13.08.11
13:01
Здравейте, тренирам може би от около 7-8 години, но доста разпокъсано. Изкарвам година и нещо, после година не пипам нищо, после отново и така.. тоест имам стаж в залата, горе долу към средно ниво. Последните 7 месеца може да се каже, че съм редовен. В началото естествено тръгна по-добре, успях да поизчистя малко мазнина особенно сега лятото и започнах да изглеждам по-добре, но през последните 2 месеца като че ли бутам товарния влак.. демек тъпкам си на място и съм спрял всякакво развитие. Опитвам се да ям доста, основно наблягам на белтъчините, но и въглехидрати не липсват. Та идеята е, висок съм около 188 см тежа 90 кг и искам да кача около 10-15 кила още, повече не ми трябва. Мисля, че през последните месеци ръцете не ми вървят затова искам да наблегна малко повече на тях, държа около 43.5 см и няма мърдане наникъде. Явно има нужда от промяна, аз поне така знам, когато спреш и почнеш да тъпчеш на място, значи нещо трябва да промениш. До сега тренирах така -
1-ви ден - гърди, рамо
2-ри ден - гръб, трапец
3-ти ден - трицепс, бицепс
5,6,7 - почивка
Искам да сменя програмата, като се набелегне малко на ръцете, като че ли за тоя ръст ми трябват още 2-3 см :) Какво бихте ми препоръчали, за покачване на маса?
Значи ще ти предложа да включиш в програмата си крака.
Например 1 ден - гърди,предно и средно рамо,2 ден - гръб,трапец,задно рамо,4 ден - крака,5 ден - бицепс,трицепс.
http://www.bb-team.org/workout/1287_masiray-sotsialno#axzz1UqsAa17C нещо подобно.
13.08.11
13:36
То пак същото.. общо взето си е същото + крака.. идеята беше нещо да се промени..
Гърди бицепс корем
Крака прасци
Рамо трапец трицепс корем
Гръб
Ето ти нещо различно...
Вземи почети малко краката са доста важни ако искаш да растеш пълноценно.Прави крака и след месеци ми кажи дали няма резултат :)
13.08.11
13:51
Ще пробвам тая втората да видим дали ще има ефект :) правил съм по-рано крака, но не забелязах някаква промяна..
13.08.11
17:23
Извинявайте, че се намесвам, но през ден излиза по една такава тема, и винаги съм се чудел... Наистина ли смятате, че това как ще си подредите упражненията през седмицата има такова значение за развитието/напредъка ви, както това как ще си подредите начина ви на хранене и възстановяване?
14.08.11
12:53
По-добре направи така
първи ден - тренировка
втори ден - почивка
трети ден - тренировка
четвърти - почивка
пети - тренировка
шести и седми - почивка
Отколкото дни 3 под ред да тренираш и след това да почиваш 4. :X