Никога не разбивайте белтъци и прясно мляко - най-отвратителното нещо

04.08.11
12:15

Здравейте момчета,днес просто исках да си изям белтъците по-бързо и реших да направя следното.Сварих 6 яйца отделих и изхвълих жълтъците и белтъците сложих в съд с мляко,които ги разбих с пасатора,получи се нещо много гадно,служезесто,гнусно и миризливо,както и да е изпих го,но това беше такава отврат,че прсото имах чувството,че съм в онова предаване Fear,страх :) Просто исках да ви споделя,ако някой си мислих така да пробва да изпие белтъците си ДА НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГНУСНА ГРЕШКА :) Поздрави!

ВН

04.08.11
12:34

С тази гнусна смес преди третираха отравяне с някои лекарства. Нямам идея дали още се практикува.

04.08.11
12:41

Младен ... колко познато само , че аз го практикувам редовно , понеже храненията са ми доста и на често и буквално някой път толкова вече ми се почива или имам работа , че го правя по същия начин , но някак си за 30 секунди просто го преглъщам  и съм готов , иначе някой път от умора ми отнема и доста време да се нахраня , което ми е доста от полза за 30 секунди да се нахраниш със шейка , но съм съгласен , че е едно от най-гадните неща и определено не е за всеки :D

04.08.11
12:50

Ако мислиш ,че това е гадно- 3 цели яйца 250гр кисело мляко сок от 1/2 лимон пасирано всичко ...

04.08.11
12:54

Аз съм привърженик на мизата на вкус може да е зле , както такива примерни шейкове , храни и т.н , но щом е за определена цел и е в полза , не ме бърка и го използвам!

04.08.11
13:49

Вие ядете за да живеете или живеете за да ядете : )
не всичко е задължително да е вкусно.

TN

04.08.11
16:35

ЖИВЕЕМ,ЗА ДА ЯДЕМ!!! ПРИ БОДИБИЛДИГНА ВИНАГИ Е ТАКА!! Не е просто въпрос на “оцеляване”

Модерация: Точка 2.1.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.08.11 21:07.

Dominic - Като цяло е доста удобно и от тази гледна точка ми харесва доста,защотото 1-вото се изпиват за секунди и 2-рото,че са смлени и готови да се предадът на стомашните сокове.Чесно казано суровите яйца са ми доста по-вкусни от тази смес,но както знаем те не вършат много работа :)
Представям си как мога да си смеля малко пържоли и да ги изпия и това ще е доста удобно :)

Мнението беше редактирано от Младен Марков на 04.08.11 16:51.

04.08.11
16:59

Защо суровите да не вършат работа? Аз като бързам сутрин просто добавям 2-3 белтъка към протеиновия шейк.

04.08.11
17:24

казано от Младен Марков на 04.08.11, 16:50:

Dominic - Като цяло е доста удобно и от тази гледна точка ми харесва доста,защотото 1-вото се изпиват за секунди и 2-рото,че са смлени и готови да се предадът на стомашните сокове.Чесно казано суровите яйца са ми доста по-вкусни от тази смес,но както знаем те не вършат много работа :)
Представям си как мога да си смеля малко пържоли и да ги изпия и това ще е доста удобно :)

Абсолютно съм съгласен!На ден винаги имам един шейк със 3 4 сурови белтъка + мляко , друг шейк варени белтъци + мляко , хранения с месо , извара (като изварата също някой път на шейк-даже доста често) , дори някой път и месото си правя на шейк , поради простата причина , че ми е изключително изморено от тренировка + работа дори някога и недоспиване и предпочитам да си миксирам храната и да я изпия така и да си почина дадените 20-30минути на всяко хранене , от колкото да вися на масата и да се насилвам , като гоня 7,8 хранения на ден г/д през 2 часа и то за НВД , най-вече само със 1кг извара на ден , 15 белтъка ,400-500г месо , мляко и т.н , въглени само от млеката мазнини евентуално от флакс сийд ойл и ядки  ... просто това да стоя по-толкова време на масата , времето и мястото не ми го позволява ... познавам много хора , които по същия начин си миксират храната , да вярно с много неща не е приятно както казахме , но наистина живеем за да се храним , такъв е този спорт и въпреки всичките неприятности го уважавам изключително много и както за мен , така и за изключителна голяма част на хората тук , това е начин на живот!

04.08.11
18:08

казано от Toma Tomov на 04.08.11, 16:59:

Защо суровите да не вършат работа? Аз като бързам сутрин просто добавям 2-3 белтъка към протеиновия шейк.

Салмонела
Забавено усвояване

04.08.11
18:48

Рико, не съм съгласен с теб и за салмонелата и за забавеното усвояване.

04.08.11
20:47

забавенето си е факт
салмонелата също,ако уцелиш яйцеТО (1 на 10000 яйца има салмонела :D)

TN

04.08.11
20:51

Еее,горката салмонела,ще мре :D

казано от valerious на 04.08.11, 18:48:

Рико, не съм съгласен с теб и за салмонелата и за забавеното усвояване.

Говорили сме на няколко пъти за затрудненото усвояване на суровите яйца. На мен вече ми писна да ровя с търсачката. Предпочитам да те помоля да докажеш твърдението си. :)

04.08.11
21:26

казано от Младен Марков на 04.08.11, 12:15:

Сварих 6 яйца отделих и изхвълих жълтъците

казано от Младен Марков на 04.08.11, 12:15:

Просто исках да ви споделя,ако някой си мислих така да пробва да изпие белтъците си ДА НЕ ПРАВИ ТАЗИ ГНУСНА ГРЕШКА :) Поздрави!

Като се изреже несъществената част, посланието е по-видно, по-ясно и далеч по-правилно :D

Колкото до драмата на автора - има и по-гадни неща, но и ти добре си се справил. Как ги измисляте тия смески не е ясно :D

05.08.11
19:30

Овкуси сместа с нещо солено и леко кисело,аз харесвам тази комбинация.Напомня малко на сос за месо.Ако по ти харесва,може да я посдладиш,ама ти си се набил на натуралният вкус на яйцата,който си е гаден,а  миришат също толкова зле.

05.08.11
22:55

А бе честно казанао не знам как косумирате неща, които не ви харесват...

05.08.11
23:33

Жена си, няма как да разбереш.

Да ви призная сега момчета далеч не смятам чак за толкова отвратителна сместа(може би написах такова заглавие поради факта,че още имах от вкуса на сместа,защоото я бях изпил 5 минути преди да постна темата),това е един дооста бърз начин за поглъщане на 6 яйца в моя случай,наистина бих могъл да го овкуся леко за да прекрия натуралният вкус на яйцата както каза колега по-горе :) Иначе гнусну,вкусно,гадно.. това е ако искаш резултати трябва да има маалки жертви :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1