04.09.11
23:37
Здравейте, казвам се Йордан Бояджиев на 16 съм (без малко) ръст 172, тегло 80-81 кг, тип-а на тялото ми е между ендоморф и мезоморф. Стажа във фитнеса ми е 3 месеца и малко. Започнах с тази програма, след нея съм на тази. Бицепса ми е към 37 см (ненапомпан). На лежанката (тази с релсите отстрани) бутам 85 без проблем, 100 с човек да ме пази. Сега като започна училище времето ми за фитнес ще намалее сигурно до 2 макс 3 пъти седмично, а искам да продължа с тренировките, защото има резултат. Бихте ли ми препоръчали подходяща програма. Ако има значение ходя на фитнес в София, Младост 3 в Деница.
04.09.11
23:40
Еми продължавай с 3 дневния сплит :)
Добре. Да питам един от залата ми каза че е по-добре (ще има по-голям ефект) ако правя по повече серии, и примерно на лежанката започвам с 50 кила права 1 серия, след това с 60, 70… и накрая като усетя че силата ми намалява да направя 1 седия с 50 кила. Дали този тип тренировка е добър ?
06.09.11
14:55
Това се нарича Пирамида,провери в сайта :)
Здравейте отново, трябва да си променя програмата за 2 пъти седмично (вторник и петък). Вихте ли ми помогнали ? Целта е още обем.
П.С. ръката ми вече е 40 ^^
Като гледам как ти расте ръката с по сантиметър на 5 дена мисля, че не трябва да променяш нищо ;д
Привет и за много години. След празниците качих 4 килограма и сега съм 84. До преди празниците бях изчистил, сега искам да качвам маса. Ще тренирам 3 пъти седмично. Можете ли да ми препоръчате подходяща програма и хранителен режим, който да мога да изпълнявам, понеже съм ученик и немога да хапвам през 2 часа някакви специални храни. Закусвам в 6 сутринта, после към 10 пак изяждам един сандвич. Като се прибера към 2 пак ям нещо готвено. Вечерям по-рано към 18 часа и към 9 ям нещо малко (киселя мляко попринцип). Прочетох няколко статии за храненето в сайта, но неможах да си харесам режим. Искам да кача маса без да приемам никакви добавки и след това за лятото да изчиста. Моля да ми обясните какво да ям и какво да тренирам/по колко повторения :) Благодаря предварително.