мнението беше редактирано от Мая на 03.07.11 18:21.
А някога беше fun…преди 5-6 години...
http://www.youtube.com/watch?v=yVpw1SwJRBI&NR=1
Мнението беше редактирано от Мая на 03.07.11 23:32.
Нищо не пречи и сега да ти е всеки ден фън ;-) Стига да не го виждаш този фън в приятелски надпивания и напушвания. Вече не си на 15 ;-)
Готини снимки btw - напредваш. Хайде, все така!
казано от Marty Sun на 03.07.11, 23:54:
Нищо не пречи и сега да ти е всеки ден фън ;-) Стига да не го виждаш този фън в приятелски надпивания и напушвания. Вече не си на 15 ;-)
Готини снимки btw - напредваш. Хайде, все така!
Мерси Marty (sun) , ама след като видях твоите нови снимки , направо ме е срам да се показвам :D - страхотно тяло :) , но не може всички да сме перфектни :) - старая се , а и в основните си цели(голям гръб/малко дупе) се справям г/д :) ... от цикъл се отказах - 6 години липса са показателни :(
Що се отнася до Fun-а....аз предпочитам сама да си пия и не съм фенка на “сбирки” .... като цяло - други неща са ми приятни... по-скромно от към хора и под “напушване” , вярвам , имаш в предвид с обикновен тютюнец , защото на другото не съм фенка :)
Поздрави и усмивки (sun)
Та за днес...не мога да си намеря метъра , та обиколките не са ми ясни....
Почивна тренировка “крака” :
1 - клек с дъмбели на раменете - 3x5
2 - плие с 2 дъмбела - 3x5
3 - повдигане на пръсти с дъмбели на раменете - 3x15
4 - глутеус мост - 3x15
5 - страничен полуклек с крак на легло - 3x15
”Чеплезене” за около 15мин.....
Храна :
10.30 - омлет : 1 яйце + 30гр кашкавал + 30гр извара + 1 голяма гъба и пресен лучец , кафе , вода
12.00 - “чеплезене” + вода
13.30 - 1 горно бутче + 100гр зелен боб + половин домат + лъжица к. мляко (beer)
16.30 - омлет : 1 яйце + 30гр извара + 20гр кашкавал (beer)
18.30 - 1 долно бутче + половин домат (beer)
22.00 - 100гр извара + 2 белтъка на тиган (d) вода
Около 750ккал : пр - 85гр / м - 35гр / в - 20гр от храна.........
Без въглехидрати ми е трудно...и съм гладна постоянно...
Харесала съм си от брошурата на БИЛА разни диетични макарони на Етър и тия дни ще си накупя :) - утре любимата юфка за закуска + кашкавалец :) ... и гръб/рамо :)
Гледах това : http://www.imdb.com/title/tt1341710/ ...
Актьорска игра/реплики/реакции/ефекти - зле
Мудност - умерена
Идея - ок , ама не са ми интересни демони + елементите на екзорхизъм към края...
Мисля да си пусна http://www.imdb.com/title/tt1029234/ , но няма да ми хареса...много “гор” ми се вижда , а и френският не ми е любим...ама го пускам :)