Пътят на Сивия рицар - Кръв и Желязо

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.07.11
22:31

А Десо толкова се гордееше с теб, два дена изчезна и изневери на идеологията му :D
Иначе то май друго освен хляб, бобови и царевица не остана. А пък и  горе- долу качествен хляб се намира тук-там.

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 23.07.11 22:33.

Вече имам нов Господар-Ефо. :)
Мисля през тренировъчните дни да се нааквам от въглени, а през почивните да съм на ВМ. Нещо като въглехидратна ротация да се получи, но ще има освиняване всеки ден де, само да взема заплатата! :)

AD

23.07.11
22:39

Какъв господар бате, сам трябва да си си господар. Надъхал си се нещо прекалено много ми се струва и гледаш само в една точка и започваш да се пристрастяваш. Не забравяй, фитнеса е удоволствие и хоби, а не самоцел. Слушай мен, аз съм човек с опит, знания, и мъдрост.

А кой е казал, че аз ходя на фитнес? :D Въобще не съм културист аз. Като отида в залата и започна да меткам тежките щанги всичко мълчи, а назобаните батковци с гузна съвест си оглеждат бицепса в огледалото. Да не говорим, че гледат като паднали от Марс като извадя халките. :)

AD

23.07.11
22:52

Е чак пък толкова.  ;) Скромността краси човека, бате.

Мен пък ме кефи Ницше :)

24.07.11
09:46

За въглени - хляб, царевица, грах, жито, леща и боб - и всякакви зеленчуци. Ех манекен и писател да си не е лесно, ама защо трябва да слушаш чуждии ъкъл ? Не че нещо ама допреди 1 месец имаше една цел, сега друга, почна едни добавки и една история сега спираш, почваш друго - несериозна работа е това. Незнам, може би е за добро, може би не, аз не съм ти съдник.
A D е казал това, което и аз бих казал - спортуваме за кеф, удоволствие и визия ( аз го правя и заради егото си :D ), сега ако си тръгнал да ставаш сериозен спортист, то тогава се подлагай на треньорски съвети, режими и експерименти.

Владко, на мене целите ми са винаги били да ставам по-добър атлет. Просто осъзнах, че  сам не става. :)

Mисля да правя някаква въглехидратна ротация. В тренировъчни дни тотално освиняване, а през нетренировъчните - ВМ-НВД, пък да видим кво ще стане.

А колко дни в седмицата мислиш да тренираш? И как ще са разпределени?

24.07.11
17:26

Защо отхвърли овеса, ориза и картофите? Не ги обичаш или има друга причина?
Относно плана за ротацията... очаквам още след първият ВВ ден да напишеш: Ох колко ми е тежко! Колко съм подут. Спирам въглехидратите...
(не целя да се заяждам, дано се усеща). Мисля, че нещата трябва да стават плавно

пп: А покрай Десо, освен фен на ВМ хранене си прихванал и от неговата скромност. ^^

Понеделник, Сряда, Четвъртък, Събота - освиняване и трениране. Останалите дни ВМ-НВД.

Няма къде да ги варя...

24.07.11
17:54

Овеса не се вари, пасирай го при яйцата и си айляк.

А пасатор откъде? :)

24.07.11
22:42

казано от Vlado89 на 24.07.11, 09:46:

За въглени - хляб, царевица, грах, жито, леща и боб - и всякакви зеленчуци.

От всичко дето каза само грах и всякакви зеленчуци става за ядене... другото само за гюма.

Иначе Теодоре аз ти казах вземи си сладки картофи! Те най-добре се вписват в палеото и като цяло в ВМ храненето и бананчета :) с тия картофи друго не ти трябва ;)

Тъй, време е за отчет.
Днес - 30 рунда през 30 секунди 1 повторение тяга на 80 % от макса - демек 15 минути, 30 единици на 80 %, всичко с хук грип, накрая палците ми се ебаха яко.
След това 5 рунда за време от:
1 лежанка 80% от макса
3 набирания на халки
2 лежанки
5 набирания
3 леажнки
7 набирания
Малко ренегадско за завършек и избухване със след-тренировъчно ястие от - 10 грама бцаа, 2 банана, малко черен хляб, 7 яйца и половин литър млЕко.

Днес тренировка тип “Талия и Ханш” за галантни дами:
Идеята - да се дигнат 5 тона за време по следния начин:
1 клек
1 тяга
1 военна преса
Колкото искате рундове, къвто искате товар...
130 клек/120 тяга/45 преса - 17 рунда за 40 мин - слабо, много, лош избор на тежестта.
На 100 клек/105 тяга/45 преса - 20 рунда - максимално избухване.

28.07.11
07:17

След тренировъчно хранене - 2 зелеви листа, половин морков, 2 резена домат, половин краставица и магданоз...никакво месо, яйца и млеко - ще те убият свободните радикали ! :D :D :D

28.07.11
07:26

Интратренировъчно хранене: Обелка от всякакви плодове, отдделно- хранителна добавка : Целулоза, трици, и фибри на прах....за да може мускула да се освободи от мъртвите клетки и всякакви боклуци от червеното месо...демек маха мускули...и свободните радикали също...помага също за образуването на повече фекалии за упражняване на коремната стена

Днес тренировка “Пернишко земеделие”
3 рунда
Разходка “пернишко оране” с 40 кила дъмбели 35 метра
Маккс репс чин ъпс

Да се нервиш, защото Стели е тъп - 5 псувни
Да се ядосваш, защото нямаш нет и не можеш да гледаш мобилитито - 7 псувни.
Да усещаш как гръбнака ще ти излезе през устата - безценно...
Да живее mobilitywod.com :)
Накрая ми заглъхнаха ушите, почна да ми спира сърцето и видях Свети Георги...

30.07.11
20:33

Чоек, докато ги праиш тия мобилности да не задържаш прекалено много въздуха........кви свети георгита дге тфа тряя да е разтяжка, не да умираш там някакъв....

Бате, като си навреш лостта у гръбнака...

Китките - салата
Тазобедрените стави - салата.
Плочките се замазват, килата растат.
Банковата сметка расте...
Демек всичко е наред.
Днес докато си правих разтяжките - отворена капсула до мен... Безплатни стероиди... :D
Пак щях да си изплюя гръбнака от мобилитито.
Следтренировъчно ядене - 20 грама бцаа, 2 банана, 20 грама мед, половин литър мляко, 25 грама пудра, 4 яйца

01.08.11
20:26

Ти кажи глътна ли капсулата, шмъркна прахчето a ?

Не, не. Със стероиди не се занимавам аз. :)

04.08.11
17:57

Това,че почваш с Ефо означава ли,че изоставяш Crossfit Football

Да. Това означава най-вероятно. Не знам какво е намислил за мен, но ще го следвам.
Започвам двуседмичен дилоуд.

Някои знае ли откъде мога да си намеря Хидрохлодрина киселина?

Това май ще е доста дълъг пост... Свърши се Америката... Днес ми е последният работен ден, а следващия петък се качвам на самолета и се връщам ВКЪЩИ! :). Физическите подобрения няма да ги споменявам - няма смисъл, тъй като след като почна да работя с Ефо всичко ще се промени много. Какво да кажа за престоя си тук? Определено не съм очарован, но е житейски опит, който трябва да придобиеш. Всичките глупости, които хората говорят за морал и справедливост, в едно капиталистическо общество не съществуват. Тук цар е парата и нищо друго няма значение. Всички са ти другари, докато не стане въпрос кой ще вземе по-голям чек. Тогава започва войната. Загнило е това общество тук... Хората не са хора, а някакви тлъсти, гротескни подобия на хуманоиди... Не може дете на 5 години да е 50 килограма вече и едвам да ходи, а човек на средна възраст да не може да се побере на една седалка... Атрофирали са, ама много... Това им е най-големия проблем. А и самата им психика ги води до това атрофиране - не мисли какво е добро за него, а какво е добро за портфейла. В ресторанта разбрах това, когато цяло семейство с деца и приятели, не вечеря нормална храна, а хамбургери и сандвичи. Странно... Наистина парите са проклятие... По едно време усещах как цялото ежедневие ми беше свързано с долара... Но добре, че вече не е така. Относно тренирането - имаш ли пари, имаш хубаво тяло. Тук всеки е на “нещо”, закусват с анавар и метан, обядват със стромба и кленбутерол, а вечерта им е детоксикираща - ХГХ и  ИГф-1… Какво да се прави...
Най-гадното нещо, което е разбрах, е свързано с българските студенти като мен тук... Няма да има оправия тази неща... Просто хората са... жалки... Никой от тях няма амбиции, не иска да се развива, да се издига. Те искат да са средняци, посредствени във всяка една сфера, да си живуркат там, без дори да се опитват да променят това... От стадо овце си заминах, в стадо овце попаднах. Съдба :).
Трудно е да се живее с такива хора, които само си мислят как да си дръпнат тревичката или биричката след работа... Няма жажда да си променят начина на живот в нито една сфера... Червеи... Както и да е... Прибирам се скоро, интересно ми е какво ще правим с Ефо, и се готвим за семестъра. Както винаги тръгваме с рогата напред, пък каквото стане.

И няма вече плочки има 3 килограма повече маса. :)

14.08.11
16:41

ОФФ: Понеже ти цензурираха поста от темата с набиранията и май аз станах причина за това, обяснявам:
Беше написал за цялото Лято. Приех, че лятото ти е започнало от началото на Юни, а не от 21ви както е според календара.
Та Юни, Юли и 1/2 от Август = 75 дни...
Числото което беше дал беше около 5200… 5200 / 75 = 70 набирания на ден. Приемам и фактът, че едва ли си тренирал всеки ден, а дори да си правил набиранията (както те бяха посъветвали) то би трябвало да са по 50 на ден, ако си спомням добре и ги започна от средата лятото...
Знам, че си кросфитър. Знаем, че си силен за килограмите си. Не, че не ти е възможно да го направиш, ако си го поставиш за цел, но погледнато отстрани изглеждаше доста нереално.

Мнението беше редактирано от Fallen на 14.08.11 16:42.

МИ то в някои комплекси като има 100-200, а и при високобоемните дни си прасках пак големи бройки... Както и да е, щом така сте решили, нека е така. Няма да се сърдя ;)

14.08.11
19:21

Е, що да е нереално бре Гипс, напълно въазможно е.

Иначе, Теодорка, за Америката мненията ни се покриват на 101 %, абсолютно същото видях и от теб се убеждавам че не съм сбъркал в преценката :)

Вкъщи :)

AD

20.08.11
18:34

Човеко, къде точно беше в Щатите? Аз живея тук от 10 години и смятам че съвсем точно си определил нещата. Все пак имам една забележка, и това е че си сложил всички под общ знаменател. Съгласен съм с определенията ти за една голяма част от американското общество, и дори припознавам себе си, което само по себе си ме кара да се срамувам, все пак още осъзнавам в какво съм се превърнал, а някои хора вече са преминали и тази граница. Не знам дали ти прави впечатление, но и България върви по същия път. Наблюдавай медията, наблюдавай рекламите, наблюдавай това зомбиране което се налага в обществото. Не знам до колко си имал възможност да гледаш телевизия в Щатите, но няма нищо по отвращаващо от жените телевизионни водещи. Това не са нормални хора, които не говорят нормално а джвакат като жаба, която дъвче дъвка. Нагримирани, неестесвтвени, основната им цел е не да ти съобщи новината, а да чува собствения си глас, при това говорят колкото се може по-бързо, сякакаш са на състезание по надприказване. Няма никаква емоция, никакво чуство към новината която се съобщава, с усмивка може да ти съобщи как 100ци са загинали при някой атентат или авария. Отвратен съм от много неща тук, но трябва да си живял малко повече за да откриеш и някои от добрите страни. Трябва да видиш нещата от близо, да поговориш повече с хората, да разбереш проблемите им, тогава разбираш че начина им на мислене не е така различен от нашия. Прагматизма за който говориш понякога се оказва положителен, голяма част от хората биха ти се притекли на помощ, а студения прагматизъм честo се оказва по-добър от престореното фамилиярничене, и кафеджийско локумо разтягане на нашите сънародници. Ако си бил в Чикаго сред повече българи, то тогава си разбрал и разказите на Алеко “Бай Ганьо” и “До Чикаго и назад”

Мнението беше редактирано от A D на 21.08.11 17:00.

21.08.11
10:22

Гледаш със своите очи и виждаш нещата, такива каквито искаш да бъдат...но аз те разбирам...същите чувства бушуваха в мен, когато бях зад океана...
За това, как изглежда масовия американец...ами да...свине са и заслужават да гният...защото те просто не искат да се променят-предпочитат да съдят Макдоналдс и KFC, а не се опитат да контролират свинщината си...масовия случай е такъв-ФАКТ...
За химийте...то навсякъде е така...просто те могат да си позволяват по-качествени неща...да са живи и здрави...и да имат живи и здрави потомства...!!!

Лягай да поспиш 2-3 дена и после в боя...

Първа тренировка с Бай Ефо днес. :) :) :)

22.08.11
09:44

Слушай всяка една негова дума и наблюдавай какво и как ти показва...

Ефо е човека, на който аз имам 101% доверие, че знае какво прави, като се заеме да тренира някой...

А и е тотален пич...

Действай и споделяй какви са впечатленията....:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1