15.09.11
15:22
Здравейте, имам коремче и то не много малко и се опитвам да го сваля от доста време. Преди година свялих няколко килограма, бях 96 и ги свалих на 84 за 2-3 месеца, но така и не успях да премахна подкожните мазнини. Сега съм 88 кг, но съм качил малко в ръцете. Въпросът ми е как да махна подкожните мазнини без да свалям от мускулната маса и дали е възможно това. Бихте ли ми казали някакъв хранителен режим и/или упражнения. Благодаря предварително.
П.П.С: Всеки ден правя упражнения за корема (може да е смешно, но използвам един клип от интернет - http://vbox7.com/play:ada8ee38f6 , правя го по 3 пъти на ден през 2-3 минути и мисля, че помага), тренирам кикбокс 4 пъти седмично, а от скоро и бягам по около 2-3 км на ден.
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 15.09.11 16:35.
16.09.11
08:15
Рецептата винаги е била една - хранителен режим + силови тренировки + кардио (опционално).
Силовите тренировки ще пазят мускулната ти маса, кардиото ще ти помогне да гориш повечко мазнини, а хранителния режим...той служи и за двете.
Тъй като въпросът ти е прекалено общ, предлагам да разгледаш следните статии и теми:
Мини гид за диетите при новаци
Диети за отслабване – приложимост и особености
Как да пазаруваме и да готвим планирано
Как да променим хранителните си навици
Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло
Коментари към темата: „Как да си съставим хранителен режим за понижаване на тегло?”
НВД - всичко за него или как да си съставим меню!
Мини гид за тренировките при новаци
Базови тренировъчни принципи
Тренировъчни стратегии - периоди за отслабване
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.09.11 08:16.