Помогне те ми да си съставя нвд режим

04.10.11
21:44

Кардио
След кардио -  Банан
Закуска - Овес с кисело мляко
Втора закуска - ?
Обяд -  Пилешко филе/варени яйца  със салата от домати с малко олио и сирени
Обяд2 -  Пилешко филе/варени яйца  със салата от домати с малко олио и сирени
Следобедна закуска - извара
След тренировка - Пак банан
Вечеря- Варени картофи със сирене или ?

Здравейте аз съм нов във форума из към да ми помогнете да си съставя нвд .Понеже килограмите ми станаха доста .Така аз съставих този режим но 98 % съм сигурен че имам грешки :D. На 16 съм 103 кг  174 см .Челите ми са да сваля 15 20 кг до януари февруари тоест за 4 5 месеца и да стана максимално релефен . :) А немота да реша какво да сложа на втора закуска и за вечеря моля ви помогнете ми . Мерси приятели :)

Темата беше редактирана от frappe на 09.10.11 16:47.

04.10.11
21:52

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063

04.10.11
21:54

казано от Ramon Dekkers на 04.10.11, 21:52:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063

Четох е вече но мерси пак :)

04.10.11
22:08

е ти кво искаш някой н а готово да ти го състави- като си го чел, четеш отново и съставяш :)

04.10.11
22:14

казано от Ramon Dekkers на 04.10.11, 22:08:

е ти кво искаш някой н а готово да ти го състави- като си го чел, четеш отново и съставяш :)

Само това можах да съставя :)

04.10.11
22:49

Следобедна закуска - извара ? Последно хранене за деня въглехидрати ? WTF ? ;d

05.10.11
09:38

След тренировка ти трябва бърз въглехидрат и протеин.. банан + може би няколко белтъка 5-6 или пудра.. размени предтренировачното хранене с вечерята.. На салатите може да слагаш малко зехтин вместо олио. Може да вкараш и малко ядки в режима.. все пак трябват и полезни мазнени :)

Мнението беше редактирано от Иван Чолаков на 05.10.11 09:39.

frappe, ето още нещо полезно за четене...

Изпускаш 3 страхотни храни за НВД - риба, ядки и семена.

Предлагам да махнеш банана след тренировка и картофите за вечеря. Вечерта можеш да си правиш извара с кисело мляко и яйца, както и риба със салата/ядки.

Отделно, че големината на порциите, общото количество калории и баланса между хранителните вещества също е от значение, а при теб липсва такава информация. Можеш да караш и по интуиция - започни да се храниш с определени порции, ако няма резултати намали малко храната.
Не става ясно и кога точно ти е тренировката, за да се преценят храненията около нея.

Поздрави!

Разкарай тия банани. След кардио не ти трябват бързи въглехидрати. Даже и след силова също - само протеин. Общо взето никакви бързи въглехидрати. Само сутрин и след тренировка бавни (и то в умерено количество) - ориз,картофи, пълнозърнести изделия. Останалите хранения протеин + мазнини (като предполагам знаеш кои мазнини може и кои не :)) + зеленчуци

06.10.11
21:41

Кардио 4 Километра
Закуска - Овес с кисело мляко
Втора закуска - Яйце 3 бр
Обяд -  Пилешко филе/варени яйца  със салата от домати с малко олио и сирене
Обяд2 -  Пилешко филе/варени яйца  със салата от домати с малко олио и сирене
Следобедна закуска - извара
Вечеря- извара с кисело мляко и яйца\ риба със салата/ядки
Така всичко съм спазил даже и повече ядения :) 

Тренировката ми е
Лежанка 20 х 4
Скачане на въже 30 х 5
Кардио 4 километра
Лициви 15 20 х 3
Коремни 30 х 4 горна и долна част

Мнението беше редактирано от frappe на 07.10.11 11:12.

07.10.11
10:28

Е нали ти казаха да махнеш банана ;). И стига с това сирeнИ - ти къде живееш :D!!!

07.10.11
10:49

Може да са морски сирени, бре ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1