Нова програма

Здравейте, тренирам може би от около 7-8 години, но доста разпокъсано. Изкарвам година и нещо, после година не пипам нищо, после отново и така.. тоест имам стаж в залата, горе долу към средно ниво. Последните 7 месеца може да се каже, че съм редовен. В началото естествено тръгна по-добре, успях да поизчистя малко мазнина особенно сега лятото и започнах да изглеждам по-добре, но през последните 2 месеца като че ли бутам товарния влак.. демек тъпкам си на място и съм спрял всякакво развитие. Опитвам се да ям доста, основно наблягам на белтъчините, но и въглехидрати не липсват. Та идеята е, висок съм около 188 см тежа 90 кг и искам да кача около 10-15 кила още, повече не ми трябва. Мисля, че през последните месеци ръцете не ми вървят затова искам да наблегна малко повече на тях, държа около 43.5 см и няма мърдане наникъде. Явно има нужда от промяна, аз поне така знам, когато спреш и почнеш да тъпчеш на място, значи нещо трябва да промениш. До сега тренирах така -

1-ви ден - гърди, рамо
2-ри ден - гръб, трапец
3-ти ден - трицепс, бицепс
5,6,7 - почивка

Искам да сменя програмата, като се набелегне малко на ръцете, като че ли за тоя ръст ми трябват още 2-3 см :) Какво бихте ми препоръчали, за покачване на маса?

13.08.11
13:35

Значи ще ти предложа да включиш в програмата си крака.
Например 1 ден - гърди,предно и средно рамо,2 ден - гръб,трапец,задно рамо,4 ден - крака,5 ден - бицепс,трицепс.
http://www.bb-team.org/workout/1287_masiray-sotsialno#axzz1UqsAa17C нещо подобно.

То пак същото.. общо взето си е същото + крака.. идеята беше нещо да се промени..

13.08.11
13:38

Гърди бицепс корем
Крака прасци
Рамо трапец трицепс корем
Гръб

Ето ти нещо различно...

13.08.11
13:39

Вземи почети малко краката са доста важни ако искаш да растеш пълноценно.Прави крака и след месеци ми кажи дали няма резултат :)

Ще пробвам тая втората да видим дали ще има ефект :) правил съм по-рано крака, но не забелязах някаква промяна..

13.08.11
17:23

Извинявайте, че се намесвам, но през ден излиза по една такава тема, и винаги съм се чудел... Наистина ли смятате, че това как ще си подредите упражненията през седмицата има такова значение за развитието/напредъка ви, както това как ще си подредите начина ви на хранене и възстановяване?

14.08.11
12:53

По-добре направи така

първи ден - тренировка
втори ден - почивка
трети ден - тренировка
четвърти - почивка
пети - тренировка
шести и седми - почивка

Отколкото дни 3 под ред да тренираш и след това да почиваш 4. :X

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1