Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.07.11
19:40

казано от emzo на 19.07.11, 16:38:

Ейй 2ри ден съм като парцал, ша ги еба и вирусите .....

Работата е зле щом пред носа ми има шоколад и сладолед и не съм ги опитал дори ...............

Изкарай един ден само на ябълки и на другия ден ще си 6 точки. Тия летните вируси много ги мразя.

TN

19.07.11
20:26

казано от x_3_mar на 19.07.11, 19:40:

Работата е зле щом пред носа ми има шоколад и сладолед и не съм ги опитал дори ...............

Изкарай един ден само на ябълки и на другия ден ще си 6 точки. Тия летните вируси много ги мразя.

По-добре само на вода ,щото ябълките имат въглехидрати :::! :D

какво се плашите от тея въглени незнам :D ей сега умаах едно пилешко бутче ~150гр. с още толкова картофи ( поне още толкова :D ) и ми е добре :D

Аз пък сега отивам да ям телешко с ориз и гъби :D :D

TN

19.07.11
20:57

казано от kristiancho на 19.07.11, 20:33:

какво се плашите от тея въглени незнам :D ей сега умаах едно пилешко бутче ~150гр. с още толкова картофи ( поне още толкова :D ) и ми е добре :D

Еми като правиш по 3-4 часа кардио на ден си позволяваш и въглехидрати когато чистиш :D

Мамка му искам да намеря клип от зората на кариерата ми като фитнесджия когато зобя над 1Л леща направо от тенджерата... тогава колкото повече толкова повече ... :D :D :D :D

Какво кардио те гони бе Некси :D :D Верно сега с кросфита си правя скачане на въже и колело но все пак :D като стане хладнооо тренировките ще се променят маафака :D

Или па’ ти друго кардио имаш в предвид (shake) (wait) (grin) (wasntme)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.07.11 20:59.

TN

19.07.11
21:22

И тва кардио става :D

19.07.11
21:29

казано от The Next на 19.07.11, 20:26:

казано от x_3_mar на 19.07.11, 19:40:

Боже, докъде я докарах ! Да ям препечени филии със сирене в 21.29 :(

п.с. ама вкусно мамка му :D

19.07.11
21:42

казано от emzo на 19.07.11, 21:29:

Боже, докъде я докарах ! Да ям препечени филии със сирене в 21.29 :(

Пос*ан ли си бре :D

казано от The Next на 19.07.11, 20:26:

:))) To и водата вече не е сигурна....  май най-добре ще е да кара на дръжката от ябълката и люспите на семките! :Д  Ама то там са фибри, които пак са въглехидрати ....

казано от kristiancho на 19.07.11, 20:33:

какво се плашите от тея въглени незнам ....

Това е щото не си прочел тая тема  http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54615/P80 От утре само пиле с мас!

Доста дълга тема... сега търся нещо за мъртва тяга в t-nation а и честно казано на този етап въглените не ми пречат... като започме да се случва ще чета и аз такива дискусии с по-голям интерес сега просто информативно

20.07.11
01:38

На 14 секунда, джипа е с РусИнска регистрация :D

20.07.11
09:43

Абе за джипа незнам , ама като гледам тия румънки много хубави .Тука като влезеш в дискотеката първото което виждаш са 1 контрол батали , 2 контрола хидри и няколко сииджъ.

Добро утро машини! :)
Последните два-три дни сънувам такива сънища... :D :D

А Пък аз сънувам някакви пълни простотии честно... :D Тази нощ сънувах как едно момиче което познавам ( без мн мн подробности около нея :P ) ме праща на мисия за някакъв таен код в някаква къща. И аз отивам там обаче незнам какво трябва да правя нито къде е кода нито нищо и се лутам цяла нощ на сутринта се връща собственика и ме заварва... но ме помисля за неговия син и почва да ме прегръща.. аз ест влизам в ролята на синът му и след това ми се губят сцени какво е станало :D

Верно въображението ми няма граници и предели :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.07.11 10:30.

казано от Borko на 19.07.11, 17:59:

Уаза пичУе и пички :D. Имаше един филм, който много ми харесваше гледал съм го преди 2-3 години, но забравих името, актьорите и т.н, ще ви напиша едно малко резюме, ако някой се сети да каже плс :( (не че ще ме разберете какво ви говоря ХХАЬХАХ :D).

Двама приятели в истинския живот-боксьори, на тренировка единия без да иска контузва приятеля си в крака и остава инвалид за винаги, след тази случка и той се отказва от бокса, след време идва нов шампион(мисля че беше така :D), и човека с инвалидната количка идва при другаря си и започва да го укуражава да започне да се бие отново (Знаеш ли как искам сега да съм на твоето място), и оттук започват усилени тренировки.
Филма си ме искефи деа готин е, ама не мога да го намеря не знам нищо ;(. Някой ако  знае име нека пише :).

2 дена стана го търся тоя филм, че и аз исках да го гледам. Circle of Pain се казва :)

казано от kristiancho на 20.07.11, 10:30:

А Пък аз сънувам някакви пълни простотии честно... :D Тази нощ сънувах как едно момиче което познавам ( без мн мн подробности около нея :P ) ме праща на мисия за някакъв таен код в някаква къща. И аз отивам там обаче незнам какво трябва да правя нито къде е кода нито нищо и се лутам цяла нощ на сутринта се връща собственика и ме заварва... но ме помисля за неговия син и почва да ме прегръща.. аз ест влизам в ролята на синът му и след това ми се губят сцени какво е станало :D

Верно въображението ми няма граници и предели :D :D

Твоя е нищо,ако знаеш аз вчера какво сънувах :D :D Много е дълъг за разказване.

20.07.11
11:27

Разказвай бре , искаме малко смях на готово.

искам да отворя едни файлове ама те са xls. как да стане тоя номер... :(((

казано от dr jack на 20.07.11, 11:27:

Разказвай бре , искаме малко смях на готово.

Много дълго,мързи ме. :D

казано от kristiancho на 20.07.11, 12:25:

искам да отворя едни файлове ама те са xls. как да стане тоя номер... :(((

Microsoft Office Excel

Това го знам... като вариант ама немога да намеря безплатна офис версия... все иска пари това нещо... пак ще търся де но друг вариант няма да е излишен :)

Митко - просто съня ти е е е по-забавен от моя и ся си намираш оправданияя :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.07.11 12:58.

20.07.11
13:02

казано от kristiancho на 20.07.11, 12:58:

Това го знам... като вариант ама немога да намеря безплатна офис версия... все иска пари това нещо... пак ще търся де но друг вариант няма да е излишен :)

Митко - просто съня ти е е е по-забавен от моя и ся си намираш оправданияя :D :D :D :D

Open Office напълно безплатно.

Йес бе Валд супер стана ! :)

20.07.11
13:57

казано от kristiancho на 20.07.11, 13:37:

Мнооооу ти се насъбра, тъй ми се види на мен! (cash)

Преди бях фен на “Monster Energy” :D

казано от Valdis на 20.07.11, 13:57:

казано от kristiancho на 20.07.11, 13:37:

Мнооооу ти се насъбра, тъй ми се види на мен! (cash)

Тръгнал си ти на Арменец пари да искаш :D :D :D та’ нали се бяхме разбрали, че ми помагаш от любов (h)

20.07.11
16:37

А аз ти обясних, че съм сигурен, че дълбоко в себе си няма начин да не осъзнаваш какво си пожелаваш. :D :D :D Но, ако толкова силно го желаеш, ти пожелавам някой ден да се наслаждаваш на любовта от мъж, който е двойно по-голям от теб. (и на височина, и на тегло) :D :D :D D А вероятно и други части на тялото :D

Е Е Е хубава работа аз тука гледам да направя весело ся ще си мерим онея си работи... един войник каза в залата, че и да ти е голям ако не оцелваш дупката каква файда ( пп: той е стрелец там към военните а-у брат му е бил учител на баретите по стрелба работата е много .. точна при тях ) :D :D :D

ПП: и ти нито си 3,20м висок нито си 136кг тежък (wait)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.07.11 16:41.

20.07.11
16:44

казано от kristiancho на 20.07.11, 16:41:

Е Е Е хубава работа аз тука гледам да направя весело ся ще си мерим онея си работи... един войник каза в залата, че и да ти е голям ако не оцелваш дупката каква файда ( пп: той е стрелец там към военните а-у брат му е бил учител на баретите по стрелба работата е много .. точна при тях ) :D :D :D

ПП: и ти нито си 3,20м висок нито си 136кг тежък (wait)

Не бе, казах двойно щото гледам, че си падаш по по-големи. :D

Падам си по фини, красиви, с  дълги прави и руси ( по възможност ) коси  - да е ясно да не се засяга тази тема повече :D :D

HE

20.07.11
16:51

казано от kristiancho на 20.07.11, 16:49:

Падам си по фини, красиви, с  дълги прави и руси ( по възможност ) коси  - да е ясно да не се засяга тази тема повече :D :D

Valdis така или иначе чисти, та ще се втали, но за изрусяването не знам как ще се разберете :D

Хед това си беше удар под кръста :D :D

20.07.11
21:57

В спорта има и такива удари :D

20.07.11
22:56

казано от Deuce на 19.07.11, 17:22:

Абе хора,някой да е пил Syntrax whey shake и да го е болял леко корем и да е имал газове?Пия от няколко дни по 4 дози на ден и направо не се живее :D ,промяни в храната не съм правил и подозирам протеина...Досега не съм имал такива проблеми,само от един на нутрим преди няколко години,но то е ясно.Не го пия с мляко,а с вода.По принцип много рядко имам газове и ме боли корем-по 1-2 пъти в месеца максимум,а от няколко дни направо...Да не е от времето нещо?Моля за мнение.

Абе от вчера пия  Syntrax whey shake ягода та и при мен почна да “намирисва” така да се каже от шоколада пък нямах проблеми. Може пък тия 2 дена просто да съм попрекалил с белтъчния прием не се знае.

Имам мускулна треска на прасците.Сега ми е за първи път,много е яко. :D

21.07.11
11:54

Тая вечер на трибют концерт на Нирвана : )

:D :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от emzo на 21.07.11 12:57.

Въпрос: Какво е общото между соята и вибратора?
- -
- -
Отговор: И двете са заместител на месо.

TN

21.07.11
13:20

казано от kristiancho на 21.07.11, 12:32:

:D :D :D :D :D

Баси якото :D Значи Кътлър няма да има проблем със секса,той 140 кила :D

А на последното дето си вкара езика до сливиците на няква непозната :D Хаха (rofl)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1