Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

11.08.11
17:33

Четвъртък, 11.08
Движение:
Виняса йога - 50 мин
Тренировка:
Интервали без почивка 30:30, 6:

A1: plank reptile
A2: mountain climber
A3: knee tuck

B1: DB bench press @2x12.5kg
B2: DBDL @2x12.5kg
B3: DB renegade row @2x12.5kg

C1: lateral raise @2x5kg
C2: dive bombers (учудващо стриктни до последния интервал :) )
C3: combo: push up-lunge-kick up

D1: get up-step up
D2: hip thrusts
D3: crab toe touch

E1: 35kg barbell reverse crunch
E2: wide angle crunch
E3: sumo push ups

3x1 min combo (трудно за обяснение, от тренировките на Jade Teta)
10:60,6: DB burpee-snatch @2x10kg / plank variations
lat pulldown 3x6@40kg

Храна:
07.30 - конопен протеин* в оризово мляко* с малко кафява захар* и гуарана*
09.30 - спелтови* и овесени* ядки с какаови зърна*, чиа*, мед* (в последно време имам странното желание да закусвам ;) )
14.00 - смути от оризово мляко*, какао*, гуарана*, мед*
17.00 - тофу на скара със зехтин*, зелена пиперка, краставица, соева майонеза, няколко маслини; последната лъжичка веган течен шоколад*, 6 пълнозърнести бисквитки
20.00 - чаша оризово мляко*

Мнението беше редактирано от Margi на 11.08.11 20:01.

12.08.11
13:44

Петък, 12.08
Движение:
Виняса йога - 40 мин
...и май това ще е за днес

Храна:
07.00 - конопен протеин* в оризово мляко* с гуарана* и малко мед*
08.00 - (отново сутрешен глад - новост за мен) тофу на скара със зехтин*; 4 пълнозърнести бисквитки с мед*
12.00 - пъпеш
13.00 - 4 препечени филийки хляб Тонус (със зеленчуци) със соева майонеза; 2 фафлички (blush)

Не се чувствам във форма. Тренирам, но с огромни усилия - силата ми е паднала от зимата насам и енергията също. Чувствам се някак тромава и мудна. Което никога досега не ми се е случвало праз лятото. Хайде, стига за днес мрънкане.

Марги, може да ти прозвучи парадоксално, но е възможно причината да се чувстваш не във форма да е това, че сега си в пълна почивка от ангажименти в работата (доколкото съм разбрала де), и тогава просто човек е трудно да не се отпусне и тялом и духом (не че си няма нужда от такива моменти). После като започнеш да имаш и служебни ангажименти ще видиш как ще се мобилизираш и всико ще тръгне по съвсем друг начин. Радвай се сега на ваканцията!!! лято на плажа ....ю-хуууу....приказка....!!!

12.08.11
16:00

Хах, кой се отбил при мен (sun)
Не може, ами съм сигурна че е така. Не съм свикнала да не съм под напрежение и ефекта е очевиден.
А иначе се радвам на ваканцията - почти няма плаж във Варна и околността, който да не съм посетила, изучих морското дъно по цялото варненско крайбрежие :)

12.08.11
19:54

Добавям за днес:
19.00 - малко пъпеш
20.00 - конопен протеин* в оризово мляко* с мед* и ментово масло; шепа и половина сурово кашу
Май това ще е. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 12.08.11 19:58.

12.08.11
20:01

Винаги съм се чудела защо слагаш звездички след всяка храна ??? И как успяваш да се нахраниш със протеин, мляко и мед ? Звучи ми течно някак си....не мисля че аз мога да се нахраня с такава храна ?
Всъщност аз никога не съм консумирала тези храни, може и затова ми е странно.....
Поздрави :)

Мнението беше редактирано от Vess на 12.08.11 20:02.

12.08.11
20:36

Със звездичка отбелязвам био храните или тези с домашен или друг проверен произход.
А за количеството храна - апетита ми е доста променлив в последно време. Днес например се чувствам ужасно преяла и подута от нищо и никакви пъпеш и протеин, друг път си хапвам обилно. Ям колкото ми се яде, никога не съм се ограничавала, дори и това да значи да ям цял ден джънк :D

13.08.11
14:41

Събота, 13.08
Движение:
Виняса йога / 50 мин
стълбички, тренировка:
5 мин с 10 сек почивка след всяка минута: ninja burpee-toes-to-bar
5 мин с 10 сек почивка след всяка минута: squat-press-push up-row @2x5kg
Интервали 10:40 сек, 6 кръга
A1: plank reptile
A2: mountain climber
A3: knee tuck

B1: knees-to-elbows
B2: elephant push up
B3: bench dips
lat pulldown @35kg 3х8 (докато чаках да се освободи другия скрипец)
C1: straight arm pulldown @30kg
C2: cable crunch @60 kg

D1: lateral raises @2h5kg
D2: hindu push ups

E1: combo - DB bench press-curl @2x5kg
E2: one arm DB swing @10kg (alternating hands)

Храна:
06.00 - конопен протеин* в оризово мляко* с мед*, гуарана* и ментово масло
12.00 - шейк от кафе луак*, оризово мляко*, мед* и гуарана* (реших да вкарам “тежката артилерия” преди тренировка - луак с гуарана, то пък взе, че не подейства :D )
14.30 - мунг дал* с пиперка, домат, копър и зехтиново/чеснов сос*; 8 пълнозърнести бисквитки с мед*
17.00 - сок от алое*
17.30 - праскова
18.00 - 4 филийки хляб Тонус със соева майонеза, домат, пиперка; 6 пълнозърнести бисквитки
по-късно - може би праскова

Мнението беше редактирано от Margi на 13.08.11 18:16.

13.08.11
16:29

Интересно ми стана, защото много от храните които консумираш вообще не съм ги чувала, да не говорим за опитвала, а и ми звучат все течни храни.... :) Като например това последното което си написала мунг дал :)

13.08.11
17:23

Хихихи (giggle)не си само ти така ...мунг дала е зелен азиатски боб/соя и е много вкусен. Голяма част от храните купувам от био магазин или магазин за здравословни храни и непрекъснато експериментирам. Ако видя нещо, което до вчера го е нямало - купувам го (wasntme)

Мнението беше редактирано от Margi на 13.08.11 17:24.

13.08.11
21:19

Ааахаха...ей сега изрових това - КЛАСИКА. 8-) Поздрав за всички, които помнят тези мацки. :D

MF

13.08.11
21:47

Хмм аз не ги знам - кои са?

13.08.11
21:54

Ако си на по-малко от 28-30 години няма как да ги знаеш. :) Както личи от видеото, са доста архивни - един вид “гурута на женския фитнес” от 90-те.
Хахах...всяка сутрин ставах да тренирам с Kiana’s flex appeal по ESPN2 :D :D :D

MF

13.08.11
22:05

Ясно. А как се казват мадамите?

13.08.11
22:07

Не ти ли излиза на видеото? Киана Том, Моника Брант и Шерил Гогин
ПП: Всъщност първите две все още са доста активни откъм публични изяви, за третата не знам :)

Мнението беше редактирано от Margi на 13.08.11 22:09.

MF

13.08.11
22:26

Евала, много яки каки.

14.08.11
17:09

Неделя, 14.08
Движение:
Виняса йога 40 мин
разходка по камъни (боса, и по-скоро бяха подскоци от камък на камък - маймунска гимнастика :D ) - не по-малко от 500 м (оказа се доста енргоемко занимание, и добра тренировка за крака, затова го вписвам тук)
стълбички (онези на Галата) :)
тренировка:
5 мин с по 10 сек почивка след всяка минута - burpee variations (от комплекса на Тара)
5 мин с по 10 сек почивка след всяка минута - spartan flip
10:30 сек, 6 кръга:
A1: sumo dead lift-high pull
A2: shoulder press
A3: ben over row

B1: lat pulldown @35kg
B2: cable row @30kg

C1: DB bench press-curl @2x5kg
C2: lateral raises @2x4kg

3 мин с по 10 сек почивка след всяка минута - burpee-toes-to-bar
2 мин - mountain climber

Храна:
06.00 - конопен протеин* в оризово мляко* с мед* и гуарана*
13.00 - пъпеш
14.00 - 3 зелени пиперки, домат, соева майонеза (доволно количество); 6 пълнозърнести бисквитки намазани с малко домашно сладко от вишни*
17.00 - пъпеш
19.00 - около половин черен шоколад
20.30 - няколко парчета тофу и малко домат

Мнението беше редактирано от Margi на 14.08.11 20:54.

14.08.11
22:15

Извинявай за спама, искам един въпрос да задам.
Ти наистина ли смяташ, че соята е полезна, респ. фитоестрогените?

14.08.11
22:44

http://www.bb-team.org/articles/3365_fitoestrogeni#axzz1Uq15gLte
Ето четиво по темата. След като учените не са постигнали съгласие по въпроса полезни ли са или вредни, не се наемам с мнение. Докато не изяснят въпроса, за мен соята е предпочитан източник на протеин пред месото, рибата и яйцата. :)

14.08.11
23:03

Ето един доста по-пълен източник с изследвания.
http://books.google.com/books?id=Yu7ip-jA5ikC&printsec=frontcover&dq=the+estrogenic+diet&hl=en&ei=7ylITtugMY-WOtWjoNUD&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=2&ved=0CDIQ6AEwAQ#v=onepage&q&f;=false

П.П. Аз не съм против хората, които не се хранят с месо.
Всеки си има право на избор и поривите на всеки са различни да постъпи по един или друг начин.

В случая има направени изследвания с контролни групи хранени със соеви храни и животински и са описани резултатите.
Феминизиране, гинекомастия, отслабване на активното тегло и др. свързани с резултатите на соевата група.

Мнението беше редактирано от Miyu на 14.08.11 23:17.

15.08.11
07:37

Както казах, колкото учени и изследвания, толкова и теории. Не успях да изчета целия материал, но ми изглежда интересен и когато имам време ще го разгледам по-подробно. 
Наистина, бих се съгласила, че фитоестрогените до известна степен благоприятстват задържането на малко повечко мастна тъкан, но не бих го определила като нещо непременно негативно, особено на фона на други ползи. При себе си не съм забелязала намаляване на активно тегло.

15.08.11
08:34

Понеделник, 15.08
Честит празник на всички варненци (sun)

Движение:
днес рано приключих с всички дейности
лека тренировка на стадиона:
3 кръга от
400м бягане
100м спринт
100м ходещи напади
Общо време - 18.51мин
Както личи от времето, не си дадох много зор ;)

почти веднага след това: Виняса йога - 45 мин

Храна:
06.00 - шейк от оризово мляко* с мед*, какаови зърна*, гуарана*
Другото ще допълвам в последствие, сега отивам да приготвям багаж за няколко дни в планината - разходки и боровинки (не бране, само ядене :D )

15.08.11
19:51

Доъзлвам храната за днес:
10.00 - праскова
13.30 - тофу, няколко зелени пиперки, чиа* с веган течен шоколад*; няколко кокосови трюфела
17.00 - две зелени пиперки, още кокосови трюфели
19.30 - праскова
20.30 - оризово мляко
Сутринта успях да сложа в хладилната чанта това-онова (giggle) , понеже не си падам по кухнята по бензиностанциите ;) , та като за път, храната не беше зле. :)
Толкова за днес.

Мнението беше редактирано от Margi на 15.08.11 20:45.

15.08.11
21:54

По принцип всички четем изследвания и доста им вярваме вероятно.Познавам един преподавател от University of Toronto,който в не формален разговор ми сподели ,че фирмата , компанията , институцията ,която поръчва дадено изследване влияе върху начина , по който данните излизат в медиите...който дава парите поръчва музиката....С една дума резултатите се оповестяват субективно.Както се казва трябва да си имаме едно на ум , но да не се доверяваме сто процента на това,което четем ,особено в мрежата.Няма категорично мнение ,че соята е вредна ,няма категорично доказателство , че  не е вредна.Лошото според мен при соята е, че фирмата Монсанто държи 100 % от производството в Сев. Америка и вече 65 % от световното производство на соя.За съжаление Китай вече също използва сорта на Монсанто.Говори се , че скоро Монсанто ще предложат на земеделските производители в САЩ и сорт царвица устойчив на хербициди ,както соята на същата фирма.Както се казва в една американска реклама,” всичко загива остава само супер устойчивата соя на Монсанто....”

16.08.11
10:54

Вторник, 16.08
Движение:
Виняса йога - 40 мин
тренировка на стадион:
малко бягане за загрявка, 200 скока на въже
6х100м спринт - подобрих си времето на 18.08 (party)
100 м напади
50 м бърпи (намерението и тук беше за 100, но се се получи)
3 мин (с малка почивка след всяка минута) планинско катерене
още малко бягане, стречинг

16.08.11
23:44

Храна:
Доста неравномерно раъпределена и хаотична
10.00 - праскова
11.00 - праскова
13.00 - 2 зелени пиперки; черен шоколад с мента; 2 пълнозърнести бисквитки
16.00 - праскова
И после бях на гости, и малко пооплесках храната. В интервала между 6 и 11 часа имаше:
суров шам фъстък, шоколад милка, домашно бяло сирене*, ориз със зеленчуци и още малко шоколад (blush)

казано от борислав васков на 15.08.11, 21:54:

фирмата , компанията , институцията ,която поръчва дадено изследване влияе върху начина , по който данните излизат в медиите...който дава парите поръчва музиката....С една дума резултатите се оповестяват субективно.....”

Точно това исках и аз да кажа :-)
Научните среди са едни от най-нечистоплътните......и по добре да спра до тук! :-)

Малко оффтопик: интересно ми е дали мъжката част от форума знаят, че мъжкия аналог на соята е нахута - т.е. в нахута пък има мъжки фитохормони - също както в соята има женски :-))) (изводите всеки сам да си ги прави)
Нахут+ царевица - това пък е една от комбинациите която съдържа всички аминокиселини.
(и стига толкова, че да не разводнявам  много дневника на Марги)

* * * * *  редакция на поста:
Употребила съм неправилно това за „мъжките фитохормони”и за да стане ясно какво исках да кажа , ще дам цитат  от книгата на д-р. Гайдурков „Човешкото хранене”, където той нарича нахута – идеалната ”мъжка храна”:
„ Също така мощен като соята, само че с обратен на естрогените знак, нахутът се оказа източник на най-доброто, което можем да пожелаем на един мъж. Той осигурява пълноценни белтъчини и развива мощна мускулатура, дава работна, физическа и умствена сила, а сигурно в него има и нещо повече, неизвестно засега на науката, защото вероятно не случайно тъкмо нахутът е основна традиционна храна на онези мъже от близкия изток, които могат да разполагат дори с цял харем.”  :-))))
И по-надолу:
„той не подува корема, както боба и грахта и е отличен при стомашно-чревни заболявания.Попълва минералния и витаминен състав, съдържа доста лецитин и цинк (и двете необходими за мъжката репродуктивна функция) и предотвратява склерозата. Не повишава- а напротив понижава завишената пикочна киселина и лошия холестерол.”

Мнението беше редактирано от София Жекова на 17.08.11 16:02.

17.08.11
07:38

Въобще не ми разводняваш дневника, това за нахута не го занех и е полезна информация (wasntme)
Иначе, през дните, в които съм в Банско май смятам да си дам пълна почивка - от йога, тренировки и т.н.(май от години не съм имала дори два поредни дни без да тренирам)  Мисля, че имам нужда и да не мисля какво и кога да ям, така че - ще поотпусна малко края и на храната, пък като се прибера ще се вкарам в релси 8-)

17.08.11
09:31

И аз, и аз ше спамя пък :-p
Софи, и аз не го знаех това за нахута и царевицата. Много ценно, благодаря :-*
А това, че и Китай използват ГМО соята на МОнсанто ме потресе. Все се надявах, че Китай така или иначе си има вековни традиции в отглеждането на соя и там много трудно ще пробият тези мизерници. Даже като си купувам соя, гледам да е от китайски магазин. Мрън :(

17.08.11
13:57

За съжаление Китай също използва много ГМО .Четох едно ревю , в което се съобщаваше , че в обширни райони на Китай са изчезнали пчелите.Това води до голям проблем в земеделието ,тъй като се нарушава кръговрата на растителния свят.Учените смятат,че причината се крие в това ,че пчелите отказват да опрашват ГМО култури.За сега централния комитет на комунистическата партия е намерил временно решение на проблема.Земеделски работници на ръка опрашват културите.Изчезването на пчелите ,междувременно се разследва,като интересното е ,че не са намерени никакви трупове на умрели насекоми....пчелите като че ли просто са се изпарили.....
Сори ако спамя дневника :)...просто реших,че ще ви е интересно...

17.08.11
15:10

Спрете да се извинявате и си пишете. Информацията е интересна и полезна. :)
За пчелите съм чела, че изчезват заради високо електромагнитно замърсяване, което ги дезориентира. Отделно от това, че не искат да опрашват ГМО посеви. Това можело да се окаже много по-пагубно на земеделието, отколкото можем да си представим. Опрашването от човешка ръка надали е толкова ефективно като това от пчелите.
За Китай не знам, но в някой документален филм споменаваха, че Индия в момента се опитва да си върне био земеделието. По най-груби сметки обаче това би отнело стотици години, имайки предвид състоянието на почвите вследствие неправилната и експлоатация.
Та така. Според това, което съм гледала и чела, мисля, че в начина на хранене ще настъпи коренна промяна в следващите стотина години.
Въпреки, че и в момента чета за някакви експерименти и нововъведения в нанотехнологиите в храненето, от които ме побиват тръпки.

17.08.11
16:12

казано от София Жекова на 17.08.11, 01:54:

цитат  от книгата на д-р. Гайдурков „Човешкото хранене”, където той нарича нахута – идеалната ”мъжка храна”:
„ Също така мощен като соята, само че с обратен на естрогените знак, нахутът се оказа източник на най-доброто, което можем да пожелаем на един мъж. Той осигурява пълноценни белтъчини и развива мощна мускулатура, дава работна, физическа и умствена сила, а сигурно в него има и нещо повече, неизвестно засега на науката, защото вероятно не случайно тъкмо нахутът е основна традиционна храна на онези мъже от близкия изток, които могат да разполагат дори с цял харем.”  :-))))
И по-надолу:
„той не подува корема, както боба и грахта и е отличен при стомашно-чревни заболявания.Попълва минералния и витаминен състав, съдържа доста лецитин и цинк (и двете необходими за мъжката репродуктивна функция) и предотвратява склерозата. Не повишава- а напротив понижава завишената пикочна киселина и лошия холестерол.”

Благодаря за ъпдейта :)
Мисля, че той не изключва казаното преди това.
Също така във връзка с цитата мисля, че науката има много какво още да учи за храните и въздействието им върху организма, всъщност смея да твърдя, че за съвременната наука това е все още почти непозната материя.

19.08.11
20:04

Кратък отчет за периода понеделник - петък:
Движение:
от вторник насам - без йога и тренировки, само горски и планински разходки и усилено мързелуване, и доста часове по пътищата. От утре възобновявам обичайните дейности (sun)
Храна:
Много, предимно зеленчуци и млечни (отново дойде и тяхното време в месеца ;) )

20.08.11
14:45

Май е време да отчета някаква дейност.
Събота, 20.08
Движение:
Виняса йога - 40 мин
плаж (sun) , тренировка:
загрявка - 5 мин (с 10 сек почивки между минутите) бърпита в 5 различни варианта
интервали без почивки - 30:30 сек, 6 кръга:
A1: barbell snatch
A2: barbell bent over row
A3: mountain climber

B1: combo: get up-box jump
B2: DB burpee snatch @2x10kg
B3: renegade row @2x10kg

C1: combo: incline DB bench press-curl @2x5kg
C2 lateral raises @2x4kg
C3: combo: DB step up-dead lift @2x10kg
общо време - около 35 мин
На последната серия имах чувството, че ще повърна и припадна едновременно, успях някак да я завърша, но ми беше трудно прибирането до вкъщи :D

Храна:
06.00 - шейк от оризово мляко*, сироп от боровинки*, гуарана*
11.30 - боровинки
12.30 - (преди тренировка) шейк от оризово мляко*, малко мед*, това healthstore.bg/L-Carnitine-2000-mg-15-ml.html , подсилено с гуараана*
15.00 - боровинки
16.30 - салата от домати*, краставици*, пиперки*, бяло сирене*; сладолед с безмлечен течен шоколад*
(Последната седмица доста ми се хапват млечни, но днес малко се поолях със сладоледа (blush) )
18.00 - още малко сирене* със зелена пиперка*
19.30 - и още сирене* с краставица*

Мнението беше редактирано от Margi на 20.08.11 19:04.

21.08.11
08:12

Неделя, 21.08
Движение:
леко кардио на стадиона:

3 кръга от:
100 скока на въже
400 м бягане
100 м спринт
100 м хидещи напади
почивах доста, общо време - 19.56 мин

почти веднага след това - 30 мин Виняса йога

21.08.11
20:48

Храна:
06.00 - (преди тренитовка) Л-карнитин с асаи
08.30 - боровинки
11.30 - домат*, краставица*, пиперка* с бяло сирене*; пълнозърнести бисквити и мед*
17.30 - салата от печени пиперки, домат, зехтин; тиквички на скара; пълнозърнест хляб с малко кашкавал*
20.00 - почти литър ябълков сок
Забележки:
**млечните много ми се ослаждат в последно време, но май пак ме “позадръстват” :(
***днес ходих на интервю за работа, ей така, за да си сверя часовника :) Вярно че в последните 5 години не съм работила във Варна и не съм много в час със заплатите тук, но това е прекалено. Предложиха ми заплата точно 4! пъти по-малка от обезщетението, което вземам в момента от бюрото по труда :D :D :D Направо си е обидно.

21.08.11
21:19

В какъв смисъл те позадръстват? С отделителната система ли имаш предвид?
Колко дена е зряло това сирене?
И последен въпрос, за какво го пиеш л-карнитина?

21.08.11
21:41

Задръстват ми синузита - запушва ми се от време на време носа, храчки...и тям подобни гадории, които нямам, когато не консумирам млечни...обаче имам периоди, през които ужасно много ми се прияждат (wasntme)
Нямам представа колко дни е зряло.
Точно на този Л карнитин ми харесва комбинацията с асаи и В12, действа ми енергизиращо, особено ако добавя гуарана (което днес пропуснах да направя). Всъщност вчера имах намерение да си купя отново Шоко Енерджи, тъй като много ми допадна и като вкус, и като действие, но реших да пробвам и това :)

Здравей!
Много ми харесва начина ти на хранене, аз също доста се интересувам от това, как да хапвам по-здравословно:)С интерес ще следя, какво пишеш и даже ще крадвам по някоя идея от теб:)

22.08.11
16:22

Понеделник, 22.08
Движение:
Виняса йога - 40 мин
колело, плаж, доста ходене, тренировка:
5 мин (с 20 сек почивка между минутите):
ninja burpee-toes-to-bar
box jumps
spartan flip
backward lunge-high kick - left leg
backward lunge-high kick - right leg
интервали: 30:30 сек, 6 кръга:
A1: combo: DB incline bench press-curl @2x5kg
A2: lateral raises @2x4kg
A3: renegade row @2x10kg
B1: combo: get up-box jump
B2: mountain climber
B3: crab toe touch
C1: lat pulldown @35kg
C2: cable crunch @60kg
C3: half burpee: push up/jump
5 мин (с 20 сек почивка между минутите) вариации на бърпита (на Тара)
50 hip thrusts
50 wide angle crunches

Днес, нали е понеделник, по обед имаше ужасно много народ в залата. На няколко пъти по време на интервалите се опитваха да ми измъкнат дъмбелите, или да ми сменят хватките на скрипеца. (devil)

Храна:
06.00 - оризово мляко* с боровинков сироп* и гуарана*
11.00 - крем от боровинки, сметана* и кафява захар*
12.30 - (преди тренировка) оризово мляко* с л-карнитин+асаи, гуарана*
15.00 - шейк* от: оризово мляко* с кокосово брашно*, малини, малко мед*, рожков*
16.00 - чаша таратор*
17.30 - вечерята я ядох в движение - докато я приготвях :) - тиквички на скара с мъъничко гауда*, лимонова трева*, хималайска сол*; две филийки хляб Тонус; сусамка със сушени плодове (60 гр, някой да не си помисли, че от малките 8-) ; 3 пълнозърнести бисквитки с мед*

Ето и един симпатичен обитател на офицерския плаж на Варна :)

Мнението беше редактирано от Margi на 22.08.11 17:52.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1