12.08.11
11:22
Кардио на плаж пак няма да правиш, нали мързеле?
13.08.11
10:55
Радост най-голяма - ще пазя клек във 20!
13.08.11
15:33
13.08.11
15:34
И аз имам скотски, да не кажем скотов клип! Даже Скота ми го снима!
Хахахаха как нацова щангата накрая :D.Ама не ме викате, аз тренирах в същото време, на 50 метра от вас :)
Николаев :D :D Браво, машина, без колан, много чисто изпълнение, дълбок клек .. евала, ай още 1 месец и 20ка на 100 Платц :D
13.08.11
15:52
казано от martinski на 13.08.11, 15:40:
Хахахаха как нацова щангата накрая :D.Ама не ме викате, аз тренирах в същото време, на 50 метра от вас :)
Мислех си да те викна, но всеки път отказваш и прецених че ще ти досадя. Това напълно сериозно.
Иначе той я нацова и в началото, но аз точно в този момент изпуснах апарата! Чува се само “Маа...” и в този момент изпускам. Продължението е предполагаемо.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 13.08.11 15:53.
Е той Бойко знаеше, че ще тренирам в събота в 1 точно...И тамън картата ми беше свършила, щях да дойда в Перо, ама карай, друг път.
13.08.11
16:13
ХАХАХАХА, на 2:09 показвам бицепс и Бойко пада със стон, съкрушен от горчивата истина, хахахаха !!!
14.08.11
02:00
Бойче, утре искам много серозна тренровка, от 9.00 сутринта на път за плажа се започва суплИментация с 2-3 литра бира и домашна ракия. Държа да помагаш за форсирани серии!!!
Благодаря за коментарите : ) Аз нещо съм се отплеснал и 22 пъти стана... за 100 ще видим как ще са нещата- на час по лъжичка дет се казва : )
Кратко резюме за петък и събота- явно се забелязва тенденция да ям и пия тия дни- ами такива и ще ги оставя- много храна- ядях колкото ми се яде защото през другото време си налагам ограничения- резултата е за двата дни над 1кг месо, 1 хляб, няколко шоколадови десерта, сладолед, разни наденици, карначета, пъпеши, дини, много ядки, масло, сирене, топено сирене и салати... аз съм си прасе- изяждам огромни количества храна, ако не се контролирам... В петъка доста работа, но оцелях, а в събота на тренировката освен клека, трагичната лежанка направих за пръв път 6ца на 50кг за бицепс и после 10ка с 24кг дъмбел чуково. Толкоз
Днес след 5 часа сън 45минути пеша до плажа- и дремех, а Жорето се скъса да плува! Мен си ме мързеше и само се поплациках... после 45 минути пеша до вкъщи и айде за влака, обаче закъсня после се развали... а после и втори път... и след това смениха локомотива... вместо час и трийсе 3 часа и трийсе се прибирах и рейс нямаше дълго време... Днеска НВД ден, но не ми се описва по часове- яйца, масло, сирене, пъпеш закуска, а обяда свинско и пилешко месо- вечерята пилешко със сирене, масло и салата- хапвам си стабилно де...
Извода от всичко е: аз съм много умен, много красив и въобще неповторим! Точка.
14.08.11
21:10
СкъсА са да плува твоето Жоре направо...само то си знае!!! Ама бтв 2 часа след като си тръгна плувах повече, и водата беше по-топла!
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 14.08.11 21:11.
Жоре, сложните изчисления и предугаждането на всичко направено от теб го оставям за себе си ;)
Рамоне, до 4 сутринта имаше, после само бистра водица, че да е мирна таз главица... за другото- трай бе :D
Храна:
~2244 cal, fat ~122, carbs ~111, prot ~168
-без салатата
2х5км колоездене
Много ми се спи и не ми се описва подробно храната- не е лоша, като обикновено е- 2 въглехидратни и 1 един мазнинен ден се опитвам да ги въртя... утре ще си взема мерки- свършиха ми витамините и стимулант х-а- той беше 1/2 опаковка де... зма-тата и те свършват. Ще пазарувам разни неща за следващия месец и си харесах витамините Адам, ама 3те разфасовки имат различни неща в тях та се чудя коя да избера... омеги поне има още доста... а да сега след като дремна разтяжки и малко профилактики ще изпълня и утре дай му ма!
Тъй- обявих, че мерки ще взема днес- сторих го... тотал фейл :) Ръцете, бедрата, предмишниците -0,5см, гръдна и раменна непроменени, шкембето от 87,5/78,5 е на 85,5/76,5, тоест по 2см широко/тясно... и килограмите са 73 съответно средно от 3 различни формули 14,68% телесни мазнини или близо 2% минус... още съм далеч от поставената цел, а едва ли ще я стигна... как да е продължавам така- сега ще опитам да “анализирам” храненето си от как броя нутриентите... още няколко седмици ще се мъча и ще видя как ще процедирам, ако може да се търси нещо положително, освен че съм мършав и мазен поне силата ми не пада... освен на лежанката... ай стига мрън-мрън... може да постна снимка да се види преди/след, въпреки че промените са незабележими...
16.08.11
10:37
Perfe си! Стига си “смърдял” и отивай да тренираш! :D
16.08.11
11:55
Май откакто почна да броиш нутриентите нещо се случва?
2х5км колоездене
***Тренировка:
клек- 20х85кг
раменни преси с дъмбели- 8х15кг 8х17,5кг 8х20кг
гребане с щанга- 10х75кг
Днес цял ден клекнал и ми изтръпнаха колената и кръста и нямаше много пауър- даже не бях сигурен дали ще се справя с клека... мислех след него да си ида, но си рекох давай- еми като се изложих на гребането прекратих- сега 3 дни почивка от клек и без туй в петък няма да мога да тренирам, че ще съм по пътищата... утре ще направя нещо леко по лостовете да компенсирам днескашната скатавка. Иначе 20ката що годе лесна- сила имам, ама ми изтръпва всичко :D Храната ще я напиша после. Аз съм мощен : )
Фит дейа ве работи нещо, но храната е така- утре ще я сметна:
7:30- 4 яйца, 60гр овес, 20гр сладко от боровинки, омега 3
13:00- 200гр пилешко, 200гр сметана, 30гр кашкавал
16:30- 50гр милка със стафиди :D
***19:30
21:30- 300гр пилешко, 400гр сварен ориз с гъби, омега 3
-ZMA
Днеска прекалих, ама цял ден ми е гладно и не е като да съм си почивал в леглото... утре без въглехидрати и това е : )
Ето няколко снимки... квот се види види- 14+% мас 73кг 183см ‘ко щеш...
И една статистика за малко над 20 дни, като в тях не са включени 4-5 дни дето съм ял повече от всичко и съм пил някакъв алкохол.
Средно нутриенти на ден- мазнини-130,25 въглехидрати-96,0625 протеин-162,75
максимална стойност за периода 189 177 192
минимална стойност за периода 100 20 108
Средно 2200калории... стават нещата... май.
Човек...Циците ти знаеш ли колко огромни могат да станат?И с тия кръгчета около зърнати, бахти огромните, честно.А за гърба усещаш ли се?В тези група аз лично виждам потенциал, какво се вайкаш?А да, коремът го няма, то не го е имало, ама карай :).Утре ще тренирам с още доста мои приятели, ще правя тежък клек до припадък, ако нещо звънни.
Мнението беше редактирано от Нежния на 17.08.11 00:46.
Макар и да си разочарован - екстра си си.
Ииии вече ти е време да започнеш да качваш. :)
Ми готин задник имаш :D
Мнението беше редактирано от Абазаба на 17.08.11 12:48.
17.08.11
14:08
ДеПРЕСирал си се бе мамицата ти!
Браво!
Храна:
7:30- 4 яйца, 30гр масло, омега 3
13:30- 250гр свинско, 200гр сметана
19:30-250г свинско, 20гр масло, салата, омега 3
-ZMA
~2348 cal, fat ~176, carbs ~10, prot ~171
-без салатата
2х5км колоездене
Днеска ми е много уморено от сутринта, а и гърбене си имаше цял ден- ниско ми е кръвното много... как да е. Усещам как върта повече и по-бързо- краката ми държат повече, нищо че вчера тренирах.
Марто, няма как щото не съм в Пазарджик... иначе маса в гърдите не качвам... а корема още си е там- все пак за тия снимки съм се стегнал така да се каже...
6th, благодаря и аз си се харесвам генерално, но не мисля, че е дошъл момента да качвам едва едва за сумати месеци се докарах до тука- качването ми е най-лесно почвам да се храня колкото ми се яде и почвам да увеличавам задника и паласките пак... поставил съм си цел докато не я стигна няма да качвам. Иначе 2-3кг мускул и съм перфектен :D
Рамоне- не завиждай :D
Джордж, почти :D
Карката са големи... :)))
Закво ти е това колоездене..мен лично много ми вкаменява краката..работиш в много къс реиндж и е много тъпо :Д Яко щанги дге...
Ходя на работа ;) Избягвам всякакъв род задръствания и светофари, второ не харча пари за гориво/билети, а и няма по-бърз начин за стигане... лошото само е, че не мога да карам бавно и лежерно и натискам яко и верно краката стават кокал и ми трябва почивка 5-10 минути после и вечер, за да се довърша го качвам пеша по стълбите и направо се разбивам в леглото :D
EДИТ- аз защо само за ядене мисля- тежко ми е и пак мисля за ядене- вече няколко дни, дали да не послушам 6th :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 17.08.11 22:38.
казано от Скота на 17.08.11, 22:35:
за да се довърша го качвам пеша по стълбите и направо се разбивам в леглото :D
Quite.
A за колоезденето до работа - не се ли потиш като лятна твар? Това е единственото нещо, което ме спира да ходя където и да е с цел транспорт, затова само за кеф.
Сутринта не- в 5 евентуално, ако е много жега и се зоря повечко... аз малко се потя принципно...
Храна:
7:30- 4 яйца, 60гр овес, 150гр банан, 10гр мед, омега 3
14:30- 250гр свинско, 200гр сметана
16:30- 330 кола, протеинов бар
20:00-200г свинско, салата, 100гр грозде, омега 3
-ZMA
~2750 cal, fat ~139, carbs ~167, prot ~204
-без салатата
2х5км колоездене
Сутринта се събудих с подут стомах- почти цял ден ми е лошо- вие ми се свят и ми е тежко... и на работа беше тегаво до към 3… едвам издържах- или съм настинал или съм се отровил, но не знам с какво бих могъл... колата е щото ми олеква от нея... днеска уж много въглехидрати, а нямат и 200, нищо че повечето са прости... похапнах си... попадна ми един протеин 400грама хай-фит на нутрим с трибулус- ще ставам звяр :D
За вчера:
7:30- 4 яйца, 60гр овес, 15гр сладко от боровинки, омега 3
13:30- 200гр свинско, 30гр кащкавал, 300гр банани
16:30- 40гр протеин
20:00- 4 яйца, 100гр сирене, 20гр масло, 2 филии хляб
-ZMA
Не ми се смятат калории- вчера лежерно през деня, а вечерта заспах преди телевизора на наще :D пенсионерска история... днеска щях да наритам един още сутринта рано идва да ми иска пари и изкърти звънеца- някакакъв мошенник леше де- невероятна история ми разказа добре, че ни деляха няколко етажа... после тренировка и днеска ще е чийт дей, на рожден ден съм- ще има много ядене, ама и пийне :D От утре нормално...
Тренировка:
клек- 18х90,5кг
лег- 8х65кг 2х7х65кг
набирания- 4СТ, 3+15кг, 3+25кг
сгъване за бицепс 5х50кг 2х5х45кг
Прецакаха ме с тежестите- едни дискчета уж по 0,5- после ги свалям 2 заедно и веднага след тях 2,5цата и тежат по равно- та клека е на 90,5кг може би да ги бях направил, но нямаше никой и не бях в зала с клетка, а последнитге 2 изправяния бяха кантар, особено последното... та другия път 90 пак... и след тая серия нямах сили за нищо и така добутах криво ляво тренировката... сега ще се отдам на много ядене...
Валка, натискам- имам и тука цел, като я стигна почвам къси серии и ще го правя 120 клека :D
За вчера- вечерта много агнешко... днеска яйца и мясо- похапнах стабилно... обаче ми надуха главата, че съм бил слаб/кльощав/гърчав... отслабнал съм бил и тн... на баща ми един приятел трениьор по бокс се нафирка и като седна до мен ми пръсна тъпанчетата, че съм изглеждал недохранен... как да е- имам доста добра мускулна треска и се чувствам много мощен :D
Храна:
7:30- 4 яйца, 20гр сирене, 20гр масло, омега 3
15:00- 150гр свинско, 200гр сметана
16:00- 40гр протеин
21:00- 200г свинско, 50гр сметана, 20гр масло, омега 3
-ZMA
~2235 cal, fat ~164, carbs ~15, prot ~168
2х5км колоездене
Имам доста добра мускулна на краката, дори на задното бедро и на задника де... последна доза ЗМА тая вечер. Тренировка в сряда ще правя, да имам повече време за възстановяване ужким. Днеска с въглехидратите яко се получи :D друго мисля няма съществено...
браво бе, готин си, гърба може да бъде огромен, а гърдите биха изглеждали уникално след 2-3 години! Много силен клек също така!
Благодаря : ) то и корема може да е огромен, а и скоро пак ще си заеме формата... след време нещата ще станат- упорит съм : )... Клека е далеч от силен в сравнение с тягата ми, ама ще стане... иначе ще качвам то е ясно...