Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

Но има един проблем. Пиша от itouch, а той не поддържа кирилица.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.06.11 19:18.

Нали затова оградих онази опция. Нагласяш го да показва PHO и то конвертира латиницата в кирилица. Или не работи като пишеш през телефон?

10.06.11
19:13

Виж за кирилица в Cydia

Не става през touchap

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.06.11 19:22.

Ок, пиши засега така пък аз ще ти редактирам мненията на кирилица. :)

Ти пък, банвай го направо и да си ходи :D

Кросфитър подлага на друг Кросфитър :D ...

10.06.11
20:37

Никой не подлага на никой просто бате Вики си имам мнение за добавките ;) това е

Стели, може да си станал як, ама си станал и по-тъп. Това за подлагането се отнася за този спраскан гей Десо.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 10.06.11 20:49.

Хахахха, човече, ти си безнадежден хейтър :D

10.06.11
22:39

Ебаси якия цирк ! Добре че има хора дето да правят веселото, инак форума ще стане много сух и сдухан :D. А за добавките, решението си е на Теодор, тялото и парите са си негови. Но аз съм против добавянето на Animal Cuts, останалото си е бомба !

10.06.11
23:27

казано от GreyKnight на 10.06.11, 20:46:

Стели, може да си станал як, ама си станал и по-тъп. Това за подлагането се отнася за този спраскан гей Десо.

Изобщо не съм видял к’во е писал Десо

13.06.11
05:13

Grey да ти се похваля взех си XBOX360 с KINECT : )

Днес трета тежка тренировка подред. 2 единици на 170кг. клек и лично на преден със 130.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.06.11 08:48.

5 rounds 5 squat clean thruster 60 kg 10 pull ups 11 minutes. I was really fucked up after but i love sq clean thr

Как съпоставяш Assault с другите подобни продукти, които си пробвал - jack3d, sizeon, green mag?

Assault е предтренировъчен, sizeon е intratrain, а green mag пък е креатинова матрица. Предполагам питаш за pupmax. Jackex е ташак; надрусва те за малко и след това crash.
Superpump си е билдерски продукт определено. Високообемните тренировки са супер с него. Assault е добър. Няма crash, няма и мега стимулиране. Но пък аз имам ресистенстност към стимулантите и като цяло не ми действат толкова активно. Green mag е добър. Sizeon е кралят на креатините. Като най-добръ предтренировъчен бих поставил no xplode.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.06.11 07:23.

21.06.11
03:25

Мерси за сайта, който ми препоръча. Има много изгодни предложения. Ще я видим каква ще я сътворя аз при следващата ми поръчка - към средата на юли :) И да джака е пълен shittt.

Чи кой си има и кирилица и халко вече? аз

Ех, хубаво е тук в САЩ, но не бих останал. Бързо минават дните, добри пари се правят. Ще си пазарувам готини неща. 4 пъти се тренира - 2 комплекса, един силов ден, 1 високообемен ден с халките и собствено тегло. Зобче има. Храната е ВМ-НВД, с много месо и яйца. От халките веднага тръгнаха гърдите и раменете. Много повече ефект има от всякакви лежанки и кофи на успоредката. Чувствам се много по-лек с тях. Живи и здрави като се прибера и възстановя един месец - 8х8 на Жиронда. Харесва ми методиката определено - изцежда, а растежа е добър. Ръцете ми веднага тръгнаха с нея. Правя единици, двойки клек, тази седмица ще пробвам 180 кила за двойка. Едва ли ще успея. Но както и да е. Още малко остава тук. Пари няма да направя особено, но пък се очертава хубаво лято. Във фб качих хубави снимки на залата, сега и тук трябва. Поздрави по слънчева България.

01.07.11
21:14

Е дай го тоя фейсбук де :D Как да ги видя сега тези снимки :D

Отчет за седмицата-
Понеделнил 15-12-9 скуат клийн тръстър
Сряда 100 бърпети с набиране - бързо тръгнах и блокирах, но на посшедните 30 хванах ритъм и ги направий. В сероия
Четвъртък - 8х8 лицеви на халки, доста кофи на халки и яки упражнения за корем
Събота - 150 сумо тяга/ комплекс 10 тръстери 20 тяга 8 тр 18 тяга и така до 2 тр и 12 тяга щанга 60 кг.
Храната - много сурови яйца, месо, саладки и сметана
Зобта - 10 грама бцаа на ден сайзон макс, булетпрууф, суперпъмп макс и комбат пудрата
Стака за зимата - сайз приконтест, булетпрууф, синтракс нектар, супер чейн. 2 кг глутаминови пептиди, мицеларно кремче, бета аланин, родиола, женшен и кордицепс, За финал анимал пак.
Станах манекен тук - дрехите на ъндър армър ме правят толкова красив.
Като се прибера засължително ще ида в сф да потренирач с десо, юли и кольо, а през есенната ваканция заминавам към варна и плевен. Обичам ви, ама най вече десо

Отчет за седмицата-
Понеделнил 15-12-9 скуат клийн тръстър
Сряда 100 бърпети с набиране - бързо тръгнах и блокирах, но на посшедните 30 хванах ритъм и ги направий. В сероия
Четвъртък - 8х8 лицеви на халки, доста кофи на халки и яки упражнения за корем
Събота - 150 сумо тяга/ комплекс 10 тръстери 20 тяга 8 тр 18 тяга и така до 2 тр и 12 тяга щанга 60 кг.
Храната - много сурови яйца, месо, саладки и сметана
Зобта - 10 грама бцаа на ден сайзон макс, булетпрууф, суперпъмп макс и комбат пудрата
Стака за зимата - сайз приконтест, булетпрууф, синтракс нектар, супер чейн. 2 кг глутаминови пептиди, мицеларно кремче, бета аланин, родиола, женшен и кордицепс, За финал анимал пак.
Станах манекен тук - дрехите на ъндър армър ме правят толкова красив.
Като се прибера засължително ще ида в сф да потренирач с десо, юли и кольо, а през есенната ваканция заминавам към варна и плевен. Обичам ви, ама най вече десо

09.07.11
21:12

Супер си, Теодоре...я кажи тия добавки, общо взето за какво са? Тоест, кое какво прави? Не съм много запознат с тия неща....

Кажи кои те интересуват

09.07.11
21:31

булетпрууф
суперпъмп макс
и комбат пудрата
сайз приконтест
, булетпрууф
, синтракс нектар
, супер чейн.
2 кг глутаминови пептиди,
мицеларно кремче,
бета аланин
анимал пак.
Assault

Написал съм ти ги така, с едно тиренце напиши кво що....

П.с. Ба ти си луд дге....:Д

Булетпрууф - zma bcaa beta alanin. Витамини и минерали . Оптимизира съня
Сайзон - бцаа креатин и хидролизат - пие се по време на трен и оптимизира възстановяването
Мицелара е казеин
Комбата е пеотеинова матрица
Суперпъмп е предтренировъчен
Нектара е изолат
Глутамина си е ясе
Бетата е ясен
Анимал пака са витамини

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 09.07.11 21:44.

Crossfit Football - това е сайта, дами и господа. :)

По препоръка на Ефтим Илиев - всеки ден по 50 набирания в продължение на 30 дни.

Отчет за днес 5 рунда
1 90% военна преса
1 стриктно набиране
1 90%
3 стриктни
1 90 %
5 стриктни
Храната 18 сурови яйца 2 дози протеин 500 грама свинско бадеми още 7 сурови яйца сметана 2 малки салати

И вадене на щанга 250 кг
Тяга с хук грип

Отчет за днес:
7х1 преден клек - 3х1х120 3х110 1х100
Комплекс - 10 мин АМРАП
2 тяги 125 кила
10 плио лицеви опори - слагате плоча 20кг на земята - едната ръка на плочата, другата на земята, експлозивна лицева като сменяте ръцете на плочата.
Това ми еба майката, наистина... Особено негативната част на упражнението...
След това 50 набирания+баланс на халките.
И реанимиране...
Сега 25 грама протеинова пудра, 10 яйца, медец и 10 грама бцаа... - 1000 калории наведнъж - жик так...

13.07.11
21:02

Защо ти е още 20 грама протеин, като имаш 70 от яйцата. Не смяташ ли, че е по - добре да вкараш малко мазнини, вместо да правиш по 400грама протеин. (не става въпрос само за това хранене де, гледам че и оня ден бая протеин си вкарал, а си добавял и пудра)
:)

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 13.07.11 21:04.

Щото ми е по-вкусно така...
Иначе мазнините също идват от яйцата - 10 яйца са 50 грама мазно, като го направя 2,5 пъти на ден, 125 грама мазно само от яйцата. След това идва от телешко - мазно, от сметаната и маслото... 200-250 грама протеин на ден + 200-250 грама сметана = 3000 калории :)

13.07.11
21:45

Много искам да пуснеш снимка да видя как изглеждаш на 90кг.  с 8% мазнини : )

13.07.11
21:49

Предполагам с 50те набирания целиш да си увеличиш бройката?

Бруски - хърбав :д
Относно набиранията - точно така

13.07.11
23:24

И на мен ми е много любопитно.
Интересно ми да е видя как животът в “Америката” се отразява физически на интересна личност като теб.
Адмирации за 8%!

Определено ще се върна в най-хубавата си форма... То тука няма и как да е - хранатане евтинна, добавките са евтини ...

14.07.11
11:04

И аз почнах набиранията...но всеки ден добавям по едно...демек на 30-ия ден ще имам 80 набирания...

Искам да ти кажа че след 8-дена като се хвана на лоста имам чувството, че съм най-лудия лостаджия...силови с широк, тесен хват...тоус то бар...абе всичко...да не ти обяснявам за мъсъл ъпи-те на халки как дръпнах...хвата ми става като менгеме...ръцете ми растат...абе, супер е!!!

Даже и тягата ми отиде на 215кила...в смисъл, не знам дали е от това...но е факт, че има ефект от тия набирания всеки ден!!!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1