24.10.11
21:23
Тренирам от 1 година,наскоро установих,че дясната част на гърба ми е Много по-напреднала от лявата,доста по-широка,не съм се снимал не мога да кача снимка,но е доста по-напреднала.Инструктора в залата ми каза да започвам тренировката с гребане с дъмбели и по този начин лявата страна ще навакса.Някакви съвети от вас,какво да правя?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.10.11 08:04.
24.10.11
21:33
Да - гребането с дъмбел позволява тренирането на всяка част по отделно :) така че давай смело!
П.П това че едата част е по - зле от другата не означава да спреш да тренираш тази която е по- добра
Много ми е чудно... как си успял да го направиш това? :Д
казано от Death__ на 24.10.11, 22:02:
Аз съм така с цялото тяло.... бицепс, трицепс, гърдА.... от това оправия няма!
Факт! :D И аз съм така на дясната ръка бицепса е по голям от на лявата обаче на лявата трицепса е по голям, дясната гърда е по оформена от лявата, дясната перка от лявата също е по голяма, трапеца мисля, че левия е съвсем малко по голям, предмишниците ми поне са еднакво големи и 2-те. Аз мисля да пробвам поне за перките при гребането с дъмбел да греба първо с лявата ръка след това с дясната не знам защо като греба с дясната първо като гледам техниката в огледалото и усещам мускула много повече от лявата и така :)
25.10.11
08:04
Прочети статията за асиметрията, може да ти е полезна.