Подходящ ли е този тренировъчен режим за мен?

19.07.11
16:30

Момче на 17 години съм височина 1,80 и тегло 76-77(+ - някое кило ) въпроса ми е следния искам да сваля килограми в областта на бедрата за период около месец и половина до 2 гледах една програма http://www.bb-team.org/workout/1336_kak-da-oformim-i-podsilim-bedrata#axzz1SYSBAjqP но първо не знам дали ще ми е от полза и ако не е дайте и ваши предложения за програма за кардио :))

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.07.11 16:32.

Има няколко неща:
1. Не знаeм в какво състояние са ти бедрата и не можем да преценим дали 1 месец е достатъчно.
2. Програмата има потенциал да помогне, но има нещо, на което трябва да обърнеш внимание, а именно:

Подходяща е за хора с поне 60 мин. кардио бягане общо за седмица. Ако не сте тичали скоро - насочете се към друга система!
Изобщо не препоръчвам програмата на хора с увредено здраве, както и на пушачи!

3. За сваляне на килограми/мазнини, независимо дали от бедрата, корема или петите (:D), освен тренировъчна програма ще ти е небоходимо и правилно хранене, а при теб хранене не се споменава.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.07.11 10:56.

20.07.11
15:00

Значи аз имам това 60 минути кардио дори повечко ,мисълта ми е че над кръста съм горе долу добре ,но имам по пълни бедра и искам да сваля 3-4 килограма там а за ядене нямам строго определена програма.Може да ми препоръчате една : ))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1