Orc N' Rolla *Autoregulation

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.10.11
22:46

Извинявай за може би тъпия въпрос, ама...как я ядеш пшеницата?
Малко ми е странно, че си изял 1/2 кило пшеница и ..130гр. пилешки гърди.
И просто като въглехидрат ли ги ползваш, вкусна ти е или ..има някаква друга идея в тази пшеница?

Мнението беше редактирано от 6th на 05.10.11 22:47.

06.10.11
22:58

Храна
протеин:
- 10 яйца
- 200гр свински бут
- 200гр пилешки гърди
въглехидрат:
- 200гр овес
- 200гр пшеница
- 3 ябълки
- 40гр мед
суплементи:
- доза протеин
- доза PW

Тренировка
1. Загрявка
- разтягане
- 3х200м
- ротации
2. Прогресия на
- кипинг набирания - 7 опита, втора стъпка
- стойка на ръце - 7 опита, между 10 и 30 секунди
- висене false grip на халки - 3 серии по 4-5 секунди
- висене в долно положение на кофа (пак на халки) - 3 серии по 5-10 секунди
- предна везна с ластик на крака - 2 неуспешни опита
3. Комплекс:
- на Nicole третият братовчед, по бащина линия:
  20 минути от:
  - 400м свински тръст
  - кофички на успоредка, до отказ

Тренировката - готина
За кипинга изнасям тялото назад, но напред не става все още.
На халките положението не е розово. Доста трябва да се набляга.
Комплексът - 9 рунда и съответно по - 9, 8, 8, 6, 6, 5, 4, 3, 3 кофи
Като не съм напълно сигурен. Всеки рунд е до абсолютен отказ. До положението в което не можеш да се вдигнеш нагоре, независимо, че вече си преминал 50% от движението.

Храната - спи ми се и не ми се пресмята. Не е много по-различна.

казано от 6th на 05.10.11, 22:46:

Извинявай за може би тъпия въпрос, ама...как я ядеш пшеницата?
Малко ми е странно, че си изял 1/2 кило пшеница и ..130гр. пилешки гърди.

Не е тъп. По принцип пиша винаги нещата в сурово състояние, независимо дали е въглехидрат или протеин.
Като ги смятам, ги смятам след като са преминали термична обработка. от 200гр пилешко получавам 130-140гр готово месо. От 100гр жито става - 220-240гр готова продукция.
Пшеницата я ям тъй като имам 3-4 пакета в шкафа, а кафявият ориз ми свърши. Варено жито, със сол и месо.
Дано си успял да ме разбереш

07.10.11
19:20

07.10.2011

Храна
06:30 - 5 яйца, 100гр овес, ябълка
10:40 - 200гр пушен свински бут, 150гр опит за домашен царевичен хляб
14:30 - 5 яйца, 100гр овес, 2 ябълки
19:00 - агнешка супа (доста дроб, сърца, мозъци и бял ориз), 150гр сирене, зеле/моркови
22:30 - 200гр извара
Течности - 5 вода

Тренировка
няма

Добре физически.
Зле психически.
Приятна мускулна треска на задното рамо и трапеца.

Храната - нищо съществено.

Филм или музика ще ме оправят. Няма да се отпускам.
поздрав:

08.10.11
20:53

08.10.2011

Храната
1. яйца, овес, мляко, грозде, ябълка, омега3 (1гр)
2. вредни храни в символични количества (жито, бяла питка, дребни сладки)
3. агнешко сърце, салата, дребни сладки

<Тренировка>

с доза pw
4. дребни сладки, а малко по-късно и доза протеин
5. пилешко месо с картофи на фурна
6. извара
Течности - 4 литра вода, кафе с малко мляко, фервекс, упсарин, чай с малко мед

Тренировка
1. Загрявка - много кратка, много набързо
2. Тръстери (като наблягах изцяло) - 1х5 с 20, 30, 40 и 50кг. 1х3 с 55кг, 1х5 с 50кг
3. Бърпита със скок напред - около 350м по мой изчисления
4. Част от комплекс:
- 15 тръстера с 40кг
- 15 набирания
- 9 тръстера
- 9 набирания

Цял ден коремът ми е свит на топка. Едно такова гадно чувство. Едни такива гадни неща за вършене. Не ги пожелавам на никой...
Добре, че бяха няколкото разговора с приятни хора. Добре, че имаше тренировка. Та се постегнах и за момент забравих колко е лошо в момента. Като ги видиш другите и зацепваш, че животът продължава и връщане назад няма...

Тренировката - позакъснях доста и изпуснах загрявката.
Тръстерите са много, много добро упражнение. Ако се науча да го правя ще съм много доволен.
Много добре се правят бърпита на дъжд!
Набиранията с помощ от краката.
Всъщност имах идея да напиша нещо оригинално по случай днешната тренировка, но го забравих. Ако се сетя ще го допиша.

Храната - Съвсем бях изключил, че поръчах omega3… Съвсем случайно се присетих. Добре, че още ги държаха в пощата.
От днеска ги почвам по 2 таблетки (1гр) за месец. После сигурно ще ги увелича.

По-здрави!
Изпих си след тренировъчният зоб и утре очаквам да съм готов за нова тренировка(моля не обръщайте внимание на чашата с мечето):

09.10.11
20:30

09.10.2011

Храна
1. 4 яйца, 300мл мляко, 100гр овес, 150гр (общо) ябълка и грозде, омега3
2. модифицирани палачинки: 5 яйца, 100гр овес, 25гр орехи, ябълка, мед, канела

<Тренировка>

с доза PW
3. 25гр мед и 25гр протеин (протеинът 20 минути по-късно)
4. 200гр пилешка пържола (гърди), 100гр кафяв ориз, червена чушка, омега3
5. 200гр извара, 400гр кисело мляко (това ако съм буден)
Течности - 4 литра вода, кафе с малко мляко, чай, упсарин

Тренировка
1. Загрявка 1:
- ротации
- малко бягане
- разтягане
2. Загрявка 2:
- Тяга (класическа) 1х10 с лоста, 1х8 с 40, 1х8 с 60, 1х4 с 80, 1х2 с 100, 1х2 с 110, 1х1 с 120кг
3. Комплекс:
- Deadlift 1-10-1-20-1-30
1x1 с 130кг, 1х10 с 90кг, 1х1 с 140кг, 1х20 с 70кг, 1х1 с 145кг, 1х30 с 60кг
4. Комплекс за време:
- една отсечка с шейната. Времето за което я вземеш определя броят повторения от упражненията които трябва да направиш(25сек):
станциите и повторенията за отделните рундове:
- кофички - 8, 7, 6, 4
- набирания - 5, 5, 5, 8, 2
- пръсти в халки - 8, 6, 6, 1, 2, 2
- клекове - 25
- бърпита - 18, 7
- лицеви - 15, 10
- тяга (60кг) - 25
(ако не успееш да направиш повторенията в една серия бягаш 1 обиколка от около 200м и преминаваш на следващата станция)
за около 35 минути
Тренировката - нямам думи да я опиша.
- Тягата  и комплексът: тръгнах с нагласата, че няма да вдигна колкото предният път когато правих максове. Не бях дърпал повече от 3 седмици. Много повторения пък не съм правил... (не мога да се сетя кога съм правил въобще). Никога не съм опитвал. Та като обобщение: за първи път се изправям успешно с толкова килограми. Не беше много чисто, но пък другите го признаха за успешен опит. Та доволен съм. Интересно комплексче. Пазех си кръста много, колкото и странно да звучи (тези които са ме виждали как изпълнявам упражнението знаят за какво говоря). Добре я свърших.
- Комплексът - който няма акъл има лошо врем! След тягата починах близо 10 минути. Изчаках от енергото да ми пуснат тока, но пак не можах да схвана условието, което гласеше, че след като направиш определен брой повторения на станция и ти остават още, въртиш обиколка и минаваш на следващото. Пък аз започнах: Кофи, бягане, кофи, бягане, кофи.... по средата на набиранията ме коригираха. Както и да е. Комплексът си беше брутален.
- кофичките бяха чисти повторения. 10 набирания бяха deadhand, а останалите нещо като butterfly. Пръсти в халки не бях правил досега. При първото повторение краката ми винаги са на земята(да го уточня). Накрая ми останаха 5 повторения и свършвах комплексът, ама какво стана... едно повторение, засилвам се за две и ... греда. Върти обиколка! Едно повторение, две - ГРЕДА! Върти обиколка! Абе драма голяма.
Храната - добре си се поглезих днеска с тия палачинки. На вид не го докараха. Затова пък на вкус бяха превъзходни. Всичките продукти добре пасирани и изпечени на тиган. Последното ядене може и да го пропусна, ако много ми се доспи.

Та като обобщение - добър ден. Можеше и да е по-добър, ама няма да не си насилвам късмета, че да не стане утре по-лошо...

По-здрави!

11.10.11
00:08

11.10.2011

Храна
1. яйца, овес, кофичка кисело мляко
2. яйца, овес, малко грозде
3. агнешко сърце/черен дроб, кафяв ориз
4. пиле с картофи и масло на фурна, омега 3
5. извара, доза протеин
Течности - 4 литра вода, 1 чай

Тренировка
няма

Кофти започна седмицата. Неприятни неща имах за правене. Не се бях наспал. Като допълнение имам и убийствена мускулна треска. Изпуснах и тренировката... Нещата рязко се завъртяха вечерта и в момента всичко е на 6+. Направих си и neural charga за долна част.

Присетих се за един стар dubstep (май го бях пускал преди време...) Както и да е:

11.10.11
23:08

11.10.2011

Храната
1. 5 яйца, 100гр овес, 150гр грейпфрут
2. 200гр свинско (джолан без кост), 100гр кафяв ориз
3. 5 яйца, 100гр овес

<Тренировка>

с доза PW
4. 25гр мед, 25гр протеин (20 минути по-късно)
5. 200гр пилешко (гърди), 100гр кафяв ориз, 120гр зеле
Течности - 5 вода, 1 нес кафе

Тренировка
1. Загрявка
- ротации
- 3х200м свински тръст
- разтягане
2. Прогресии на:
- стойка на ръце - 7 опита -  слизане малко преди отказа и трениране върху самото качване
- кипинг набирания - 8 опита - втора стъпка
- скачане на въже - 10-15 опита - привикване към въртене само в китката (неуспешно)
3. Изометрични набирания - три рунда с различен хват, с по 3 минути почивка м/у рундовете
4. Комплекс:
- 30 клека
- 20 лицеви
- 15м “контузено куче”
  х4
(като на всеки рунд сменяш “контузеният крайник)

Тренировката - Добре потренирахме. Хубаво време. Приятна тренировъчна среда.
Кипинга нещо не вървя днес. Хватът държи малко повече от обикновено. Ръцете не ме болят. Пробвам го с ръкавици.
Комплексът - изглежда много лесен отстрани. То самото предизвикателство ми се струваше ... някак скучно, странно. Абе докато не пробваш не можеш да разбереш. Е*ати упражнението е това. Накрая ти отказват ръце, крака абе всичко.

Храната - прилична.

Нещо друго щях да казвам...

12.10.11
19:58

12.11.2011

Храната
1. 5 яйца, 100гр овес, ябълка
2. 5 яйца, 100гр овес
3. 300гр свинска пържола, 100гр кафяв ориз, омега 3
4. 200гр пилешка пържола, 300гр салата картофи/праз лук, много бисквити, грозде (много)
Течности - 4.5 литра вода, 2 чаши мляко

Тренировка
няма

Скукаааа...

Храната - ям каквото ми се яде и очаквам всеки момент шкембето ми да започне да се влачи по пода. Обаче от бързите въглехидратите ми е много приповдигнато (настроението).
Посъветваха ме да си взема едни ензими. В най-скоро време мисля да се възползвам от този съвет.

13.10.11
21:34

13.10.2011

Храна
1. 5 яйца, 100гр овес, малко домашна торта*
2. 350гр свинско, 100гр пшеница

<Тренировка>

с доза PW
3. малко домашна торта (два пъти повече от сутринта), 25гр протеин (протеинът 15 минути по-късно)
4. 250гр пилешко, 100гр пшеница, зеле с лимон, омега3
Течности - 5.5 вода, 1 нес кафе

Тренировка
1. Лег - 1х10 с 20кг, 1х5 с 40, 60 и 65кг, 1х3 с 70 и 75кг, 3х1 с 80кг, 1х3 с 75кг, 1х5 с 65кг
2. Набирания - 8, 8, 7, 6, 6
3. Кофички - 8, 8, 6, 7, 6
4. Гребане - 1х10 с 20кг, 1х8 с 60кг, 5х6-8 с 70кг
5. L-sit - 1x 40, 35, 35 sec
6. Повдигане на краката от лег - 3х15
7. Планк - 3х1 минута
8. Повдигане на краката от вис - 3х10
Време - около час

Един от малкото дни в които не ми се яде. Дори не мога да си спомня кога беше последният такъв ден. Коремът ми буквално ме наказва заради вчерашната вечеря.
Тренировката - чиста импровизация. Правех каквото ми се прави...
Лега - с опити за мост. Без откази.
Набиранията - надхват. Всяко серия последното повторение се гърча под лоста.
Кофичките - стриктни. Опитах да почивам по-малко и това оказа лошо влияние на бройките. Отново до отказ
Гребането - нахдват. Без откази. Опити за по-експлозивно изпълнение.
L-sita - прогресия. Thuck.

Храната - почти насила закусих и обядвах. Голяма дупка от около 10 часа без ядене.
*Тортата - бисквити, мляко, захар, нишесте, банани, ягоди, сладко от смокини и други работи които не ги разбрах. Имаше рожденик вкъщи и затова...

14.10.11
21:03

14.10.2011

Храна
1. яйца, овес, ябълка
2. свински пържоли, пшеница
3. ябълки
4. яйца, овес, омега 3

<Тренировка>

с доза PW
5. лъжица мед и доза протеин
6. извара в кисело мляко и салата зеле/лимон
Течности - 4/4.5 литра вода, 1 кафе

Тренировка
1. Загрявка
- ротации
- разтягане
2. Комплекс за време
- The Animal
(за около 22:17.41)

Скучен ден. Гаден на моменти. Успокоявам се, че винаги може да е и по-зле.
Много се чудех дали да ида да тренирам. Не се чувствах нещо  удовлетворен” след вчерашната тренировка. Докато се прибирах от работа загледах, че пистата на стадиона е изсъхнала. Вятър нямаше... и въпреки това още се чудех. Дават го да застудее тия дни. Едва ли щеше да има скоро подобна възможност и въпреки това още се колебаех. В нас за момент се нервирах: Значи мога да ям джънк с лека ръка, но когато трябва да ида да бягам се скатавам. Айде не! Анцуга и на стадиона!
Тренировката - тоя комплекс е болен! Лошото е, че бягам сам и с тъпият тъч скрин трудно си засичах времето, но ориентировъчно е нещо такова:
1600м = 06:52.50
1 минута почивка
400м = 01:30.58
1 минута почивка
400м = 01:34.48
1 минута почивка
400м = 01:32.93
1 минута почивка
400м = 01:30.45
1 минута почивка
100м = 00:20.24
1 минута почивка
100м = 00:19.61
1 минута почивка
100м = 00:19.64
1минута почивка
100м = 00:16.98
Всичко общо = 22:17.41

На моменти беше много трудно да засичаш. Спираш, отключваш клавиатурата на телефона, пръста ми трепери, не мога да уцеля копчето за стоп от първият път... Дори когато все пак го нацелвам, времето не спира, абе “тъч скрин братоо” Идеше ми да го метна колкото сила имам, ама се сдържах.
Докато бягах милята и мислех, за другите рундове и съвсем изключих. На третата обиколка си помислих, че почвам втора, На четвъртата се усетих и я дадох на макс, ама не беше достатъчно...
Навън беше около 5-8 градуса. След милята вече бях доволно потен. След първите 400м “цифката” ми потече. След третите вече и сълзи ми течаха. На 100те метра мястото около подбедрицата и на двата крака много ме заболя. Усещам се, че съм доста тежък и тромав... Уж си бях казал, че няма да сядам на земята, понеже е много студена, ама не издържах. След вторите или третите 100м седях близо 30 секунди.
Изводи от днешната тренировка:
- трябва да си купя хронометър за ръка
- трябва да си купя нови дробове
- за Коледа искам нови глезени!

Храната - чиста. 1/2 от нещата са от сигурен източник. Другите от магазина. Като калории не съм я смятал.

План за почивните дни:
- утре 1 тренировка горна част
- неделя - ще си упражнявам тръстерите и набиранията

пп1: Как е по-правилно: тръстЕри или тръстЪри
пп2: Поздрав(за тези на които им хареса):

Мнението беше редактирано от Fallen на 14.10.11 21:04.

15.10.11
18:03

15.10.2011

Храна
1. палачинки (яйца, овес, орехи, канела, ябълка) намазани с малко сладко от “зелен орех”

<Тренировка>

с доза PW
2. мед и протеин (протеинът малко по-късно)
3. малка пилешка пържола, яйца, картофена салата и зелена чушка
4. свинска пържола, пшеница, омега 3
5. извара в кисело мляко и салата зеле/моркови
Течности - 5+ вода, 1 кафе

Тренировка
1. Набирания - 10, 8, 8, 6, 6, 2
2. Лег - 1х10 с 20кг, 1х5 с 40, 60 и 65кг, 1х3 с 70кг, 3х3 с 75кг, 1х3 с 70кг, 1х5 с 65кг
3. Гребане с щанга - 1х10 с 20кг, 1х8 с 60кг, 6х6 с 70кг, 1х8 с 60кг
4. Кофички - 10, 9, 8, 7, 6
5. Упражнения за корем - 2 изометрични и 2 нормални (по 3 серии от всяко)
Време - 1 час и 10 минути

Почивен ден. Малко изолация от всичко.
Тренировката :
Набиранията - надхват, малко по-широк от раменният. Последното повторение на всяка серия е с засилка от краката. Измъчена работа.
Лега - с опити за мост, на твърда лежанка. Без откази. На няколко пъти прекъсвах незнайно защо ми е схващаше задното бедро.
Гребането - надхват. Без отказ. Опити за бързи повторения.
Кофичките - с подходящите почивки. Спиране едно, две повторения преди отказа.

Храната - отварям хладилника сутринта и гледам бурканче на което пише “Сладко от орехи”. Няма състав, няма нищо. Разклащам го и гледам вътре плуват разни кръгли обекти. Пробвах го, ама не става. Определено вътре няма орехи.
Останалото си е стандартно.

казано от gips на 15.10.11, 18:03:

Лега - с опити за мост, на твърда лежанка. Без откази. На няколко пъти прекъсвах незнайно защо ми е схващаше задното бедро.

На мен ми се е случвало, когато съм стъпил само на пръсти на пода, като изтръпването е по-скоро към областта на ябълката.

3. Гребане с щанга - 1х10 с 20кг, 1х8 с 60кг, 6х6 с 70кг, 1х8 с 60кг

Първата серия разгрявка ли е или има нещо специфично при изпълнението? Някак странно ми седи 10 повторения с 20кг. последвани от 8 с 60кг. :)

15.10.11
18:23

Аз се стремя г*за да е на лежанката и да съм стъпил с цяло стъпално на земята. Натискам много с петите. На пръсти не съм опитвал.

Иначе да... по една серия с лоста на гребането и на лега...

15.10.11
18:38

Позната история. Калий и магнезий, @gips…: )

16.10.11
18:58

16.10.2011

Храна
1. билдерските палачинки(яйца, овес, орехи, канела)и ябълка

<Тренировка>

с доза PW
2. мед и доза протеин
3. яйца, краставица и домат
4. свинска пържола, пшеница, омега3
5. извара в кисело мляко и зеле с моркови
Течности - 5-6 литра вода, чаша кафе, чаша черен чай, чаша мляко

Тренировка
1. Загрявка:
- ротации
- 7х200м свински тръст
- разтягане
2. Набирания - 8, 8, 6, 6, 5, 5, 2
3. Комплекс за време:
- Thruster & Front Squat & Burpee
  - 23:09.81 (щанга 40кг)

Снощи отказах да си легна навреме, но въпреки това сутринта станах сравнително лесно. Неделната закуска, сака и към залата.
Тренировка - Дълго загрявах.
Набиранията - раменен подхват. Сравнително чисти повторения.
Комплексът - с кой акъл ги правя тия комплекси и аз не знам... Още на вторият рунд се усетих, че не съм готов за подобно натоварване. Тъп, тъп.... тъп и упорит, та реших да го завърша. Тръстери съм правил само веднъж. Много ми харесват като упражнение, ама въобще не ми вървят. Първият рунд ненакъсани и до там... после чак до 6-7 рунд ги разделях на по две-три. Накрая много трудно беше да си обърна ГОЛЯМАТА щанга (40кг забележете)! На клековете се стремях да си стабилизирам сърдечният ритъм. Ненакъсани серии. Бърпитата също ненакъсани. След бърпитата експлозивността рязко падна и ако по принцип я оценявам на -1 (от 1 до 10), то след серия бърпита нещата отиваха към -5. Имаше няколко тръстера дето си бяха на пуш преси. Имаше и сигурно 6-7 повторения на които вдигах, но не можех да си заключа лактите горе и не ги броях. Хвърлях щангата на земята и пак. Докато не стане. По едно време не можех дъх да си поема, a сърцето ми искаше да изскочи... пък в слушалките кънтеше “Pushed in place.
Hold your breath
. Та така стисках зъби, стягах корема и бутах. Времето е мн. зле. Скоро няма да го повтарям. Ако напредна повечеко може да имам отново среща с тоя комплекс. Положителното в цялата работа е, че не ме боля нито лакътя, нито китките.
След това 3 минути са ми мътни. После пробвах да направя и едно упражнение за корем, но не ми беше по силите.

Храната - след тренировката се прибрах, изкъпах се, видях в bgmapsa къде трябва да отида и излетях (е изпих 1 мед, а малко по-късно и протеин). Трябваше да свърша някои важни неща, които все отлагах, ама то вече нямаше накъде. Кофти ми стана. Апетитът изчезна. Ядох малко насила. Сега за вечеря ще е по-добре.
Малко други ядове, ама нещата са под контрол.

@Inis, ако ситуацията се повтори отново определено ще я взема под внимание. Засега смятам да го игнорирам

По-здрави:

Мнението беше редактирано от Fallen на 16.10.11 18:59.

DO

16.10.11
21:44

Течности - 8 литра вода, 1 кафе с малко мляко, 1 черен чай

8 литра вода е прекалено много.

ред. Скролнах произволно и попаднах на тези 8 литра,но и обичайните ти 5-6 литра са доста.

Мнението беше редактирано от donsir на 16.10.11 21:58.

17.10.11
17:48

Много интересно го водиш тоя дневник, особено описанието на комплексите е много интересно :) Дано Before I Forget ти е помогнала поне малко по-време на комплекса, макар че си мисля че щом успяваш да чуеш нещо по време на тфа извращение значи не си влязал в режим “Do or Die” :)

17.10.11
17:52

Гипса пише яко и гори в тренировките- не е скатавка. Самокритичен е до болка и упорит за трима. Мацка му трябва : )

17.10.11
20:21

17.10.2011

Храна
06:30 - яйца, овес, лъжица мед
10:20 - пилешки дробчета с лук, пшеница
14:35 - яйца, овес
18:30 - пилешка пържола, пшеница, омега 3
21:40 - извара, доза протеин, салата

Тренировка
няма

Пия вода защото съм жаден. Не се наливам. Не се насилвам. Лятото бях навън по 10 часа. Жега, жега... повече движение. Работата ми е хамалска. Започнах да тренирам високо интензивно. Всички тия фактори доведоха до покачване на водата. Сега когато времето застудя сигурно ще спадне. Ориентировъчно м/у 3 и 5 литра.

Не съм сигурен Валери. Обаче лошото време не е показател. Дадох к’вото можах. Нямам свидетели, но е така...

Скоте, скоте... не мога да си спомня кога тренирахме заедно. Ще вземат да ти повярват хората (мерси)

18.10.11
21:27

18.10.2011

Храна
1. яйца, овес, ябълка, грейпфрут
2. пилешки дробчета с лук, пшеница
3. яйца, овес

<Тренировка>

с доза PW
4. мед, доза протеин
5. пилешка пържола, пшеница, салата зеле/моркови, омега3
Течности - 5 вода

Тренировка
А1. Изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 1х10 с 20кг, 4х8 с 50кг
А2. Бицепсово сгъване с щанга - 1x10 с 20кг, 4х8 с 30кг
B1. Трицепсово разгъване на горен скрипец - 4x8 с 2 плочки 
B2. Скотово сгъване - 4х8 с 30кг
С1. Кофички за трицепс (помпички) - 3х10
С2. Чуково сгъване - 3х10 с 12кг
D1. Повдигане на краката от успоредка - 3х12
D2. Коремни преси с 15кг - 3х12
Е. Свински тръст - 5 песни
Време - час

Тренировката - лятото отдавна си замина, а аз така и не намерих време за такъв тип тренировки.”Очеизвадно” е, че се нуждая от тях. Нещо не ми вървят обаче...
Редуване на упражненията с фиксирана почивка.
Накрая свърших, и нещо ми беше тъпо та направих няколко дължини в закритото коридорче.

Храната - нормална.

Стига за днес.

19.10.11
21:06

19.10.2011

Храна
06:30 - 5 яйца, 100гр овес, ч.л. мед
10:45 - 250гр пилешки дробчета с лук, 100гр кафяв ориз
14:30 - 5 яйца, 100гр овес
18:15 - 200гр пилешка пържола, 100гр кафяв ориз, омега3
20:00 - 2-3 чаши прясно мляко, доста бисквити “Еверест” намазани с мед(неизвестно количество)
22:00 - 250гр извара, салата
Течности - 5 литра вода, 1 чай

Тренировка
няма

Днеска седнах и реших да си отговоря на няколко въпроса:
- Какво искам от тренировките?
- Как ще тренирам за напред?
- Как да спретна утрешната тренировка?
Мислих, мислих около 5 минути. Зарязах всичко. Изпих няколко чаши топло мляко с 1 плик бисквити и изгледах страшно тъп сериал.
На тия въпроси само аз мога да си отговоря, но пределно ясно е, че няма да е тази вечер.

21.10.11
00:07

20.10.2011

Храната
1. яйца, овес, ябълка
2. свинска пържола, кафяв ориз
3. яйца, овес, салата зеле/моркови

<Тренировка>

с доза pw
4. банан и доза протеин
5. пилешка пържола, кафяв ориз, омега 3
Течности - 4.5/5 литра вода, 1 нес кафе

Тренировка
1. Загрявка1:
- ротации
- 7х200м свински тръст
- разтягане
2. Загрявка2:
- правихме толкова много неща, а не им знам имената
- доста упражнения акцентиращи върху баланса
изморих се доста
между упражненията се вмъкнаха и:
- три стойки на ръце до отказ
- три серии набирания до отказ
3. Комплекс за време:
- няколко метра кенгурско ходене
- няколко метра мечешко ходене
- няколко метра патешко ходене
- 5 хоризонтални набирания
- 10 лицеви опори
- 15 клека
    х12

Тренировката - добре се получи. Приятна, леко натоварваща. Доста работи правихме, но ми е много трудно да ги опиша всичките.
Комплексът - наблягах предимно на техниката и не обръщах много внимание на времето. Не беше много уморително, което може би значи, че не съм се раздал достатъчно.
Храната - прилична. Разумни количества. Без да се прекалява.

Изпуснах трамвая за няколко минути, а следващият беше поне след 20. Та от Обеля до Надежда... реших малко да повървя и да си прочистя съзнанието. Не ми се прибираше вкъщи. Вървях, слушах музика и разсъждавах върху нещата в продължение на няколко километра.

28.10.11
16:15

Къде се губиш?

14.11.11
19:15

Кратко отчетче за последните три седмици:
Несериозно. Крайно несериозно постъпвам. Ядох безразборно и скандално тия три седмици. Два пъти се напих от тъпота като най-голямото прасе, а дори не ми се пиеше.  Резултатът: за около 13-14 дни с лоша храна (да не я описвам, че е направо грозно) съм успял да изгубя всичките тия малки постижения които постигнах лятото. Общо взето съм в най-лошата си форма за тая година. По-лошо няма как да стане. Паднали са ми килограмите и на щангата, паднали са и повторенията на упражненията със собствено тегло. Чувствам се по-дебел и по-тромав от обикновено. Като седна и мога да си подпра лактите на шкембето... При @Oranje не успявах да се раздам и да постигна това което съм запланувал. Лоши времена на комплексите. На няколко пъти се отказвах.  В залата тренирах хаотично. Лошо ядене и много тренировки = никакъв ефект. Не че някога съм се съмнявал в това де... Както и да е. Новият план, за един определен период от време е -
- Хранене: въглехидратна ротация. Най-простият принцип. Има физическо натоварване различно от хамалска работа (тренировка с други думи) има въглехидрати. Няма тренировка = въглехидрати само за закуска. Млека през почините дни.
- Тренировки: четири пъти седмично. Два пъти при @Оranje. Там го слушам и си изпълнявам каквото ми се каже. Работата е ясна. Опит да се натоваря максимално.
Другите два дни в зала. Типични бодибилдинг тренировки за горна част. Отделен ден за ръце. 12-13 серии бицепс, трицепс. Гръб с повторения в диапазона 6-8 и повече, но не по-малко от 5.
- Суплементи: нямам финанси тоя месец. Другият ще си взема 40дози GM и една опаковка хром. Имам 20 дози ГМ, около 300гр омега3 и протеин. Идеята е за два месеца - креатин, протеин, омега3 и хром.
Цел: като за начало - старото ниво. После ще видим.
Другото и да го пиша ще е реване. Ще се въздържа. Та сега с пълни сили и зареден с много положителна енергия:

14.11.2011

Храна
1. яйца, овес, омега3
2. бекон, зелена салата
3. яйца, орехи
4. свинско със зеле на фурна, омега 3
5. извара, доза протеин

Тренировка
няма

По-здрави:

Мнението беше редактирано от Fallen на 14.11.11 19:17.

14.11.11
23:35

Сигурен съм, че преиграмаш с критиката. Хубаво е, че си пил не заради самия алкохол, а заради това, че си се отместил от коловоза на всичколепещопровалящата теория, ако кривнеш от извадените от учебник храна и тренировки. Добре дошъл отново де : )

15.11.11
21:10

За алкохола сме на различни мнения. Просто не го харесвам заради някои лични причини. Иначе определено не преигравам. Лошо си беше. Ще се поправя.
Иначе мерси за посрещането

15.11.2011

Храна
1. яйца, овес, ябълка и омега3
2. пилешка пържола, овес
3. яйца, овес

<Тренировка>

4. мед и доза протеин (протеинът малко по-късно)
5. пилешка пържола, овес и омега3
Течности - 5чка вода и 1 нес кафе

Тренировка
1. Набирания - 8, 8, 8, 7, 7, 2
2. Гребане с щанга - 1х12 с 20кг, 1х8 с 60кг, 2х8 с 70кг, 1х7 с 80кг, 1х8 с 70 и 60кг
3. Тяга - 1х8 с 60 и 80кг, 2х5 и 1х6 с 100кг, 1х7 с 90кг
4. Придърпване на хоризонтален скрипец - 4х10-12 с 50кг
5. Повдигане на щанга за трапец - 1х12 с 60кг, 3х12 с 90кг, 1х12 с 60кг
6. L-Sit прогресия - 4 до отказ
7. Коремни преси с 10кг диск - 4х12
8. Суингове - 4х12 с 16кг
Време: 14-15 песни

Снощи легнах рано и сутринта се събудих лесно и навреме. Тонус приличен. Доста работа, последвана от тренировка
Тренировката : почивки около минута, минута и половина.
- набиранията: надхват, малко по широк от раменният. Сравнително чисти повторения.
- гребането: надхват. На 80кг много играя с краката
- тягата: класическа. Смесен хват.
- л-сита - със свити колене
- суинговете и коремните преси в нещо като суперсерия 

Храната : заплануваното. Без излишни изненади.

По-здрав по случай днешният ден с една песен за която се присетих наскоро:

Мнението беше редактирано от Fallen на 15.11.11 21:11.

Добре се справяш със самокритиката, но....стига си се оплаквал, защото за времето, което го правиш, можеш да врътнеш някой комплекс. ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.11.11 21:14.

15.11.11
21:40

В последните два поста няма грам оплакване или реване. Свикнали сте да ме четете така, но това ще се промени!

16.11.11
23:15

16.11.2011

Храна
06:20 - яйца, овес, омега3
11:00 - свинско със зеле на фурна
14:45 - яйца, орехи
18:15 - свинско със зеле на фурна, няколко кестена, омега3

<

“Тренировка> (20:30)
22:00 - доза протеин
23:15 - извара
Течности - 4+ вода, 1 нес кафе

Тренировка
волейбол

Прибрах се късно и не можах да отида навреме за волейбола. Закъснението ми беше грешката. Другите вече загряваха на мрежата, а аз тепърва влизах. От студа навънка направо в залата. Общо взето до края не можах да се оправя. Кондиция - 0. Концентрация - 0. Никакъв  усет и чувство за това къде да застана и как да отиграя някоя топка ... Не, че съм добър. Слаб съм си по принцип, ама днеска беше много зле. Сигурно на 10 пъти скачам и оставам под топката. Играхме с човек по-малко, а в отбора имаше едно момче французин. Ей за пръв път в живота ми страшно много ме хвана яд, че знам точно три израза на френски, но тях мога да ги кажа само на някоя жена... Та в комбинация с тоя пичага отбора ни беше обречен... Както и да е. Поразкършихме се. Весело беше. Добре си прекарах. Другият път по-добре и по-сериозно.
Храната - нормална

Тъй...

Мнението беше редактирано от Fallen на 16.11.11 23:16.

17.11.11
21:14

17.11.2011

Храна
06:15 - яйца, овес, ябълка, омега3
12:00 - пилешка пържола, овес
17:15 - яйца, овес

<Тренировка>

(19:00)
20:00 - мед и доза протеин (20:15)
21:20 - пилешка пържола, картофи със зеленчуци на фурна (в плик)
Течности - 5 вода, 1 нес кафе

Тренировка
1. Лег с тесен хват - 1х10 с 20 и 40кг, 4х8 с 50/55кг, 1х10 с 40кг
2. Френско - 1х6,7, 6 с 35кг
3. Диамантени лицеви опори - 10, 10, 8, 8
4. Трицепсово разгъване на горен скрипец - 12, 12, 10, 10 с неизвестна тежест (леко)
5. Сгъване на щанга прав - 10, 10, 9, 9 с 20, 25, 30 и 35кг
6. Скотово сгъване - 3х10 с 25кг (щанга, не дъмбел)
7. Чуково сгъване с дъмбели - 3х8 с неизвестни килограми (дъмбели самоделки)
8. Ренегадско гребане - 4х6 на ръка с 18кг
9. Повдигане на краката от лег - 4х15
Време - 50 минути

Днеска трябваше да съм почивам от работата, че са ми се събрали няколко дни отпуска, които трябва да бъдат взети. В крайна сметка реших да ида да поработя. Денят мина неусетно. Прибрах се. Душ. Анцуга и понеже навън беше студено - бягане до залата.
Тренировката - ден за ръце. Почивки около минута. Понякога по-малко. Много набързо я направих. Типично билдерски вариант
Лега - тежестите са смешни за моите килограми и “стаж”. Бутах щангата само на ръце. Ако напъна да направя 10 повторения - отказват трицепсите дори на тия килограми. Без откази днес!
Френското - усещам го повече в ставите от колкото в мускулите. Ще му търся заместител.
Скрипците в моята зала са малко странни и не може да се прецени работната тежест. Затова не я записвам.
Последните две упражнения с нещо като супер серия.
Равносметката - 11 серии трицепс и 10 за бицепс.
Накрая  малко свински тръст до вкъщи.

Храната - въглехидратен ден

18.11.11
17:25

18.11.2011

Храна
08:20 - яйца с овесени ядки, омега3
12:30 - дробчета по селски (дробчета, масло, много лук) + салата (зеле, моркови)
15:45 - яйца с орехи
19:00 - дробчета по селски (дробчета, масло, много лук) + салата (зеле, моркови), омега3
22:30 - извара с маслини
Течности - 4.5 литра вода, 1 чай

Тренировка
няма

Почивен ден. Изцяло. Без работа. Без тренировка. Спане до късно и адаптиране към сегашният компютър.

19.11.11
12:52

19.11.2011

Храна
08:30 - яйца, овес, прясно мляко, ябълка и омега3

<Тренировка>

(10:30)
11:50 - мед и доза протеин (изпит 15 минути по-късно)
13:00 - пилешка пържола, овес
15:55 - яйца, мюсли, кисело мляко
21:30 - пилешка пържола, овес и омега3
Течности - сигурно към 5 вода, 1 кафе

Тренировка
1. Лег - 1х10 с 20 и 40кг, 1х5 с 60 и 65кг, 1х3 с 70 и 75кг, 2х2 с 75кг, 1х3 с 70кг, 1х6 с 60кг
2. Набирания - 8, 8, 7, 6, 6
3. Кофички - 8, 7, 6, 7, 6
4. Гребане с Т-щанга - 1х9, 8, 8, 8, 7 с 50кг
5. Планк - 4 серии
6. Повдигане на краката от вис - 4х12
Време - 1 час и 20 минути

Не мога да си обясня какво става днеска. Вчера никаква активност. Днеска наспан, наяден, зареден с енергия и положителни емоции. Как е възможно толкова мудна тренировка да проведа? Общо взето днеска тялото ми се ръководеше от мотото - ставите отказват преди мускулите.
Не става така! Другият път ще се получат нещата. Днеска беше нещо като разкършване. Имало и далеч по-лоши...
Тренировката :
Лега - опити за мост. На твърда лежанка. Без откази. Прилична техника - малки килограми.
Набиранията - На всяка серия до четвъртото-петото повторение е добре. После става тегаво. Стигам до една точка в горно положение и не мога да се дръпна. От там нататък с крака се избутвам леко. Всяка серия до отказ
Кофичките - с акцент върху гърдите. Чисти повторения. Откази на всяка серия
Гребането - не бях правил мечка от доста време. Не съм писал лоста понеже не съм сигурен колко килограма е. Спирах в момента когато усещах, че дърпам само на ръце.
Последните две упражнения едно след друго. Четирите серии на планка са в четири различни разновидности. Повдигането на краката е със свити колене. В повечето повторения коленете стигаха до гърдите.

Храната - така е запланувана. Ще видим дали ще има промяна. Снощи забравих (или по-точно не помня) дали си изпих омегата на вечеря. Днеска ще издрънкам 1 грам повече и така.

За друго не се сещам

20.11.11
11:23

Харесва ми хранителния ти режим, ще взема пример от теб :)

20.11.11
15:14

20.11.2011

Храна
1. яйца, овес, прясно мляко,
2. яйца, овес, кисело мляко,

<Тренировка>

3. мед и доза протеин
4. пилешка пържола, картофи с зеленчуци на фурна и омега3
5. пилешка пържола, овес и омега3
Течности - 4.5 литра вода, 1 кафе, 1 чай с малко мляко

Тренировка
1. Загрявка:
- ротации
- разтягане
- няколко стойки подпрян на стена
- няколко висвания на лост
2. Силов блок:
- напади - 1х5 с 30кг, 1х5 с 40кг, 1х3 с 50 и 60кг, 1х1 с 70кг, 2х3 с 60кг (1 повторение - ляв и десен крак)
- GHR - 6х5 повторения със спомагателен ластик
3. Комплекс за време:
- 1/2 Cindy - 10 минути - 7 рунда

Тренировката :
загрявката - стандартната
силовият блок - не съм правил напади от лятото и то си се отразява. На 70 третото повторение беше толкова криво, че реших да спра до там. Въпреки малките килограми се натоварих добре, като ги комбинирахме с GHR
комплексът - набиранията са с засилка от краката. Лицевите и клековете стриктни. Cindy’то ми е един от най-слабите комплекси. Правил съм го веднъж и резултатът беше 10 рунда за 20 минути. Днес 7 за 10. Има подобрение.
Храната : към горе описаното има и 2-3 ябълки които са вмъкнати по между другото...

Раличке я, я по-добре разгледай и другите мъжки логове. Не съм идеалният пример, а и още експериментирам с такъв тип ядене и не съм сигурен как ще се отрази.

По-здрави

20.11.11
15:20

Ok :) все пак ще следя, да видя, как ще ти се отрази!

21.11.11
19:59

21.11.2011

Храна
06:20 - яйца, овес и омега3
11:30 - дробчета по селски (пилешки дробчета, лук, масло) и салата (зеле, моркови)
15:15 - яйца с орехи
18:30 - дробчета по селски (пилешки дробчета, лук, масло) и салата (зеле, моркови), омега3
22:00 - извара в доза протеин, маслини
Течности - 4.5 литра вода, 1 чай с малко мляко

Тренировка
няма

Регистрирам първата мускулна треска за този месец. Много приятно чувство. Затрудненото ходене не ми беше проблем.
Храната - ден с по-малко въглехидрати. Като разделени мисля, че е нещо такова: В:Б:М = 15%/35%/50%

22.11.11
22:33

22.11.2011

Храна
1. яйца, овес и ябълки, омега3
2. пилешка пържола, овес и ябълки
3. яйца с овес

<Тренировка>

4. мед
5. пилешка пържола, овес, доза протеин и морков, омега3
Течности - 5 литра вода 1 нес кафе

Тренировка
1. Лег с тесен хват - 1х10 с 20 и 40кг, 4х6 с 50кг, 1х8 с 40кг
2. Разгъване на щанга над глава - 1х10 с 25кг, 4х8 с 30кг, 1х10 с 25кг
3. Диамантени лицеви опори - 10, 9, 8, 8
4. Трицепсово разгъване на горен скрипец - 3x12 с две/три плочки
5. Сгъване на щанга - 1х12 с 20, 4х8 с 30кг, 1х10 с 20кг
6. Скотово сгъване - 3х10 с 25кг
7. Чуково сгъване - 3х10
8. Ренегадско гребане - 4х8 с 15кг
9. Обратни коремни преси - 4х12
10. Суингове - 4х12 с 16кг
Време - 50 минути

Тренировката - слабичка. Бърза и с малки почивки. Тренираше ми се гръб, но кожата на ръцете ми се цепи от студа, а в комбинация с мръсните ръкавици с които работя ... резултатът е нещо като възпаление точно на свивките. Не боли, но много дразни и хвата не държи.
Последните три упражнения едно след друго.
В началото и в края по 6-700м свински тръст от нас до залата.
Храната - плодов глад ме мъчи. Успях да го залъжа с по две големи ябълки в две от храненията. След тренировката се наложи да изляза и малко разбърках храненията. Нищо фатално.

Стига за днес. Отивам да догледам мача.

23.11.11
11:36

Мисля, че ти е време да смениш аватара ;)
(sun)

23.11.11
23:42

Нали ми изгоря компютъра и в момента на тоя хард имам само около 10 картинки, но никоя от тях не е подходяща... Ще го модифицирам по-натам.

23.11.2011

Храна
06:30 - яйца с овес, омега3
10:15 - свинско със зеле на фурна
14:10 - яйца с орехи
18:00 - свинско със зеле на фурна, омега3

<Тренировка>

(20:00)
22:05 - доза протеин
23:00 - кофичка кисело мляко, морков
Течности - 5 литра вода, 3в1 /3 кафета в 1 чаша/

Тренировка
волейбол
Време - общо 2 часа

Волейбола - друго си е като идеш навреме. Загрееш хубаво. Болният ми мозък реши да вмъкне бърпита с волейболна топка и партньор по време на загрявката. Иначе добра игра. Много добра даже. Сигурно най-оспорваната игра от както ходя да разцъквам с тия хора. Изиграхме общо 5 гейма, като нямаше гейм който да завърши с разлика по-голяма от три точки. Супер доволен съм.

Храната  - нещо май не е много добре. Не винаги имам физическа активност този ден и не мога да реша как точно да се храня.

Кафето ме вдигна, но в момента ме е отпуснало и се чувствам леееко изморен.

Малко ме е яд, че изпуснах едно полувреме от мача, ама не е болка за умиране.
Следват 4-5 часа сън, а утре фитнес (бодибилдинг тренировка).

Мнението беше редактирано от Fallen на 23.11.11 23:43.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1