10.08.11
00:36
Здравейте на всички.. та ще започна от там че съм на 15 години висок съм 1,89 и тежа около 95кг та от 5-6 месеца ходим със приятели да тренираме във 1 фитнес обаче супер несериозно .. и сега мисля да тренирам серизоно и се чудя дали трябва да започна отначало по програма за начинаещи? А в момента нямам програма и ако може да ми кажете как да започна всичко отначало или за по напреднали въпреки че със тия 5-6 месеца съм си начинаещ де.. и дали да си взема фат бърнер или някакви такива работи които ми казват че трябва да взимам но аз не мисля че ми трябват тъй като знам че във този спорт нищо не се постига бързо :) правя кардио по 50-60 минути всеки ден.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 10.08.11 08:24.
10.08.11
01:00
На 15 и фет бърнар,няма смисъл,но кардиото ти е много намали го в интервал 30-40 мин.Като цяло аз съм почти същите мерки,и не е фрапатно теглото ти на такава височина,това да не те притеснява,а за програмата прегледай сайта има достатъчно програми за начинаещи,които могат да ти свършат прекрасна работа.Фитнеса не е някакво занимание,това е начин на живот:)
Мнението беше редактирано от Gordon Gekko на 10.08.11 01:07.
10.08.11
01:23
Ако найстина смяташ да се занимаваш сериозно, погледни прогамите в сайта, избери си кръгова за начинаещи, изкарай два месеца и нещо по нея и после си избреи някои от сплитовете. Останалото ще си дойде на мястото. Ако искаш по-задълбочени съвети, дай някакви снимки или данни, кажи какви са ти целите и ще видим какво ще правим от там. За едно си прав- фат бърнерите не са ти нужни. Според мен те не са нужни не само на твоята, а и на всякаква възраст и са едно гадно творение на фармацевтичните фирми за увеличаване на печалбите за сметка на здравето на хората. Впрочем и много от лекарствата са така. В наше време се създават болести за да се продават лекарства за тях. Блъскат храните с хормони, тъпчат ги с прости въглехидрати и какво ли не, после продават “магическите” си хапчета.
10.08.11
01:26
Мерси много ;) попаднах на програмата на Джо Уайдър http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41913 и ще започна по нея.
10.08.11
08:25
Също така има цял раздел с фитнес програми, измежду които има такива и за начинаещи.
Успех!