04.08.11
12:15
Здравейте момчета,днес просто исках да си изям белтъците по-бързо и реших да направя следното.Сварих 6 яйца отделих и изхвълих жълтъците и белтъците сложих в съд с мляко,които ги разбих с пасатора,получи се нещо много гадно,служезесто,гнусно и миризливо,както и да е изпих го,но това беше такава отврат,че прсото имах чувството,че съм в онова предаване Fear,страх :) Просто исках да ви споделя,ако някой си мислих така да пробва да изпие белтъците си ДА НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГНУСНА ГРЕШКА :) Поздрави!
04.08.11
12:34
С тази гнусна смес преди третираха отравяне с някои лекарства. Нямам идея дали още се практикува.
Младен ... колко познато само , че аз го практикувам редовно , понеже храненията са ми доста и на често и буквално някой път толкова вече ми се почива или имам работа , че го правя по същия начин , но някак си за 30 секунди просто го преглъщам и съм готов , иначе някой път от умора ми отнема и доста време да се нахраня , което ми е доста от полза за 30 секунди да се нахраниш със шейка , но съм съгласен , че е едно от най-гадните неща и определено не е за всеки :D
Ако мислиш ,че това е гадно- 3 цели яйца 250гр кисело мляко сок от 1/2 лимон пасирано всичко ...
Аз съм привърженик на мизата на вкус може да е зле , както такива примерни шейкове , храни и т.н , но щом е за определена цел и е в полза , не ме бърка и го използвам!
Вие ядете за да живеете или живеете за да ядете : )
не всичко е задължително да е вкусно.
04.08.11
16:35
ЖИВЕЕМ,ЗА ДА ЯДЕМ!!! ПРИ БОДИБИЛДИГНА ВИНАГИ Е ТАКА!! Не е просто въпрос на “оцеляване”
Модерация: Точка 2.1.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.08.11 21:07.
04.08.11
16:50
Dominic - Като цяло е доста удобно и от тази гледна точка ми харесва доста,защотото 1-вото се изпиват за секунди и 2-рото,че са смлени и готови да се предадът на стомашните сокове.Чесно казано суровите яйца са ми доста по-вкусни от тази смес,но както знаем те не вършат много работа :)
Представям си как мога да си смеля малко пържоли и да ги изпия и това ще е доста удобно :)
Мнението беше редактирано от Младен Марков на 04.08.11 16:51.
04.08.11
16:59
Защо суровите да не вършат работа? Аз като бързам сутрин просто добавям 2-3 белтъка към протеиновия шейк.
казано от Младен Марков на 04.08.11, 16:50:
Dominic - Като цяло е доста удобно и от тази гледна точка ми харесва доста,защотото 1-вото се изпиват за секунди и 2-рото,че са смлени и готови да се предадът на стомашните сокове.Чесно казано суровите яйца са ми доста по-вкусни от тази смес,но както знаем те не вършат много работа :)
Представям си как мога да си смеля малко пържоли и да ги изпия и това ще е доста удобно :)
Абсолютно съм съгласен!На ден винаги имам един шейк със 3 4 сурови белтъка + мляко , друг шейк варени белтъци + мляко , хранения с месо , извара (като изварата също някой път на шейк-даже доста често) , дори някой път и месото си правя на шейк , поради простата причина , че ми е изключително изморено от тренировка + работа дори някога и недоспиване и предпочитам да си миксирам храната и да я изпия така и да си почина дадените 20-30минути на всяко хранене , от колкото да вися на масата и да се насилвам , като гоня 7,8 хранения на ден г/д през 2 часа и то за НВД , най-вече само със 1кг извара на ден , 15 белтъка ,400-500г месо , мляко и т.н , въглени само от млеката мазнини евентуално от флакс сийд ойл и ядки ... просто това да стоя по-толкова време на масата , времето и мястото не ми го позволява ... познавам много хора , които по същия начин си миксират храната , да вярно с много неща не е приятно както казахме , но наистина живеем за да се храним , такъв е този спорт и въпреки всичките неприятности го уважавам изключително много и както за мен , така и за изключителна голяма част на хората тук , това е начин на живот!
казано от Toma Tomov на 04.08.11, 16:59:
Защо суровите да не вършат работа? Аз като бързам сутрин просто добавям 2-3 белтъка към протеиновия шейк.
Салмонела
Забавено усвояване
забавенето си е факт
салмонелата също,ако уцелиш яйцеТО (1 на 10000 яйца има салмонела :D)
04.08.11
20:51
Еее,горката салмонела,ще мре :D
04.08.11
21:10
казано от valerious на 04.08.11, 18:48:
Рико, не съм съгласен с теб и за салмонелата и за забавеното усвояване.
Говорили сме на няколко пъти за затрудненото усвояване на суровите яйца. На мен вече ми писна да ровя с търсачката. Предпочитам да те помоля да докажеш твърдението си. :)
казано от Младен Марков на 04.08.11, 12:15:
Сварих 6 яйца отделих и изхвълих жълтъците
казано от Младен Марков на 04.08.11, 12:15:
Просто исках да ви споделя,ако някой си мислих така да пробва да изпие белтъците си ДА НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГНУСНА ГРЕШКА :) Поздрави!
Като се изреже несъществената част, посланието е по-видно, по-ясно и далеч по-правилно :D
Колкото до драмата на автора - има и по-гадни неща, но и ти добре си се справил. Как ги измисляте тия смески не е ясно :D
Овкуси сместа с нещо солено и леко кисело,аз харесвам тази комбинация.Напомня малко на сос за месо.Ако по ти харесва,може да я посдладиш,ама ти си се набил на натуралният вкус на яйцата,който си е гаден,а миришат също толкова зле.
06.08.11
15:12
Да ви призная сега момчета далеч не смятам чак за толкова отвратителна сместа(може би написах такова заглавие поради факта,че още имах от вкуса на сместа,защоото я бях изпил 5 минути преди да постна темата),това е един дооста бърз начин за поглъщане на 6 яйца в моя случай,наистина бих могъл да го овкуся леко за да прекрия натуралният вкус на яйцата както каза колега по-горе :) Иначе гнусну,вкусно,гадно.. това е ако искаш резултати трябва да има маалки жертви :)