27.10.11
17:42
Здравейте еми аз се спрях на тази програма = Кликнете Тук за да видите програмата = какво ще кажете ?! подходяща ли е за мен ? ако не е предложете ми някоя , ако може и някои хранителен режим или хранителни съвети защото имам малко подкожни мазнини , ето и малко информация за мен -
= до тук карах 2 месеца на кръгова и 2 месеца на горна/долна част , аз съм на 13 почти 14 години и сам висок около 161-2 и тежък около 62-4 кг. гръбна обиколка мисла че ми е около 85-92 см. , и ми е време да почна нова програма , искам да одбележа че разполагам с гири щанга и лежанка така че мога да тренирам не определено време в седмицата
Темата беше редактирана от Росен Чакъров на 30.10.11 14:41.
27.10.11
21:40
А колко пъти ходиш в седмицата?
28.10.11
20:08
казано от Веселин Блажев на 27.10.11, 21:40:
А колко пъти ходиш в седмицата?
еми имам си гири щанга и леженка унас такаче мога всеки ден
28.10.11
21:40
Значи, като за начало аз съм 170 почти 70 кг.
Тренирам по следната програма и откакто съм на тая програма покачих чиста мускулна маса 2 кг за 3 месеца от толко съм с тази програма. Незнам добре ли е зле ли е сам съм я мислил и я измислих.
1-ден Крака и Гърди (Крака 30 мин колело или пътека, клекове. Гърди- Горна лежанка 3х6,Долна лежанка 3х6-8, лицеви опори,кофички широк хват и флайз.
2-ден Гръб и бицепс (Гръб силово непълно 3х7,скрипец първия ден от програмата за гръб дърпане отпред 2рия отзад,мъртва тяга,чукчета и гребане с дъмбели мързи ме да пиша по колко серии, колко повторения ще се оправиш с това лесна работа.
3-ден Почивка
4-ден Рамо (предно,задно,странично)
5-ден Трицепс и врат
6-ден Почивка
7-ден Почивка
мързеше ме да пиша всички опражнения на места са изпуснати някой от тези които има все тая ясно е за какво става въпрос.
Мнението беше редактирано от INSIDERAAA на 29.10.11 00:22.
казано от Росен Чакъров на 27.10.11, 17:42:
Здравейте еми аз се спрях на тази програма = Кликнете Тук за да видите програмата = какво ще кажете ?! подходяща ли е за мен ? ако не е предложете ми някоя , ако може и някои хранителен режим или хранителни съвети защото имам малко подкожни мазнини , ето и малко информация за мен -
= до тук карах 2 месеца на кръгова и 2 месеца на горна/долна част , аз съм на 13 почти 14 години и сам висок около 161-2 и тежък около 62-4 кг. гръбна обиколка мисла че ми е около 85-92 см. , и ми е време да почна нова програма , искам да одбележа че разполагам с гири щанга и лежанка така че мога да тренирам не определено време в седмицата
Приятелю, не съм най-компетентния, но по мое мнение програмата е адски тежка за 13 годишно момче с 2 месеца опит на кръгови тренировки. Тренирам от няколко години и пак ми се стори тежка програмата, когато почнах да тренирам по нея. Аз си преустроих първия ден по този начин > ВИЖ ТУК С този мой вариант качих около 4килограма за 2 месеца в домашни условия, точно както разбирам че и ти ще тренираш. Останалите два дни намалих упражненията, защото 30 серии в тренировка просто ме съсипват и не правя нищо друго освен да се стапям. Пожелавам ти успех и нека другите от форума дадат мнение и ти помогнат за хранителния режим. Не се пренатоварвай на твоята възраст, има време да постигнеш целите си. И ти препоръчвам за момента да избягваш тежки упражнения като тяга и клекове, преди да си натрупал опит. Аз ги правих неправилно в началото и от години имам проблеми с кръста.. Карай го по-полека докато тялото ти заякне и добиеш опит и увереност :)