Първи напъни след 10 години без тренировки

Темата е заключена.
Прескочи до:

30.09.11
18:35

казано от 110 на 30.09.11, 18:17:

казано от sir Troll-a-lot на 30.09.11, 12:53:

@ralista, няма нищо общо. Тук едва ли някой е съдил 110 за това как изглежда, а по-скоро за факта, че всяка 2ра негова дума е оправдание/мрънкане/хранене на родителите му/на родителите на приятелката/на несправедливия живот и т.н. Деян Желев е напълно прав, you just keep feeding the troll!

@nboshnyakov не ти ли харесва вече? А може би деян желев ти харесва още повече? Това е някакъв пълен боклук и жалък нещастник, този деянчо, който все повече искам да срещна на живо, да го видя дали ще е толкова смел както когато се скрие зад монитора. От друга страна все повече започвам да си мисля че това е твой втори, трети, пети или N-ти акаунт. Само не разбирам какво целиш с това? Също не разбирам защо модераторите просто не погледнат и като видят че има няколко акаунта от едно и също IP и очевидно на един и същи наистина много болен човек, защо просто не ги изтрият?

Същото може да се каже за теб и D&D.

Също не разбирам защо модераторите просто не погледнат и като видят че има няколко акаунта от едно и също IP и очевидно на един и същи наистина много болен човек, защо просто не ги изтрият?

И ако се окаже, че грешиш, какво ще направиш? :D

Досега ме заплашваше, че искаш да ме хванеш на ринг(където както казах сигурно ще ме убиеш, но от смях), а сега искаш и IP адреса ми, за да ми спреш достъпа, следващото вероятно е да получиш снимка на левия ми лакът, за да се свържеш с извънземните :D

Ходи се лекувай, имаш много сериозни психически проблеми :)

30.09.11
18:36

ДОКАТО СЪМ ПРЕД КОМПЮТЪРА. Няма как да правя упражнения със собствено тегло или греша?!

Да, а не искаш ли да тренираш и докато спиш или лежиш?

Мнението беше редактирано от Петко К на 30.09.11 18:37.

11

30.09.11
18:41

казано от Петко К на 30.09.11, 18:36:

ДОКАТО СЪМ ПРЕД КОМПЮТЪРА. Няма как да правя упражнения със собствено тегло или греша?!

Да, а не искаш ли да тренираш и докато спиш или лежиш?

Искам да тренирам докато съм на работа и докато уча, какво лошо виждаш в това?

30.09.11
18:43

То и аз искам един милион в сметката и две блондинки в леглото.

11

30.09.11
18:46

казано от sir Troll-a-lot на 30.09.11, 18:36:

Също не разбирам защо модераторите просто не погледнат и като видят че има няколко акаунта от едно и също IP и очевидно на един и същи наистина много болен човек, защо просто не ги изтрият?

И ако се окаже, че грешиш, какво ще направиш? :D

Досега ме заплашваше, че искаш да ме хванеш на ринг(където както казах сигурно ще ме убиеш, но от смях), а сега искаш и IP адреса ми, за да ми спреш достъпа, следващото вероятно е да получиш снимка на левия ми лакът, за да се свържеш с извънземните :D

Ходи се лекувай, имаш много сериозни психически проблеми :)

Продължавам да се убеждавам колко си малоумен и че няма смисъл да комуникирам и с теб, тъй като ти просто не си способен да разбереш повече от просто изречение състоящо се от 2-3 думи... Казах че те искам на ринга, обещавам да не те убивам :] Прекалено съм милостив, какво да се прави...

Казах че само има доста съмнително сходство между вас. А в случай че греша, вече съм отговорил на този въпрос. Тогава искам IP-то му, не за да му спра интернета, а да за да го вкарам в болница за по-дълго време, където да получи така необходимото му лечение.

30.09.11
18:50

И какво ще направиш с IP-то му? Това да не е пощенски адрес?

11

30.09.11
18:52

казано от Петко К на 30.09.11, 18:43:

Въпросът беше, как да елиминираме негативното влияние от факта че съм принуден да седя на компютъра? Имаш ли по-добри идеи или?

1 милион в банковата сметка и две блондинки в леглото ще ми свалят много килограми и вероятно ще ми решат всичките проблеми до края на живота, който ще е доста дълъг тогава, но в момента разполагам с 0 лева в банковата сметка и само една чернокоса красавица. Всъщност предпочитам тъмнокосите, но и блондинките няма да върна. Та да се придържаме към наличното, става ли :]

казано от 110 на 30.09.11, 18:46:

Казах че те искам на ринга, обещавам да не те убивам :] Прекалено съм милостив, какво да се прави...

Казах че само има доста съмнително сходство между вас. А в случай че греша, вече съм отговорил на този въпрос. Тогава искам IP-то му, не за да му спра интернета, а да за да го вкарам в болница за по-дълго време, където да получи така необходимото му лечение.

Като гледам, ти май все още си вярваш за това с ринга :D Става все по-забавна тази тема :D

казано от Петко К на 30.09.11, 18:50:

Петко, теоретично може да ме намери и по IP, само че :

1. Изисква се малко know how
2. И да ме намери, все още се чудя какво ще направи...

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 30.09.11 18:57.

11

30.09.11
19:03

казано от Петко К на 30.09.11, 18:50:

Ти само ми го дай :]

@sir Troll-a-lot
Я само пак повтори, признаваш си че си деян желев, тъп си като галош или на такъв се правиш? Понеже виждам че те затруднявам, избери си само един от трите посочени варианта. Казах че неговото IP искам, не твоето. Освен ако не сте един и същи човек, така ли е?

Иначе с теб май вече имаме общи познати, щом имаш желание винаги можем да уредим среща на ринга, нали?

30.09.11
19:11

И какво, ще намериш най-много доставчика му на интернет. Стига да не минава през прокси ;) 

казано от 110 на 30.09.11, 18:52:

Въпросът беше, как да елиминираме негативното влияние от факта че съм принуден да седя на компютъра? Имаш ли по-добри идеи или?
]

Имам. Почни да тренираш по някой от предложените ти варианти. Стани от компютъра и направи 200 клека. И 100 лицеви.
Изкачи деветте етажа на блока 10 пъти. На бегом, ако ти е лесно с ходене.
Ако ще тренираш, тренирай. Ако ще “работиш” (така де, висиш пред компютъра), работи. Ако учиш - учи.
Няма вариант да правиш всичко наведнъж и да има ефект.

Мнението беше редактирано от Петко К на 30.09.11 19:11.

Дайте му го бе, ДАЙТЕ МУУУУУУ :D

@110, то ти говориш толкова идиотски, че не е ясно на моменти какво искаш да кажеш (освен, че искаш да разкажеш майчиното мляко и насраните пелени на цялото си семейство, за което признавам си - уникален си :D ).

Имаме общи познати, ако може да се каже, че са ти познати, след като са те видяли за малко :D Ако толкова настояваш за ринг - уреждай го за някоя събота/неделя (само да не се успиш :D ).

Едит :

Петко, губиш си времето... :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 30.09.11 19:12.

30.09.11
19:31

Приличаш ми на Танк Абот от MMA, ма не знам кой е по-простият от двамата :D

30.09.11
20:05

казано от sir Troll-a-lot на 30.09.11, 19:11:

Просто докато съм на работа, нямам друго по-забавно за правене ;)

11

30.09.11
20:55

казано от Петко К на 30.09.11, 20:05:

Просто докато съм на работа, нямам друго по-забавно за правене ;)

И аз така, но разликата е че се опитвам да измисля :]

казано от martinski на 30.09.11, 19:31:

Приличаш ми на Танк Абот от MMA, ма не знам кой е по-простият от двамата :D

Ако продължава да се състезава, а аз не се върна на ринга, значи аз съм по-простия, няма какво да се чудиш :]

И в този ред на мисли:

...

Ще гледам да освободя някоя събота или неделя от натоварения си график, за ритане на дебелия ти задник. Само гледай да не паднеш толкова бързо, че нали трябва да отслабвамe… http://dai.ly/gDmpUV

30.09.11
21:47

Много са ми странни потребителите които пишат в тази тема и оправдават потребителя 110. На такъв човек трябва да му се “шибне” един як шамар та барем вземе да се осъзнае какво леке е. В тозе дневник виждам 7 страници оправдания защо не тренира, дебилни излияния колко тежък е живота и че работел за 3лв а същевременно и ми капризничи че не искал еди каква си работа или пък да не била под 4ри цифрена заплатата. Обидите и начина по който унижава родителите си изобщо няма да ги коментирам.
Въпреки че повечето постове на deyan jelev са глупави заяждания твърдо заставам зад последните му 2 поста в тази тема.

Чудно ми е какво толкова откриват модераторите в тази тема свързано със спорта. Тук е повече нещо средно между искрено и лично и темите в тиийнпроблем. С 2 думи жалка картинка.

11

30.09.11
22:12

Е то и на мен винаги ми е било чудно как някой може да има по-големи ръце отколкото крака, но явно всичко може :] Особено когато “тате носи, мама меси” и сме неспособни да разберем какво е да нямаш готини родители... Но хайде стига с тази тема и щом предпочиташ да говорим за спорт, би ли споделил обиколката на бицепса и бедрото си, че наистина ми стана много интересно!

DJ

30.09.11
22:46

казано от Thrashmetal на 30.09.11, 18:35:

Същото може да се каже за теб и D&D.

това е жена му бе! :D http://shapie.bb-team.org/DandD/progress

казано от 110 на 21.09.11, 20:25:

173см/50кг стига ли ти като инфо за гаджето?

Мерките съвпадат - 172 на 50 кг. като митю пищова ги подбирa :D :D :D странно, че ********** не се намери 1 изречение, в което да я представи на общността :D :D :D

Модерация: Моля, придържайте се към Добрия тон!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.10.11 07:13.

То и аз искам ... и две блондинки в леглото.

Петко, какво искаш да правиш с тези блондинки, бре?
Твоята половинка знае ли за тези желания? :D

Виждам, че този дневник се е превърнал в някакъв “бисер”. Много мнения се изписаха, много остри критики се изказаха, много подробни и ненужни обяснения се дадоха.
@110 Много приказки, а малко е същественото което си написал че правиш.

В началото, когато започна да водиш дневника просто реших, че е по-различен от останалите тук и реших да го следя от любопитство. Даже на моменти започнах да изпитвам съжаление към теб и към това което ти се случва. Всеки от нас е преживял някакъв труден период от живота си. Едни се грижат за болни близки и инвалиди, други пък са се грижили за умиращи близки на фона на доста стряскащо безпаричие. Много от хората тук също са имали сериозни проблеми, но рядкой някой да е мрънкал и то ако го е правил е в далеч по-малки мащаби.Даже нещата са несъизмерими.

В последстивие след като започнаха да се изписват куп глупави и ненужни разяснения от теб при това на кило, като това как редовно си режеш ноктите, колко често правиш секс и каква хигиена поддържаш, просто реших, че ни се подиграваш. Да точно това си помислих. Можеш ли да познаеш защо? Ами тия неща не са тема за този форум а за този http://spodeli.net/. Тук потребителите обсъждат теми с друга насоченост.

В момента си мисля (дано не съм прав), че всички тук, чрез този дневник са въвлечени в някакъв странен  психологически и социален експеримент.
Четейки го макар и не съвсем подробно се натъквам се на дооста старнни и противоречиви неща:

Ето някои от тях..
1.Гадна ти била водата за пиене  и хем нямаш пари хем купуваш разни сокове и коли които не стават за нищо.
  А не се ли сети, че гр. София е богат на минерални води и те са достъпни БЕЗПЛАТНО? Кеф ти Централна Баня, кеф ти Княжево, кеф ти Горна Баня,  Банкя и други. А тъй и тъй си с колело спокойно можеш да отидеш 1-2-3 пъти в седмицата и да си напълниш 2-3 туби по 10л. Или нямаш туби(пластмасови шишета)?
Или може би и минералната вода ти е гадна?

2. Манджите на майка ти/тъщата са отвратително мазни и не ставали за ядене - а защо не готвите вие с приятелката ти?
Или поне можеш да изсипеш мазнината и да измиеш готвеното (картофи, месо, наденица) с малко вода? Знам, че няма да е вкусно ама пак е нещо.

3. Не мога да повярвам, че след цялото това каране на колело, катерене на стълби и и неяденето ще качваш. От къде ще стане? “Материята идва от материя. Няма материя - няма обеми” (цитата е от една книжка на Еню Рангелов) . Изпълнявай комплексите които ти дадоха @Петко К и останалите от форума - клекове и прочие пък да видиме. Ако пак не става се изследвай за хормонални проблеми.
Прави някакви упражнения - напълни една стара раница с тухли или павета и клякай, прави упражнения за ръце, рамене, pull over.. варианти много само желание да има.

4. Странно ми е изказването ти да ходиш  и да се връщаш обратно с колело до  Пловдив за тренировка с @Мак Сим.
Странно ми е такова изказване от човек занимавал се със спорт.
Странно ми е желанието ти изобщо да се подлагаш на тежки натоварвания (пак тренировка с @Мак Сим, тренировка с Юли, боксов чувал за желаещи) при положение че имаш съмнения за херния.
Ама нали здравето е над и преди всичко? Или се бъркам?

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 30.09.11 23:41.

30.09.11
23:12

Уау, 130кг човек се опитва да се заяжда с физиката на друг.

11

30.09.11
23:27

Ще добавя едно голямо парче торта към менюто си днес, поради липса на друго. За съжаление не е шоколадова и не мога да го изям цялото... Значи половин днес и другата половина по някое време през нощта май попада в списъка за утре...

Леле, болен съм от анорексия :D:x :D (whew)

Мнението беше редактирано от 110 на 30.09.11 23:28.

11

30.09.11
23:36

казано от naxx на 30.09.11, 23:12:

Уау, 130кг човек се опитва да се заяжда с физиката на друг.

Няма такова нещо, просто и аз искам такива ръце и се чудя как ги е постигнал и то така изолирано. Иначе някак по-добре ще стоят на моето тяло отколкото на неговото ми се струва, но това не е заяждане, а просто мнение :] Освен ако не е състезател по канадска борба или не гони някакви други странни цели, струва ми се че трябва да поработи още и за другите части на тялото си.

30.09.11
23:39

Дано да е само от анорексия...

Според мен се забавляваш,водейки дневника си по този начин.Иначе нямам друго логично обяснение за хаоса,който е в мозъка ти.

Мнението беше редактирано от Jikata на 30.09.11 23:41.

01.10.11
00:34

казано от Владимир Караиванов на 30.09.11, 22:48:

Петко, какво искаш да правиш с тези блондинки, бре?
Твоята половинка знае ли за тези желания? :D

E как какво, мисля че е ясно.... да потренираме малко :D
Абе майтап, ама като гледам, по-вероятно е аз да стана милионер без да ставам от компютъра, от колкото 110 да почне да прави нещо.

казано от 110 на 30.09.11, 23:36:

Няма такова нещо, просто и аз искам такива ръце и се чудя как ги е постигнал и то така изолирано.

С тренировки. Нещо което ти упорито избягваш ;)

11

01.10.11
01:08

@hamalin
1. Купил съм си веднъж сок и то от най-евтините, пия го една седмица тоя сок и го направихте на егаси проблема. Ама най-големият ми проблем е точно този сок, нали? КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ПОВТОРЯ ЧЕ КОЛА НЕ СЪМ ПИЛ ОТ ГОДИНИ, с някакви супер редки изключения, когато не съм си я купувал аз. Стана малко ти кажи че дъщеря му е курва, пък нека после той ходи да обяснява че няма дъщеря... Така и с родителите ми и въобще 90% от написаното от мен така силно го изопачават половината просто не мога да разбера как може да има толкова много идиоти тук... Ама пълни идиоти... Като добавим и тези които нарочно го правят и тези които пишат без да четат и то си става някаква страшна кочина наистина. А в крайна сметка никой не ви кара да си губите времето с безмислени постове в моя дневник, нали? Това обаче е наистина последния мой пост в който аз отговарям на нещо което не е свързано с хранителния ми режим или тренировъчния такъв, когато те започнат да съществуват :]

Та за водата. Тази минералната в София е точно толкова минерална, колкото в реките ни плува риба... Лично съм виждал как плуват умрели мишки в единия край и хората си сипват вода от другия от същата тази вода! И си мислят че това е нещо различно от отходните води, които може би все пак някак са пречистени, идващи от чешмите им. Ами да ви е сладко, но на мен не ми харесва тази вода... Обаче това си е мой проблем...

2. КЪДЕ ВИДЯ ДА КАЖА ЧЕ МАНДЖИТЕ НА МАЙКА МИ СА ГАДНИ И МАЗНИ И Т.Н. Къде въобще видя да коментирам манджите на майка ми, като в нас аз готвя, точно защото майка ми не може, а и няма време да готви. Всъщност мислех си че не може, преди да видя майката на приятелката ми какви ги върши, така че връщам си думите назад, определено моята майка може да готви :] Проблемът в нас не е кой и как ще сготви, а че няма какво да се сготви, понеже няма пари за храна. И на фона на това, да виждам как всекидневно се съсипва и хвърля и разхищава толкова много храна просто няма как да не се дразня. Но от друга страна не смятам че това е моя работа... От трета страна понякога готвя и тук, но рядко има какво, понеже майка и веднага съсипва всичко, просто и тук само тя работи, пазарува и готви веднага след това. Така че и тук няма нищо за гответе. Аз обаче много отдавна и правя гладна стачка и почти никога не съм ял тук, та от време на време има проблясъци и може би вървят нещата към подобрение и с нея.

3. Ти ме питаш това което и аз питам. Следователно не мога да ти отговоря... За изследвания няма пари, последната кръвна картина преди 2-3 години беше наред.

4. Че какво ми пречи хернията за всичко останало освен за това за което е противопоказна?

Точно заради хернията не смея пак да започна хамалска работа, преди да мога да взема мерки за нея, ако въобще я имам. Точно затова си търся някакви колани, корсети или там каквото има за протекция, защото те ми трябват и да нямам херния. Дето пак ме направихте на нищо защо искам да си взема такъв. Макар че от искам, през мога, до ще има един много дълъг път, който с лекота прескачате всеки път когато това ви изнася, за да може просто да се заядете, разбира се че е много по-лесно да се заяждаме. Вместо да си бъдем взаимно полезни, но пък това е ваш избор, както искате...

Може ли малко повече информация, особено за колелото, ако коремен тип херния пречи спирам го веднага, докато не направя пълни изследвания. Лошото е че и там са някакви грозни цифри. Например само за консултация със специалист смятам другия месец да дам 35 лева, а колко още ще ми искат не знам...

Какви бяха симптомите:
Един ден прекалено много се изгърчих на работа, не че не се натоварвах значително всеки ден. С торби около 50кг. Пробвал ли си да пренесеш няколко тона на такива разфасовки? Първо да го вземеш от земята и да го вдигнеш на гръб или рамо, после да изминеш някакво разстояние, което може да са няколко етажа по стълби например и накрая да го метнеш някъде, но това може да е някой тесен склад, където да се налага да ги редиш до тавана, което по принцип може да се направи и без да ги изтласкваш до там все едно са баскетболна топка да речем... Можеш да си направиш например стълби от чувалите и така само да носиш. Но когато колегата ти е някакъв психопат и направо тича с по 1 торба на всяко рамо, просто се налага да държиш неговото темпо и се гърчиш... Същия си прецака коленете в крайна сметка, послестана 2 пъти по-дебел от мен и не знам дали още може да ходи дори... Други психопати пък си направиха разни хернии, трети - тези метачите, единия си счупи врата понеже като метна една торба, тя се върна и го прасна по тила, тъкмо се изправи и се плъзна друга и го плесна по челото и после се върна на работа гърбав, но продължи психопата... Така и не разбрах защо си дават толкова зор тези хора, за да спечелят някакви минутки, но бях достатъчно здрав за да им поддържам скоростта, обаче това си има цена... Освен това авариралите торби могат да достигнат и до 80кг и са доста трудни за захващане тогава... И т.н. след един тежак работен ден, по време на който още, нещо ме сряза корема но стиснах зъби и го игнорирах... когато се прибрах и си разредих един компот докато го пиех нещо странно ми се поду пъпа... И преди това имах странно мъничко подуване от порядъка на по голямо зърно леща, все пак доста хамалогия съм видял и преди точно тази работа. Но от тогава лещеното зърно стана по-скоро бобено, а и целия пъп е леко подут... Веднага изтърчах в пирогов, понеже беше късно вечер и не знаех къде другаде мога да отида. Пък и за мен това си е спешен случай, но явно за тях не беше. Гледаха ме доста на криво че въобще съм им нарушил дрямката, запоя, оргията или каквото там са правили... Там някакво стажантче ме гледаше тъпо, после започна да ме ръчка в пъпа все едно иска да ме изкорми, вика отпусни се и боде с все сила идиота, то и да не съм имал херния този ми я е направил... И ръчка и се чуди и не може да вземе решение... Накрая някакъв все пак лекар си надви мързела, е не чак толкова че да стане от бюрото, но ме привика, поогледа и каза “мда... херния е, но все още не е за операция...”, след това ме попита какво работя и след като му отговорих каза “ако не искаш да стане по-зле, смени си работата и въобще забрави за всякаква тежка работа...”, след това чукна на компютъра да ми провери здравните и понеже там още не беше отчетено че съм ги платил същия ден :] Каза “айде сега ходи да си платиш, сякаш е свършил някаква работа... Аз обаче му показах квитанциите и му пожелах всичко добро... Тук пак ще се оплача от здравната ни система този път, понеже до сега не съм... Хем ми ги начисляват като задължителни, хем не мога да ползвам съмнителните привилегии заради които задлъжнявам... Ест. аз продължих да работя като хамалин... При първа възможност посетих и личната си лекарка, също безкрайно компетентен специалист... Който каза на някаква колежка която случайно беше там “я ги виж моите пациенти какви са готини, все ми идват с готови диагнози, я дай да видя...” това следкато и казах че имам пъпна херния, не че в пирогов ми бяха казали каква е, но бях решил че е такава, а и коремът ми се увеличаваше съмнително бързо, без да дебелея другаде, това още когато бях 100-110кг, поогледа и тя и каза “ами, херния е със сигурност, но не е пъпна...”. И тя не каза каква е и тя не ми даде никакво направление (нямала) за специалист и тя не ми каза нищо съществено освен да отслабна... От този момент нататък аз реших че повече никога няма да си плащам здравните осигуровки. Следкато не мога да намеря никъде адекватни лекари, освен частниците. Касата не ми покрива нищо, дори някакви изследвания които смятам че трябва да са задължителни... А когато ги покрива няма направления... За зъболекар имам по едно вадене на година и една пломба, т.е. пак нищо... Общо взето аз за какво им плащам на тези лайнари?!

Продължих известно време с тежката работа, но беше трудно да установя дали шкембето ми расте от надебеляване или от херния или от проблем с някакъв орган или и аз не знам от какво, но растеше... После си смених работата, нямаше как да ги съдя онези копелета, като не искаха да ми поемат изследванията, а какво остава за лечението... Сега тук пак ще ми скочите, но така или иначе е факт и здравните осигуровки не са ми платени към днешна дата и дори да искам да си ги платя, няма да стане, защото вече не е 1 година, а 3 назад. Съответно аз имам над 2 неплатени... и вече дължа над 1000 лева предполагам, понеже пък в университета не ги плащали след 26 и аз като съм влязал на 26 да го духам... Съответно през тези години известно време работих без договор, по-леки неща и т.н. и започнах да дебелея още повече а здравните продължаваха да се трупат... Първоначално мислех първо да отслабна, после да ходя да ме режат ако трябва, макар че никак не искам последното да се случва. Но като гледам това няма да стане, затова следващите пари ще отидат за диагностика и след това ще реша какво да правя...

11

01.10.11
01:32

И пак поста стана брутален... Да обобщим. Освен безспорния ми мързел (според вас, не и според мен - всъщност на тези килограми, при този ръст, май трябва да съм много по-мързелив) има на лице и съмнение за здравословен проблем. Вие самите ми забранявате някакви неща, които не виждам как ще ми влошат хернията, ако я имам. А това “ако” може да се премахне само със скъпи за мен изследвания... Здравните ми не са платени, но с тях и без тях, трябва ми специалист и те са скъпо платени, така че:

[26.9.2011 г. 10:35:42] Здравейте, veselin_lyutskanov! Искам да ви добавя в Skype.
[26.9.2011 г. 10:36:24] Добър ден
[26.9.2011 г. 10:36:43] интересува ме цената на преглед/консултация при вас
[26.9.2011 г. 10:39:08] и евентуално да си запиша час ако имате свободни в интервала 7-10 октомври?
[27.9.2011 г. 13:16:08] Д-р Люцканов: Д-р Люцканов размени пълномощно
[27.9.2011 г. 13:16:57] Д-р Люцканов: 35 лв. 04/1011 или 06/10/11 след 14.30

Не използвам телефон, скъп и ненужен лукс е... Явно човека не може да ме приеме когато имам пари, написал ми е само дати и часове в които хем няма да имам пари, хем няма да съм свободен... Ако е само вторник и четвъртък, много кофти, защото тогава съм зает... Обслужващия персонал и всички които работят пряко с хора, няма да се научат че трябва да работят когато хората се предполага че са свободни... Винаги съм се изумявал защо когато работя на нормална работа трябва да си взема отпуска за да свърша каквото и да било, но когато уча няма отпуска... Та още не знам този ли е най-доброто решение, по-скоро се доверявам на токуда... В крайна сметка мога да отида още във вторник след 17, ако още е там. Пък ако не е, ще търся друг в удобно за мен време. Хем си плащам, хем аз да се съобразявам с него, това ми е любимото :]

Та като отида във вторник и като нямам пари, вероятно ще ме върне за другия вторник... С останалите пари ще си стегна колелото и в петък рано сутринта или май още по-добре през нощта, мога да тръгна към Пловдив, да се пробвам разстоянието дали ми е по силите, ест. ако лекаря разрешава. И да видим какво ми е приготвил Максим, понеже всъщност нямам представа за какви тренировки става дума... Ако ми понасят следващият път мога да тръгна по-късно и да карам по-бързо и така...

Това е плана за сега.

П.П. Към по-добър специалист можете ли да ме насочите?

Пари за храна пак няма...

Мнението беше редактирано от 110 на 01.10.11 01:36.

DJ

01.10.11
01:35

казано от 110 на 01.10.11, 01:08:

2. КЪДЕ ВИДЯ ДА КАЖА ЧЕ МАНДЖИТЕ НА МАЙКА МИ СА ГАДНИ.. Къде въобще видя да коментирам манджите на майка ми

казано от 110 на 20.09.11, 17:14:

Майка ми винаги ще предпочете да направи някаква манджа в голяма тава или тенджера, в която ще търсиш с лупа месцето сред плявата... И няма никакъв начин да я накарам просто да ми опече или аз да си опека една пържолка и да ям само това. Тя ще каже, ама кой ще се наяде с по една такава пържолка? Виж колко много манджа съм направила сега, с повече хляб... Евентуално в крайна сметка аз пак ще избоцкам само месцата или ще е толкова гадно сготвено че и това няма да направя

Извод: *******

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.10.11 07:11.

11

01.10.11
02:07

казано от deyan jelev на 01.10.11, 01:35:

2. КЪДЕ ВИДЯ ДА КАЖА ЧЕ МАНДЖИТЕ НА МАЙКА МИ СА ГАДНИ.. Къде въобще видя да коментирам манджите на майка ми

казано от 110 на 20.09.11, 17:14:

Майка ми винаги ще предпочете да направи някаква манджа в голяма тава или тенджера, в която ще търсиш с лупа месцето сред плявата... И няма никакъв начин да я накарам просто да ми опече или аз да си опека една пържолка и да ям само това. Тя ще каже, ама кой ще се наяде с по една такава пържолка? Виж колко много манджа съм направила сега, с повече хляб... Евентуално в крайна сметка аз пак ще избоцкам само месцата или ще е толкова гадно сготвено че и това няма да направя

Извод: *********

Я стига си вадил от контекста и го прочети още 15 пъти, ако въобще птичия ти мозък е в състояние да осъзнае написаното:

2. КЪДЕ ВИДЯ ДА КАЖА ЧЕ МАНДЖИТЕ НА МАЙКА МИ СА ГАДНИ И МАЗНИ И Т.Н. Къде въобще видя да коментирам манджите на майка ми, като в нас аз готвя, точно защото майка ми не може, а и няма време да готви. Всъщност мислех си че не може, преди да видя майката на приятелката ми какви ги върши, така че връщам си думите назад, определено моята майка може да готви :] Проблемът в нас не е кой и как ще сготви, а че няма какво да се сготви, понеже няма пари за храна. И на фона на това, да виждам как всекидневно се съсипва и хвърля и разхищава толкова много храна просто няма как да не се дразня.

Ще ти го преведа - не винаги може от нищо да направиш нещо (това което се опитва да прави майка ми), но да правиш от нещо нищо (е това вече е престъпление, което прави майката на приятелката ми). Освен това майка ми знае че никога няма да достигне нивото на баба ми (нейната майка, която наистина може да готви перфектно). За съжаление много малко съм живял при баба си, пък и тя вече е доста възрастна и едвам крета и пак готви по-добре...  Просто си го умее жената и всички сравняват с нея... Майка ми няма проблем с това, тя и без това не готви... А това че съм я споменал някъде в контекста на това че всички така си готвят посредствено, съвсем не значи че визирам конкретно нея. От там няма как да запомня че съм я споменал случайно. А диагнозата която обяснява слабата ми памет вече съм я посочил някъде още на първата страница от дневника. Върни се там и си намери още глупости за които да се заяждаш, виждам че това е смисъла на живота ти... Просто няма нормален човек който да ми препрочете дневника само за да има с какво да се заяде или ти си водиш записки?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.10.11 07:11.

Ахахаха, на олимпийската надежда не й издържат нервичките :D :D :D

11

01.10.11
03:47

Та, няма кой да готви в нас:

1. От тези които могат да ми сготвят, най-много ми се отдава на мен, което въобще не значи че готвя достатъчно добре, но се справям.
2. От тези които въобще могат да готвят, никой няма време.
3. Останалите когато имат време и не могат и не искат.

В нас никога не се е яло готвено. Нямам навика да ям готвено и трудно ще го придобия за 2 дни... И все пак се опитвам, но моля когато ми предлагате някакво ястие, това да включва и как да си го сготвя. Но това само ако няма еквивалент без готвене.

Моля и тренировките, да са такива които не са противопоказни за който и да е от видовете коремна херния, което не знам как ще стане, като искам точно корема да сваля... Също и да не са такива които изискват уреди до които нямам достъп. За да не се налага после да ме питате защо не ги правя тези упражнения. Например лицевите опори не са ли противопоказни? Набирания и кофички просто не мога да правя. Остават ми клековете, които не виждам как ще ми смъкнат корема...

Поне за тичането сме на едно мнение, че ми е рано... Карам колело, но тази нощ и за това ми се скарахте, та какво да правя в крайна сметка?

П.П. Всички мъже в моя род или поне от страна на майка ми, от където съм взел 99% (само хернията ми е от баща ми май) са били в някакъв момент с доста наднормено тегло. Няма много по-високи, но за сметка на това има още по-тежки :]

Мнението беше редактирано от 110 на 01.10.11 03:52.

01.10.11
04:11

Ай поне разнообрази малко? Филмът си е същия.

11

01.10.11
05:25

Ще има втори сезон съвсем скоро :]

HE

01.10.11
10:45

Няколко препоръки и от мен.
1. Хвани се подстрижи.
2. Задължително се обръсни.
Поради горните две, имаш вид на хванат с капан на Витоша! Едно от основните неща за човек е това, как изглежда. Нямаш телосложение, но поне компенсирай с поддържан външен вид.
Хвани си намери работа, видях че си студент, но нещо на 4 часа, пак няма да е, като със 100 лв. месечно. Много хора могат да учат и работят /включително и аз съм го правил/, защо да не можеш и ти? Можеш да спиш по 16 часа, но не можеш да се хванеш на работа? Искам само да спомена, че ако съм работодател и търся хора, с външния ти вид оставаш последен в списъка /пак се връщаме на първите ми две препоръки/.
Най-добрия начин за сваляне на излишното тегло си остава тичането, може да четеш бавно и да пишеш бързо, но тук има достатъчно инфо за тичането. Почни да четеш в сайта, а не само да пишеш във форума! Има достатъчно тренировъчни програми и статии, че да се оплакваш, че разбираш ли причината е да нямаш средства за фитнес. Взимаш различни упражнения от различни програми и съставяш своя собствена според времето и условията ти.
Значи можеш да плющиш сладолед, но не можеш да си направиш овесени ядки? Като толкова те дразни другите как готвят - направи ти нещо за ядене. Сайтове с рецепти - колкото искаш + това, че във vbox7 има и цял кулинарен канал с нагледно инфо, как се приготвят различни ястия. Гледам в горния пост казваш, че ти се отдава готвенето - ами хайде действай де!
Имаш гадже от, което си доволен /според мнението ти е хубава/ - колко време мислиш, че ще се задържи при теб с този ти вид и начин на мислене? Човек е социално животно и ежедневно се среща и запознава с много нови хора, та е въпрос на време да те смени с някой, който поне е подстриган и обръснат. Няма да споменавам, че ако е хубава и според други хора, това съкращава времето Ви заедно. Недей да си мислиш, че щом една жена е с теб, тя е вечно твоя. Промените към добро в теб са един от вариантите да я задържиш при теб и секса да зачести.
Общо взето почни да правиш нещо за себе си, а не да се оплакваш и да спиш по 16 часа. Направи нещо за дома си, разнообрази външния си вид, разнообрази ежедневието си и задължително си намери някаква работа. Всеки иска да работи шеф, но не винаги става. Няма срамна работа, има такава която ти носи средства /повече или по-малко е въпрос на старание/.
Ако искаш ми слушай съветите, но са добронамерени. С този си начин на живот, какво си постигнал до момента? Жилище, автомобил, семейство, хубава работа? Няма да споменавам, че колкото повече време не работиш, толкова повече губиш трудови навици.

110 знаеш ли че като за начало и у вас можеш да правиш страхотни тренировки с които да свалиш прилично тегло. Малко смесени упражнения в табата протокол и едно нормално хранене и малко по малко ще стане работата.
Ама твоя дневник ми напомня на едни други дневници :). И вярвай  ми не ми напомня хубави неща.

01.10.11
11:10

казано от head_hunter на 01.10.11, 10:45:

Няколко препоръки и от мен.
1. Хвани се подстрижи.
2. Задължително се обръсни.
Поради горните две, имаш вид на хванат с капан на Витоша! Едно от основните неща за човек е това, как изглежда. Нямаш телосложение, но поне компенсирай с поддържан външен вид.
Хвани си намери работа, видях че си студент, но нещо на 4 часа, пак няма да е, като със 100 лв. месечно. Много хора могат да учат и работят /включително и аз съм го правил/, защо да не можеш и ти? Можеш да спиш по 16 часа, но не можеш да се хванеш на работа? Искам само да спомена, че ако съм работодател и търся хора, с външния ти вид оставаш последен в списъка /пак се връщаме на първите ми две препоръки/.
Най-добрия начин за сваляне на излишното тегло си остава тичането, може да четеш бавно и да пишеш бързо, но тук има достатъчно инфо за тичането. Почни да четеш в сайта, а не само да пишеш във форума! Има достатъчно тренировъчни програми и статии, че да се оплакваш, че разбираш ли причината е да нямаш средства за фитнес. Взимаш различни упражнения от различни програми и съставяш своя собствена според времето и условията ти.
Значи можеш да плющиш сладолед, но не можеш да си направиш овесени ядки? Като толкова те дразни другите как готвят - направи ти нещо за ядене. Сайтове с рецепти - колкото искаш + това, че във vbox7 има и цял кулинарен канал с нагледно инфо, как се приготвят различни ястия. Гледам в горния пост казваш, че ти се отдава готвенето - ами хайде действай де!
Имаш гадже от, което си доволен /според мнението ти е хубава/ - колко време мислиш, че ще се задържи при теб с този ти вид и начин на мислене? Човек е социално животно и ежедневно се среща и запознава с много нови хора, та е въпрос на време да те смени с някой, който поне е подстриган и обръснат. Няма да споменавам, че ако е хубава и според други хора, това съкращава времето Ви заедно. Недей да си мислиш, че щом една жена е с теб, тя е вечно твоя. Промените към добро в теб са един от вариантите да я задържиш при теб и секса да зачести.
Общо взето почни да правиш нещо за себе си, а не да се оплакваш и да спиш по 16 часа. Направи нещо за дома си, разнообрази външния си вид, разнообрази ежедневието си и задължително си намери някаква работа. Всеки иска да работи шеф, но не винаги става. Няма срамна работа, има такава която ти носи средства /повече или по-малко е въпрос на старание/.
Ако искаш ми слушай съветите, но са добронамерени. С този си начин на живот, какво си постигнал до момента? Жилище, автомобил, семейство, хубава работа? Няма да споменавам, че колкото повече време не работиш, толкова повече губиш трудови навици.

110, аз ако съм на твое място цитирания горе пост ще си го сложа в рамка и ще го закача на място, където да го препрочитам поне по 3 пъти на ден. Без общи приказки, само конкретни съвети, които можеш да започнеш да изпълняваш още днес :)

Мнението беше редактирано от Margi на 01.10.11 16:51.

Та за водата. Тази минералната в София е точно толкова минерална, колкото в реките ни плува риба... Лично съм виждал как плуват умрели мишки в единия край и хората си сипват вода от другия от същата тази вода! И си мислят че това е нещо различно от отходните води, които може би все пак някак са пречистени, идващи от чешмите им. Ами да ви е сладко, но на мен не ми харесва тази вода... Обаче това си е мой проблем...

Да си чул че изворът е дълбоко в земята и се прави каптаж за да се хване водоизточника? Как успя да видиш какво има на другия край? И как изобщо ти хрумна да сравняваш минералната вода с отходна? Как прецени без изследвания без нищо че водата ни не струвала?
Ти явно за всяко нещо си имаш някакво “обяснение”, само философстваш и съвети не приемаш.
Представям си ако работиш в някоя фирма и трябва да свършиш някаква работа какво умуване ще падне. Не го казвам с цел да се заяждам. Нямам интерес от това. Просто трябва малко повечко действие от твоя страна и радикална промяна в манталитета и негативното отношение към всичко и всички.

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 01.10.11 21:12.

11

01.10.11
22:45

Тренировка:
10-тина километра пеша в района на борисовата градина. С много лек елемент на бутанe на шейна през това време :] И няколко със сигурност доста вредни за херния повдигания, но като няма много автобуси без стълби, те са си ежедневие. Както и дърпане на шейна по всякакви други стълби също :]

Вода:
3+ литра, тази по чешмичките там не ми харесва, но пих малко и от нея...

Храна:
1 кренвирш и малко хляб

Недояденото ми парче торта от вчера го няма, вероятно майката на приятелката ми го е изхвърлила. Въпреки че няма работа в тази стая. Няма и да я питам, защото знам че ще получа много глупав отговор от сорта “ама то е седяло цял ден... има още в хладилника...”. От една страна е добре, защото не се налага да го доизяждам, от друга КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИ ЧЕ ХРАНА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ХВЪРЛЯ, доколкото това може да се нарече храна, но е важно да се подчертае че няма друго в хладилника, поне не и нещо което да става за ядене...

От кога са тези така наречени фитнес уреди от другата страна на перловската река, май от тази година? То ясно че са за деца, но вече някой е успял напълно да счупи или окраде един от уредите, други са с леки дефекти, тогава за какво е смърдящата конна полиция? Няма значение, така или иначе радостта ми беше доста кратка, понеже бързо установих че не стават за нищо, мисля че и за деца също не стават, но пък са някакви катерушки за тях, пак е нещо. Секцията за хора в инвалидни колички е безкрайно безполезна и не изпълнява предназначението си по никакъв начин. Все пак се позаиграхме там. Мисля че ако някой доста по тежък от гаджето седне на гребния тренажор, може и да става за тренировки за бицепс, с нейните 50кг на 1 ръка ми беше леко. Имах и надежда в уредите които изглеждат като да ти позволяват тренировки със собствено тегло, но всъщност са безкрайно олекотени, защо?! Всичко с педали е без съпротивление, защо?! Да не говорим че доста от тях всъщност са големи за деца, а останалите са малки дори за тях... Въобще не видях смислен уред... Пак някой е отчитал дейност без да вложи капка мисъл...

П.П. Някой ме пита нещо за сладоледа. Днес пак ми предложиха и пак отказах. Всъщност сладоледа който съм ял този месец, пък май и за цялото лято е 100гр, обаче съм го споменал и после следва тоз коментар:

казано от head_hunter на 01.10.11, 10:45:

Значи можеш да плющиш сладолед

Меко казано неоснователно изказване. Всъщност не съм никак съгласен и с твърдението че външния вид е най-важното. Не че не е важно, но за мен не е важен мейкъпа, важно ми е да имам добре изглеждащо тяло, пък нека не съм избръснат, отколкото да съм разплут тлъстак, но да се бръсна всеки ден. Тук е важно да отбележа, че няма общо между некъпането и небръсненето, понеже гледам разни други хора го слагат под общ знаменател, непонятно ми е защо... Който ме е виждал на живо, да каже изглеждам ли нехигиенично заради брадата, аз мисля че не. Но ако все пак си намеря добре платена работа и там е задължително да се бръсна, еми добре, ще направя тази жертва... Обаче да се обръсна само за да отида на интервю, на което няма да ме одобрят, не благодаря... С останалото в поста и аз съм съгласен, ако е останало нещо де :] Примерно работа за 4 часа не съм видял... Сестра ми когато уж работеше на 4 часа в макдоналдс май не взимаше много повче от 100 лева, освен ако не я накарат да работи извънредно, над рамките на позволеното за ученици...

Не че не искам да се вслушам в добронамерени съвети. Но спри да спиш по 16 часа не е съвет, нито виждам предложено решение на този проблем. Не вярвам да има човек, който наистина да мисли че аз спя по 16 часа, защото го искам, просто по толкова си спя, какво да направя?! Все пак ще послушам съвета и от следващата седмица няма да спя по толкова. Просто защото ми се налага 4 от 7 дни да ставам в 7-8 сутринта и няма да мога да спя повече от 12 часа, макар че понякога ми се случва да заспя на лекции... После през уикенда тялото ми вече безкрайно е закопняло за сън и си наваксва... И точно тук ще ударя аз, като ще тренирам тогава, но до колко е полезно да се лишавам от сън на сила, това вие кажете. Не е ли идеята да се направи така че да не ми се спи, а не да си недоспивам?

11

01.10.11
22:57

Като ми писна да се лигавя във “фитнеса”, просто там няма уред който да ме натовари по какъвто и да е начин, затова седнах да чакам другите, но и те не се лигавиха още много. Какво се случи за тези няколко минути докато си седя на пейката е доста интересно обаче...

1. Видях човек, доста по-добре изглеждащ от мен, без излишни килограми и обръснат, който ровеше по кофите.
2. Видях куче болно от анорексия ?!WTF?! - искам да си мисля че е диабет или нещо друго или просто е много възрастно, защото това куче беше домашно по дяволите...
3. Малко по-младо от мен момче, отново избръснато и добре изглеждащо, а и не лошо облечено, приближи се и поиска стотинки за бира... Даже не беше пияно, явно наистина няма дори за бира...

Значи щом просят от мен, хора които дори не са клошари, вероятно не изглеждам като клошар, както някои от вас твърдят. В смисъл, вие бихте ли просили от клошар? Пък и клошарите май са слаби :]

По дяволите, защо толкова много хора ходят в парка само за да пушат и пият, въобще не знам там видях ли някой без бира в ръка, освен малките деца, но имаше и някои не много големи с такива неща :] Примерно един в автобуса едвам се сдържах да не го приспя, много дразнеше...

Баси, как съм пропуснал трола, за едно спарингче поне ;( Нещо ме сърбят ръцете просто...

Не си ме изпуснал, аз избягах, понеже видях че приближаваш и реших да не рискувам с олимпийската надежда :D :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1