21.07.11
17:05
Добър ден на всички потребители! Нов съм в този сайт и имам важен въпрос относно ‘’Делтоидите’‘! Аз лично искам да имам много релефни рамена и като казвам релефни имам предвид да са ясно очертани главите да има ‘’сепаратизъм’’ между рамото и бицепса!
Какви упражнения трябва да правя и какво друго?
Трябва да имаш много големи рамена,т.е мускулна маса,а също и да си на доста нисък процент подкожни мазнини-поне 8 ;)
казано от Viktor Parishev на 21.07.11, 17:05:
Добър ден на всички потребители! Нов съм в този сайт и имам важен въпрос относно ‘’Делтоидите’‘! Аз лично искам да имам много релефни рамена и като казвам релефни имам предвид да са ясно очертани главите да има ‘’сепаратизъм’’ между рамото и бицепса!
Какви упражнения трябва да правя и какво друго?
Сепарация би звучало по-добре :D Тя се прави на масата ;) А за обем търсиш тук.
21.07.11
17:24
21.07.11
17:29
Абе човек няма упражнения за мускулна маса и упражнения за релеф това нещо го забрави !!!
Я кажи колко килограма си и колко си висок ?
Deuce - чак 8% аз съм 11-12% и рамената на релеф го докарват пак :) маса липсва но идеята беше, че 8% доста малко спроед мен :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.07.11 17:30.
Човече, ако нямаш мускул на какво ще правиш релеф? На раменна става, ключици, и лопатки? А упражнения за релеф няма, релеф се прави с правилен хранителен реим.
22.07.11
13:45
Главно трябва да се развие средната и преднага глава на рамото, но и задната на е за пренебрегване. Трицепса също трябва да е добре оформен, така ще придаде един много завършен вид. И все когато имаш масата - сваляш мазнините докато не постигнеш желания ефект, но забрави за упражнения за “релеф” - няма такива. Тези упражнения са изолиращи са средната и преднага глава на рамото, но не и за релеф.
22.07.11
14:35
казано от kristiancho на 21.07.11, 17:29:
8% аз съм 11-12% и рамената на релеф го докарват пак :) маса липсва но идеята беше, че 8% доста малко спроед мен :)
на баба ти фърчилото е 12%. плочките като цяло се появяват под 10, а ти според мен си под 8.
22.07.11
14:36
:D :D :D ще го приема като комплимент Цецо (blush) :D :) :P
казано от ts.vassilev на 22.07.11, 14:35:
казано от kristiancho на 21.07.11, 17:29:
8% аз съм 11-12% и рамената на релеф го докарват пак :) маса липсва но идеята беше, че 8% доста малко спроед мен :)
на баба ти фърчилото е 12%. плочките като цяло се появяват под 10, а ти според мен си под 8.
Абе не съм много съгласен, зависи как са ти разположени мазнините, има хора с 10-11 % и са с сравнително добра преса, е не е като да си на 8 %, ама колко хора могат да държат на 8 % постоянно? Тия генетично надарените скелети.