Дневник на Димитър

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.10.11
20:18

04.10.2011г.:

- Доза креатин;
1. 200гр. бял хляб, 150гр. картофи, 200гр. пилешко, 2 яйца, кашкавал, малко масло, салата;
- Кафе със 150млл. мляко;
2. Доза протеин, 550млл./гр. прясно+кисело мляко, лъжица мед, неовкусено какао;
- Кафе със 150млл. мляко;
3. 300гр. свинско, салата;
4. 100гр. течен шоколад с масло и сухари;
5. 300гр. ориз с къри, масло и зехтин, 200гр. сирене;
- Доза креатин;

~ под 3л. вода

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.10.11 23:54.

04.10.11
23:25

Кажи колко бургера можеш да изядеш- да знам : )

04.10.11
23:42

Никога не съм имал толкова пари да пробвам до отказ. :D
Винаги спирам на 3-тия бургер/дюнер, че мъчно ми става като си видя джоба.

04.10.11
23:48

И на мен ми е жал да давам толкова пари за боклуци :D
Напоследък си правя експерименти и ако си купувам и нося ядене и не се храня навън, разходите ми за храна падат от 15-20 на 10-11 лв на ден, което като го сметеш за месец си е сериозна сума.
Т.е., една пържола ако си я купя и приготвя ми излиза 1,8 лв, а същата навън ми я продават за 3-4 лв (минимум). Един бургер като продукти да си го приготвиш сигурно ще ти излезе 3 пъти по-евтино.

Мнението беше редактирано от Петко К на 04.10.11 23:49.

04.10.11
23:57

казано от Thrashmetal на 04.10.11, 20:18:

4. 100гр. течен шоколад с масло и сухари;

Сладко аз не обичам. Да ме биеш не мога да ям вафли, мафли и т.н., ама предвид обстоятелствата вместо да си топна пръста в кутийката с Финети (да си припомня колко не ми харесва :D), си рекох да го направя като хората и топнах цялата шепа. Сериозно това. Като си облизах ръката пред майка ми се задавих от смях в тоя пуст шоколад, понеже ръката ми изглеждаше сякаш съм бъркал в задника на кон.

05.10.11
14:01

Кой издържа на сухари с шоколад бре...аз колко килограми съм погълнал...:)

Това бутане зад врат някак си не ми харесва...

Ако маса на всяка цена означава сцепване с джънк,то стегни се,защото от това няма да излезе нищо добро!Вместо да си даваш парите за боклуци вземи оправи малко храната.

05.10.11
20:56

Величко - то малко се правя на интересен с това име. По-скоро не да се сцепвам от джънк толкова, колкото да не бягам от него сякаш от Дявола (както до сега). А колкото до парите - в момента точно мога да си позволя каквото и колкото си искам. ;)

казано от slavko на 05.10.11, 14:01:

Кой издържа на сухари с шоколад бре...аз колко килограми съм погълнал...:)

Това бутане зад врат някак си не ми харесва...

Mи то т’ва беше 5 минути след предното хранене. Написах го така, че да изглежда сякаш се храня по-често. : D
A пресата какво не й харесваш? Няма болка, дискомфорт и т.н., к’во като е зад врат? След 60-70кг. съм бог - няма я хроничната болка в рамото, няма колебание и т.н. - чист билет за зоната, то това ми се и отрази на набиранията (а принципно за бройка са ми супер, но с тежест е слаба работата).

Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.10.11 21:03.

05.10.11
21:01

05.10.2011г.:

- Кафе с мляко;
1. Ориз с разни сирена;
- Доза креатин;
2. 300гр. хляб, 200гр. картофи, 250гр. пилешко, 3 яйца, салата;
- Кафе с мляко;
3. Пиле с картофи на фурна;
4. Доза протеин, 550млл./гр. прясно+кисело мляко, лъжица мед, неовкусено какао;
- Доза креатин;

~ 2л. вода.

Между 1. и 2. хранения има около 9-10 часа дупка, че с едни колежанки се заговорихме и деня мина неусетно.

edit: И 20 набирания днеска за show off. Не знаех, че мога толкова. :) Дори не бях на отказ.
Специално при набиранията и кофичките съм забелязал, че много серии с малко тежки повторения (85%+) допринасят много и за бройката със собствено тегло, докато при много други упражнения това не важи - лег и лицеви например.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.10.11 23:57.

06.10.11
13:46

06.10.11
21:20

06.10.2011г.:

- Заден клек: 5х5 @ 100кг.
- Гребане с щанга: 5х5 @ 80кг.

- Кафе с мляко;
1. 100гр. хляб, 170гр. някакво пушено месо, 2 яйца, 50-70гр. топено сирене, 30-40гр. масло;
- Кафе с мляко;
2. 100гр. хляб, 170гр. някакво пушено месо, 2 яйца, 50-70гр. топено сирене, 30-40гр. масло, чиния с хартофи на фурна;
- Доза креатин;

< Тренировка >

- Доза креатин;
3. Доза протеин, 550млл./гр. прясно+кисело мляко, лъжица мед, неовкусено какао;
- Малко течен шоколад;
4. 100гр. хляб, 75гр. пушен свински бут, 75гр. свинско на фурна, 2 яйца, топено сирене, 30-40гр. масло, малко картофи на фурна, чаша мляко;

~ 3л. вода.

п.п. Не съм си подредил упражненията през седмицата правилно... Сееба у глъъта проста... Днеска трябваше да съм в другата зала с хубавите пейки да правя лег, а предната тренировка трябваше да има преден клек вместо тяга и да е в нас, а тягата + кофички чак в събота в третата зала. Нещо такова.

A rrrrrrush and a push and the land that we stand on is ours. It has been before, so why can’t it be now?

edit
: Ся пък тоз кантар показва 85кг.? Ще трябва да отскоча до четвъртата зала, че да се претегля - там имат катнар. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.10.11 00:55.

09.10.11
20:27

Е ко да пиша? То едно и също - набивай 3-4k калории дневно, хич не се пазя от junk, въпреки че и да искам, то в нас никога няма такава, така че е изключено да прекаля с това. Иначе all in all всичко си ям, ама не по колкото ми се иска, а доста повече. :)

Само тренировъчните дни ще описвам вече. Даже се чудя дали да пиша храната, че ще вземат някои хора да кажат, че се правя на интересен с нови рекорди на яйцата. :D

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.10.11 20:28.

10.10.11
15:10

Защо бе се счупи ти, повреден организъм такъв!
Сега трябва да се наболедувам цяла седмица, че да свикна със студа. Обичам си зимата, но прехода м/у топло и студено ми вади душата винаги.

10.10.11
15:30

Я пиши поне яйцата.

10.10.11
18:48

10.10.2011г.:

Днес в името на разума не тренирах. Поради здравословни причини направих само една активация на ЦНС (ще ме държи някой друг ден докато не се оправя) -> няколко серии загрявка + няколко адаптация и стигна ли работна тежест, спирам. Трудно беше да не сложа повече килограми и да направя няколко работни серии, особено на клек, но вярвам, че беше правилното нещо.

Преден клек: 3-4х загрявка + 3х адаптация;
Гребане с щанга: 3-4х загрявка + 3х адаптация;
Военна преса: 2х загрявка.

Щях да направя още няколко на пресата, но започнах да се потя и си обрах парцалите. Ето ти го поредното предимство на залата у вас - само за това не бих дал 2лв. никога в обществена зала.

- Кафе с мляко;
- Два чаши зелен чай с мед, лимон и орехи;
1. 1 чиния свинско с грах и картофи на фурна, малко хляб;
2. 1 чиния свинско с грах и картофи на фурна, малко повече хляб;
- Доза креатин;

< Тренировка >

- 2 с.л. мед, доза креатин;
3. 100гр. хляб, 30-40гр. масло, малко пушен свински бут + две пържени яйца в масло;
4. 1 чиния свинско с грах и картофи на фурна, малко хляб;

~ 3л. вода за деня.

@Vintage - ми ометох 20 последно, но без друга храна като предния път. Подух се малко от водата, но за 10 минути си бях екстра.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.10.11 23:59.

10.10.11
21:09

Стабилен си,единствения човек за който знам че е ял повече яйца наведнъж. ;D

Мнението беше редактирано от Vintage на 10.10.11 21:10.

10.10.11
23:58

Уверявам те, че не е нищо специално. ;)

п.п. http://www.hark.com/clips/zhvkvprtkz-get-mean

13.10.11
15:57

13.10.2011г.:

Parking lot lunges: 50м. @ 40кг.
И тук свърши тренировката. :)
С подвита опашка и разтегнат ляв гъз си закуцах към:
Набиранията: 5х5 (0402) @ СТ.
Конец.

- Кафе с мляко;
1. Шоколадови бисквити с мляко;
2. Малко свинско, 200гр. бял ориз + фидета, 100гр. сирене, 10гр. зехтин, масло;
- Доза креатин

<Тренировка>

- Доза креатин, бисквити с шоколад;
- Кафе с мляко;
3. 200гр. бял ориз + фидета, 100гр. сирене, 15гр. зехтин, малко масло;
4. Две чинии кафяв ориз със зеленчуци, пилешко бутче, малко масло;
5. Чиния кафяв ориз, зеленчуци, пилешко бутче, 2 крилца;

~ 2л. вода.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.10.11 00:32.

14.10.11
00:28

Дисциплината била форма на медитация... От т-нацията може би знаят нещо по въпроса, но надали някой там е гледал така на нещата. Аз със сигурност не бих могъл да знам. Дотук всяко потупване по рамото, което съм получил е незаслужено, защото никога през живота си не съм проявявал дисциплина за нищо. Камо ли за т.нар. ”умни тренировки” и ”правилно хранене”. Факторът, от който изхождаха всички мои успехи до този момент (те щото са големите успехи, нали...) беше обсесия (ключова дума!!!) - временната мания по нещо ново, което в неведение и с радост позволих да обгърне цялото ми внимание. Osho твърдеше, че психолозите не знаят нищо за себе си. Радвам се, че не съм психолог. И за жалост, може би личния поведенчески анализ няма да ме направи добър психолог. Тук може и да греша, но това е отделна тема, а сега се отнесох от първоначалната. I’m rambling again. Нищо. Мисля, че и без това май нямам какво повече да кажа за да звуча малко по-проницателен и интровертен, от колкото съм. Един готин кепшън из интернет гласеше: “Life is getting harder? You just leveled up.”. Дали? Т.е. дали започва истинският тест? Все тая. Кофти е човек да няма с кого да поговори за различните неща - виж само къде си изливам душата. Лека нощ.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.10.11 00:30.

16.10.11
00:05

Вчера май си видях лимита - 4000 калории на вечеря, 2600 от които идваха от мазнини (главно масло и зехтин). 6 часа по-късно -> ставам по нощите да драйфам. Нямаше храна, а само мазнотия. Грозна гледка.

А вечерта преди това не ми беше толкова тежко. Е, тежко беше, но не чак до там, че да предположа, че ще се стигне до това.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.10.11 00:05.

17.10.11
20:39

17.09.2011г.:

If Jesus lives in every squat - when I’m there I’ll talk to God.

- Kафе с мляко;
1. 5 яйца, 200гр. кафяви спагети, 50гр. кашкавал, 30млл. зехтин, 40гр. масло;
- Кафе с мляко;
2. 200гр. сирене, 400гр. кафяв ориз, 200гр. варени зеленчуци, 30млл. зехтин, 20гр. масло;
- Кафе с мляко;
3. 1бр. пилешко бутче, малко салата
- Kафе с мляко;

~ 0л. вода. - тука ми стана малко смешно след като го написах.

Само профилактично пиша - т.е. няма промени, всичко върви по план. Освен, че от една седмица не съм барнал cheat foods. Също така спрях креатина - не знам дали е от него, храната, или просто защото започнах да тренирам по-стриктно изведнъж, ама има силов напредък. А мускул? Ми сигурно, тежа 85кг. вече. Още само 2кг. да кача и ще съм по-тежък от всякога. Снимка бих пуснал, ама най-добре да чакам до 90кг. за по-голям драматизъм.

п.п.

Morrissey я е писал за мене тая песен, знаете ли? Особено първият куплет. Бах, много кафе пия напоследък...

17.10.11
20:46

Голямо освинване си направил... явно при мазнини има някъкъв предел... или просто генерално много си ял.

18.10.11
01:33

Как да кача видео, което САМО bb-teamци да виждат? Направих тука един среднощен позинг и викам дай да се покажа дотук (да кажем, че съм доволен от резултатите), че като си гледам прегледите на дневника - май губите вяра в мене. ;)

edit: Ако някой ден изкарам значка “доверен потребител” в профила си - CKOTA & Gips ще ги черпя. Само вие, момци, ме подкрепяте. :D

Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.10.11 01:53.

18.10.11
07:34

Щом е за черпавка няма ядове :D Иначе може да си качиш клипа в тубата и да избереш опция да не излиза с търсене, по тоя начин само с директен линк ще може да се гледа, а ти ще го постнеш само тука... да речем.

18.10.11
08:25

ффф на мен ми трудно да не изям 4000 калории без да искам...веднъж като си направих картофки, 2 свински пържоли  и доста майонеза с тях, после  сметнах калориите ми се дорева, близо 2000…само на 1 ядене. Само да те питам, защо все пак се насилваш да ядеш, така само ще качиш излишно мазно...тялото си иска колкото му е необходимо, и обикновено ти се яде това което трябва

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 18.10.11 08:35.

18.10.11
13:29

1. По-трудно е с чиста храна - то 4000 калории не са нищо в McDonalds, ама ела ги изяж с пилешки гърди, сирене, овесени ядки и т.н. :)
2. Не се насилвам, просто така стана оня ден, че организма ми не го понесе. Урока е научен.
3. Дори да се насилвах, все тая, защото понякога се налага. Аз ако слушам тялото си и му давам каквото то иска, значи трябва по цял ден да гладувам и да спра да тренирам.

п.п. Ей го. Brace yourselves, for the behemoth has arrived. : D

(как внимателно гледам светлината)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.10.11 13:30.

18.10.11
13:34

Също така точно в момента не ми е приоритет чистото качване. Нека има мазно, просто искам да стана кръгло 90кг.

18.10.11
13:38

е ти си знаеш за качването :)
а аз не говоря за джънкове, точно с хубава храна се освинвам, свинско, масло, сирене...въпрос на толеранс на организма към мазнотиите явно.

18.10.11
13:44

Не толеранс, то си го има, просто прекалих тогава. ;)

18.10.11
22:47

казано от Thrashmетal на 18.10.11, 01:33:

CKOTA & Gips ще ги черпя. Само вие, момци, ме подкрепяте. :D

Конкретно горният пост го вотнах поради 2 причини:
- хареса ми, че няма джънк.
- изкефих се, че постна тая песен.

И сега напук... няма да thumb на поста с клипа, понеже знам, че можеш да дръпнеш повече. Гърдите и широкият гръб си ги имаше и преди... (това като градивна критика, не като упрек. Дано го разбереш правилно)

22.10.11
15:29

Няколко неща:

- Jesus, it never ends…
- Докараха ми пейката. Вече и лег мога да правя -> вече абсолютно никаква необходимост за ходене по зали!
- Най-силните пориви за тренировка винаги са късно вечер. Към 12ч. някъде, дори след това. Поне за малко ще им се отдам да видя как ще ми се отрази.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.10.11 15:29.

29.10.11
00:11

- Да им го набием на всичките death метъли, д*ба и позьорчетата мънички! Six Feet Under фенове - пазете се от мен, защото НЕ ви харесвам... Искате демони и сатанизъм? Само да не дрискате тухли ако ви ги покажа наистина?

- 90кг. достигнати, т.е. 15кг. за един месец и една седмица, но няма да пускам снимки, защото съм трагично дебел. Имаше файда от креатина.

- Сега не знам. Тъй или иначе без да искам си преминах към циклично хранене (то си ме тегли), ще ги държа 1-2 седмици тия кила и ще започна леко да режа калории, че 5-6к на ден последната седмица ми ебаха майката.

29.10.11
00:24

Кога ги качи бе :D И що те дразнят тия- нещо конкретно има, а?

29.10.11
00:27

Мазнини лесно се качват. Ама трудно се свалят ;)

29.10.11
01:55

Пет пари не давам и за нито един бургер не съжалявам. Ако не го бях направил умишлено нямаше да ми е все тая, но уви, Димитря го б0ли дедовия. :)
А сега - да се залавяме за работа!

Бойко - чак малко ме беше срам да го напиша, защото ми се видя нереално като погледнах датите, ама те, факт е вече. Колкото до метълите - всички искат да бият чалгари, защо никой не ще да бие тия мръсни бирени животни?! Издразни ме мирогледа тип Георги Николаев. А интелигентни хора иначе, бе.

29.10.11
01:57

The Guy ми е на лицето, защото използвах тая снимка за т-нацията. Там отварям лог, тука май само за раздела “Обяви” влизам вече...

Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.10.11 01:58.

05.11.11
01:59

Понеделник на лекар. До тогава, а и навярно от там насетне - единствено скачане на въже. Тичане само ако съм в много, МНОГО добро настроение.

“Не можеш да прекосиш реката стъпил в две лодки, трябва да избереш една.”
- Ошо.

“Нема две добри, подреди си приоритетите.”
- Бат Здравко.

Тренировките отдавна не са приоритет. Язък за силовия талант. Вече ще вдигам само когато ми е кеф, не от задължение. Ще наравя другите си интереси full time, другото вече не ми е присърце. Писна ми да правя насила някакви неща само заради награда, която не ме интересува.

Дневника ще го водя визуален, т.е. само снимки и каквото друго ми е на акъла. Това е с цел ако ме мързи дотолкова, че да заеба дневника, то поне последните снимки да са в добра форма. ;)

06.11.11
00:34

~.~

Мнението беше редактирано от El padre на 06.11.11 00:42.

06.11.11
00:42

Дигай трибоя, не се ослушвай и не се оправдавай!

06.11.11
03:01

От всички хора баш ти ли ще ми пишеш? Хаха! Вземи влез в скайп некой път, стига се правил че имаш живот.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.11.11 03:02.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1