Някои да помогне !!!

19.06.05
17:50

Първо здравеите на вси4ки нов сам тук така имам проблем и искам да ви питам как мога да го премахна ? Проблемът ми е следният аз сам слаб по принцип  Висок сам 183-4см. тежа 66кг. но имам корем4е и голям ханш което адски много ме дразни и ми пре4и  4исто и просто някои да предложи някакви опражнения искам да ги премахна напълно сериозен съм и твърдо сам решил да тренирам макар и не веднага.  Благодаря ви предварително !!!

19.06.05
18:17

кардио тренировка + НВД + тренировка във фитнеса за стягане на мускулите

19.06.05
18:19

Извинявам се че пиша по няколко пати но да добавя на 15год и 6-7 месеца сам ае плс някои да помогне имам намарение да по4вам с фитнеса (да ходя на фитнес зала) кам септември но в нас си имам велоаргометър,лежанка и дъмпели така 4е много ще ми помогнете ако ми кажете някои упражнения за тях  и отново ви благодаря предварително дано ми обарните внимание !!!

19.06.05
18:21

глей ся е тука е основата за всеки сериозен билдър чети и ще успееш :D

19.06.05
18:44

И все пак някои да каже нещо по коректно за да премахна това корем4е и големия Ханш много и е гадно да имаш тоз проблем ина4е сам слаб а имам корем4е и голям ханш плс помагаите ?

NE

19.06.05
19:16

Пич каза ти се 2 пъти!!Прочети информацията от сайта за хранителните режими и тренировките , кво по конкретно искаш не ми е ясно?!? :evil:

20.06.05
14:59

Здравей! Наистина е добре да прочетеш написаното в сайта. Това е начинът по който ще си помогнеш сам най-добре. А като конкретно начало можеш да въртиш колелото по 30мин 4 пъти седмично (може и по повече - 40мин.). Спираш тестените и сладки храни, газираните и алкохолни напитки. Опитваш се да ядеш повече месни и млечни продукти, яйца, зеленчуци. Харесваш си някоя програма оттук и я видоименяш за домашния фитнес. Тренираш упорито, четеш. Ако си упорит след три месеца ще можеш и сам да се оправяш добре.
Поздрави

21.06.05
15:58

какво да ви кажа хора много ви благадоря !!! дамо да успея да махна голямата си талия и шкембенцето просто е адски гадно да имаш тези недостатаци дано успея да напрвавя нещо и пак казвам благодаря ви 4е ми обарнахте внимание 10х

21.06.05
17:22

И все пак ще помоля някои да ми каже коя диета е наи подходяща за мене(искам да сваля корем4ето нацяло и големия ханш) я кажете плс досега тва 4етох ама немооо разбера кое  е наи подоходящо за мен  благодаря ви предварително !!!

21.06.05
18:12

[quote author=“Kang”]И все пак ще помоля някои да ми каже коя диета е наи подходяща за мене(искам да сваля корем4ето нацяло и големия ханш) я кажете плс досега тва 4етох ама немооо разбера кое  е наи подоходящо за мен  благодаря ви предварително !!!

Какво не можеш да разбереш бе пич :) ? Караш на НВД(ниско въглехидратна диета) - ограничаваш въглехидратите(брей колко странно за НВД :lol: ), ограничаваш сладкото(ако може направо да го изключиш...), тестените продукти и животинските мазнини. Ядеш белтъчини в повечко и блъскаш яко кардио... МАЗНИНИ СЕ ТОПЯТ С КАРДИО .... няма някаква луда философия, а и има още незнам колко такива теми във форума... хубаво е че изкаш да направиш нещо за себеси, но почети статиите в сайта, разгледай темите във форума и ако нещо не ти е ясно тогава питай... на готово не мисля, че някой ще ти даде направена диета, тренировачна програма и тн...

22.06.05
16:04

благодаря ти Хелфире то4но тва се 4удех аз про4етох си4ко в саита и исках вие да ми препора4ате нещо все пак сте по навътре в нещата и на мен ми е 4удно нали НВД(Ниско Въхлехедратна Диета) пак трябва да горя мазнини тва ми е 4удното ?  И все пак много ти благодаря 4е ми обарна внимание !!!!!  :!:  :!:  :!:  !!!!!

22.06.05
16:22

Ще споредля моето мнение, струва ми се се различава от гоните съвети. Но според мен ще е далеч по-добре в конкретната ситуация. Човека е  1, 83 и тежи 66к, ако вземе че направи ядна яка НВД, резултата може да е доста нелицеприятен.

За това, ето в груби линии, за повече инфо-нета и сайта:

1) Минаваш на възможно най-разделно хранене на което си способен. Поне да не смесваш повече от 2 “несъвместими” храни на ядене. За да ти е ок метаболизма и да се балансира обмяната на веществата, това шкембе говори точно за проблем в тези неща, мисля. Мисля, че ако направиш това тялото ти ще се изчисти за сравнително кратко време.

2) Ядеш яко /обаче РАЗДЕЛНО както вече споменах и според диета за покачване на маса/

3) Тренираш към 4 пъти седмично, балансирана тренировка. НАблягаш на методика за маса, но имаш и малък аеробен момент. Примерно съвсем нармално кардио след трен. или в почивен ден и т.н. КАто мисля, че ще е най-добре да не е сутрин рано/още повече на гладно/

Идея е ако джиткаш мачле, тренираш някой спорт... такива неща, плуване ако си по черноморието. Но не трябва да се прекалява с аеробните натоварвания.

4) Спиш добре

5) Може да помислиш за някой общи добавки към хран. меню за допълнителна стимулация. В доста други теми са споменавани.

Важното е да сетеш повече информация, за да имаш повече знания сам да преценяш кое ще е добре за теб.

Успех ти желая

п.п. Иначе спирането на сладкишчетата и другите “боклуци” които продават наляво и надясно си е задължително, ако искаш добър ефект. Както и алкохол ако употребяваш повечко.

п.п.п. За големия таз/ако не бркам и това те притеснява/ просто ти трябва голяма гръдна обиколка и широки рамене. За целта:

за гръб: набирания-широк хват
за гърди: няколко серии кофички и няколко пул овър, евентуално лицеви опори със широк хват.

Тези 2 момента ще ти помогнат много да развиеш по-хармонично, като щом си млад имаш големи шансове за пълен успех. Обаче се иска УПОРИСТОСТ, без нея нищо не става.

23.06.05
15:28

пи4 ше извиняваш за ламерските вапрс4ета  но първо искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за дето толко си ме мислил и ти казвам много сам ти благодарен 4е ми обрашташ такова внимание.

Пак въпроса ми е следният кво ше ре4е  разделно хранене плс даи някаф пример с няколко неща?

Малко и от мен :П аз разбирам защо сам на това дериже просто ям сякви боклуци особенно сладко и тем побобни истории га4а много газирано  ям много касно  и  аз това и сега твардо сам се решил да
се оправя искам да из4истя горе долу това шкембенце и в нас си имам леженка,дъмпели и велоаргометър за сега карам с това и ве4е кам септември ще се опитам и да по4на с Фитнеса.

И пак ти казвам много сам ти Благодарен ман страфотни с тее в тоя форум осебенно ти дано казаното от теб ми помогне!

23.06.05
20:28

разделно хранене (най общо) значи да разделяш храните източници на белтъци въглехидрати мазнини една от друга в различни хранения а също така и да не комбинираш много източници на 1 продукт(пример-да ядеш наведнъж месо яйца сирене ...) незнам дали е обяснено но този тип хранене се прави да може организма да обработи колкото може повече от полезните(изядени) вещества

23.06.05
23:21

[quote author=“Size”]разделно хранене (най общо) значи да разделяш храните източници на белтъци въглехидрати мазнини една от друга в различни хранения а също така и да не комбинираш много източници на 1 продукт(пример-да ядеш наведнъж месо яйца сирене ...) незнам дали е обяснено но този тип хранене се прави да може организма да обработи колкото може повече от полезните(изядени) вещества

Точно си го казал.

Ето още инфо: http://www.bb-team.org/nutrition/000619.php

Kang, брат ми, виждам, че не се опитваш сам да си доставяш инфо, ами чакаш на готов. Така няма да имаш резултат нито във фитнеса нито никъде.

Така че успех и дерзай! :D

24.06.05
14:36

Оказва се, че най-голяма полза от разделното хранене имат не, толкова хора понижаващи телесно тегло, колкото онези стремящи се да задържат едно тегло постоянно или да покачат процента на мускулната си маса, намалявайки или задържайки подкожните мазнини в даден процент. Това е така, понеже при тази група хора постоянното снабдяване на тялото с енергия и качествена бързо смилаема и лесно усвоима храна е от съществено значение. Ето защо все повече атлети трениращи фитнес културизъм се насочват към Високо мазнинна ниско въглехидратна диета или към Равномерно балансирана диета, с разпределение на веществата по метода на разделния прием на храни : www.bb-team.org

Ве4е ставам нахален извинявам се но  изглежда пак нещо не сам разбрал малко сам прост.Изглежда 4е тука задражаж теглото си? Плс обесни на кратко как ще ми подеиства разделното хранене с кардио!
Аз ве4е от 2-3 дена се пробвам да направя лека диета НВД  да ти кажа кво ям и кво правя на кратко  спрях си4ки боклуци които ядох до сега и газираните напитки пак аз алкохол не пия сега ям пилешки шиш4ета риба пия натурален сок, за закуска днеска по4нах да ям една зарнена закуска Nesquik засега това.
И кам 4-5 4аса прая сериика на лежанката за гарди средна 4аст щото другите ги няям дигам дъмпели за бецепс и вартя около 10-15 мин на велоаргометъра като си слагам  един колан които ми обхваща целия кръст и корем тои згравя и после като го сваля направо слиповите ми мокри в краищата и по него се сти4а пот или мазнини нз какво то4но  кажи според теб правилно ли правя нещата и имали нещо за коригиране?

Знам 4е не ти се занимава с моите проблеми но ако имаш малко време плс обарни малко внимание и се извинявам 4е сам толкоз нахален но като не знам нищо твае и пак благодаря?

24.06.05
14:53

принципно с всеки режим може да се качва,да се сваля и да се поддържа тегло.Важно е само количеството приети калории.Ако искаш да изчислиш конкретно на теб колко ти трябват,за да постигнеш целите си,виж тук. Аз ти бях дал линк към сайта,да го разгледаш,ако погледнеш по назад в темата... след като си се ориентирал в калориите погледни тук и си направи меню(като не забравяш за разделното хранене)
айде успех ти желая
пс.абе трябва да има модератор дето да дава линковекъм сайта че аз вече не помня колко станаха моите :lol:  шегичка

24.06.05
15:37

Ами незнам...какви са тия НВД при66кг.човек....Трябват ти тежки базови упр и най-вече клек и мъртва тяга които че помогнат да ти се стегне коремната стена.Въобще стегнатия корем по време на изпълнение на всички многоставни упр. е много важен.Ако правиш това ще видиш как ще ти се прибере “шкембето”.Айде със здраве

25.06.05
14:45

Ми кво да ви кажа освен отно благодаря аз горе долу спазвам НВД но не то4но  спрях боклуците както казах по горе в темата наблягам да ям пове4е пилешко и за закуска мляко и зарнена закуска има много и витамини и тем подобни вартя по 10-15мин на велоаргометъра и сега ще по4на с мъртвата тяга и клека които ми предложи Миле а искам да ви питам, дали да взимам някакви амикиселини при положение 4е си имам само 3 уреда в нас велоаргометър лежанка и дъмпели питам ви щото днес като гледах предаването по Скат от 13.00 4аса водещея каза 4е помагали за нещо но дали е ода4но да ги зимам при положение 4е не правя упражнение за цялото тяло.
За сега не ходя на Фитнес но кам септември ще по4на да ходя искам малко да понаваксам в нас и тогава да по4вам сериозно с фитнеса какво ще кажете по въпроса?

25.06.05
16:34

първите 2-3 месеца не3 взимай нищо
а аз фитнеса ми ако имаш място и средства защо не си вмеш лост с тежести и гладиатор и си ренирай у вас
а и гледай да не заменяш буквите с цифри-против правилата е и се чете кофти

28.06.05
17:58

Ми доколкот знам гладиатора е доста скапичак пак аз си имам лежанка,думпели велоъргометър и лост за лежанката и френски лост правен.Аз си дигам в нас прая само някои упраижнения.А относно мъртвата тяга дали ще помогне за корема да се пребере :-П

28.06.05
23:08

[quote author=“Kang”]Ми доколкот знам гладиатора е доста скапичак пак аз си имам лежанка,думпели велоъргометър и лост за лежанката и френски лост правен.Аз си дигам в нас прая само някои упраижнения.А относно мъртвата тяга дали ще помогне за корема да се пребере :-П

Мъртвата тяга е за гърба (главно), но натоварва и много други мускули. :P

29.06.05
09:16

На гладиатора само ще си загубиш времето , според мен.
Коремът се прибира с диета. С мъртва тяга можеш да го стегнеш, но е трудно. По добре крънчове нещо.

29.06.05
19:36

Martine я предложи нещо как наи ефективно мога да го премахна това корем4е и големия ханш плс кажи си мнението !

30.06.05
09:06

С кардио, тежки базови упражнения и НВД. Според индивидуалните особености може и корема да тренираш. В сайта има информация за кардиото и НВД. Като се информираш за тях и изготвиш режим, ще ти помогнем за другото :wink:

02.07.05
18:23

И все пак добре ли е да правя НВД при положение 4е сам 66кг и 183см

04.07.05
09:23

Сам трябва да решиш какво искаш. Не става всичко едновременно. Аз лично на твое място го към 95кг щях само за маса да тренирам.

04.07.05
19:56

Туко що четох темата на хардбои и на Ж`Е`К`О тези момчета имат почти сащия проблем като моя не са дебели,слаби с коремче и пласки дори ЖЕКО е почти копие като мене. И така имам намерение да правя кардио на велоаргометър по 3 или 4 пати на седмица по 15 или 20мин
да намаля въглехедратите с други думи сладките,хляба и др неща вече спрях газираното и искам да ви помоля да ми кажете как да се храня аз ще ви кажа моя план.

ЗАКУСКА - има едни зарнени храни Нескуик и др които се правят в прясно мляко засега само за тази закуска се сещам плс и вие предлагаите

ОБЯД - да си кажа 4естно нз кво да ям на обяд  плс кажете нещо

ВЕЧЕРЯ - ами пилешки шишчета или паржоли има един магази близо до нас кадето пекат  или пак салата с краставици,домати,малко настаргано сирене и малко зехтин е една дума ШОПСКА плс и вие предлагаите нещо

За сега тва се сещам много ще ви бада благодарен ако и вие кажете нещо!

и да добавя освена кардио имам лежанка за гърди и дъмпели за бецепс това имам намерение да го правя до 15-20септември от там нататак почвам сериозно с фитнеса поне така мисля да направя де!

Кажете какво мислите! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

08.07.05
22:53

хора много ви се моля даите някои савет  :!:  :!:  :!:

08.07.05
22:59

ноправи си нвд и го посни да се обсъди не съм мама та да ти казвам какво да ядеш прочети малко
с лежанка и дъмбели можеш да правиш абсолютно всяка група мускулили
ЧЕТИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1