Релефни делтоиди

21.07.11
17:05

Добър ден на всички потребители! Нов съм в този сайт и имам важен въпрос относно ‘’Делтоидите’‘! Аз лично искам да имам много релефни рамена и като казвам релефни имам предвид  да са ясно очертани главите да има ‘’сепаратизъм’’ между рамото и бицепса!
Какви упражнения трябва да правя и какво друго?

21.07.11
17:11

Трябва да имаш много големи рамена,т.е мускулна маса,а също и да си на доста нисък процент подкожни мазнини-поне 8 ;)

21.07.11
17:12

казано от Viktor Parishev на 21.07.11, 17:05:

Добър ден на всички потребители! Нов съм в този сайт и имам важен въпрос относно ‘’Делтоидите’‘! Аз лично искам да имам много релефни рамена и като казвам релефни имам предвид  да са ясно очертани главите да има ‘’сепаратизъм’’ между рамото и бицепса!
Какви упражнения трябва да правя и какво друго?

Сепарация би звучало по-добре :D Тя се прави на масата ;) А за обем търсиш тук.

21.07.11
17:24

Има хора които казват че Релефни делтоиди не могат да се постигнат с маса а с упражнения за релеф като например:
Рамена

Рамена

Абе човек няма упражнения за мускулна маса и упражнения за релеф това нещо го забрави !!!

Я кажи колко килограма си и колко си висок ?

Deuce - чак 8% аз съм 11-12% и рамената на релеф го докарват пак :) маса липсва но идеята беше, че 8% доста малко спроед мен :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.07.11 17:30.

21.07.11
17:30

Човече, ако нямаш мускул на какво ще правиш релеф? На раменна става, ключици, и лопатки? А упражнения за релеф няма, релеф се прави с правилен хранителен реим.

SP

22.07.11
13:45

Главно трябва да се развие средната и преднага глава на рамото, но и задната на е за пренебрегване. Трицепса също трябва да е добре оформен, така ще придаде един много завършен вид. И все когато имаш масата - сваляш мазнините докато не постигнеш желания ефект, но забрави за упражнения за “релеф” - няма такива. Тези упражнения са изолиращи са средната и преднага глава на рамото, но не и за релеф.

казано от kristiancho на 21.07.11, 17:29:

8% аз съм 11-12% и рамената на релеф го докарват пак :) маса липсва но идеята беше, че 8% доста малко спроед мен :)

на баба ти фърчилото е 12%. плочките като цяло се появяват под 10, а ти според мен си под 8.

:D :D :D ще го приема като комплимент Цецо (blush) :D :) :P

22.07.11
15:37

казано от ts.vassilev на 22.07.11, 14:35:

казано от kristiancho на 21.07.11, 17:29:

8% аз съм 11-12% и рамената на релеф го докарват пак :) маса липсва но идеята беше, че 8% доста малко спроед мен :)

на баба ти фърчилото е 12%. плочките като цяло се появяват под 10, а ти според мен си под 8.

Абе не съм много съгласен, зависи как са ти разположени мазнините, има хора с 10-11 % и са с сравнително добра преса, е не е като да си на 8 %, ама колко хора могат да държат на 8 % постоянно? Тия генетично надарените скелети.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1