казано от karpi на 23.06.11, 12:36:
1. Това с цикличното хранене от колко години го правиш? И кога разбра, че това е най-подходящия за теб начин на хранене?
2. Какво не ти харесва във фитнеса, че искаш да го смениш?
3. На снимките в галерията си в много добра форма? А сега как е положението? Би ли качила някоя нова снимка?
Понеже в този пост са повече въпросите почвам от него..:)
Карпи,
1. Ами аз винаги съм се хранила циклично без да знам че има такова “животно” ПРосто сега стана модерно и актуално. По осъзнато се храня така от 2 години, особено в топлия период на годината. Имаше периоди в които се храних режимно - четирикратно, въглехидрати до обяд, белтъци вечер , без плодове и бля, бля ,обаче това не е за мен. Не мога да ям като не съм гладна и не мога да спра да ям докато не се нахраня. Обичам летни плодове и това изключва НВД, но зимата се придържам към него.
2.Фитнеса вече ми е банален. Мина времето , в което исках мускули, релефи и разни постижения на бройки и кг. Сега искам да съм предимно жена, пък после атлетична :D и то се получава 2 в 1, когато правя кросове, йога и комплексчета, особено на открито. Дори и разходките помагат. С две думи фитнеса ме натоварва психически.
3. В момента положението с формата е почти същото. Малко по тежка и замазана съм, но в общи линии съм в добра форма. Просто не съм скелет. Благодарна съм на тялото си което прилично изтезавах около половин година с ужасна храна и тренировки, които не ми понасят. Мисля че до края на месеца ще съм напълно себе си. Карпи, това със снимките ми е досадно, но все пак ще се постарая да кача. Само трябва да намеря кой да ме снима, че нямам апарат вече. В цифри съм приблизително 46 кг на 164 см
Абсолют, това за джоджена е супер. Аз пъпки нямам , но целулита кйто си завъдих е също хормонално отклонение, което значи че може и да се повлияе. Ще споделя
Марти, радвам се че се разписа в дневника ми, въпреки че той е един експеримент и е далеч от това което правя и ям принципно, но все пак е част от миналото ми и смятам да си го оставя за спомен. За млечните съм казвала, че не ми понасят, ама никак, но ми се прияждат понякога. Обичам сладолед и сандвичи с кашкавал и яйце и сирене и извара обичам, мамка му. Но е факт че без тях се чувствам по-добре. И да ти кажа направо ме изуми с това вегетарианство от ВМ-НВД, но се радвам защото си намерила себе си в храненето поне.
22.06
Тренировка няма
от 13.30-16.30-плаж
сутринта малка разходка
Храна
до 15.00-само кафе и вода и чай
към 16.00- към 20 гр сурови семки
17.00-малка праскова
18.00- 2 филета скумрия, задушени зеленчуци, домат
20.00-череши бая, прасковка
22.30- малко пуешко и козе сирене , домат
Уф ПМС
23.06
Тренировка няма
Разходка - час
плаж от 13.30-15.40
Храна
Нищо не ми се яде,
17.00-малко ягоди и праскова
18.30-пъстърва, салата, домат
в момента чопля сурови семки, а за посля си направих желирани плодове/Ако се желират/
Бая вода тези дни
Чай от джоджен и хъни буш
Мисля, че няма да дописвам
казано от diva 97 на 23.06.11, 19:33:
И да ти кажа направо ме изуми с това вегетарианство от ВМ-НВД, но се радвам защото си намерила себе си в храненето поне.
Не само в храненето ;-) То имаше и преходен период :-) А и духовия път в един момент взе превес, и неусетно доведе до промени дори в храненето. “Аз съм това, което съм” - по-добре не можеш да го кажеш :-) Толкова сила и истина има в тези няколко думи, дори отвъд това, което в момента осъзнаваш. (sun)
23.06.11
20:23
едно време си мислех че трябва да се тренира с тежести...сега вече не съм сигурен. движи се, йогизирай, тичай...като ти дойде апетита пак ще вдигаш.
и много добре те разбирам - едно врме съм имал плочки и сега хич не ми липсват.
казано от ts.vassilev на 23.06.11, 20:23:
едно време си мислех че трябва да се тренира с тежести...сега вече не съм сигурен. движи се, йогизирай, тичай...като ти дойде апетита пак ще вдигаш.
и много добре те разбирам - едно врме съм имал плочки и сега хич не ми липсват.
Еее, не е истина :-) Точно в същия момент написах нещо в много подобен стил в дневника си... хмм.. :)
Дива, извинявай за спама в дневника ти :-)(F)
казано от Marty Sun на 23.06.11, 20:34:
казано от ts.vassilev на 23.06.11, 20:23:
и много добре те разбирам - едно врме съм имал плочки и сега хич не ми липсват.Еее, не е истина :-) Точно в същия момент написах нещо в много подобен стил в дневника си... хмм.. :)
Дива, извинявай за спама в дневника ти :-)(F)
(inlove)
Имам си вече записан гимназист :D
Последните дни не ги помня точно, но имаше плаж, дискотека, водки, кросове, малко фитнес, мноооого разходки, мноооого плодове, риба, яйца,,зеленчуци, био кис.мляко за махмурлук, сладолед без захар и със захар, след дискотеката в 6.00
Вчера 27.06
тренорвка няма, но имаше 3-4 часа ходене, записване на ученика, чакане в Агенция по вписване за годишните отчети
Храна
6.00-кафе
14.00- много диня
19.00- зелена салата, пъстърва, домат, тофу /прияде ми се/, препечен безглутенов пълн., мокър хляб със сусам, семки
после пак малко диня и още малко хлб с тофу и домат.
Тряснах 2000 калории сигурно
Днес 28.06
уф черешите ми действат кофти, но ги ям. Поне от 3 кг на ден минах на 500 гр :D
Тренировка няма имах работа и нямах настроение
храна
7.00-кафе
13.30-омлет с пуешко, печени домат и тиквичка, сурови семки към 30 гр
16.00-17.30-череши, ягоди, няколко малки кайсии
ще вечерям пъстърва с домат евентуално, но в момента ще гръмна
Не ми се пие вода днес
около литър вода и литър/общо/ чай пуерх и джоджен
Искам слънце, да намаля плодовете и ходенето, че останах без крака
Поздравления за успешния и хубав ден!
А това :
казано от diva 97 на 28.06.11, 18:52:
уф черешите ми действат кофти, но ги ям. Поне от 3 кг на ден минах на 500 гр :D
ме разсмя искрено :-) Много си готина :-) Аз последния път като изядох няколко килограма плод (ягоди) си докарах алергия към тях. Което ме подсеща, че е крайно време да премахна и тази зависимост :-)
Имам си вече записан гимназист :D
Да ти е жив и здрав :)
чакане в Агенция по вписване за годишните отчети
Уфф, това е най-неприятното запълване на времето, за което мога да се сетя, особено 3 дни преди крайния срок. Аз тази година успях да мина още март, с мааалко по-малко чакане. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 28.06.11 21:12.
вчера 29.06
тренировка
30 мин крос
дихателни практики
3 х 12
- раменна преса
-флайс
-предно рамо
-трицепс на скрипец
-концентрично
3 х 20 - повдигане на крака от лег
3 х 30-коремни на лежанка
3 х 10 на страна - сайд планк лифт/винаги имам мускулна от това/
Храна
7.00-кафе
5 часа чистене (envy)
13.30- 80 гр пил.филе
14.00-16.10 плах с 20 гр сурови тиквени семки
18.00-19.00-тренировка
20.30-50 гр пил.филе, малко салата - нищо не ми се ядеше, но водката ми докара апетита, та...
21.00-23.00- 2 малки водки, фреш, шепа семки
23.00-24.00- останалото 30 гр филе и салата, сладолед без захар, и още малко пуешко с тиквичка и хапка сирене, няколо койсии
днес 30.06
тренировка няма
1 час разходка
усетих “ефекта ” на сорбитола от сладоледа. Тотялно се обезводних и изчистих.Бях парцал до 2 часа
храна
7.00-кафе
8.00-10.00-последно чистене
12.00-13.00-разходка
13.00- 2 супени лъжици сварен бял ориз киснат 4 нощи/пречистваща тактика/
14.00- пил филе, шепа ориз със зеленчуци, салата, няколко фъстъка и семки. И тука шок и ужас...та в момента съм за няколко дни в майка ми БЕЗ майка ми и не знам какво има в хладилника, след като хапнах го отворих и ми призля, както съм в ПМС ....едни бисквити, вафли шоколади и прочие. Мама ги складира защото сладко не яде. Аз се възпрях на 2 овесени бисквитки и хапка вафла. От доста време не съм яла рафинирани, тестяни истории и нямам намерение да ям, защото омазняването е най-малкия проблем от тях. Ако ям сладко е черен шоколад, сладолед или плодове, та така
15.30-500 гр череши
после не знам,но знам че яко ще се наспя на спокойствие сама :D
води, био чай пу ерх/ дано си струва 9 лв/
казано от diva 97 на 30.06.11, 15:53:
усетих “ефекта ” на сорбитола от сладоледа. Тотялно се обезводних и изчистих.
Интересно...това за пръв път го чувам
Аз се възпрях на 2 овесени бисквитки и хапка вафла. От доста време не съм яла рафинирани, тестяни истории и нямам намерение да ям, защото омазняването е най-малкия проблем от тях.
Щом в ПМС се спираш с толкова, добре, аз понеже нямам на склад в хладилника рафинирани и тестяни истории, правя обилно зареждане от магазина и докато не изям всичко, не мирясвам. Най-пресния ми спомен е от днес :D :D
Интересно, че ПМС глада ми е точно за рафинирани боклуци. Сладките, които обикновено сама си фабрикувам, въобще не ме впечатляват (dull)
казано от Margaritka на 30.06.11, 16:18:
усетих “ефекта ” на сорбитола от сладоледа. Тотялно се обезводних и изчистих.
Интересно...това за пръв път го чувам
Аз се възпрях на 2 овесени бисквитки и хапка вафла. От доста време не съм яла рафинирани, тестяни истории и нямам намерение да ям, защото омазняването е най-малкия проблем от тях.
Щом в ПМС се спираш с толкова, добре, аз понеже нямам на склад в хладилника рафинирани и тестяни истории, правя обилно зареждане от магазина и докато не изям всичко, не мирясвам. Най-пресния ми спомен е от днес :D :D
Интересно, че ПМС глада ми е точно за рафинирани боклуци. Сладките, които обикновено сама си фабрикувам, въобще не ме впечатляват (dull)
Марги сорбитола яко разхлабва, ама карай....прочистване
Хм, за ПМС,”спирането” ми е абсолютно от инат, иначе ми се яде сладко и тестяно, та две не виждам, но ми писна и на мен да тичам до магазина, тоест тичам де, но взимам плодове или много черен качествен шоколад или се тъпча със салата и сурови семки, както винаги съм правила. Просто тази зима някакви демони ме бяха нападнали, много бях зле...ужас . Пълна апатия, стрес, отчаяние....нетипични за мен неща.
П.П В момента ям органик черен 72 % шоколад, а днес влязох в 2 фурни, привлечена от миризмата, но бързо си излязох. Също така без малко да си купя пица и бисквитена торта. И постоянно съм гладна и тромава и подута и това е следствие на мижавите 2 бисквитки, които даже са пълнозънести. Е не искам да си го причинявам.
дописвам 56-тото си ядене днес :D
до 17.00- още малко череши станаха общо 600 гр с предните, и сурови семки. От коремните ми се е свил корема и едвам изядох 600 гр череши на 2 пъти (grin)
пак ходих да пазаря и пак ме оля дъжда и тъпите коли
18.00- пил.филе и шишче /общо 180 гр двете/, салата, 2 филии вита/бляк/
19.00-50гр органик черен шоколад
яде ми се диня, праскови, торта, мазни печени бадеми, тутманик, варен геврек, макарони на фурна. Точно тези неща и ако може едновременно (devil)
още 1 пу ерх
казано от diva 97 на 30.06.11, 19:04:
взимам плодове или много черен качествен шоколад или се тъпча със салата и сурови семки, както винаги съм правила. Просто тази зима някакви демони ме бяха нападнали, много бях зле...ужас . Пълна апатия, стрес, отчаяние....нетипични за мен неща.
Това с плодовете и аз трябва да го пробвам другия месец, но се съмнявам да помогнат, освен ако не изям 12 банана с много мед и половин кило черен шоколад :D
И аз имам същите спомени от зимата, за щастие всичко е вече зад мен (sun) ...като се върна назад, се чудя как въобще съм допуснала да си причиня такива негативни емоции...
казано от Margaritka на 30.06.11, 19:34:
казано от diva 97 на 30.06.11, 19:04:
взимам плодове или много черен качествен шоколад или се тъпча със салата и сурови семки, както винаги съм правила. Просто тази зима някакви демони ме бяха нападнали, много бях зле...ужас . Пълна апатия, стрес, отчаяние....нетипични за мен неща.
И аз имам същите спомени от зимата, за щастие всичко е вече зад мен (sun) ...като се върна назад, се чудя как въобще съм допуснала да си причиня такива негативни емоции...
Всеки му избиват сачмите все някога. След онзи период станах такъв темерут, че не знам дали ще позволя на нещо/някой/ да ми го причини отново или по скоро аз да си го причиня. Поне имам сценарии за филм или книга :D Имах чувството че живея в паралелна реалност и се гледам отстрани.
П.П аз ям над кило плодове, за да задоволя сладкия си глад, а корема ми е станал супер як от тия фибри
Важното е всичко да си идва на мястото :)
ПП: аз се скъсвам да ям фибри (изключвам вчера и днес), но корема още не мога да изчистя както предното лято...не че съм се и престарала от чистене де... :D
Марги и аз това лято за първи път от много години мога да кажа, че не ми е за цел да чистя мазнини. Целта ми е безобразно да се забавлявам, да тренирам 90 % на открито и да си отям на плодове, както и да не доближавам рафинирани истории.Вчера е изключение, ПМС, умората и недоспиването ме бъгнаха нещо
в тази връзка снощи към 8.00 ядох кайсии, 1 филия вита с мед и останалат 1/2 вафла (devil) Не съм го правила от месеци това
днес 01.07.11
нямах никакво желание за движение, пък и дрехи не ми останаха след неколкократното окъпване от дъжда и колите. Все още съм в майка ми. Яде ми се риба, но тук наблизо няма, та ям пиле с не особено голямо желание.
7.00- кафе
8.00-10.00- единствения сън за 24 часа
11.00- вана с ароматни соли, душ-гул шоколад и морска сол
12.30-15.00- ходене по задачи, мисля че кръвното ми беше много ниско, щото залитах
15.00- пил.филе и шишче - малки към 150 гр двете, шепа зад.зеленчуци, домат, 20 гр черен шоколад, няколко сурови семки, 2 фурми- това е ужасно сладко нещо. Забравила бях....
17.00- към кило диня
ще ям салата с нещо си после и искам да спяяяяяя
вода към 1,5 л
чай пу ерх към 0,5 л
казано от diva 97 на 01.07.11, 17:51:
Марги и аз това лято за първи път от много години мога да кажа, че не ми е за цел да чистя мазнини. Целта ми е безобразно да се забавлявам, да тренирам 90 % на открито и да си отям на плодове, както и да не доближавам рафинирани истории.Вчера е изключение, ПМС, умората и недоспиването ме бъгнаха нещо
И на мен не ми е цел, дори в някои части на тялото предпочитам да си запазя мазнинките, но специално за корeма няма да се разсърдя, ако вземе че се поизчисти малко :D Плодовете никога не съм ги ограничавала, и по принцип стоя далеч от рафинирани и млечни неща, но дойде ли време за ПМС, не мога да се позная (devil)
казано от diva 97 на 01.07.11, 17:51:
11.00- вана с ароматни соли, душ-гул шоколад и морска сол
12.30-15.00- ходене по задачи, мисля че кръвното ми беше много ниско, щото залитах
Нормално, особено ако ваната е била гореща.
Лятото май няма време за писане из дневници :D
По спомен последните няколко дни:
събота 09.07
тренировка
кардио
3 х 12
рамо
бицепс
трицепс
3 х 30 корем
кардио
7.00-кафе
9.00-11.00-сън
13.30-16.30- плаж с шепа сурови тик.семки
17.00-пил.филе 1/2 краставица
лежане до 19.00
19.00-19.50-тренировка
21.00- 1/2 пил филе и толкова краставица - не ми се яде
но....ми се пие
22.00-06.30-дискотека, водки, фреш, танци
вода и джоджен и пу ер
неделя 10.07
реанимация (puke)
07.00- след дискотеката- 3 сандвича много малки с пуешко, кашк.лайт и грахам, няколко мини вафли и 2 мини бухти. Всичко е мини, но стигна да се подуя
опит за сън до 11.00, но една котка се катереше отгоре ми постоянно и не заспах
13.00-14.30-плаж, стана ми тежко и се прибрах
16.00-йога
16.30-1/4 диня
19.00- 3 чушки с яйца и сирене лайт печени, домат
20.30-сладолед без захар
22.00- още 1/4 диня
понеделник 11.07
тренировка няма
7.00-кафе
работа
14.00-16.30-плаж с шепа семки
17.30- голям резен диня
19.00- пил филе на барбекю, салата
20.30- домат, сирене лайт, кашк.лайт
22.00- домат, сирене лайт, картоф на жар с кората и няква майонеза имаше в пълнежа. Стана ми гадно
естествено се задръстих от млечни, но ми се ядяха. За реанимация след алкохол са супер!
много води, джоджен, гарциния камбоджа
вторник 12.07
тренировка 1
3 х 5 плие с дъмбел
3 х 10 - гребане с дъмбел едностранно
3 х 20/ на крак/ странични напади
3 х 10
- В преса
-сайд планк лифт
-бърд дог
бягане на място и мавашита разни
тренировка 2
10 мин вело
3 х 12
-скрипец гръб
-флайс
-странично рамо
-бицепсово с двете
-разг на дъмбел над глава
3 х 20 корем с тежест на лежанка
3 х 5 клек с дъмбели
20 мин крострен/заваля и не можах да тичам/
спаринг на чувал
храна
7.00- кафе
10.00-тренировка 1
йоги, стречинги, дишане
13.00-16.00-плаж с шепа семки
17.00- 2 белтъка с лен.семе
19.00-20.00-трен 2
21.00- 2 бр сафрид на скара с малко салата..... и пак не ми се яде
21.30-23.00- женска сбирка-2 водки с шепа печени семки
23.30- доста череши
води , джоджен
Да отбележа, че всеки ден преди обяд правя йога, стречинг и дихателен комплекс/ Марги от остров Бали е :) /, пия много вода и чай от джоджен, така че това няма да го пиша, че ми писва.
И това е то ..
казано от diva 97 на 13.07.11, 08:12:
Да отбележа, че всеки ден преди обяд правя йога, стречинг и дихателен комплекс/ Марги от остров Бали е :)
Ехххх....остров Бали (inlove) Аз пък всеки ден си правя йога на фона на балийска музика, някакси ме връща там (sun)
казано от Margaritka на 13.07.11, 11:15:
казано от diva 97 на 13.07.11, 08:12:
Да отбележа, че всеки ден преди обяд правя йога, стречинг и дихателен комплекс/ Марги от остров Бали е :)
Ехххх....остров Бали (inlove) Аз пък всеки ден си правя йога на фона на балийска музика, някакси ме връща там (sun)
Ще прежаля полета и ще отида там, но ще е по нашенско зимно време, за да заредя батериите със слънце. Пък може и да не се върна (sun)
13.07 сряда
6.20-кафе
10.00-13.00-фризьор
14.00-16.00- плаж с шепа сурови семки
17.00- докато правих суши - зеленчуци, риба, малко ориз
18.00-18.40- разходка
20.00-22.30- на маса в мама - малка водка, шарена салата, суши, пъстърва, диня
22.30-23.20- разходка към вкъщи
24.00- резен диня
води,джоджен
от седмица пия Алора - екстракт от пасифлора. Много съм доволна, по - спокойна съм и спя дълбоко.
казано от diva 97 на 14.07.11, 12:26:
Ще прежаля полета и ще отида там, но ще е по нашенско зимно време, за да заредя батериите със слънце. Пък може и да не се върна (sun)
Гледай да не е между декември и февруари, че тогава имаш голям шанс да изгубиш половината си време там под дъжда, а ако няма да се връщаш, веднага идвам с теб ;) Винаги съм знаела, че не съм родена да живея на място, където има зима и няма море. :)
казано от Margaritka на 14.07.11, 12:36:
казано от diva 97 на 14.07.11, 12:26:
Винаги съм знаела, че не съм родена да живея на място, където има зима и няма море. :)
и аз така и съм благодарна, че живея във Варна, въпреки че ми се ще да емигрирам на топло
14.07.2011-четвъртък
Изобщо не ми се припарва до вкъщи, когато е хубаво времето.
Тренировка
само крос 35 мин
корем
3 х 20 повдигане крака от лег
3 х 30 къси коремни
3 х 20 обратни
дихателен комплекс
челна стойка
храна
7.00-кафе
13.00- белтък на омлет с лен
13.10-16.20- плаж със 30 гр сурови семки
17.00- 2 белтъка, домат, краставица
18.00-19.00-тренировка
20.30- 2 бр сафрид на скара, малка салата
21.00-23.00- 2 малки водки (talk) агейн , с шепа печени семки
23.30- 1/2 диня
води, джеджен, алора, магнезии
Днес е пълнолуние
вчера 15.07.2011
тренировка-не
7.00-кафе
11.00-кафе
12.00- 3 белтъка с лен
13.00-16.00-плаж с 30 гр сурови семки
16.30- 2 резена диня
18.00- 100 гр сафрид 1/2 домат
19.00-пъстърва, 1/2 домат, салата
20.00- 2 резена диня
21.00- 1 резен диня
22.00- 1 резен диня
23.00-6.00- посещение на ВЦ :D
казано от diva 97 на 16.07.11, 18:18:
23.00-6.00- посещение на ВЦ :D
Да не ти разказвам аз, с плодовия-преобладаващо-динен-ден в чест на пълнолунието :D :D :D
Обаче на следващия ден се чувствам невероятно :)
Като сте тръгнали.... хич пък да не разказвам одисеята с wc-то при чистене на черен дроб по пълнолуние :-p
казано от Marty Sun на 17.07.11, 00:23:
Като сте тръгнали.... хич пък да не разказвам одисеята с wc-то при чистене на черен дроб по пълнолуние :-p
Мисля си от доста време да го направя, но като че ли не съм готова още. Иначе съм виждала “резултатите”
16.07-събота
тренировка
10 мин крострен. интензивно
3 х12
- арнолд преси
-концентрично за бицепс
-странично рамо
- кик бек
3 х 20 корем на лежанка с тежест
2 х 12 - клек със страничен кик
мини комплексче
3 кръга
х 1 минута
- спаринг
- планк с вдигнат десен крак
- планк с вдигнат ляв крак
20 мин крострен лежерно
още малко спарниг на чувала
7.00-кафе
чистене, стречинг
13.00- 3 белтъка с лен
13.30-16.30- сурови семки на плажа
19.00-20.00-тренировка
21.30- 120 гр пъстърва, салата
23.30-5.00- дискотека с водки и фреш + танци
неделя 17.07-реанимация
5.00- постен гювеч, филия с лютеница, филия с масло и мед/ обяснимо следалкохолно ядене/
11.00-кафе
15.00-2 резена диня
16.30- зелен салатен фасул на пара/ 150-200 гр/ леко “паниран” на тиган с яце и малко брашно от динкел, домат, тиквимка на скара,малко сирене лайт
18.00- останалата от предния ден пъстърва 1/2, домат
19.00- кайсии, сурови семки
21.00- малък краешник типов хляб с домат и сирене, още 3 кайсии
абе бърканица, но ядох механично
понеделник 18.07.
тренировка
30 мин крос
дихателен комплекс + йога
3 кръга
х 20 повдигане на крака от лег
х 30 къси коремни
х 20 / на страна/ странични преси
х 5 на крак напади
7.00-кафе
сън
9.00-чистене
10.00-кафе
10.30-11.30-тренировка
13.00-2 белтъка с лен /не ми се яде/
15.00- сурови семки на плажа
18.00- 3 кайсии
19.00- пъстърва, салата, домат и малко сирене лайт
тежко ми е но ми се ядат плодове, така че може да вписвам по-късно
жега е !!!
Мнението беше редактирано от diva 97 на 18.07.11 19:47.
казано от Margaritka на 18.07.11, 20:04:
Динкел не е ли спелта, или се бъркам? (wasntme)
същото е...Ще ми се изобщо да не припарвам до зърнени, но обикновено след тежка вечер натам ме дърпа. Поне се опитвам да е органик и с по-малко глутен, та затова динкел
казано от diva 97 на 18.07.11, 19:46:
Мисля си от доста време да го направя, но като че ли не съм готова още. Иначе съм виждала “резултатите”
Не си и помисляйте (puke)
казано от Anelia на 18.07.11, 21:50:
казано от diva 97 на 18.07.11, 19:46:
Не си и помисляйте (puke)
Правила ли си го Ани? И на мен ми изглежда доста драстична процедура.
За вчера добавям
20.00- кайсии, 2 нектарини
21.00- сурови семки около 1/2 шепа
22.00- пуешко филе, малко сирене лайт и домат и ми излязоха киселини
нещо му изгубих края пак..и все пак
кросове, планкове, фитнес, дихателни истории, йога, спаринг, мнооого ходене, ама много. Това беше от понеделник до четвъртък. В сряда изтрещях след двуразова тренировка и изядох 180 гр овесени бисквити вместо вечеря. Това ми се ядеше, нищо по-различно...
четвъртък 21.07
тренировка
интервално вело 10 мин
корем, глутеус истории на земя
умерен кростренажьор 30 мин
храна
7.00-кафе
чистене
13.00-3 белтъка
13.00-15.00- водих сестра ми на сладкалница и пих фреш от грейп
15.30- пил каре, краставица
16.00-17.00- фризьор
битовизми
21.00-23.00- среща на класа - пил. шишче и каре с нищожно к-во печени з-ци и картофено пюре, нищожна салата, чаша вино и огризка пърленка
23.40- 2 резена ужасна диня
абе ужас!
днес ще се ходи на клуб
22.07-петък
тренировка
5 мин вело
3 х 12/много ме кефи тоз протокол/
- рамо- арнолд
-бицепс с дъмбели
- странично рамо
-трицепс-кофички на пейка
- странични напади
3 х 20 корем
3 х 1 мин.
-планкове
- спаринг
може и изометрии
20 мин крострен умерено
стреч
7.00-кафе
чистене
9.00-11.00-сън
11.00-14.00-чистене, охххх
14.00-16.30-плаж с 30 гр сурови тиквени семки
17.30- 5 белтъка, салата, лен
18.30-кафе
19.10-20.00-предстои тренировка
и следва...
21.30- салата , пил филе на скара
22.30-до ???????- водки с фреш..и танци
утре ще му мисля
Поздрави!
Мнението беше редактирано от diva 97 на 24.07.11 13:01.
23.07
тренировка - не
разходка 1 час
прибрахме се от дискотеката в 6.00 и ядох само диня, която ме освежи и освен това изхвърлих метила от алкохола по-бързо, така че нямах махмурлук, но и не спах особено
6.00- голяма купа диня
6.30-9.30-сън
9.30-кафе
чистене
11.00- 4 белтъка с лен и краставица
15.00- сурови тиквени семки на плажа
16.00-17.00-разходка
18.00- 2 резена диня
19.00- пъстърва, картоф и 1/2 варени, пресни с кората/ имах нужда да ям точно това/, малко от чушка с ориз, салата
20.30-диня
22.00-около 80-100 гр пуешко с малко лютеница
дните ми протичат в тренировки, плаж, ходене, басейни, вили, малко работа, хапване и барове и така...
храната е - риба, белтъци, салати, диня, семки
тренировките са - кросове, стълби, фитнес, спаринг
ям доста по-малко белтък, щото не ми се яде. Прави ме тромава. Но пък ям повечко диня :D, за сметка на всичките години в които съм си я забранявала.
Май ще пробвам да ходя на кик-бокс, ако не стане се връщам към доброто старо таебо!
В ПМС съм и коремчето ми е една малка динка, но го лекувам с тренировки. На чувала всичко ми минава :D и в момента се запътвам на там
И аз съм така с белтъчините: едва изядох половин риба днес, а обичам много. Всичко останало ми е ВВД + диня, естествено. Може би летният сезон оказва влияние.
казано от Anelia на 02.08.11, 21:57:
И аз съм така с белтъчините: едва изядох половин риба днес, а обичам много. Всичко останало ми е ВВД + диня, естествено. Може би летният сезон оказва влияние.
Като знам че една огромна пъстърва ми е малко зимата се чудя как изяждам едвам половин, както теб. От един жълтък ми става тежко, от пилешко също. За сметка на това умирам за препечени филиики с мед и диня. Другите плодове тази година не ми понасят. Вярно лятото намалям белтъка и ям плодове, но чак пък толкоз не ми се е случвало. Мисля, че сме се пренаситили на протеини и може би затова организма ми тотално не ще да живее на НВД. Ще чакам да стане от самосебе си , все ще ми писен от плодове, които са вкусни ама подуващи.
Хайде ще използвам поста да пиша малко отчет
понеделник 1.08
тренировка
10 мин вело-интензивно
4 х 8
- гребане
-раменна преса
-бицепсово сгъване
-предно рамо
-кик бек
3 х 20 коремни с диск
3 кръга
- х 20 повдигане крака от лег
- х 30 къси коремни
- х 20 сек. на крак планк на един крак/пързалям се мамка му/
- х 1 мин спаринг
20 мин крострен-умерено
храна
7.00-кафе
сън
11.00-кафе
13.00- малко пиле, краставица
13.30-16.30- плаж с шепа сурови семки
17.30-кафе
18.30-19.30-тренировка
21.00- салата с 50 гр риба тон
21.30-23.30- бар с водки, фреш, малко семки
23.30- диня, 4 препечени филии с мед
02.08-вторник
тренировка
около 55 мин крос с разни стълби, смяна на темпото + дихателен комплекс
храна
7.00-кафе/предната вечер не спах :(/
9.00-кафе
09.30-10.30-тренировка
13.00- 3 белтъка с лен, трева
13.30-16.30-плаж с шепа семки/към 30 гр/
16.30-18.00- 132 стълби + разходка до пикадили парк и обратно
19.00- половин пъстърва, салата
20.00- диня
21.00- 2 филиики с мед
22.00- 2-3 слайза пуешко, краставица
Вода от 2 литра нагоре
искам всеки ден да тренирам и да излизам, ама нещо взех да се измарям. В събота сме на космополитън парти с Андреа Баника :)
Ха, и аз съм с вас в кюпа, не ми се ядът меса и това си е :) но виж, плодове, диня, пъпеши, умирам :)
снимах се и качих снимки в галерията макар и с не особено желание , защото се чувствам тромава с тези няколко кг отгоре, но всъщност мисля че изглеждам доста по-здрава и женствена така...май повече няма да свалям. Исках да направя сравнение със снимките от 2009 г
П.П снимките се след ядене на огромно количество диня и филийки с мед и ПМС, което обяснява коремчето, сега го няма :D
Мнението беше редактирано от diva 97 на 09.08.11 07:53.