Pro Complex и Scivation Xtend

10.10.11
19:25

Здравейте .. искам да попитам тези две неща добре ли е да ги комбинирам и как да ги взимам ... на 20 съм ... тренирам от 3 год и ходя 4 пъти седмично на зала ... целта ми е да изчистя мазнините и да сваля някои кг ... в момента съм на РБД .

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 10.10.11 20:00.

10.10.11
19:41

Първо- това е гейнър и аминокиселини. Да речем аминото би ти помогнало, като запази мускула някак косвено за отслабване , но про-комплекса с нищо не може да помогне. Отделно ако нямаш хранителен и тренировъчен режим, нищо няма да стане.

10.10.11
19:47

Само да вметна , че може и да е протеина Про-комплекс  , а не гейнера.Така нещата ще стоят малко по-различно , ако не е гейнера , но ако липсват хранителен и правилен тренировъчен режим ще са само изгорели пари :)
П.с колегата да уточни Pro-Complex протеин , или Gainer Pro-Complex.

10.10.11
20:16

Pro complex-а е протеин .... тренировките ми са 4 пъри седмично ... а режима ми е РБД ..

Мнението беше редактирано от k0en4o на 10.10.11 20:17.

10.10.11
20:20

ами тогава може би , ще има някъв минимален ефект, косвен... Като цяло тези суплементи са по-като за качване на маса.

10.10.11
20:26

Еми да така е, повечето хора които целят отслабване питат за л карнитин и фет бърнери.

10.10.11
20:28

казано от k0en4o на 10.10.11, 20:16:

Pro complex-а е протеин .... тренировките ми са 4 пъри седмично ... а режима ми е РБД ..

Според мен пий Про-комплекса една доза разделена на две части поради причина , че една доза е 78г от които 60г протеин , а едвали ще успееш да усвоиш толкова много протеин на един път , за това си разделяй една доза на две и я пий след тренировка и евентуално преди закуска , или между храненията.(ако ли смяташ да си пиеш цялата доза след тренировка ти си преценяваш , но имай едно на ум за усвояването.)

Екстенда си пий една доза преди тренировка 15-30 минути преди тренировка и една по време на тренировка ( тази от преди тренировка може да се замине със доза след тренировка , но тогава ще пиеш протеин и по-добре я пропусни.)

10.10.11
20:30

казано от Мирослав Николов на 10.10.11, 20:26:

Еми да така е, повечето хора които целят отслабване питат за л карнитин и фет бърнери.

Ако спазва добър хранителен режим и след него добър тренировъчен , тези няколко кг ще ги свали и без картинитин и бърнъри , а протеина и екстенда , ще му спомогнат за този процес ;)

14.11.11
00:31

а за приема никой нищо не каза ... сутрин и след тренировка по 1 доза про комплекс и преди и след тренировка БЦА-то ? става ли така ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1