10.10.11
19:25
Здравейте .. искам да попитам тези две неща добре ли е да ги комбинирам и как да ги взимам ... на 20 съм ... тренирам от 3 год и ходя 4 пъти седмично на зала ... целта ми е да изчистя мазнините и да сваля някои кг ... в момента съм на РБД .
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 10.10.11 20:00.
Първо- това е гейнър и аминокиселини. Да речем аминото би ти помогнало, като запази мускула някак косвено за отслабване , но про-комплекса с нищо не може да помогне. Отделно ако нямаш хранителен и тренировъчен режим, нищо няма да стане.
Само да вметна , че може и да е протеина Про-комплекс , а не гейнера.Така нещата ще стоят малко по-различно , ако не е гейнера , но ако липсват хранителен и правилен тренировъчен режим ще са само изгорели пари :)
П.с колегата да уточни Pro-Complex протеин , или Gainer Pro-Complex.
Pro complex-а е протеин .... тренировките ми са 4 пъри седмично ... а режима ми е РБД ..
Мнението беше редактирано от k0en4o на 10.10.11 20:17.
ами тогава може би , ще има някъв минимален ефект, косвен... Като цяло тези суплементи са по-като за качване на маса.
Еми да така е, повечето хора които целят отслабване питат за л карнитин и фет бърнери.
казано от k0en4o на 10.10.11, 20:16:
Pro complex-а е протеин .... тренировките ми са 4 пъри седмично ... а режима ми е РБД ..
Според мен пий Про-комплекса една доза разделена на две части поради причина , че една доза е 78г от които 60г протеин , а едвали ще успееш да усвоиш толкова много протеин на един път , за това си разделяй една доза на две и я пий след тренировка и евентуално преди закуска , или между храненията.(ако ли смяташ да си пиеш цялата доза след тренировка ти си преценяваш , но имай едно на ум за усвояването.)
Екстенда си пий една доза преди тренировка 15-30 минути преди тренировка и една по време на тренировка ( тази от преди тренировка може да се замине със доза след тренировка , но тогава ще пиеш протеин и по-добре я пропусни.)
казано от Мирослав Николов на 10.10.11, 20:26:
Еми да така е, повечето хора които целят отслабване питат за л карнитин и фет бърнери.
Ако спазва добър хранителен режим и след него добър тренировъчен , тези няколко кг ще ги свали и без картинитин и бърнъри , а протеина и екстенда , ще му спомогнат за този процес ;)