15.08.11
22:21
След скорошното си завръщане от Гърция забелязах ,че повечето хора в България са все начумерени,нацупени и навъсени.Уж Гърция банкрутира,фалира и там подобни,а хората едни такива усмихнати весели сякаш нищо не се е случило!Не говоря за курортите и увеселителните места,а говоря за селските райони,обикновените градове и места!Ноооо има нещо окуражаващо,ако средно статистическата българска младеж затлъстява,то гърците направо са се усвинили :D
Постоянно.
Когато не ми е до усмивки, се усмихвам насила. Другите не го знаят и също се усмихват, но вече наистина. Това ме кара да се усмихвам. :)
Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 15.08.11 22:31.
15.08.11
22:48
По-точно тренираш корема повечко,ама както и да е :D :D
Днеска го тренирах яко на гребането с щанга и мъртвата тяга, даже и гласните ми струни :D
Аз не много често- просто съм сериозен- не намръщен, а сериозен... в съчетание с лицето ми изглеждам сърдит в по-голяма част от времето... е трябва и темерути да има...
15.08.11
23:16
Всеки път когато се сетя какъв късмет имам - че съм се родила цяла и невредима, че мога да ходя, тичам, скачам, гледам, чувам, говоря, ям, дишам.
Че има хора, които обичам, и такива, които обичат мен. Че слънцето продължава да изгрява със същия хъс. Че светът продължава да съществува.
15.08.11
23:32
По принцип съм много положителен човек, но като СКОТА и моето лице е намръщено.
казано от Miss Fight на 15.08.11, 23:16:
Всеки път когато се сетя какъв късмет имам - че съм се родила цяла и невредима, че мога да ходя, тичам, скачам, гледам, чувам, говоря, ям, дишам.
Че има хора, които обичам, и такива, които обичат мен. Че слънцето продължава да изгрява със същия хъс. Че светът продължава да съществува.
и точно тогава се сещам, че има и хора които са се родили и с няколко С-ки хОтела и златно гърненце
16.08.11
07:22
казано от NRG на 16.08.11, 02:13:
Че има хора, които обичам, и такива, които обичат мен. Че слънцето продължава да изгрява със същия хъс. Че светът продължава да съществува.и точно тогава се сещам, че има и хора които са се родили и с няколко С-ки хОтела и златно гърненце
И те, като ходят в кенефа се напъват :D
В повечето случаи “Имането води до главоболия” ;)
Усмивки - винаги, когато имам повод :)
Ето, това е позитивизъм. Изцяло се присъединявам. Дори прочитането на този пост ме кара да се усмихвам (sun) (sun) (sun)
16.08.11
09:00
Маргаритке, радвам се, че е така! :)
16.08.11
10:10
Аз винаги съм усмихнат и позитивен, много рядко може някой да ме види в лошо настроение, ама то с толкова спорт, как да съм мрачен :D :D :D
16.08.11
10:33
Веднага щом влеза в залата и усмивката ми е до ушите хаха,като си тръгвам ставам тъжен,но знам че пак ще се върна хахаха
16.08.11
10:51
Радвам се,че има толкова усмихнати хора във форума и ги поздравявам със следната песен http://www.youtube.com/watch?v=3nHLJP5hFRA - песен от моето детство :D .Понеже станах преди време жив свидетел на един разговор между двама младежи (видимо между 15-16 години)как имало 2ма-3ма в един форум(Head,Кольо после ги назоваха поименно),които са излезли прави в твърденията си,че от добавки няма много смисъл,ако нямаш тренировъчен и хранителен режим,ми дойде една мисъл в главата-как да накараме повече хора да се усмихват и радват на живота(като Miss Fight)?
16.08.11
11:16
Постоянно съм ухилен. Имам едно свойство,което може и да ми е недостатък,но какво пък - когато някой около мен се изнерви или му се развали настроението по някакъв начин, моето мигновено скача до небесата. Не знам защо е така,но съдейки по това, че повечето хора по улиците са намръщени - не мога да се оплача от липса на усмивка и добро настроение. :P
П.п Марко - ето и още 1 поздравче :
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 16.08.11 11:18.
16.08.11
11:49
Маркооо, много готина песен! :D
16.08.11
12:21
Колкото повече пораствам толкова по-рядко се усмихвам.
16.08.11
13:07
А трябва повече да се усмихвате,хорица. Не можете да си опишете колко е хубаво да излезеш по улиците и да видиш хората усмихнати и позитивни.
Това ми беше първото впечатление от Брюксел, като бях там преди няколко месеца - хората тичаха по задачки, всеки угрижен и с проблемите си, но за сметка на това всички бяха усмихнати до уши. Едни такива позитивни, изпълнени с добри чувства и топлина и просто... няма начин и ти да не се ухилиш кат’ ряпа.
Имаше няколко изтъркани фрази :
“За да се намръщиш са ти нужни 43 мускула, а за да се усмихнеш само 17”
“Една усмивка не струва нищо, а прави много! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен.”
и една моя любима : “Ако видиш някого без усмивка, дай му своята!”
Усмихвайте се повече. :)
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 16.08.11 13:08.
16.08.11
13:17
Усмивката не е равна на щастие!
справка Англия
Хубаво е, че хора като brusakch и Кристиян Желязков си признаха, защото на другите не им вярвам. Промотирането на усмивките е като промотирането на даренията- всеки знае, че е хубаво и важно, но никой не го прави, защото има основателна за себе си причина ;D Както и да е, аз се старая, не знам колко ми се получава.
Мнението беше редактирано от introducer на 16.08.11 13:18.
16.08.11
16:17
казано от krali_marko на 16.08.11, 10:51:
Понеже станах преди време жив свидетел на един разговор между двама младежи (видимо между 15-16 години)как имало 2ма-3ма в един форум(Head,Кольо после ги назоваха поименно),които са излезли прави в твърденията си,че от добавки няма много смисъл,ако нямаш тренировъчен и хранителен режим,ми дойде една мисъл в главата-как да накараме повече хора да се усмихват и радват на живота(като Miss Fight)?
Поста ти ме накара да се ухиля, като тиква :D Винаги, когато съм на път да се откажа да давам съвети на новаци за хранителните добавки - случва се нещо, я прочета или чуя нещо такова, я някой новак се размисли по въпроса и вече нямам повод да се отказвам :D
Иначе Miss Fight ми е фаворит за позитивни постове - има няколко теми, които ме зареждат с много настроение.
16.08.11
17:30
Ако не бях го чул с ушите си и не бях го видял с очите си и аз нямаше да повярвам!В никакъв случай не се отказвай- има надежда!Съветите ви вече не са ‘’ глас в пустиня’’ :D .Днеска си третият човек,който съм накарал да се усмихне-и съм адски горд със себе си :D !Не,че промотирам това,но се надявам поне част(тази,която е с позитивно настроение) от това бодибилдинг общество да накара поне един човек да се усмихне-близък или непознат,няма никакво значение!
16.08.11
17:37
Да, категорично това подобри и моето настроение... на моменти се замислям дали всъщност не плещя глупости като изкуфял дъртофелник. :) Е, имало смисъл, значи... и светлинка в дъното на тунела!
Иначе хората, които ме познават, вероятно най-точно могат да кажат колко често се усмихвам. Смятам, че съм положително настроен човек по принцип. Е, имам своите залитания към Dark side of the Force, но кой ли ги няма. Радвам се, когато помагам на някой. Доволен съм когато имам принос към колективен успех. Така чувствам, че има смисъл от мен и... се усмихвам! (sun)
Усмихвах се и аз като ви четох : ) Много приятна темичка.
Всъщност го правя почти постоянно и обикновено съм в добро настроение. Ако нямам причина да се усмихвам, респ. смея - намирам си нещо : )
Периодът с мрачното изражение отмина с времето...
Цял ден, дори и за сериозни неща.Дори когато ме боли нещо или не ми е наред, си правя бъзици с това.
казано от martinski на 16.08.11, 18:00:
Цял ден, дори и за сериозни неща.Дори когато ме боли нещо или не ми е наред, си правя бъзици с това.
Ще претренираш, момчеее.... !!!
16.08.11
20:30
Еха колко позитивизъм !Целта е постигната.Надявам се тази темичка да се превърне във вихър от позитивно мислещи и прекрасно усмихнати хора,като тяхното настроение се предава като чума от един на друг(леле тези думи моите ли са :D )!
Брей, как приятно ме изненада тази тема :-) Усмихвах се бая, докато ви четох мненията :-)
Иначе усмивката май доста рядко слиза от моето лице. Особено голямо удоволствие ми доставя, когато хората чак се заглеждат в мен озадачено, някои се поспират, сякаш а-ха да кажат нещо, или пък се вглеждат сякаш са видяли далечен познат, но не могат да се сетят кой точно е той. Тогава се усмихвам още по-широко, казвам “добър ден” и отсреща грейва още една усмивка :-) Много е готино.
Иначе Ягодка го е казала - по най-хубавия, чист и сладурски начин. that’s it - pure joy. Просто живот :)
17.08.11
00:40
Ау, че хубава темичка сте отворили тука :-)))
Страшно става като ме напуши смях :-))) до сълзи се стига много често ...:-)))
Забелязали ли сте, че смехът е само човешка привилегия ?? Да сте виждали някога животно да се смее?? :-))
Значи това е едно от нещата което ни прави хора, и трябва да си го упражняваме редовно и качествено :-)))
17.08.11
05:53
По рядко отколкото ми се иска
17.08.11
08:13
ИИиии заради такива изказвания мразим жените,ама си траем. :D
Не,сериозно,това което изброяваш е някаква основа,някаква база,върху която да градиш.По-голямата част от населението на земята имат същото...Цели се по-височко.
Аз се усмихвам широко всеки ден,смея се на нещастниците.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 17.08.11 08:13.
Ми то нали като се усмихваш работят много по-малко мускили отколкото като се мръщиш и злобееш. Затва аз съм такъв агресивен и в кофти настроение хейтър - тренирам, кво да се прай :D
казано от DeadManWalking на 17.08.11, 08:13:
Не,сериозно,това което изброяваш е някаква основа,някаква база,върху която да градиш.По-голямата част от населението на земята имат същото...Цели се по-височко.
Това е една основа, която сама по себе си е достатъчна за щастлив живот. Колкото повече искаш, толкова по-малко умееш да си щастлив. Винаги съм се възхищавала на хората, които нямат нищо, освен живота и здравето си, а са много по-щастливи, отколкото можем да си представим. :)
По тая логика да сме си още пещерняци и да се радваме че сме си добре на сухо в пещарата, че цветенцата по-дърветата са си ок, че сме намерили някоя грудка в земята или ядка на някой клон и че днес оцелях, само на минус една ръка за сметка на убития мамут...
17.08.11
09:02
Феминизмът се основава на идеята,че мъжете по природа са в постоянен стремеж към повече власт и територия иии това вреди на човечеството.
Само споменавам. :)
казано от DeadManWalking на 17.08.11, 09:02:
...че мъжете по природа са в постоянен стремеж към повече власт и територия иии това вреди на човечеството.
Може да е било през 13-ти век така, но сега, от скромния ми опит - повече жени са жадни за пари, власт и надмощие отколкото мъжете...просто лично наблюдение.
17.08.11
09:11
Жените може да искат,ама като не могат... :D Единици са тия,дето успяват в мъжка среда да изплуват.
Само се развали темата за усмивките...
Ако някой е решил да избива комплекси, присмивайки се / смеейки се на “нещастници”, самият той се превръща в такъв. Трудно е да избягаш от собствената си глупост...
Хайде, по - усмихнати и по - разумни!